Η Αλίντα Κανάκη προειδοποιεί αυτόν τον Μαρτίο να προσέξετε υγεία και πορτοφόλι!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με πολλές και αλλεπάλληλες όψεις, που επιδρούν σε πολλά επίπεδα της ζωής μας. Στο παρόν άρθρο μας επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε πολύ σημαντικά ζητήματα της προσωπικής μας ζωής, όπως είναι η υγεία αλλά και η οικονομική μας κατάσταση και τις επιπτώσεις των όψεων του μήνα στους τομείς αυτούς.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 3 με 4 Μαρτίου θα προκαλέσει αρκετούς κλυδωνισμούς σε συνεταιριστικές σχέσεις και συνεργασίες, με άμεσο αποτέλεσμα στο εισόδημα μας. Οι αντιθέσεις ή οι αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν θα αποτελούν απλά την κορυφή του παγόβουνου, καθώς κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων κρύβονται δυσλειτουργικές ή μη αρμονικές σχέσεις. Για να επιλύσετε τις διαφορές σας δεν αρκούν τα συνήθη μέτρα διαχείρισης κρίσεων, αλλά θα πρέπει να φτάσετε στην πηγή του προβλήματος. Η όψη αυτή στέλνεται πολλές φορές από το Σύμπαν για να δοκιμάσει την σοβαρότητα των προθέσεων σας και την δέσμευση σας στο σκοπό. Ας δείξουμε λοιπόν ότι το είμαστε πιστοί στους στόχους μας!

Οι σύνοδοι Ήλιου-Ποσειδώνα και Αφροδίτης-Ουρανού πραγματοποιούνται στις 8-9 Μαρτίου. Οι όψεις αυτές επηρεάζουν τόσο τις συναισθηματικές σας σχέσεις, όσο και τα οικονομικά σας με παραπλήσιο τρόπο. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού προειδοποιεί για καταστάσεις στα συναισθηματικά σας που θα φέρουν έκπληξη. Μπορεί να αφορά έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια παράξενη συμπεριφορά του συντρόφου σας απέναντι σας ή αντίστροφα ή μια πολύ απότομη εξέλιξη στο ύφος της σχέσης.

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα θα σας εμποδίσει να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις, δίνοντας χώρο στις ψευδαισθήσεις να ανθίσουν. Κάπως έτσι μπορεί  να πάθετε ζημίες και σε οικονομικό επίπεδο, παίρνοντας αποφάσεις  εν θερμώ, οι οποίες θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου σε όψεις με τους Άρη, Πλούτωνα και Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα, που όμως δεν θα είναι αξεπέραστα και θα έχουν μικρή επίδραση στη ζωή σας. Εκείνο όμως που θα φανεί τις μέρες αυτές είναι η ατέλειωτη σας κούραση, σωματική και ψυχική, που μπορεί να σας οδηγήσει σε νευρικές εξάρσεις ή αντίθετα σε κατάθλιψη!

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που συμβαίνει την περίοδο 22 με 24 Μαρτίου συνδέεται συνήθως με έξαρση εγκληματικότητας και καταστροφές! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις μας σε δημόσιους χώρους τις μέρες αυτές, καθώς και στις επαφές μας με άγνωστα άτομα, εάν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Προσοχή επίσης και στις απρόσεκτες ενέργειες μας, καθώς υπάρχει έντονος κίνδυνος τραυματισμών. Η όψη όμως πέρα από τις δυσάρεστες πλευρές της, προσφέρεται επίσης για μια δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων, με την πνευματική διαύγεια και το πλεόνασμα ενέργειας που θα μας παρέχει. 

Και τέλος η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα κάνει το τέλος του μήνα εξαιρετικά δυσάρεστο! Μεταξύ 30 και 31 Μαρτίου που θα επηρεάσει η όψη, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών κατά τη διάρκεια της άθλησης αλλά και γενικά των φυσικών μας δραστηριοτήτων. Η όψη αυτή πλήττει κυρίως το αντρικό φύλο, δυσκολεύοντας τις επαγγελματικές τους διαπραγματεύσεις ή φέροντας εμπόδια στην επαγγελματική τους καθημερινότητα, προκαλώντας επίσης παρενέργειες ή δυσάρεστες καταστάσεις στις σωματικές τους δραστηριότητες αλλά και τις επιδόσεις του στην κρεβατοκάμαρα.

Είναι μια όψη με υψηλή επικινδυνότητα στα αεροπορικά ταξίδια, που προαναγγέλλει βλάβες σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και σε ανελκυστήρες, εξαπατήσεις στον κυβερνοχώρο και κλοπές και διαρρήξεις σε κατοικίες. Ας προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε, τόσο την υγεία μας όσο και την οικονομική μας άνεση!

Το κείμενο της Αλίντας έχει εικόνες από λεπτομέρειες έρων του εξαίσιου Ρώσου Konstantin Alekseyevich Korovin, σπουδαίου εκφραστή του Ρωσικού Ιμπρεσιονισμού

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα.