Gay ζωδιακός Κύκλος: Προβλέψεις Νοεμβρίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Γόνιμος επαγγελματικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, φίλοι μου Κριοί, ο Νοέμβριος! Είστε γεμάτοι ενέργεια, αποφασιστικότητα να φέρετε σε πέρας την αποστολή ή το έργο σας, οργανωμένοι στις δράσεις σας και καλά προετοιμασμένοι. Η εικόνα σας στον επαγγελματικό σας κύκλο αναβαθμίζεται σταδιακά, κάτι που μπορεί να φέρει καλύτερες προοπτικές, ένα απρόσμενο ενδεχομένως άνοιγμα της καριέρας σας. Προσοχή θα χρειαστεί ως συνήθως στις παρορμητικές σας κινήσεις και στα ξεσπάσματα σας προς συναδέλφους ή συνεργάτες που μπορούν να σας βλάψουν κάποια στιγμή… Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας που έχει σχέση με τα χρήματα, περνάει στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευνοώντας τις συνεργασίες με το εξωτερικό και τα ταξίδια! Στις 26.11 δε εισέρχεται στον οίκο σας που αφορά την καριέρα και τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, φέρνοντας κέρδη και την δυνατότητα να ανεβείτε ένα σκαλί στην ιεραρχική σκάλα.  Ευνοείται η ομαδική δουλειά, μια συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός και γι αυτό φροντίστε να μην δυναμιτίσετε τις προοπτικές σας οι ίδιοι σας…

Λίγο πριν την εκπνοή και αυτής της χρονιάς αναμένεται να ασχοληθείτε κάπως περισσότερο αυτό το μήνα με τα οικονομικά θέματα και το πώς θα καλύψετε τις αυξημένες σας δαπάνες. Οι προσπάθειες σας θα επικεντρωθούν ενδεχομένως στο πώς να αυξήσετε το εισόδημα σας και φαίνεται ότι ο Νοέμβρης ότι θα είναι ένας μήνας που μπορεί να σας δώσει έμπνευση και να φέρει κάποια καινούργια προοπτική στην ζωή σας.

Ο Ερμής, όντας στον 8ο οίκο σας μέχρι τις 20.11 σχηματίζει αρμονικές πτυχές με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όψεις που ευνοούν την επαναφορά στο προσκήνιο των σημαντικών ζητημάτων που προκαλούν προστριβές στην σχέση σας, με σκοπό να επιλυθούν οριστικά, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση προς το μέλλον. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι και στην σχέση, ώστε να προλάβετε κάποια πιθανά σύννεφα που μπορεί να μαζευτούν στο άμεσο μέλλον, εάν δεν δράσετε άμεσα.

Η ακτινοβολία σας είναι όπως πάντοτε έντονη, φίλοι Κριοί, και καθώς είστε γεννημένοι κυνηγοί δεν θα σας λείψουν τα φλερτ και οι ερωτοτροπίες. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας αναζητάτε άτομα καλλιεργημένα, εκλεπτυσμένα, ίσως και τολμηρά να σας απογειώσουν.  Μετά τις 26.11 δε, που περνάει στον 10ο οίκο σας, η αγάπη μπορεί να ανθίσει και μέσα στον χώρο εργασίας σας.

GAY ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας κάπως δύσκολος ή απαιτητικός για σας μήνας, φίλοι Ταύρο! Δεν θα λείψουν κάποιες αναποδιές, καθυστερήσεις ή εμπόδια στον επαγγελματικό σας τομέα, παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που κλείνει σε λίγο και να εντοπίσετε τα σφάλματα και τις ολιγωρίες σας. Εντοπίστε τα λάθη σας και καταστρώστε τα μελλοντικά σας σχέδια για να είστε έτοιμοι για δράση! Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν προς το τέλος του μήνα, μετά τον ανάδρομο Ερμή, και θα μπορείτε να υπολογίζετε στο άμεσο μέλλον στην στήριξη τους. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, σχηματίζει θετική όψη με τον Δία, που είναι ιδιαίτερα ισχυρή μεταξύ 23 και 25.11, φέρνοντας σας ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα που ελπίζατε εδώ και καιρό! Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε περισσότερο για να επιτύχετε τα όσα ονειρεύεστε. Διότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Στον οικονομικό τομέα δεν μπορέστε τουλάχιστον προς το παρόν να δείτε το αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλετε στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον στον βαθμό που θα επιθυμούσατε. Η πολυπόθητη οικονομική άνεση που ονειρεύεστε απέχει ακόμη κάπως… Ακόμη και οι επαγγελματικές προοπτικές σας να βελτιωθούν άμεσα, το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσετε αυτή τη στιγμή δεν θα είναι αυτό που περιμένατε ή δεν θα είναι αντίστοιχο των προσπαθειών σας. Σε αντιστάθμισμα θα πρέπει να ακολουθήσετε μια ακόμη πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας πόρων.

Στον αισθηματικό τομέα το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να στοχαστείτε την σχέση σας, εντοπίζοντας τις δυσλειτουργίες της και τα μελανά της σημεία, και να προσπαθήσετε να αποβάλλετε ή να απαλλαγείτε από περιττά ψυχικά φορτία, αγωνίες ή φοβίες, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και θα πρέπει να καταβάλετε ενδεχομένως μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε μια καλή και αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πιο ουσιαστική συμπόρευση, μακριά από τα βάρη που σας ταλαιπωρούσαν έως τώρα. Οι αρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 12.11 ο Ερμής με Κρόνο και Ποσειδώνα στηρίζουν την προσπάθεια σας να βρείτε κοινό και να χτίσετε το κοινό σας μέλλον! Μετά τις 19.11 απολαμβάνετε την στήριξη του Άρη σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, εάν καταφέρετε να περιορίσετε το πείσμα και την κτητικότητά σας απέναντι στον σύντροφό σας.

Δείχνετε δυνατοί και ατρόμητοι εσείς οι αδέσμευτοι, και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι έντονος! Θα νιώσετε την περίοδο αυτή έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα.

GAY ΔΙΔΥΜΟΙ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Είναι δυναμικός μήνας ο Νοέμβρης για σας, φίλοι μου Δίδυμοι, και θα θελήσετε να δείξετε στον επαγγελματικό σας περίγυρο ότι είστε ικανοί να πετύχετε. Η τάση αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητες σας για να διαπρέψετε! Προσοχή όμως να κάνετε καλές επιλογές και να μην βρεθείτε καβάλα σε λάθος κύμα… Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υγεία και εργασία). Ακόμη και εάν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα εργασία σας, θα υπάρξουν δελεαστικές προτάσεις για καινούργιες θέσεις εργασίας, που θα σας βάλουν στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.  Η ουσία θα πρέπει να σας ενδιαφέρει και όχι η εικόνα και η επιφάνεια. Επιπλέον θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ δυναμισμού και διπλωματίας, ώστε και τα προσόντα σας να αναδείξετε και να επιβραβευτείτε. Μετά τις 19.11 στην επαγγελματική σας ζωή κυριαρχεί η ενέργεια του Άρη, προσθέτοντας δυναμισμό και αγωνιστική διάθεση. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού ωστόσο θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα σας, ιδίως μεταξύ 22 και 26 του μήνα!

Θα εστιάσετε στα οικονομικά σας τον Νοέμβρη, με επίκεντρο της προσπάθεια σας η αύξηση του εισοδήματος σας. Θα κάνετε πολλές προσπάθειες, θα έχετε και κάποιες υλοποιήσιμες  ιδέες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας, χρειάζεστε όμως και την στήριξη του κοινωνικού σας περίγυρου για καλύτερα αποτελέσματα. Εκείνο όμως που επείγει να κάνετε, είναι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Σοβαρευτείτε γιατί θα το μετανιώσετε…

Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν την αναθέρμανση της υπάρχουσας ερωτικής σας σχέσης με την εξομάλυνση των όποιων δυσλειτουργιών υπήρχαν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 20.11 ενδεχομένως να δημιουργήσει ωστόσο κλίμα παρανόησης στη σχέση σας. Ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (συνεργασίες και γάμος) όπου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 1 Νοεμβρίου. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε μια καινούρια συναισθηματική σχέση οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Στις 22 του μήνα ξεκινάει τη διέλευση του Ήλιος στον 7ο οίκο σας, όπου και θα συναντηθεί με τη Σελήνη στις 26.11. Η Νέα Σελήνη του μήνα ευνοεί τις επανασυνδέσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ρομαντική σας σχέση μπορεί να εισέλθει σε μια νέα αρμονική φάση, πολύ πιο ευχάριστη.

Έντονη κοινωνική ζωή θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου με ξέγνοιαστες βραδιές και φιλικές συναναστροφές. Οι συγκυρίες θα φέρουν κάτι νέο, απρόσμενο στη ζωή σας, αν και όχι αμέσως. Προς το παρών χαρείτε την ανεμελιά και ο χρόνος θα δείξει. Προσέξτε την υγεία σας, με περισσότερη ξεκούραση, λιγότερο στρες και υγιεινή διατροφή!

GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τον μήνα αυτό, φίλοι Καρκίνοι, ο ρόλος σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προσοδοφόρος, ιδίως εάν δραστηριοποιείστε σε ομάδα εργασίας. Θα πρέπει να περιορίσετε λίγο την μεμψιμοιρία σας, να δείτε τα όσα θετικά σας συμβαίνουν και μέσα από μια ανανεωμένη διάθεση να βρείτε το κίνητρο εκείνο που θα ενεργοποιήσει τους συνεργάτες σας, ώστε να θέσετε σε τροχιά υλοποίησης την δουλειά που σας ανέθεσαν. Εξετάστε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κινηθείτε ανάλογα. Ίσως και να υπάρξουν καινούργιες προτάσεις που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Η Αφροδίτη διέρχεται το διάστημα αυτό τον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά την εργασία σας και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε συνεργασίες και ομαδικά προγράμματα, ενώ θα έχετε τη ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Άρης θα διέρχεται από τον οίκο της δημιουργικότητα σας μετά τις 19 Νοεμβρίου και με την θετική του ενέργεια μπορείτε να ξεχωρίσετε με τις ικανότητες και την μαχητικότητα σας.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για αύξηση των απολαβών σας, θα πρέπει όμως να βάλετε κάποιο μέτρο στις απαιτήσεις σας, διασφαλίζοντας έστω κάποιο μίνιμουμ, για να μην χάσετε το παιχνίδι τελείως. Προσοχή θα απαιτηθεί και στην καθημερινή διαχείριση για να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσετε ότι ξεφύγατε από τον προϋπολογισμό σας. Στις 22 Νοεμβρίου εισέρχεται επίσης ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας (εργασία) και έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας.

Με την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αν κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, μια και ίσως να συζητήσετε διεξοδικά με τον σύντροφό σας τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σας ή σ αυτόν και να αναζητήσετε από κοινού τις προσφορότερες λύσεις ή τους ενδεδειγμένους τρόπους χειρισμού των καταστάσεων. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια μέτωπα στον αισθηματικό τομέα, αποκαθιστώντας σε σημαντικό βαθμό την ομαλότητα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, από όπου διέρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, κάνοντας σας ευαίσθητους, δεκτικούς και με διάθεση να δείτε και να κατανοήσετε και την οπτική του συντρόφου σας.

Από την άλλη, οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν μια ανανεωμένη σεξουαλική ορμή αυτό τον μήνα, κάτι που τους εγγυάται αρκετή δράση! Στις 19 του μήνα που ξεκινάει τη διέλευση του από τον 5ο οίκο σας ο Άρης, τα πάθη θα χτυπήσουν κόκκινο! Η πιθανότητα να μετατραπεί μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή. Προσοχή μόνο μην βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη και δεν θα σας ικανοποιεί στο τέλος τίποτε…

GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η τελευταία περίοδος, αγαπητοί μου Λέοντες, ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη για τον επαγγελματικό σας τομέα! Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου βοηθάει να εξομαλυνθεί αισθητά η κατάσταση στον τομέα της καριέρας σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου σας της καριέρας, θα διέρχεται μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου μέσα από τον οίκο της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να ασχολείστε με ότι απολαμβάνετε ή σας διασκεδάζει. Σας δίνονται ευκαιρίες να αναδειχθούν τα ταλέντα σας και αυτό είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει να προσπαθείτε ακόμη περισσότερο. Μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου θα γίνει το κλίμα από βαρύ έως εκρηκτικό, εάν εμπλέκεστε σε ομαδικές δράσεις, καθώς θα έχετε την τάση να επιβάλετε την άποψη σας στην ομάδα.

Οι καλύτερες επαγγελματικές σας προοπτικές θα φέρουν και σχετική βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, με μία όμως μικρή διαφορά χρονική φάσης. Μην περιμένετε να συμβούν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20.11 να επηρεάζει το πορτοφόλι σας, η λέξη-κλειδί είναι «σύνεση»!  Περιορίστε τα έξοδα σας, επαναδιαπραγματευθείτε τις πληρωμές σας και φροντίστε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20.11. Το πλανητικό σκηνικό κάνει το κλίμα άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό, προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και διπλωμάτες στους χειρισμούς σας, για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα και ρίξετε από λανθασμένη εκτίμηση τη σχέση σας στα βράχια. Η συναισθηματική σας ζωή ωστόσο ευνοείται με το ξεκίνημα του μήνα από την παρουσία του Δία και της Αφροδίτη, και αργότερα, μετά τις 22 Νοεμβρίου του Ήλιου σε οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα επίσης στον οίκο της αγάπης του ζωδίου σας, παρέχοντας σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Την περίοδο μεταξύ 23 και 26.11 ίσως να πάρει μια απόφαση το ταίρι σας που θα σας αναστατώσει, γιατί θα αισθανθείτε ότι τον χάνετε…

Οι ελεύθεροι, πέρα από την έντονη κοινωνική ζωή, που έτσι και αλλιώς απολαμβάνουν, θα βιώσουν και έντονο ερωτικό ενδιαφέρων από τους γύρω τους. Το νέο, το άγνωστο και το εξωτικό θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και ίσως να θελήσετε να εξερευνήσετε κάποιες εν υπνώσει πλευρές του χαρακτήρα σας, με καθοδηγητή και μέντορά σας μια νέα γνωριμία.

GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν θα είναι ανέφελος ο ουρανός για τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα, φίλοι μου Παρθένοι, αλλά η ψιχάλα δεν σα φοβίζει! Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία… Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας τουλάχιστον μέχρι και τις 20 του μήνα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά μελλοντικά επακόλουθα, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε  πρόσωπα από το παρελθόν  που θα συμβάλουν σημαντικά στα σχέδια σας.  Η δύσκολη περίοδος έχει περάσει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να χαλαρώσετε. Σας περιμένει αρκετή δουλειά και πολλές ευθύνες που δυστυχώς θα συνοδεύονται από ένα σχετικό άγχος. Κάντε ένα καλό προγραμματισμό για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποθέσεις στον προβλεπόμενο χρόνο και να μειώσετε το άγχος σας . Μην σας ξαφνιάσει το ενδεχόμενο μιας πρότασης με καλές προοπτικές, εάν έχετε μια εξαρτημένη θέση εργασίας.

Στα οικονομικά σας ο Νοέμβριος είναι μήνας αρκετά βατός, ίσως και ευνοϊκός,  καθώς δεν αποκλείονται κάποιες έκτακτες εισροές υπό την μορφή μια οικονομικής ενίσχυσης, ενός έκτακτου εισοδήματος ή ενός ανέλπιστου δώρου. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας σε ζητήματα εργασίας και χρημάτων, θα διέρχεται μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια και παρελθόν). Το διάστημα αυτό θα έχετε την στήριξη και την ηθική ή υλική βοήθεια της οικογένεια σας, ίσως όμως όχι στο βαθμό που θα θέλατε. Κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις στην οικογένεια προς το τέλος του μήνα.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οπότε πολλές φορές δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες των άλλων. Οι παρανοήσεις θα είναι συχνές, με λίγη υπομονή όμως δεν θα υπάρξουν πολλά παρατράγουδα. Ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα μεταξύ 12 και 14.11, όψεις που επαναλαμβάνονται και μεταξύ 27 και 30, μόνο που τώρα θα είναι ορθόδρομος ο Ερμής. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να βιώσουν μια εξαιρετική και ανέλπιστη για πολλούς αναλαμπή αυτό το μήνα! Μια νέα σπίθα θα πυροδοτήσει την ερωτική επιθυμία και το ασίγαστο ερωτικό πάθος που θα σας ανεβάσει στα ουράνια… Είστε πολύ πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αισθάνεστε πολύ πιο απελευθερωμένοι να εκφραστείτε, ξεπερνώντας την φυσική συστολή σας και πολύ πιο δοτικοί στο ταίρι σας.

Και οι ελεύθεροι θα περάσουν αυτό το μήνα μια περίοδο αποστασιοποίησης,  ενδοσκόπησης και αξιολόγησης της προσωπικής τους πορείας, εν είδη απολογισμού έτους, ώστε να δείτε προς ποιά κατεύθυνση θα θέλατε να κινηθείτε! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ερωτική τους διάθεση θα παρουσιάσει κάμψη. Κάθε άλλο μάλιστα!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του αδέσμευτους του ζωδίου μέσα στο μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα.

GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου στον τομέα της καριέρας σας, αγαπητοί Ζυγοί, σας θέλει δυνατούς, συγκεντρωμένους και αποφασισμένους να πετύχετε. Με το ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη πορεία. Σχηματίζει δε θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα, που σας βοηθούν να εκτιμήσετε με ρεαλιστικό τρόπο τα προσόντα σας και εάν κατακτήσατε όσα αξίζετε στην δουλειά. Στις τις 20.11 ο Άρης εισέρχεται στον 2ο οίκο σας, οπότε οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι ομαδικές δράσεις είναι παραγωγικές, ακόμη και εάν μεταξύ 23 και 26.11 θα υπάρξει κάποια ένταση. Ο όγκος της δουλειάς σας θα είναι σημαντικός, θα κλιθείτε να κάνετε επιλογές καθοριστικές για το μέλλον σας, κάτι που δεν είναι το καλύτερο σας, και θα πρέπει να δείξετε την ικανότητα σας στο να παίρνετε πρωτοβουλίες και να δίνετε λύσεις στα τρέχοντα ζητήματα. Με καλή οργάνωση θα τα φέρετε σε πέρας, δεν θα αποφύγετε όμως και ένα αίσθημα κόπωσης προς τα τέλη του μήνα. Φροντίστε να κρατήσετε το άγχος σας σε ελεγχόμενα επίπεδα!

Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν κάποια ιδιαιτερότητα αυτό τον μήνα, μια και θα υπάρξουν εισροές από μη αναμενόμενες ή μη τακτικές πηγές. Ο Ερμής διέρχεται μέσα από τον 2ο οίκο σας (χρήματα από την εργασία και προσωπικούς πόρους) και προσφέρει μια  μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσετε κινήσεις του παρελθόντος που σας οδήγησαν σε δεινή οικονομική κατάσταση και να αναλάβετε δράση για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων. Μετά τις 27 Νοεμβρίου έχετε πολύ καλές πιθανότητες να επιτύχετε μια αύξηση στις αποδοχές σας, εάν κάνετε προσεκτικές διαπραγματεύσεις. Αυξημένες θα είναι όμως και οι δαπάνες, με αποτέλεσμα στο τέλος του μήνα να έχετε καλύψει μεν με σχετική άνεση τις υποχρεώσεις σας, αλλά να μην έχουν μείνει και πολλά για εκείνα τα ψώνια που θα θέλατε να κάνετε…

Στον ερωτικό τομέα, όσοι από σας έχετε μια μόνιμη σχέση θα αντιμετωπίσετε κάποιες παροδικές εντάσεις. Ο Άρης, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (σχέσεις και γάμος) φιλοξενείτε στο ζώδιο σας μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που θα φέρει παρανοήσεις και εντάσεις, ιδίως επάνω σε οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, διέρχεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου από τον οίκο της επικοινωνίας σας, μαζί με τον Δία, και σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τα σωστά λεκτικά μέσα, τα ιδανικά επιχειρήματα και το κατάλληλο timing για να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας και να βρείτε τις λύσεις. Αποφύγετε εντάσεις με την οικογένεια σας, καθώς και την δεικτική ή επικριτική σας διάθεση, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια τροπή που δεν υπολογίζατε.

Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους ελεύθερους του ζωδίου σας σε ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις τον μήνα Νοέμβριο! Παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν  με τον ανάδρομο Ερμή ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια άλυτες καταστάσεις για να επιλυθούν οριστικά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε προσεκτικές επιλογές, γιατί μπορεί να πλανηθείτε οικτρά.

GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ο μήνας αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλός για τα θέματα της καριέρας σας, φίλοι μου Σκορπιοί! Θα έχετε την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για να δράσετε, να διαπραγματευτείτε, να πάρετε αποφάσεις και να διαπρέψετε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ωστόσο θα προκαλέσει εμπόδια σε επικοινωνίες και μικροεντάσεις που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας. Η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον 2ο οίκο σας (εργασία και απολαβές), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26.11. Με τις διελεύσεις αυτές αναμένεται να έχετε αρκετή τύχη σε ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά! Ίσως κάποια στιγμή να αισθανθείτε ότι έχετε ανάγκη από μια αλλαγή στην επαγγελματική σας καθημερινότητα ή μια αλλαγή πλεύσης συνολικά, οραματιζόμενοι ένα νέο αντικείμενο εργασίας. Επιστρατεύστε το ένστικτο σας και αναλύστε προσεκτικά τις πιθανότητες, πριν δράσετε.

Στον οικονομικό τομέα δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολος ο μήνας αυτός, μια και φαίνεται ότι θα καλύψετε τις κάπως αυξημένες υποχρεώσεις σας. Άλλωστε το πρόσφατο παρελθόν σας θα πρέπει να σας δίδαξε τα μαθήματα που έπρεπε να πάρετε σχετικά με την συνετή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Με τον Ερμή όμως ανάδρομο στο ζώδιο σας και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (πόροι, εισοδήματα, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις) είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις δαπάνες σας, να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας ή να προγραμματίσετε την αποπληρωμή ενός παλαιότερου χρέους σας.
Στα συναισθηματικά σας ο Νοέμβριος σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με λιγότερο ρομαντική διάθεση και περισσότερο με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό! Φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον Ήλιο, τον Ερμή, ανάδρομο έως τις 20.11, αλλά και τον Άρη! Την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που φέρεστε στους γύρω σας αλλά και στο ταίρι σας. Ο Ερμής σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα, που θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν οι υποψίες που έχετε απέναντι στο ταίρι σας που σας κατατρώνε.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε μεγάλη τύχη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου στον έρωτα και τον ρομαντισμό και με οδηγό την διαίσθηση σας να ξεκινήσετε μια πολύ ελπιδοφόρα σχέση. Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ιδίως τις μέρες μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου! Ο επαγγελματικός χώρος ενδεχομένως διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή, μια και δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από αυτόν, που θα εξελιχθεί σταδιακά σε κάτι περισσότερο. Το κοινό σας σημείο θα αποτελεί η άμεση και αβίαστη επικοινωνία και η αλληλοκατανόηση, του θα διευκολύνει την ουσιαστική επαφή.

GAY ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η διπλωματία που θα επιδείξετε τον Νοέμβριο θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην επαγγελματική σας επιτυχία, φίλοι Τοξότες. Ο Νοέμβριος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 10ο οίκο σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη), και έτσι θα υπάρξουν αναταράξεις, μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια και καθυστερήσεις αλλά και μια οπισθοδρόμηση στην καριέρα σας. Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σας τομέα. Μέχρι και τις 20 του μήνα τα άστρα δεν υπόσχονται και πάρα πολλά και ενδεχομένως θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Στήριξη ωστόσο σας παρέχει η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο σας μέχρι τις 26.11, που στην συνέχεια, περνώντας στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα διέρχεται τον οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας.

Στον οικονομικό τομέα ο Νοέμβριος δεν θα σημαδευτεί από σημαντικές μεταβολές. Θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά σας για οικονομικά θέματα, όπως είναι οι επενδύσεις σε κάτι νέο ή οι αποδώσεις σε ενδεχόμενες τοποθετήσεις χρημάτων σας, θα πρέπει μόνο να προσέξετε να μην πάρετε ρίσκα, γιατί μπορεί να βγείτε χαμένοι.

Η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά περίπλοκη μέσα στον Νοέμβριο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής διέρχεται μέσα από τον 12ο οίκο σας μέχρι τις 20.11, προκαλώντας μεγάλες αναταραχές στην σχέση σας με το ταίρι σας. Προσοχή στους πειρασμούς, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας παίζει άσχημα παιχνίδια και από εκεί που αισθάνεστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού να βρεθείτε οι χαμένοι της υπόθεσης. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 26.11 και στην συνέχεια το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 22 Νοεμβρίου θα σας χαρίσουν φωτεινότητα, σαγήνη και δύναμη αποπλάνησης.  Μέσα στον μήνα αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωή, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11!

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύει πολύ έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή! Θα υπάρξουν πολλά φλερτ, πολύ μεγάλη ερωτική έξαψη και πάθος, ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να πάρουν ασυνήθιστα μονοπάτια, και ίσως τελικά να γνωρίσετε και τον έρωτα, εάν αφήσετε να σας συμβεί κάτι τέτοιο και δεν σας μπλοκάρουν οι ανασφάλειες σας. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα ευνοούν την σύναψη νέων φιλικών σχέσεων, που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου σε υπέροχες ερωτικές σχέσεις.

GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Νοέμβριος είναι για σας, φίλοι μου Αιγόκεροι, ένας δύσκολος μήνας για επαγγελματικά επιτεύγματα. Ο Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη από τις 31.10 την ανάδρομη του πορεία του μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού και προκαλεί μικροεμπόδια και καθυστερήσεις, εκνευρισμούς και προστριβές, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!  Θα δοκιμαστούν οι οργανωτικές σας ικανότητες, η αποτελεσματικότητα σας, η ευστροφία σας και θα έρθουν στην επιφάνεια ταλέντα σας που ενδεχομένως αγνοούσατε ότι διαθέτατε. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου ο Άρης διέρχεται από το 10ο οίκο σας (καριέρα), βοηθώντας σας να βρείτε την δύναμη και την ενέργεια να διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας.

Τα οικονομικά σας φαίνεται να δίνουν κάποιες υποσχέσεις για τόνωση του εισοδήματος σας μετά τα μέσα του μήνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας, κυρίως κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο. Οι τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να φέρουν ανέλπιστη τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και να κερδίσετε σημαντικά ποσά από κερδοσκοπικές τοποθετήσεις χρημάτων, αρκεί να ξέρετε ακριβώς που έχετε επενδύσει.

Στην αισθηματική ζωή των δεσμευμένων το πεδίο θα είναι λίγο ασταθές και θολό. Ο ανάδρομος Ερμής  σηματοδοτεί μία περίοδος έντασης στην οικογενειακή σας ζωή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από την συζήτηση, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Θα υπάρχει μια σχετική ανασφάλεια και ρευστότητα που θα σας δημιουργήσει νευρικότητα. Ακόμη όμως και ήρεμα να είναι τα πράγματα, κάτι μέσα σας θα σας χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Ίσως να υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν γνωρίζετε για την σχέση σας, η αποκάλυψη των οποίων θα σας προβληματίσει σοβαρά…

Το πλανητικό σκηνικό σκαρώνει πολλά παιχνίδια στους ελεύθερους του ζωδίου σας τον Νοέμβριο! Γίνεστε ακόμη πιο τολμηροί και ριψοκίνδυνοι και κυνηγάτε το αντικείμενο του πόθου σας με αμείωτη ένταση. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε τον στόχο σας, προσοχή μόνο μήπως χάστε το μέτρο και απομακρύνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αντί να το φέρετε κοντά σας. Θα χαρείτε το μήνα αυτό νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 20 Νοεμβρίου  και μετά. Μετά τις 26 Νοεμβρίου μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας παλαιότερος έρωτας, κάτι που θα σας αναγεννήσει ψυχολογικά!

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ένταση και βαρύ κλίμα θα επικρατεί το μήνα Νοέμβριο, με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό να προκαλεί συνεχείς αναταράξεις. Είναι μια περίοδος στασιμότητας και εκνευρισμού, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11! Ένας συνεταιρισμός μπορεί επίσης να είναι καθοριστικής σημασίας για την επαγγελματική σας επιτυχία, ενώ υποστήριξη θα βρείτε, ψυχολογική ή πρακτική, από τον σύντροφο σας, από φίλους ή  από ανέλπιστους υποστηρικτές του έργου σας. Τα πράγματα αποκτούν για σας ενδιαφέρον μετά τις 19 Νοεμβρίου, που ο Άρης περνάει στον 10ο οίκο σας (καριέρα και κοινωνικές-επαγγελματικές φιλοδοξίες). Οι διαπραγματεύσεις μπορεί τώρα να μην τελεσφορούν εύκολα, αλλά θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι κινείται προς την κατεύθυνση που θέλετε. Τον μήνα αυτό μπορεί να θέσετε τα θεμέλια για μια πνευματική εργασία ή ένα project που θα πάρει σάρκα και οστά το στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα έχει μεγάλη επιτυχία. Μετά τις 20 Νοεμβρίου υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ιδίως για εύκολα και γρήγορα κέρδη. 

Στον οικονομικό τομέα προς το παρόν δεν θα παρουσιαστεί κάποια άξια λόγου αλλαγή. Τα εισοδήματα σας φαίνεται να είναι, αν μη τι άλλο, τόσα όσα χρειάζεστε. Δώστε προσοχή στην καλή καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα.

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μια ηρεμία αυτό τον μήνα για τους δεσμευμένους. Είναι καλή περίοδος για κοινωνική ζωή, επαφή με φιλικές παρέες και ίσως κάποιες μικρές αποδράσεις. Κάποιες συζητήσεις σας με τον σύντροφο σας μπορεί να εστιάσουν σε οικονομικά ζητήματα και στην διαχείριση των χρημάτων, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε άβολη θέση, μια και θα πρέπει να ανοίξετε τα χαρτιά σας για την οικονομική σας κατάσταση. Προσέξτε επίσης τις διαδικτυακές γνωριμίες, τα έξαλα πάρτι και τις εξόδους με φίλους, ιδίως εάν είστε μακροχρόνια δεσμευμένοι, γιατί θα υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου σας της αγάπης, βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι. Ο επαγγελματικό σας χώρος θα αποτελεί την περίοδο αυτή μια πολύ καλή δεξαμενή γνωριμιών, με ελκυστικά άτομα να φαίνονται πρόθυμα για φλερτ και τα ρομαντικά παιχνίδια. Η επικοινωνία σας θα είναι το ισχυρό σας όπλο και ίσως τα λεγόμενα σας αγγίξουν στην καρδιά κάποιου που δεν θα το περιμένατε… Σας περιμένουν καινούργιες εμπειρίες και ίσως η αποκάλυψη ενός έρωτα!

GAY ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Νοέμβριος και το πλανητικό σκηνικό που επηρεάζει το ζώδιο σας, σας δίνει μεγάλη ενέργεια και μαχητικότητα στον τομέα της καριέρας. Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις, με προβλήματα να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την αρχή του μήνα μέχρι τις 20.11! Παρόλα αυτά υπάρχει η στήριξη από την Αφροδίτη και τον Δία μεταξύ 1 και 26.11, καθώς και από Ήλιου μετά τις 22 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να έχετε καλές προοπτικές στην καριέρα σας. Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης της εργασίας σας (10ος οίκος), και μετά τις 22.11 έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να αναδειχθείτε και να φανούν τα προσόντα σας. Οφείλετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, έχοντας όμως ρεαλιστικούς στόχους.

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου περνάει μέσα από τον 8ο οίκο σας ο Άρης και είναι καιρός να δράσετε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να απαλλαγείτε από παλιά χρέη! Για κάποιους από εσάς ίσως να ήρθε η χρονική στιγμή να κάνετε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να περιορίσετε τις σπατάλες και να αποταμιεύσετε για τις δύσκολες εποχές. Η λαχτάρα σας ωστόσο να αυξήσετε τα εισοδήματα σας μπορεί να σας βάλει σε πειρασμό μετά τις 19.11 να αναλάβετε ρίσκα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα αναλαμβάνατε.

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα γεγονότα το μήνα αυτό, με  τον ανάδρομο Ερμή να δίνει το δικό του στίγμα. Όντας ο Ερμής ο κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η ανάδρομη πορεία του ευνοεί την αναθεώρηση των σχέσεων σας, την επανεξέταση της πρόθεσης σας να δεσμευτείτε με το άτομο που μοιράζεστε αυτή τη στιγμή τη ζωή σας ή των υποχρεώσεων σας που απορρέουν από τη σχέση σας. Απαιτείται ρεαλισμός, αλλά και συνεχή παρουσία. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας, δείχνοντας κάποια σταθερότητα αλλά και συνέπεια στις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει απέναντι του.

Όσο για τους αδέσμευτους, ο ιδεαλισμός και ο υπέρμετρος ρομαντισμός σας ίσως να σταθεί εμπόδιο στο να δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Με καθαρό μυαλό, απαλλαγμένο από ουτοπίες, και μέσα από μια αληθινή διάθεση επικοινωνίας μπορείτε να καταφέρετε τα πολλά, όταν ο έρωτας χτυπήσει και πάλι την πόρτα σας… Ας είστε προσεκτικοί στις γνωριμίες που θα κάνετε πριν τις 20 Νοεμβρίου, καθώς το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν μια νέα σχέση με ένα άτομο που δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του ή από μια σχέση, ή με ένα άτομο που αποφεύγεις τις σοβαρές δεσμεύσεις και τις ευθύνες.

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.