Διασημότητες: Όταν πέφτουν εξώδικα, αγωγές ή έστω βαριές μπηχτές!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΌΛΚΑ

Υπάρχουν ιστορικές κόντρες διάσημων, όπως αυτή μεταξύ Μενεγάκη και Σπυροπούλου, που ενώ ήταν κολλητές και ταξίδευαν σε εξωτικούς προορισμούς αλλά και στη Μύκονο μαζί, βρέθηκαν να ναι ξένες στην ίδια πόλη.  Κάποιες άλλες διαμάχες είναι πιο επικού διαχρονικού χαρακτήρα όπως εκείνη μεταξύ Λαζόπουλου και Ντενίση, όπου ο χαρακτηρισμός «το τρένο έπαιζε καλύτερα απ την Άννα Καρένινα» πέρασε σε ανθολογίες σχεδόν της ελληνικής γλώσσας για τη γλαφυρότητα της.

Φυσικά δεν ξεπερνιούνται εύκολα ούτε εκείνες που διακατέχονται από ορμητικότητα και σφοδρότητα, σαν την δημόσια αντιπαράθεση Μπαλατσινού – Παπανότα! Όχι! Θα σταθούμε σε ότι πιο πρόσφατο και σχετικά φρέσκο, από τα ανθρώπινα συναισθήματα, ακόμη και της οργής, που αφορούν σε δημόσια πρόσωπα, τα οποία όλοι μας σχολιάζουμε και ψάχνουμε να βρούμε τι τους έπιασε και τρώγονται και πως πέφτουν οι τσακωμοί. Ιδού ότι πρόσφατο κυκλοφορεί σε απλή ψύχρα, καβγά ή αγωγή και εξώδικο:   

Έλενα Ακρίτα – Μάρκος Σεφερλής: πέσανε αγωγές!

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στη στήλη της στα ΝΕΑ πως, ο Μάρκος Σεφερλής που θα πρωταγωνιστούσε στο Παλλάς, αλλά σχόλασε η συνεργασία, θα έφερνε εκεί το «ήθος του trash» και «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται μέγας ηθοποιός» και πως το «κοινό του έχει μυαλό κότας». Ο Σεφερλής, πήγε στην εκπομπή της Μελέτη  βούρκωσε, συγκινήθηκε και είπε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ακρίτα, γιατί θίχτηκε το κοινό του και πως αυτό δεν ήταν κριτική αλλά «οχετός». Η δημοσιογράφος ανταπάντησε πως «γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμούς».  Ο Σεφερλής προχώρησε και της έκανε αγωγή ζητώντας 100.000 ευρώ από την ίδια και άλλες τόσες από την εφημερίδα που δημοσίευσε το κείμενο και δεν λογόκρινε την δημοσιογράφο! Λίγο πριν ασχοληθούν τα δικαστήρια με το αν είναι «trash» ή όχι το να κοροϊδεύει κάποιος τους διαφορετικούς, η Έλενα Ακρίτα δηλώνει πως «λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα, ίδια θα είναι η γνώμη μου».

Γιώργος  Λιάγκας – Δημήτρης Ουγγαρέζος: πέσανε unfollow

Πρώτα ήταν φίλοι κολλητοί και συνεργάτες στο πρωινό του αλήστου μνήμης Mega, που σχεδόν για έναν ύπνο χώριζαν! Μετά κόψανε και την καλημέρα, όταν ο Ουγγαρέζος δεν ακολουθήσε στον ΑΝΤ1 το ζεύγος – τότε- Λιάγκα – Σκορδά για να κάνει μαζί τους πρωινό εκεί. Μετα τα ξαναβρήκανε, ξανασυνεργαστήκαν και γίνανε φίλοι επιστήθιοι, ξανά. Όταν τέλειωσε η συνεργασία και ακολουθήσαν και πάλι άλλους τηλεοπτικούς δρόμους με καινούργια συμβόλαια χώρισαν και στα social media. Ο κ. Ουγγαρέζος συνέχισε την συνεργασία με την πρώην σύζυγο του κ. Λιάγκα, όποιος σε άλλο κανάλι πια και κάποιες στιγμές απέναντι απ την πρώην σύζυγο και τον κατά καιρούς φίλο, δήλωσε απορημένος για την εξέλιξη unfollow αυτής της σταθερής σα βράχο φιλίας. «Αν μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί σου και του πεις κάτι που δεν του αρέσει, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα σε κάνει unfollow. Εμένα με έχει κάνει unfollow και δεν έχω καταλάβει. Μιλάμε στο τηλέφωνο μια χαρά, αλλά με έχει κάνει unfollow, δεν έχω καταλάβει γιατί. Μιλάμε, όμως, μια χαρά είμαστε. Μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα σας λέω». Σε τηλέφωνο μπορεί! Σε messenger αποκλείεται…

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Γιώργος Καπουτζίδης: Πέσανε εξουσίες

Επική διαμάχη που ξεκίνησε όταν ο Καπουτζίδης ως κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μίλησε συγκινησιακά φορτισμένα κατά του bulling. Από το πάνελ του πρωινού της Σκορδά, τοποθετήθηκε ο Ουγγαρέζος πως ο ίδιος ο Καπουτζίδης έκανε Bullying διότι όταν ήταν κραταιός στο Mega έπαιρνε τηλέφωνα τους διευθυντές ζητώντας να επιπλήξουν παρουσιαστές! Με τη σειρά του ο ευφυής κ. Καπουτζίδης ανταπάντησε πως ήταν 2015 και την παγκόσμια ημέρα κατά του Bullying, ο Ουγγαρέζος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Γιώργο Γεωργίου, που «έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις και σχόλια στην τηλεόραση». Ο Καπουτζίδης με μήνυμα του στον Ουγγαρέζο, στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος ζήτησε να τον καλέσουν μια άλλη μέρα. Αυτό το φύλαγε ο Ουγγαρέζος, ο οποίος όπως και να χε είχε καλεσμένο τον Γεωργίου. Ο δε Καπουτζίδης δήλωσε στο τέλος πως: «… Θα μείνω πιστός στους γονείς μου, στους φίλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, κάποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!». Κατά τον Ουγγαρέζο έχασε τη δουλειά του και την στήλη του. Κατά τον Καπουτζίδη «Ο Δημήτρης τη δουλειά του και τη στήλη του την έχασε γιατί αν θυμάστε στο τέλος της χρονιάς ήταν αυτός που έστελνε μηνύματα μάλλον πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή του. Εάν το θυμάστε. Εγώ πίσω από την πλάτη του δεν έστειλα κανένα μήνυμα».

Γιώργος Καπουτζίδης – Τίνα Μεσσαροπούλου: Πέσανε τηλεκριτικές 

Στην διαμάχη Ουγγαρέζου -Καπουτζίδη πήρε θέση και η τηλεκριτικός αλλά και τηλεπερσόνα κυρία Τίνα Μεσσαροπούλου, που δίχως να κατονομάσει το πρόσωπο, μίλησε για κάποιον πολύ γνωστό που είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν. Ο Καπουτζίδης θεωρώντας πως μιλάει για αυτόν, την πήρε τηλέφωνο και εκείνη στην εκπομπή που συμμετέχει είπε πως της έστειλε μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό της, ενώ όταν μιλήσαν εκείνος «φώναζε και ούρλιαζε». Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε κατά τον Καπουτζίδη κάνει ομοφοβικές δηλώσεις στην τηλεόραση. Κατά την ίδια, είχε απλώς πει στην Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε άποψη για τις δηλώσεις τότε του Απόστολου Γκλετσου, πως το «ψάρι ψήνεται και απ τις δυο πλευρές» ότι «ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων». Το τελευταίο δε το θεωρεί «ομοφοβικό» σχόλιο άλλωστε πως δεν είναι ομοφοβική φαίνεται -όπως δήλωσε- «από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από την πορεία μου». Ο Γιώργος Καπουτζίδης έληξε το θέμα, τονίζοντας ευθαρσώς πως «για να είμαι ειλικρινής, από αυτούς τους κριτικούς που διαβάζω θεωρώ ότι η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η χειρότερη, αυτή που έχει το λιγότερο ταλέντο. Δεν της έχω και καμία εκτίμηση ούτως ή άλλως»

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου – Ζέτα Μακρυπούλια: πέσανε πάγοι

Μοιράστηκαν μια απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης και οι δυο κυρίες χρωστάνε στον Γιώργο Καπουτζίδη ρόλους που απογειώσανε τη καριέρα τους και ήταν πραγματικά δώρα. Φίλες οι δυο τους πολύ, λέγεται, πως στεναχωρήσαν τον Γιώργο διότι τους είχε ζητήσει να περιμένουν για την επόμενη του δουλειά αλλά οι ίδιες προχωρήσαν σε άλλες συνεργασίες, ενώ η Ζέτα παρουσίασε και το δεύτερο αλήστου αποτυχίας «Just the two of us», ενώ το πρώτο το είχε παρουσιάσει ο ίδιος ο πολυτάλαντος συγγραφέας. Δεν μιλούνται μεταξύ τους, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά, ο Γιώργος κρατάει μεγάλη θλίψη και πικρία και την εξομολογείται άλλωστε. Οι δυο κυρίες κάνουν πάντα παρέα μεταξύ τους και ότι έχουν να σχολιάσουν το κάνουν ανενδοίαστα

Σάκης Τανιμανιδης –  Γιώργος Μαυρίδης: πέσανε κομμένες και οι καλημέρες

Υπήρξαν πιο κολλητοί και από κολλητοί, γύρισαν όλο τον κόσμο με την εκπομπή «World Party», εξερεύνησαν τον πλανήτη, μοιράστηκαν ανεπανάληπτες εμπειρίες, έκαναν ζωάρα και πληρώνονταν και από πάνω. Πλην όμως τώρα, ούτε μιλούνται, ούτε συμπαθιουνται και όπου βρεθούν και όπου σταθούν δείχνουν την δυσαρέσκεια τους. Ο λόγος; Μάλλον γιατί ο Μαυρίδης θίχτηκε απ το σταμάτημα του «World Party» και ενοχλήθηκε απ την τρελή επιτυχία του Τανιμανιδη στο πρώτο “Survivor”. Για μια μεγάλη περίοδο μάλιστα, μαίνονταν  και ένας διαδικτυακός, άτυπος πόλεμος μεταξύ τους και με το που ανέβαζε ένας από τους δυο μια φωτογραφία στο Instagram έσπευδε ο άλλος να ποστάρει κάποια δικιά του με σκοπό να κερδίσει τον πρώτον στα likes! Ο Μαυρίδης ακόμη και σήμερα αν ρωτηθεί απαντά με πικρία για τον Τανιμανιδη. Ο δεύτερος δεν καταδέχεται να σχολιάσει.

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Αγγελόπουλος: πέσανε διαφημίσεις

Όταν ήταν στις μεγάλες του επιδόσεις το Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης  είχε καλές σχέσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο, μεγάλο σταρ για λίγο της τηλεόρασης. Μάλιστα ο Τανιμανίδης τον είχε καλέσει και στον γάμο του, αλλά ο Ντάνος τον έκανε unfollow στο instagram. Μέγα το θέμα για τις θαυμάστριες οι οποίες υποστήριξαν πως το καλό παιδί Ντάνος δεν εκτιμούσε το ύφος που βγάζει ο Σάκης μέσα από τα social media και οι πολλές διαφημίσεις που έκανε μέσω αυτών! Έκτοτε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Σα να μην υπάρχει ο ένας για τον άλλον! Καλοθελητές πάντως είπαν πως επειδή συζητιόταν το όνομα του Αγγελόπουλου ακόμη και για παρουσίαση του Survivor υπήρξε η μεταξύ τους ψύχρα, που οδήγησε στο να χάσει η παρουσίαση και να κερδίσει η υποκριτική τον πολυτάλαντο Ντάνο.

Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου: πέσανε εξώδικά

Παίζει τρέιλερ ο ΣΚΑΪ και προσπαθεί να βγάλει στον αέρα τη σειρά Room Service πλιζ του Αλέξανδρου Ρήγα. Ο Δημήτρης Αποστόλου, όμως που για χρόνια ήταν αχώριστος ως δίδυμο επιτυχίας με τον Ρήγα, του στέλνει εξώδικό, μαζί και στο κανάλι με το οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά, που είναι συνέχεια του «Κόκκινο Δωμάτιο» και δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Οι φίλοι και συνεργάτες κάποτε δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια και πριν χρόνια, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις, ο Αποστόλου δεν το επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Τελικά η  ταινία δε βγήκε ποτέ, αλλά και το Room service πλιζ και λόγω προβλημάτων με την εταιρεία παραγωγής, που ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου, ακόμα βγαίνει!

 Μαντώ Γαστεράτου – Τζένυ Μελιτά: πέσανε μάσκες

Ήταν κολλητές! Πόζαραν με μαγιό, μπουρνουζοπετσέτες, καπέλα και άψογα πεντικιούρ στα social media, βγάζανε αυθόρμητες «αγαπησιάρικες» selfy, ή άλλες που γελάγανε με κάποιο ξεκαρδιστικό αστείο, βγαίνανε μαζί τα βραδιά, δίνανε κοινές συνεντεύξεις. Νέες, ωραίες, ανερχόμενες, ξανθές, φωτογενείς οι κυρίες Γαστεράτου και Μελιτά, ως και στου Σπύρου Παπαδοπούλου την ταβέρνα – πλατό πήγαν να χορέψουν τσιφτετέλια και να δηλώσουν πως δεν βλέπουν την ώρα πότε θα γίνει ο γάμος της Μαντους που μελλόταν. Και ο γάμος έγινε και η Τζένυ δεν ήταν! Όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε απλά πως δεν ήταν καλεσμένη! Έκτοτε συναντιούνται σε πρεμιέρες, κοσμικά καλέσματα λογιών και όχι μόνο δεν χαιρετιούνται, αλλά αποφεύγουν και να κοιταχτούνε. Πέσανε οι μάσκες της φιλίας!

Σίσσυ Χρηστίδου – Έλλη Κοκκίνου: πέσανε μάσκαρες

Δέκα χρόνια φιλίας! Και να οι πόζες στα κοσμικά! Και να οι κοινές διακοπές! Και να οι κοινές φωτογραφίσεις με τα άψογα μεικ απ και τις καλοστερεωμένες βλεφαρίδες! Αχώριστες! Και ξαφνικά, η μοίρα έπαιξε το σκληρό της παιχνίδι και έριξε πελέκυ βαρύ, το unfollow στο Instagram! Βαρύ το πλήγμα, δε λέμε και άγνωστοι οι λόγοι της μεγάλης αυτής ψύχρας των δυο κυριών, που ως εικοτολογείτε είναι ανήκεστος και πολύ προσωπική. Πάντως και ο Θόδωρος Μαριτίνης έσπευσε και αυτός να κάνει unfollow την Έλλη Κοκκίνου και να στηρίξει το διαδικτυακό δίκαιο βουνό της πρώην συζύγου και καλής του φίλης Σίσσυς. Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως πλέον οι φιλίες δεν δοκιμάζονται στον χρόνο, αλλά αυστηρά στα social media!  

Χριστίνα Ζαφειρίου – Σήλια Κριθαριώτη: πέσανε γαζώματα

Ήταν τα Madwalk όπου θα έκανε πασαρέλα ο Ρώσος γόης τραγουδιστή Sergey Lazarov και θα  εμφανιζόταν δημιουργίες της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου. Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά πάνελ η κορυφαία Σήλια Κριθαριώτη έθεσε βέτο και είπε ότι αν είναι η Χριστίνα Ζαφειρίου στην διοργάνωση εκείνη θα αποχωρήσει. Η κυρία Ζαφειρίου θλιμμένη έγραψε στο Instagram πως: «Εκπλήσσομαι που τελικά αποδείχθηκα πολύ πιο επαγγελματίας σε σχέση με μεγάλους ανθρώπους του χώρου που θεωρούνται καταξιωμένοι στον χώρο αυτό…». Όταν από εκπομπή ζητήθηκε και η γνώμη της κυρίας Κριθιριώτη, έκοψε την κουβέντα με τον αέρα της πολύ καταξιωμένης λέγοντας πως «αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο ατελιέ με φωτογράφο και συνεργείο της βρετανικής Vogue για αφιέρωμα στην υψηλή ραπτική και φωτογράφιση με το σούπερ μόντελ Joan Smalls. Οπότε, ας μην δημιουργούμε θέματα». Όχι θέματα, μόνο μοντελάκια!