Τα άστρα αυτόν τον Νοέμβρη αμείβουν γενναιόδωρα ή ευνοούν από καπρίτσιο κάποιους αστερισμούς, κάνοντας δώρα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Το διάστημα μεταξύ 6 και 19 Νοεμβρίου οδηγούμαστε σταδιακά στην τρίτη και τελευταία για το 2020 σύνοδο των Δία και Πλούτωνα, αυτή τη φορά σε ορθή πορεία. Θα είναι δε η τελευταία συνάντηση τους υπό την σκέπη του Αιγόκερου, που τους φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια. Πέρα όμως από την πολύ σημαντική αυτή συνάντηση, υπάρχουν και άλλες πλανητικές όψεις μέσα στο μήνα που χαρίζουν κάποια εύνοια σε ορισμένους τυχερούς του ζωδιακού.

Κριοί και οι Αιγόκεροι ναι, τα καταφέρατε!

Η σύνοδος Δια-Πλούτωνα θα σημάνει το τελικό στάδιο υλοποίησης ενός project ή ενός σχεδίου που επεξεργάστηκαν ή έβαλαν σε εφαρμογή το προηγούμενο διάστημα οι Κριοί και οι Αιγόκεροι! Το διάστημα μεταξύ 6 και 19 Νοεμβρίου αναμένεται να επικεντρώσουν την προσοχή τους σ αυτό το κομμάτι της ζωής τους, καθώς θα απαιτήσει πολύ μεγάλη προσπάθεια και όλη τους της ενέργεια και την προσοχή, δεδομένου ότι θα πρέπει να μπουν οι τελευταίες πινελιές, πριν από την ολοκλήρωση και την απόλαυση της ανταμοιβής που αναμφίβολα δικαιούνται. Στους Κριούς η επιτυχία αυτή θα σχετίζεται με την εργασία τους, την επιχείρηση τους ή την κοινωνική τους δράση. Τα γεγονότα που μπορούν να περιμένουν είναι μια προαγωγή στην δουλειά τους, η ολοκλήρωση μιας μεγάλης εμπορικής ή επιχειρηματικής συμφωνίας, ή μια διάκριση για τον εαυτό τους ή την επιχείρηση τους, που θα έχει πέρα από επιχειρηματικό και κοινωνικό αντίκρισμα. Στους Αιγόκερους η επιτυχία αφορά τα προσωπικά τους επιτεύγματα, μέσα από τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό του κύκλου τους. Η προσωπικότητα τους θα λάμψει και θα ολοκληρωθεί την περίοδο αυτή κάτι, για το οποίο θα είναι περήφανοι στην ζωή τους. Ίσως να ολοκληρώσουν κάτι που να έχει ευρύτερο κοινωνικό αντίκτυπο, που δεν θα σχετίζεται όμως με την επιχειρηματική πλευρά της ζωής, και να απολαύσουν πέρα από τα εύσημα και μιας ανταμοιβής.

Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι τυχεροί του μήνα με γενναιόδωρες ανταμοιβές

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου, σε συνδυασμό με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα, αναμένεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε Σκορπιούς και Υδροχόους, σηματοδοτώντας μια περίοδο δύο τουλάχιστον εβδομάδων με σπουδαία επιτεύγματα και γενναιόδωρες ανταμοιβές για τα δύο αυτά ζώδια! Η επιτυχία για τους Υδροχόους θα έρθει στα επαγγελματικά τους και το διάστημα αυτό θα έχουν τις ευκαιρίες αλλά και την δυνατότητα να προβάλουν τα προσόντα τους αποτελεσματικά και να κερδίσουν μια θέση, μια προαγωγή ή την αναγνώριση που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν επαγγελματικά ή να φτάσουν στην κορυφή της επιχείρησης που απασχολούνται ή στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Για τους Σκορπιούς από την άλλη, η εύνοια θα αφορά τα προσωπικά τους επιτεύγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την επαγγελματική τους ζωή. Το διάστημα αυτό μπορούν να κατακτήσουν τον θαυμασμό του περίγυρου τους, φήμη και δημοτικότητα και αναμφίβολα των σεβασμό μιας ευρύτερης ομάδας. Ίσως θεωρηθούν υπόδειγμα πετυχημένου χειρισμού καταστάσεων και παράδειγμα προς μίμηση σε έναν ευρύτερο κύκλο, επαγγελματικό ή κοινωνικό.

… και τα Λιοντάρια με μεγάλη εύνοια στα προσωπικά

Στις 18 με 20 Νοεμβρίου θα έχουμε ένα εξάγωνο Κρόνου-Ήλιου, που θα προσθέσει την θετική του ενέργεια και θα παρέχει μια επιπλέον ώθηση σε Σκορπιού και Υδροχόους. Κοντά στα δύο αυτά ζώδια θα βρεθεί και ο Λέων, που θα μπορέσει να απολαύσει κάποιες στιγμές εύνοιας. Το εξάγωνο αυτό αναμένεται να φέρει στα τρία αυτά ζώδια την ανταμοιβή των κόπων τους από μια μακροχρόνια ενασχόληση με ένα έργο, που έφτασε η εποχή να αποφέρει τους καρπούς του. Για Σκορπιούς και Λέοντες η ανταμοιβή αυτή θα αφορά περισσότερο την δράση τους στην προσωπική σφαίρα της ζωής τους, ενώ για τους Υδροχόους τα κέρδη θα είναι καθαρά επιχειρηματικά ή εργασιακά.

Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Παρθένοι έχουν σημαντική ευκαιρία -μεγαλύτερη από ότι αξίζουν!

Τέλος, στις 29 και 30 Νοεμβρίου, η σύνοδος Δία-Κρόνου και τα τελευταία βήματα του Ερμή τον Σκορπιό, πριν περάσει στον Τοξότη στις 1 Δεκεμβρίου,  αναμένεται να ευνοήσουν Σκορπιούς, και Υδροχόους, καθώς και Διδύμους και Παρθένους. Θα τους δοθεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία, ίσως μεγαλύτερη από ότι αξίζουν, και θα χρειαστεί να εργαστούν στο άμεσο μέλλον σκληρά για να αποδείξουν ότι την δικαιούνταν. Στους Σκορπιούς η ευκαιρία αυτή θα αφορά την προσωπική σφαίρα των ενδιαφερόντων τους, στους Υδροχόους την επαγγελματική-επιχειρηματική τους ζωή, στους Διδύμους μια ευκαιρία δουλειάς, ενώ στους Παρθένους η τύχη θα τους χαμογελάσει στην απόκτηση πτυχίων, αδειών ή δημοσίων εγγράφων. Ίσως δε, να έχουν μια πολλά υποσχόμενη συνάντηση, μια συνέντευξη ή την ευκαιρία συμμετοχής σε έναν διαγωνισμό για την κατάκτηση μιας πολλά υποσχόμενης θέσης εργασίας.

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.

Οι εικόνες στο κείμενο της Αλίντας είναι λεπτομέρειες από έργα της Αμερικανίδας Nicole Eisenman, όπου το παράλογο και το μαύρο χιούμορ συνυπάρχουν σε ένα συνολικό αποτέλεσμα που αποτελεί κοινωνικό σχόλιο, πολιτική δήλωση, θέση για την ταυτότητα των φύλων. Η Nicole Eisenman μαζί με τους John Currin, Dana Schutz και Jenny Saville, στα σύγχρονα αμερικανικά εικαστικά έδωσαν ξανά νόημα και παράσταση στην απεικόνιση της ανθρώπινης μορφής που είχε παραμεληθεί απ τις προηγούμενες τάσεις έκφρασης.