Φρικτή οικογενειακή τραγωδία: Τους πήγε στην Disneylad, μετά τους εκτέλεσε και αυτοκτόνησε

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΪΜΣ ΔΕΓΛΕΡΗ

Σοκ, έκπληξη και πένθος έχει προκαλέσει, στη Φλόριντα, η είδηση πως 39χρονος αξιωματικός της Συνόροφυλακής των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του και αμέσως μετά, γύρισε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Έκπληξη και τεράστια ερωτηματικά έχει προκαλέσει το ότι ο αξιωματικός Ιεζεκιήλ Αλμοντόβαρ και η οικογένειά του, πριν λίγα μόλις 14ωρα, βρισκόταν στη Disneyland  στο Bay Lake και είχαν απολαύσει οικογενειακές στιγμές, εκμεταλλευόμενοι τις χειμερινές διακοπές των σχολείων.

«Οικογενειακές στιγμές… το χρειαζόμασταν αυτό … κανένα σχολείο, καμία δουλειά, καμία έγνοια και ευθύνη – απλά η ώρα της οικογένειας και η απόλαυση της ζωής μέσα από βλέμμα παιδικό … σ ‘ αγαπώ μωρό μου», έγραψε στο Facebook του, για τις στιγμές που μοιράστηκε με τη σύζυγό του Μαρίλις Σότο – Αλμοντόβαρ, 38 ετών, και τους γιους τους, τον 16χρονο Ιεζεκιήλ Τζούνιορ και τον 12χρονο Γκάμπριελ. Το παράλογο και απίθανο γεγονός της τριπλής οικογενειακής δολοφονίας και της αυτοχειρίας του αξιωματικού, έρχεται να ενταθεί από την τελευταία ανάρτηση του στο Facebook της Μαρίλις που αφορά στην μέρα του Αγίου Βαλεντίνου της την αφιερώνει, σ εκείνη και στα παιδιά του:  «Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την αιώνια αγάπη μου! Σήμερα είναι μια μέρα αγάπης, αλλά δεν φτάνουν όλες οι μέρες της αιωνιότητας για να σας δείξω πόσο σ ‘αγαπώ! Είστε πάντα εκεί για μένα και ελπίζω ότι μπορώ να συνεχίσω να σας δείξω την αγάπη που σας αξίζει. Mi amor … te amooooo για πάντα και πάντα”.  Ο αξιωματικός συνόδευσε την ερωτική του αφιέρωση με ένα κολλάζ φωτογραφιών από την ημέρα του γάμου τους.

Και ενώ η οικογένεια φαινόταν να ζει μια ευτυχισμένη, αρμονική, ειδυλλιακή ζωή, οι γείτονες και οι φίλοι, αρχίσαν να ανησυχούν γιατί μετά την επιστροφή τους απ την  Disneyland δεν είχαν κανένα νέο των Αλμοντόβαρ. Μετά από αλλεπάλληλές τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και επισκέψεις στο σπίτι της οικογένειας, έγινε καταγγελία στο σερίφη της Orange County, Τζον Μίνα. Η σκηνή του εγκλήματος που αντίκρυσαν μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί, ήταν εφιαλτική. Ανάμεσα στα αίματα και στα άψυχα σώματα, φαίνονταν πως ο άνδρας είχε εκτελέσει την οικογένεια του και μετρά αυτοκτόνησε. Τα αίτια, τα γιατί, τα πως και το πόσο ξαφνικά ήταν, μένει να εξεταστούν.