Άστρα Μάιος 2020: Ποια ζώδια έχουν ευκαιρίες, προκλήσεις και προοπτικές στην καριέρα τους

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα φέρει αρκετές προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες και δυνατότητες επέκτασης ή ανάπτυξης σε αρκετά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ας δούμε ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν και πιά θα πρέπει να αξιοποιήσουν την δυναμική των ημερών που έρχονται:

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι μπορεί να έχουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά, είναι όμως και εξαιρετικά θερμοκέφαλοι και καβγατζήδες. Και από αυτά τους τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να φυλαχτούν την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο της 7ης Μαΐου, εάν δεν θέλουν να τινάξουν την καριέρα τους στον αέρα. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δεν θα δημιουργήσει αυτή καθ εαυτή τα προβλήματα, αλλά θα τα φέρει στην επιφάνεια, γιατί πρέπει να βρεθούν λύσεις σε καταστάσεις που χρονίζουν. Εάν είστε τους τελευταίους μήνες δυσαρεστημένοι από τη δουλειά σας ή από τον εργοδότη σας, υπάρχουν συνεχείς συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και δεν δείξετε διάθεση συνεργασίας, οι μέρες αυτές μπορεί να φέρουν μια ανεπιθύμητη απόλυση από εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί επίσης επάνω σε μια διαφωνία για κάτι απλό και καθημερινό, να ανάψουν τα αίματα και να δηλώσετε την παραίτηση σας ή να διακόψετε μια πολύ σημαντική συνεργασίας, ενώ θα μπορούσατε κάλλιστα να συζητήσετε με ψυχραιμία και να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Προσοχή λοιπόν, γιατί οι μέρες είναι πονηρές και δεν υπάρχει πισωγύρισμα!

Λέοντες και Κριοί

Για τα δύο αυτά ζώδια της φωτιάς, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές όψεις και  ημερομηνίες για την καριέρα τους μέσα στον Μάιο. Στις 15 του μήνα το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε δουλειά ή αντικείμενο απασχόλησης, ίσως χωρίς καν να ερωτηθείτε! Μια διοικητική ή λειτουργική αναδιάρθρωση της επιχείρησης που απασχολείστε, που θα πραγματοποιηθεί λόγω των οικονομικών πιέσεων που έφερε η υγειονομική κρίση, θα γίνει η αιτία να σας ανατεθεί ένα καινούργιο αντικείμενο εργασίας, να μεταφερθείτε σε άλλο υποκατάστημα ή να σας ανατεθεί μια νέα και πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Για τους Κριούς μπορεί οι επαφές που καλλιεργήσατε να αποτελέσει τον καταλυτικό παράγοντα της προώθηση σας, ενώ για τους Λέοντες η επιτυχία και η προώθηση θα έρθει μέσα από την επιτυχή έκβαση μια ομαδικής δουλειάς. Το τρίγωνο επίσης Ήλιου-Δία στις 17 Μαΐου είναι ακόμη μια πολύ σημαντική μέρα για την καριέρα σας!

Η όψη συνδέεται με μεγάλη τύχη, ευκαιρίες και αναγνώριση της αξίας σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η ώρα της επιβράβευσης σας, για τις μακροχρόνιες προσπάθειες που καταβάλατε. Εάν έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες ή δεξιότητες σας, μην την αφήνετε ανεκμετάλλευτη! Γιατί θα κερδίσετε εάν διεκδικήσετε την νίκη! Για τους Λέοντες είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Παρθένοι

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου αποτελεί για τις Παρθένους ένα σημείο εκκίνησης για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, που εάν σχεδιαστεί προσεκτικά, θα έχει μια θετική πορεία στο μέλλον. Με τον καινούργιο σεληνιακό μήνα που ξεκινάει στις 22 του μήνα έχετε την ευκαιρία να δώσετε ώθηση στην καριέρα και την επιχειρηματική σας δράση, με νέα επαγγελματικά πλάνα ή καινούργιες συμφωνίες συνεργασίας. Η καινούργια αυτή σελήνη σας προτρέπει να κάνετε ξεκινήματα σε ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχετε μελετήσει εξονυχιστικά τις κινήσεις σας και θα έχετε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση σας. Εάν χτίσετε σε σταθερά θεμέλια, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσετε κάτι ανθεκτικό και βιώσιμο, ικανό να επιβιώσει στους κλυδωνισμούς που θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού της 25 Μαΐου ευνοεί το ζώδιο σας σε επαγγελματικό επίπεδο, φέροντας ξαφνικές και αναπάντεχα καλές ειδήσεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα να δώσετε συνέντευξη για μια καινούργια θέση εργασίας, ακόμη και εάν έχετε αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα. Διεκδικήστε μια θέση εργασίας, συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό, αναλάβετε ρίσκα επιχειρηματικά, καθώς σας περιμένει μια απροσδόκητη επιτυχία. Ο Ουρανός, ο πλανήτης του ξαφνικού και αναπάντεχου, σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την καριέρα σας προς το καλύτερο! Εκμεταλλευτείτε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.