Αλίντα Κανάκη, πες μας τι ετοιμάζουν τα άστρα για τα ζώδια, αυτόν τον καυτό Ιούλιο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιουλίου του 2023:

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σχηματίζει ο Ήλιος ευοίωνες όψεις με Δία και Κρόνο, προσφέροντας ευκαιρίες επίλυσης σειράς προβλημάτων που προϋπήρχαν. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα που θα επηρεάσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Στις 23 Ιουλίου μετακινείται ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Η αντίθεση του ωστόσο με τον Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει να παραμελήσετε την δουλειά ή τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, καθώς θα έχετε στο νου σας την διασκέδαση. Ο Ερμής βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου στον 5ο οίκο (μεταξύ 11 και 28 του μήνα), απογειώνοντας την δημιουργικότητα σας και βοηθώντας σας από την θέση του αυτή να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους απογόνους σας. Τις τελευταίες μέρες του μήνα εστιάζετε πλέον σε ζητήματα καριέρας και επανεξετάζετε μελλοντικά σχέδια. Προσοχή θα χρειαστεί το διάστημα μεταξύ 12 και 25 Ιουλίου σε ζητήματα καριέρας, καθώς τα πλανητικά δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Σχέσεις σε συναδέλφους ή συνεργάτες δυσκολεύουν το διάστημα αυτό, και εν μέρη φταίει η υπερβολικά αυστηρή κριτική που ασκείτε απέναντι τους. Γενικότερα όμως, δεν αποκλείονται προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε δικαστικές διαμάχες ή σε διοικητικά πρόστιμα. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να ζείτε αρμονικές στιγμές με το ταίρι σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Δυστυχώς όμως γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος στις 23 Ιουλίου και αρχίζει να δημιουργεί αρκετά προβλήματα, τόσο στην ερωτική-συναισθηματική σας ζωή, όσο και στα τρέχοντα οικονομικά σας. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης δεν αποκλείονται προστριβές μέσα στα ζευγάρια, που τις περισσότερες φορές δεν θα οφείλονται σε ουσιαστικές διαφορές. Καινούργιες σχέσεις που ξεκινούν το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης δεν μπορούν να έχουν μακροημέρευση και συνήθως τελειώνουν λίγο μετά την επιστροφή του πλανήτη στην ορθή του πορεία. Οπότε μην βιάζεστε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο. Και στα οικονομικά σας όμως θα έχει αρκετά μεγάλο αντίκτυπο ο μήνας αυτός. Μια τεταμένη όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη με του Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της οικονομικής εύνοιας, στην ουσία όμως θα σας ωθήσει σε περιττές και άσκοπες δαπάνες. Μπορεί επίσης να υπάρξουν δύσκολες περιστάσεις, που θα σας βρουν παντελώς απροετοίμαστους να τις αντιμετωπίσετε από οικονομικής άποψης. Μετά το τρίτο δεκαήμερο που γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος, άτομα που έχουν δημιουργικά επαγγέλματα θα αισθανθούν ότι τελματώνουν, ότι τους εγκαταλείπει η μούσα τους, καθώς δεν έχουν πια έμπνευση και ιδέες. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) αναμένεται να έχει ευεργετική επίδραση στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δείξετε τις ικανότητες σας. Προβλήματα καριέρας μπορούν και πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού και σηματοδοτεί μια εξαιρετική χρονική στιγμή να επενδύσετε σε θέματα αυτοανάπτυξης. Μια διαφορετική ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας θα μπορούσε να αποδειχτεί τώρα εξαιρετικά ευεργετική.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 21, 23, 25, 27, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2μ 5, 13, 18

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα μπορεί με τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές να αλλάξουν ριζικά κάποιες από τις σχέσεις σας. Η επικοινωνία θα δυσκολέψει, κάτι που θα οφείλεται στην αυξημένη συναισθηματικότητα και την έλλειψη λογικής αντιμετώπισης των καταστάσεων. Εάν δεν προσέξετε, μπορούν οι καταστάσεις να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγηθείτε σε διαζύγια ή στην απότομη διακοπή συνεργασιών ή συνεταιρισμών. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο του Λέοντα, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας.  Ο Ερμής εισέρχεται στις 11 Ιουλίου στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 του μήνα, βοηθώντας σας να διευθετήσετε εκκρεμή οικογενειακά ζητήματα ή πιεστικά ζητήματα στέγασης. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με το πέρασμα του στον 5ο οίκο, γίνεστε πολύ πιο δημιουργικοί, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την καριέρα σας ή στην χειρότερη περίπτωση, να αποκτήσετε ένα χόμπι που θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να αντιμετωπίσετε αυξημένο εργασιακό φόρτο και σειρά δυσκολιών ή προβλημάτων στην δουλειά σας, κάτι που θα σας φορτίσει ιδιαίτερα έντονα. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά, με το πέρασμα του πλανήτη στον 4ο οίκο σας, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε λίγο και να πάρετε αποστάσεις από τα προβλήματα, ώστε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος συνεχίζει να ενεργοποιείται από την διέλευση της Αφροδίτης, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις να διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Ωστόσο με το πέρασμα του πλανήτη στις 23 Ιουλίου στην ανάδρομη κίνηση, τα προβλήματα θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο έντονα, όλο και πιο εμφανή ή μεγάλα, με συνέπεια να υπάρχουν συνεχείς τριβές, που εάν δεν προλέξετε, θα μπορούσαν να αποδειχτούν καταστροφικές για τις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Στην περίπτωση ωστόσο που θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, μην βιαστείτε να επενδύσετε σ’ αυτήν, γιατί οι σχέσεις που ξεκινούν με ανάδρομη Αφροδίτη, σπάνια έχουν ευτυχή κατάληξη ή μακροημέρευση. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) αναμένεται να φέρει κάποιες κρυφές πτυχές ή μυστικά στην επιφάνεια, που θα σας οδηγήσουν με μετωπική σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Προσοχή στα έγγραφα που υπογράφετε! Προβλήματα μπορούν επίσης να παρουσιαστούν σε ταξίδια. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε νέες πληροφορίες, να τις αναλύσετε και να διαπραγματευτείτε από ισχυρότερη θέση. Κάποια γεγονότα των ημερών θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα, άλλα θα σας δυσαρεστήσουν ή θα σας προβληματίσουν.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 1, 5, 9, 13, 15

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 23, 27, 29, 31

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Ιουλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές του μήνα φροντίστε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχετε. Μετά τις 12 Ιουλίου η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά τεταμένη, με πολλές διαμάχες και συγκρούσεις. Κάποιοι ίσως παραιτηθούν από την δουλειά τους, άλλοι ίσως να απολυθούν. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Λέοντα, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις, αποδράσεις και ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο πλέον και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής θα εισέλθει στις 11 Ιουλίου στον 3ο οίκο σας, σηματοδοτώντας μια κατάλληλη χρονική περίοδο για να αλλάξετε δουλειά ή να αγοράσετε ένα νέο  μεταφορικό μέσο, όσοι έχετε σκοπό να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις. Στις 28 του μήνα περνάει στον 4ο οίκο και στρέφει πλέον την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας στηρίζει σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ενώ κατά το δεύτερο δεκαήμερο θα σας βοηθήσει να συλλέξετε πληροφορίες, που σας χρειάζονται για να προσελκύσετε τα κατάλληλα άτομα. Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πολύ πιο παραγωγικό από το υπόλοιπο, οπότε σχεδιάστε ανάλογα τις διακοπές ή την ξεκούραση σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει την διέλευση της στον Λέοντα και στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες το διάστημα αυτό να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια, ιδιαίτερα μετά την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Στις 23 Ιουλίου θα βρεθεί η Αφροδίτη σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, και το διάστημα της ανάδρομης πορείας της αναμένονται αρκετά προβλήματα, τόσο στις αισθηματικές σχέσεις, όσο και στα τρέχοντα οικονομικά σας. Οι σχέση με το ταίρι σας θα αντιμετωπίσει ξαφνικά πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές στιγμές έντασης, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, περιορίστε τις δαπάνες σας στις απολύτως απαραίτητες. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και μην δίνετε βάση σε υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) σας δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνετε αναπροσαρμογές στην ζωή σας, εάν τις κρίνετε απαραίτητες. Όσα σας κρατάνε δέσμιους στο παρελθόν θα πρέπει φύγουν. Προσοχή θα χρειαστεί τις μέρες αυτές στην υγεία σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας ή στους οικείους σας. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 2ο οίκο, αυτόν των οικονομικών σας, αφήνει σοβαρές υποσχέσεις για αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα πρέπει όμως να περιορίσετε αισθητά τις δαπάνες, κυρίως τις σπατάλες σας. Η Νέα Σελήνη δεν ενδείκνυται για αυθορμητισμούς και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Τα πάντα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά υπολογισμένα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, εάν θέλετε να αποφύγετε απογοητεύσεις.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 6, 15, 20, 24, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 3, 9, 22

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα (23/7) περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα σας, με την διαχείριση της περιουσίας σας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Είναι ένας μήνας εσωτερικής αναδιάρθρωσης για σας, που θα πρέπει να καταπολεμήσετε τα κόμπλεξ που σας ταλαιπωρούν και να θέσετε προτεραιότητες στις δράσεις σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορείτε με αρκετή άνεση να διεκπεραιώσετε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, αλλά κατά το δεύτερο δεκαήμερο δεν θα λείψουν οι αψιμαχίες. Μετά τις 25 του μήνα αρχίζουν να βελτιώνονται και πάλι οι σχέσεις με τους γύρω σας. Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σας και εισέρχεται και αυτός στον 2ο ηλιακό σας οίκο στις 11 Ιουλίου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει με θετικό τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα επενδύσεων, νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, αγορών ή ακόμη και την διεκδίκηση μιας αύξησης από τον εργοδότη σας. Μια δευτερεύουσα δουλειά μερικής απασχόλησης που θα παρουσιαστεί το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνει η κύρια με την πάροδο του χρόνου. Στις 28 του μήνα περνάει στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αναδεικνύοντας την επικοινωνιακή σας δεινότητα και βοηθώντας σας να δικτυωθείτε και να προωθήσετε την δουλειά σας. Αποτελούν ένα ιδανικό χρονικό διάστημα οι τελευταίες μέρες του μήνα για προβολή της δουλειάς σας μέσα από ηλεκτρονικά μέσα ή για την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Ερμής και Αφροδίτη συμβάλουν αισθητά κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στην επίλυση οικονομικών σας προβλημάτων. Στις 11 Ιουλίου ωστόσο, ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αναστατώνει τον τομέα των οικονομικών σας και συνιστά να μην δανείσετε, ούτε να δανειστείτε χρήματα. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει την διέλευση της στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα και γυρίζει ανάδρομη στις 23/7. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Εάν έχουν και οικονομική άνεση, δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Όλα αυτά όμως μέχρι να βρεθεί ο πλανήτης σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένονται αρκετές γκρίνιες και έριδες μεταξύ των συντρόφων, μια σχετική ασυνεννοησία και τεταμένες στιγμές. Νέες σχέσεις που θα συναφθούν με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη, ούτε και μακροημέρευση. Και οικονομικά όμως θα σας επηρεάσει η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε και να χάσετε χρήματα. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβάσεις ή συμβόλαια ή να κάνετε δραστικές αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμοι) σας αναγκάζει να εξετάσετε προσεκτικά τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή με το ταίρι σας, και εάν κάτι δεν πάει καλά, θα πρέπει να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας ευνοεί ζητήματα υγείας και εξωτερικής εμφάνισης. Κάποιες απόψεις σας σε ζητήματα μπορεί να αλλάξουν το διάστημα αυτό, ίσως όμως να αλλάξουν οι συνθήκες που αντιμετωπίζετε σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 7, 11, 16, 18, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2, 8, 13, 21

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Στις 23 του μήνα που περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Το πρώτο μισό του μήνα προσφέρεται για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες, επαφές και νέες συμφωνίες. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο το πρόγραμμα σας και οι υποχρεώσεις σας υπερβολικά πολλές. Μεταξύ 11 και 28 του μήνα διέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να δρομολογήσετε δράσεις, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας το διάστημα που ακολουθεί. Είναι η κατάλληλη  στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών. Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο και στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, ευνοείται η ενασχόληση με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με αγοραπωλησίες ακινήτων, επενδύσεις αλλά και εξεύρεση πρόσθετων εισοδηματικών πόρων. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ωστόσο, θα σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια ή να αποτυπώσετε τις ιδέες σας. Δεν αποκλείονται το διάστημα αυτό φήμες που θα βλάψουν την εικόνα σας ή πισώπλατα μαχαιρώματα από ανταγωνιστές σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, συνεχίζοντας την πολύμηνη διέλευση της μέσα από το ζώδιο σας. Στις 23 Ιουλίου δε, θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη. Όσο είναι ορθόδρομη, είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο, αναμένεται να αυξηθούν τα μαύρα σύννεφα στις αισθηματικές σας σχέσεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και η ένταση εμφανής. Καινούργιες σχέσεις καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουν το διάστημα αυτό, γιατί δεν θα είναι σταθερές ή αρμονικές και θα έχουν πιθανότατα σύντομη διάρκεια. Και στον οικονομικό τομέα όμως θα υπάρξουν αισθητές επιπτώσεις την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Μην ξεκινάτε καινούργιες επαγγελματικές επαφές και αποφύγετε ανοίγματα οικονομικής φύσης. Περιορίστε τις δαπάνες σας και κινηθείτε στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, υπηρεσίες, εργασία) θα στρέψει την προσοχή σας σε ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Η διάθεση σας ωστόσο τις μέρες αυτές θα είναι κακή και ο εκνευρισμός σας έντονος. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία), μπορεί να αποκαλύψει ένα μυστικό σας ή να σας οδηγήσει να μαρτυρήσετε ένα μυστικό ενός τρίτου και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Η φιλανθρωπία είναι ένας από τους τομείς που ευνοούνται το διάστημα αυτό. Προσοχή να μην αναγκαστείτε να καταλήξετε σε χώρους εγκλεισμού (νοσοκομεία, φυλακές, αναμορφωτήρια, κλπ).

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 7, 20, 24, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 4, 16, 18

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέχρι τις 23 Ιουλίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 23 του μήνα όμως μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε ακόμη πιο εξωστρεφείς, να αγαπάτε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, να βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης και να απολαμβάνετε την ζωή. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 12 και 25 Ιουλίου η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αυξάνεται κατακόρυφα και συνιστάται προσοχή και εγρήγορση. Κατανέμετε επίσης σωστά τις δυνάμεις σας για να μην εξαντληθείτε από τις πολλές υποχρεώσεις κοινωνικής ή επαγγελματικής φύσης. Ο Ερμής θα βρίσκεται μεταξύ 11 και 28 του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Λέοντα, συνιστώντας να είστε αυτάρκεις στις δράσεις σας, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι ένα χρονικό διάστημα που δεν σας ευνοεί η συλλογική δουλειά. Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, κατά τις οποίες περνάει ο Ερμή στο ζώδιο σας, αναδεικνύεται στο εξής η προσωπική σας δουλειά και θα έχετε πολλές περισσότερες ευκαιρίες για νέες δράσεις. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις κινήσεις των ανταγωνιστών σας, γιατί θα είναι πολλοί και ισχυροί. Όσο θα διέρχεται ο Ερμής τον 12ο οίκο σας, μπορεί να ξεκαθαρίσει κάτι που υποψιαζόσασταν ότι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) και στις 23 Ιουλίου βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες 5 βδομάδες. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Το τελευταίο δεκαήμερο, κατά το οποίο κινείται ανάδρομα, αυξάνονται οι πιθανότητες προβλημάτων στην σχέση σας, καθώς και επιπλοκών στα οικονομικά σας. Εάν υπάρχουν παράλληλες σχέσεις, η ανάδρομη Αφροδίτη θα τις φέρει στην επιφάνεια. Δεν είναι επίσης η κατάλληλη χρονική περίοδος να ξεκινήσει κανείς μια νέα ερωτική σχέση, ούτε όμως και μια αντίστοιχη επαγγελματική. Τον 5ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω, τον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, τον έρωτα και τα παιδιά. Αναμένεται να περάσετε αρκετό χρόνο με τα παιδιά σας ή να αισθανθείτε και σεις παιδί, ας μην το παρακάνετε όμως… Οι μοναχικοί του ζωδίου σας μπορεί να έχουν τις μέρες αυτές ένα νέο ειδύλλιο που θα ξεκινήσει από μια φιλική σχέση. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες, κοινωνική διάδραση) θα αυξήσει τις επαφές σας και την πιθανότητα νέων γνωριμιών ή σύναψης καινούργιων επαγγελματικών σχέσεων. Η εργασία σε μια ομάδα ευνοείται και συνιστάται να τίθενται ρεαλιστικοί στόχοι για να αποφευχθούν απογοητεύσεις.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 11, 14, 18, 20

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο:  9, 22, 26, 28

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 23 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Άρης μετά τις 10 του μήνα στον 12ο οίκο σας αυξάνει την εσωτερική δυσφορία και σας εμποδίζει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά. Δυσκολεύεστε να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας και αισθάνεστε ότι κάτι σας κρατάει στάσιμους. Οι υποχρεώσεις σας όμως είναι πολλές και πιεστικά τα χρονοδιαγράμματα. Ο Ερμής βρίσκεται μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, διάστημα κατά το οποίο θα κάνουν την εμφάνιση τους νέες γνωριμίες επαγγελματικής φύσης και καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε χρόνια προβλήματα της δουλειάς σας. Συνιστάται ωστόσο να ολοκληρώσετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή οτιδήποτε που σχετίζεται με την καριέρα σας πριν από τις 12 Ιουλίου, για να έχετε μια θετικότερη εξέλιξη. Προσοχή θα χρειαστεί μέσα στον μήνα για εξαπατήσεις. Υπάρχει επίσης αυξημένο το ενδεχόμενο για προδοσία από φίλο ή από έμπιστο συνεργάτη σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, που περνάει στην Παρθένο και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δεν θα είναι ιδιαίτερα γόνιμες επικοινωνιακά, οπότε προγραμματίστε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις όσο  θα βρίσκεται στον Λέοντα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα να κινείται στον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Στις 23 Ιουλίου δε βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της, οι σχέσεις σας μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς θα είναι πολύ περισσότερες οι τριβές και οι γκρίνιες. Όσες αισθηματικές σχέσεις αντιμετώπιζαν ήδη σοβαρά προβλήματα, το διάστημα που ακολουθεί θα γίνουν ακόμη πιο έντονα. Οι ελεύθεροι συνιστάται να μην ξεκινήσουν την περίοδο της ανάδρομης πορείας του πλανήτη μια καινούργια σχέση, γιατί θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα, μόλις ο πλανήτης γυρίσει στην ορθή του φορά. Και ένα ενδώσετε στο πειρασμό, τουλάχιστον κρατήστε χαμηλό τον πήχη των προσδοκιών σας. Τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας ενεργοποιεί η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Αναμένεται να επηρεάσει τους δεσμούς με τους συγγενείς σας, φέρνοντας σας πιο κοντά. Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελεί το ασφαλές σας καταφύγιο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναγεννηθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσια εικόνα), εγκαινιάζει μια εξαιρετική χρονική περίοδο για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων και την βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας. Η σκληρή δουλειά και οι σωστές επαφές θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε την καριέρα σας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 4, 8, 17, 22, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2, 11, 20, 29

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου (μέχρι τις 23/07) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 23 του μήνα περνάει ο στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και οι δυνατότητες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Τον Ιούλιο ευνοούνται επίσης τα μακρινά ταξίδια, ιδίως μέσα στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Προσοχή θα χρειαστεί στο δεύτερο δεκαήμερο στην οδική σας συμπεριφορά, γιατί είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο ηλιακό οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, που όμως δεν θα οφείλονται τόσο στην σκληρή δουλειά, όσο στις καλές δημόσιες σχέσεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει και αυτός στον 11ο οίκο, βοηθώντας σας να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας. Εάν έχετε προγραμματίσει επιχειρηματικές επαφές μέσα στον Ιούλιο, θα ήταν καλύτερο να τις πραγματοποιήσετε μέσα στο πρώτο μισό του μήνα, προκειμένου να έχουν θετικότερη έκβαση. Ιδέες και σχέδια υλοποιούνται ευκολότερα, εάν υπάρχουν ομοϊδεάτες να σας υποστηρίζουν. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις για να μην αντιμετωπίσετε αρνητικές επιπτώσεις αργότερα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Στις 23 Ιουλίου δε, βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες βδομάδες. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη το διάστημα αυτό στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση, που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, κατά το οποίο συναντά η Αφροδίτη τον Άρη, θα καταναλώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια σε ζητήματα καριέρας, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε σύντροφο και οικογένεια. Τις τελευταίες μέρες δε του μήνα, που γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος, δεν αποκλείονται γκρίνιες, εντάσεις και διαπληκτισμοί με το ταίρι σας. Εάν υπάρχει παράλληλη σχέση, το διάστημα που ακολουθεί θα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να αποκαλυφθεί και να εκτεθείτε. Δεν συνιστάται να ξεκινήσουν καινούργιες ερωτικές σχέσεις με τον Αφροδίτη ανάδρομη, γιατί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιβιώσει και να στεριώσει. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με συγγενικά πρόσωπα ή να λύσετε τις διαφορές σας. Εάν έχετε προγραμματίσει ταξίδια την περίοδο επιρροής της Πανσελήνου, ίσως να χρειαστεί ένας εκ νέου σχεδιασμός. Λάθη με έγγραφα είναι πιθανά και θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος να διορθωθούν. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) θα σας ωθήσει να εξετάσετε τα δεδομένα από διαφορετική οπτική για να κατακτήσετε την επιτυχία. Αποφύγετε την ρουτίνα, ενεργοποιηθείτε και στοχεύσετε στην κορυφή. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει την επιτυχία, όσο παράλογοι και αν φαίνονται εκ πρώτης όψεως οι στόχοι μας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 1, 10, 14, 24, 29     

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 3, 12, 16, 21

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 23 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στις επαφές σας θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί και θα είστε πολύ πιο έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις των συνομιλητών σας. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Μεταξύ 12 και 25 του μήνα καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, για να μην κάνετε σοβαρά λάθη. Δυσκολίες θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα, όσο διέρχεται ο Ήλιος τον 8ο οίκο σας, ενώ στις 23 Ιουλίου που περνάει επιτέλους στον 9ο οίκο, γυρίζει η Αφροδίτη ανάδρομη και περιορίζει τις πιθανότητες οικονομικής ανάκαμψης αισθητά. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης Λέοντα και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Συνάψτε χρήσιμες επαφές, προκειμένου να έχετε την πιθανότητα να ανεβείτε κάποια σκαλοπάτια στην καριέρα σας. Γιατί χωρίς βοήθεια ανθρώπων με επιρροή, θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα τα βήματα προόδου που θέλετε. Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σας εξιτάρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό, και που σχετίζονται με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε την περίοδο αυτή να αλλάξετε δουλειά, ακόμη και καριέρα, οπότε θα αναζητάτε πληροφορίες, λύσεις και διεξόδους.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 9ο ηλιακό οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Στις 23 δε Ιουλίου, βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες βδομάδες. Η έλξη σας για το άγνωστο και το εξωτικό αφορά τόσο τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι προστριβές και οι έριδες με τον σύντροφό σας. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα επιταθούν επίσης τα προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Συνιστάται να αποφύγετε τις εντάσεις, για να μην επιδεινώσετε τις καταστάσεις. Περιορίστε επίσης τα έξοδα σας και τηρήσετε με θρησκευτική ευλάβεια τον προϋπολογισμό σας. Όσο για τις καινούργιες αισθηματικές σχέσεις, όσο αρμονικές και αν σας φαίνονται τώρα, δεν θα έχουν πολλά περιθώρια επιβίωσης, όταν θα επιστρέψει η Αφροδίτη στην ορθή της φορά. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 2ο οίκο του ζωδίου σας, στον οίκο των οικονομικών σας, αναμένεται να επηρεάσει το πορτοφόλι σας. Εάν καταφέρατε να ολοκληρώσετε κάποια έργα που βρισκόταν σε εξέλιξη, αυτά θα μπορούσαν να σας αποφέρουν πρόσθετα έσοδα. Για κάποιους άλλους του ζωδίου σας όμως η Πανσέληνος μπορεί να φέρει οικονομικές δυσκολίες και να κάνει επιτακτική την ανάγκη μιας πιο συνετής διαχείρισης. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) κάνει εμφανές ότι θα πρέπει να επιλυθούν ζητήματα κοινού προϋπολογισμού σε συνεταίρους ή συντρόφους. Ένα παλιό όνειρο μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα, όπως για παράδειγμα το να ανοίξετε την δική σας δουλειά. Αποφύγετε όμως τις μεγάλες επενδύσεις.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 3, 8, 17, 21, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 11, 19, 25

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Δυσκολίες ωστόσο αναμένεται να φέρει το πέρασμα του Άρη στις 10 Ιουλίου στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γιατί θα αυξήσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, με άμεση επίπτωση τόσο στις προσωπικές σχέσεις σας, όσο και στα επαγγελματικά σας. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ο Ερμής θα βρίσκεται από τις 11 μέχρι τις 28 Ιουλίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο.  Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, που περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, είναι πιο ευνοϊκές για τραπεζικές συναλλαγές, διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων ή για ζητήματα που αφορούν την διαχείριση των χρημάτων σας. Προσοχή θα χρειαστεί όμως, γιατί το διάστημα αυτό, που θεωρητικά είναι πιο ευνοϊκό για τα οικονομικά σας, γυρίζει η Αφροδίτη ανάδρομη και τα ρίσκα γίνονται απαγορευτικά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει και μέσα στον Ιούλιο την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή για τα ερωτικά σας διέλευση για να εμβαθύνετε την σχέση σας, τουλάχιστον το διάστημα που είναι ο πλανήτης ορθόδρομος. Γιατί στις 23 Ιουλίου βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος για τις επόμενες πέντε βδομάδες, διάστημα κατά το οποίο ούτε τα αισθηματικά σας ευνοεί, ούτε όμως και τα οικονομικά σας. Μην επιχειρείτε να συνάψετε νέες επαγγελματικές σχέσεις το διάστημα της ανάδρομης πορείας της, ούτε και ερωτικές, εάν θέλετε να υπάρξει διάρκεια και πιθανότητα θετικής εξέλιξης σε βάθος χρόνου. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο σας, σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος και να χαράξετε μια νέα πορεία. Ευκαιρίες για ανάπτυξη θα υπάρξουν, και εάν συνάδουν με τις επιδιώξεις ή τα σχέδια σας, τότε μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι) απαιτεί από εσάς να εστιάσετε στις σχέσεις σας, ανεξάρτητα από εάν είναι αισθηματικές ή επαγγελματικές. Οι σχέσεις πρέπει να ομαλοποιηθούν και οι έριδες να περιοριστούν στο ελάχιστο. Κάποιοι δε μεταξύ σας,  ίσως να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.     

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 6, 11, 20, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 4, 8, 17, 22

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιουλίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 23/07 μετακινείται στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσετε μεταξύ 12 και 25 του μήνα, κυρίως από οικονομικής άποψης και συνιστάται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας. Στήριξη μπορείτε να βρείτε, εάν την χρειαστείτε, από στενούς συγγενείς. Συνιστάται επίσης να αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή αυτοκινήτων. Ο Ερμής ακολουθεί μια σχεδόν παράλληλη με τον Ήλιο πορεία το διάστημα αυτό και μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου θα διέρχεται τον 7ο οίκο σας. Από την θέση του αυτή θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και να έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα επεκτατικά σας σχέδια, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε καινούργιο προσωπικό ή να κλείσετε όλες εκείνες τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Είναι μια παραγωγική περίοδος για κοινωνικές εκδηλώσεις, δημόσιες ομιλίες και επαγγελματικές επαφές ή διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες μέρες του μήνα με τον Ερμή στον 8ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου, για να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει μέσα στον Ιούλιο την διέλευση της μέσα από το ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, ενώ στις 23 του μήνα θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες πέντε βδομάδες. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο είναι ορθόδρομη, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα, αρχίζουν τα προβλήματα στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας. Προστριβές και έριδες εμφανίζονται πολύ πιο συχνά και δημιουργούν αναταράξεις στις σχέσεις. Όσο διάστημα είναι ο πλανήτης ανάδρομος, δεν συνιστώνται οι καινούργιες σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, γιατί δεν έχουν πολλές ελπίδες μιας ομαλής και μακροχρόνιας πορείας. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) μπορεί να απομακρύνει το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτες κάποιες πτυχές και να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε την δική σας υγεία. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στο Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, συνιστά να δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Βελτιώσετε την διατροφή σας, γυμναστείτε, ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να βρείτε το διάστημα αυτό την δουλειά που ονειρευόσαστε. 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο:  5, 12, 22, 25, 29     

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 3, 9, 17, 19

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Ιούλιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Στις 23 του μήνα περνάει στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Μεταξύ 12 και 25 Ιουλίου συνιστάται να είστε πολύ πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, γιατί είναι πολύ πιθανές οι παρεξηγήσεις και οι διαφωνίες. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα καριέρας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως να επιλεγείτε λόγω εμπειρίας για ένα επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες. Κάποιο μεταξύ σας ίσως να αλλάξετε αφεντικό, άλλοι να αλλάξετε δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι επαγγελματικό προσανατολισμό. Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει στον 7ο οίκο, προσπαθείτε πλέον να βρείτε υγιείς ισορροπίες στις σχέσεις σας ή μεταξύ επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο διέρχεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να παραστεί η ανάγκη να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα που ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Στις 23 Ιουλίου βρίσκεται ο πλανήτης σε στάση για να γυρίσει για τις επόμενες πέντε βδομάδες ανάδρομος και αρχίζουν στο εξής να εμφανίζονται προβλήματα στις σχέσεις. Οι προστριβές, οι παρεξηγήσεις και οι έριδες θα είναι πολλές, κάντε όμως υπομονή για να μην επιτείνετε τα προβλήματα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης καλό θα ήταν να αποφύγει κανείς να ξεκινήσει καινούργιες σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, γιατί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουν διάρκεια ή να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές ή επικερδείς. Στις 3 Ιουλίου έχουμε την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες και κοινωνία), που θα ωθήσει να στραφείτε σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Η προσωπική σας ζωή θα είναι αρμονική και η επικοινωνία σας με φίλου ή συνεργάτες ουσιαστική. Στις 17 Ιουλίου είναι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά) που θα στρέψει την προσοχή σας σε δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να πάρετε άδεια, να ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 5, 7, 12, 15  

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 9, 23, 27, 30