Η Κατερίνα, ο μπαμπάς της, η Μπέττυ και η μελαγχολία πάνω απ τα κρουασάν

ΑΠΟ SPOTLIGHT POST TEAM

«Η κοροϊδία είναι ο ατμός των μικρών ψυχών» – Άλφρεντ Τέννυσον

«Σας στέλνω την αγάπη μου απ το μελαγχολικό Παρίσι» έγραψε σε ανάρτηση της η Κατερίνα Καινούργιου από ταξίδι – αστραπή στη πόλη του Φωτός, μάλλον για επαγγελματικούς λόγους, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες εντελώς μόδας που ανέβασε. Μαζί της άλλωστε ήταν τέσσερις καλές της φίλες, μεν, επαγγελματίες δε του μακιγιάζ, των κομμώσεων και της ενδυματολογίας. Έκανε ένα, ας το πούμε, χιουμοριστικό βίντεο, μιας και δεν χλόμιασαν απ το πόσο επιτυχημένο ήταν οι Ράδιο Αρβύλα, πως τρίζει η καρέκλα τους,  η Μπέττυ Μαγγίρα για τη δική της εκπομπή, που στην ουσία χλεύαζε την αποστολή επαγγελματικής αναψυχής, στο Παρίσι. Βροχή τα σχόλια στα social. Ως και ο πατέρας της Κατερίνας που δεν εκτίθεται δημοσίως, έσπευσε να δηλώσει πως  “κυρία Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!”. Με γεια της, με χαρά της η γαλλική της παιδεία και τα ταξιδάκια της, αλλά να, ήταν λίγο περιττές οι μελαγχολίες πάνω απ τα κρουασάν της φωτογράφισης, ειδικά για μια παρουσιάστρια που υπηρετεί το τηλεοπτικό υβρίδιο της  ενημέρωσης μαζί με ψυχαγωγία. Μπορούσε να μελαγχολήσει και στην λεωφόρο Πεντέλης, λίγο πιο κει, απ το Σισμανόγλειο, άμα το επιθυμούσε και να εξυπηρετήσει τα γαλλόφωνα ενδιαφέροντα της με λιγότερη φωνογραφημένη μελαγχολία. Όμως, υπάρχει και ένα όριο σ όλο αυτό το τάχα μου αθώο χιουμορακι με την Κατερίνα!

Ναι, να της γίνει κριτική για τη δουλειά της, τις υπερβολές, τις παραλείψεις ή τις αστοχίες, αλλά όχι να είναι ο συνήθης στόχος για το πως βάφτηκε, ντύθηκε, αν είναι ξανθιά, τι αισθητικές επεμβάσεις έχει κάνει και πόσες. Είναι δικό της σώμα, δικό της πρόσωπο και δικό της το δικαίωμα της εμφάνισης της. Υπάρχει και ένα φτάνει πια! Από τον Μπογκάο μια φορά και έναν καιρό, που την αποκαλούσε -και από που και ως που!- μπίμπο, μέχρι τον οποίο εξυπνάκια θέλει να πει την παρόλα του στο face book, η αναφορά στην Καινούργιου είναι δεδομένη, με ένα καημένο τάχα μου με «προχω κραχτικό» μισογυνισμό. Όσο για το τρέιλερ της Μπέττυς Μαγγίρα, είναι απρεπές, όταν κάνει ίδιου περιεχομένου εκπομπή, να σαρκάζεις τον ανταγωνισμό σου. Αν, δε σου αρέσει, ε, απλά βγες και κάντο καλύτερα!  Και στείλε μας τα φιλιά σου απ το γλεντζέδικο Κοκκιναρά, μετά…

Σ.σ.: Πολύ δίκιο έχει για άλλη μια φορά ο Καπουτζίδης πως πρεπει να πάψει η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε”! Και αυτό αφορά στην κάθε Κατερίνα, στην μπούκλα της, την ψεύτικη ή όχι βλεφαρίδα της και στη μελαγχολία της, στα Παρίσια ή στα Σεπόλια.  

To απόσπασμα από την στήλη FROM USA WITH LOVE της Αλεξάνδρας Τσόλκα, βρίσκεται στο περιοδικό DOWN TOWN Greece, που κυκλοφορεί κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, στα περίπτερα.