Ο 29χρονος ηθοποιός Χάγκαν Μιλς, αυτοκτόνησε, αφού προσπάθησε να δολοφονήσει την μητέρα της 4χρονης κόρης του

ΑΠΟ SPOTLIGHTPOST TEAM

Ο 29χρονος Χάγκαν Μιλς ήταν νέο, ωραίος, με μια καριέρα στην υποκριτική και στο θέαμα που υπόσχονταν ήδη πολλά, έχοντας παίξει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, σε ταινίες όπως το 2020 Star Light, αλλά και σε δημοφιλή παραγωγή για το μπάσκετ. Τι ήταν αυτό που την περασμένη Τρίτη, όπλισε το χέρι του και προσπάθησε να σκοτώσει, πυροβολώντας την, τη νεαρή μητέρα της τετράχρονης κόρης του και πρώην αγαπημένη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε; Κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένοι και οι δύο τους…

Ο Μιλς  πυροβόλησε την 34χρονη Έρρικα Πράις στο χέρι και στο στήθος,  στο σπίτι της, στο Μάιφιλντ του Κεντάκι. Εκεί είχε εισβάλλει πριν ώρες και είχε κλειδώσει το κοριτσάκι του και την γιαγιά της σε απομακρυσμένο δωμάτιο, ενώ ο ίδιος περίμενε στο σαλόνι, δίπλα απ την πόρτα του σπίτι, την επιστροφή της Πράις από τη δουλειά της. Φέρθηκε ήπια στο παιδί και η γιαγιά και δεν τραυματίστηκαν απ το συμβάν, ούτε άσκησε κανενός είδους βία επάνω τους.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, βρήκε έξω απ την πόρτα, αιμόφυρτη στην αυλή της την νεαρή μητέρα, η οποία μπόρεσε να τους πει, πως ο πατέρας της κόρης της και πρώην αγαπημένος της, ήταν ακόμα μέσα στο σπίτι και πως τον είχε δει να στρέφει το όπλο στον εαυτό του, νομίζοντας, μάλλον, πως την είχε σκοτώσει. Η Έρρικα Πράις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της είναι σταθερή, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν, ήδη, νεκρό τον νεαρό ηθοποιό.

Ακόμη, ούτε το κίνητρο, ούτε οι αφορμές αυτού του δράματος έχουν διευκολυνθεί και αποσαφηνιστεί από την αστυνομία του Κεντάκι. «Πως θα μπορούσαμε άλλωστε;», δήλωσε ο Σερίφης της πόλης Νάθαν Κεντ στους δημοσιογράφους, «ο δράστης είναι νεκρός και το θύμα στο νοσοκομείο, ενώ η γιαγιά και το κοριτσάκι δεν ξέρουν τι έγινε, αλλά δεν είναι και σε θέση να συμπεράνουν τα κίνητρα».