Ο Σωτήρης Καραμίντζας νιώθει αηδία και θυμάται βία στην τηλεόραση -και δη ακραία!

ΑΠΟ SPOTLIGHTPOST TEAM

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ ΜΕ ΑΗΔΙΑ ανθρώπους της τηλεόρασης να σοκάρονται με τα όσα ακούγονται περί σωματικής και λεκτικής ή σεξουαλικής βίας. Οι μισοί άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες θα έπρεπε να ντρέπονται το λιγότερο για τη βαθιά υποκριτική τους στάση. Τα περιστατικά ακραίας σωματικής και λεκτικής βίας στον χώρο της τηλεόρασης ΔΕΝ είναι αυτό που λέμε μετρημένα στα δάχτυλα ενός χεριού. Ο χώρος αυτός βρίθει από κομπλεξικούς μίζερους και διαταραγμένους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για να γελοιοποιήσουν και να εξευτελίσουν όποιον θεωρούν γύρω τους αδύναμο και ανίσχυρο.

Άνθρωποι που στέκονται μπροστά από τις κάμερες και έχουν στείλει στο νοσοκομείο ανθρώπους με νευρικό κλονισμό η έχουν φύγει οι συνάδελφοι με εγκεφαλικό από το control γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν τις υστερίες και τις προσβολές του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας. Μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης που απαγόρευαν στους συνεργάτες τους να πάνε μέχρι και στην κηδεία ανθρώπων της οικογένειάς τους. Γιατί; ΓΙΑΤΊ  ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΎΛΟΙ! Τι να πρώτο – θυμηθεί κανένας από όλα αυτά που έχει υποστεί η έχουν δει τα μάτια του:

Για άνθρωπο που έχει πάρει το καλώδιο του τηλεφώνου και προσπαθεί μπροστά στα μάτια παρουσιάστριας να πνίξει τον συνάδελφό του με εκείνη να παραμένει ατάραχη.

Για παρουσιαστή που ξεφτίλιζε τους συνεργάτες του μπροστά στους καλεσμένους του σε μόνιμη βάση με εκφράσεις και λόγια που θύμιζαν οίκο ανοχής.

Για παρουσιάστρια που έχει χειροδικήσει με βιαιότητα απέναντι σε συνεργάτη της.

Για παρουσιάστρια που απαγόρευε στους συνεργάτες της να τρώνε και να πίνουν νερό όσο εκείνη βρισκόταν στο γραφείο.

Για παρουσιάστρια που επέβαλε στους συνεργάτες της να εξομολογούνται κάθε εβδομάδα εν είδη παραθρησκευτικής οργάνωσης τα προσωπικά τους προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση όποιος έφερνε αντίρρηση έβλεπε την πόρτα της εξόδου.

Για αρχισυντάκτες και αρχισυντάκτριες που χρησιμοποιούσαν ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές απέναντι στους δημοσιογράφους της εκάστοτε εκπομπής.

Για παραγωγούς μεγάλων σόου που μιλούσαν με έναν αδιανόητα εξευτελιστικό και υποτιμητικό τρόπο σε όποιον πίστευαν ότι είναι το εύκολο θύμα.

Για παρουσιαστή που ήθελε να βασανίζει τους συνεργάτες του και ενώ τελείωναν τη δουλειά τους, τους γύρναγε πίσω να τα κάνουν όλα από την αρχή μόνο και μόνο για να τους βλέπει να βασανίζονται.

Αναρίθμητα περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας που πάντα γινόντουσαν υπό την ανοχή των διευθυντών των καναλιών που φυσικά ΠΑΝΤΑ υποστήριζαν τους παρουσιαστές!

Αδιανόητες ακραίες σεξιστικές συμπεριφορές εκφράσεις χυδαίες βρωμερές και άθλιες από ανθρώπους που έβγαζαν από μέσα τους όλα τα βρώμικα και λέει να συναισθήματα τους που πίστευαν ότι είναι οι αρχηγοί των πάντων. Χρησιμοποιώντας την εξουσία που τους έδινε το κανάλι και ένα χρυσό συμβόλαιο και υπό την απειλή ότι θα σε καταστρέψω Θα σε διαλύσω. Το να παίζει κάποιος με το άγχος και την αγωνία  της επιβίωσης ενός ανθρώπου αποτελεί ακραία σωματική και ψυχολογική βία. Όλοι αυτοί χρησιμοποίησαν πάντα μία φράση σε όλους εκείνους αντιδρούσαν ” να θυμάσαι ότι ο χώρος είναι μικρός και κάπου θα συναντηθούμε ξανά”. Καλά θα κάνουν λοιπόν όλοι εκείνοι και όλες εκείνες που σήμερα είναι έκπληκτες και έκπληκτοι με τα όσα παρακολουθούν στις εκπομπές τους  ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ! Υ.Γ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ