ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Τα άστρα αποκαλύπτουν τι θα σας συμβεί το 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Κριός

Οικονομικά

Η ανάγκη σας για ασφάλεια, και δη οικονομική, θα είναι αυξημένη μέσα στο 2020! Η πειθαρχία και η τάξη στην διαχείριση των οικονομικών σας είναι πρωταρχικής σημασίας κατά τη διάρκεια του έτους. Πιέσεις αναφορικά με την κατοικία σας θα τονίσουν την ανάγκη για δομή στην ζωή σας. Θα αισθάνεστε αρκετά περιορισμένοι και ανίκανοι να εκφραστείτε και να κινηθείτε όπως θα θέλατε σχεδόν καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο προς το φθινόπωρο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, το κλίμα αλλάζει αισθητά. Στο τέλος της χρονιάς θα είναι τα οικονομικά σας σε αρκετά καλύτερη κατάσταση και θα αρχίσετε ενδεχομένως να εξετάζετε το ενδεχόμενο των επενδύσεων ή τοποθετήσεων. Μόνο όμως προς το τέλος του Δεκεμβρίου θα είστε σε θέση να δείτε τα πρώτα σοβαρά θετικά αποτελέσματα ή τα κέρδη από τις τοποθετήσεις σας. Είναι η περίοδος στα τέλη του χρόνου που θα ελκύετε τα χρήματα, ιδίως από πηγές που δεν έχουν σχέση με την κύρια απασχόληση σας. Ίσως να υπάρξουν διαπληκτισμοί ή αντιπαραθέσεις με τρίτους για οικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα με μέλη της οικογένειας σας για ζητήματα περιουσίας. Οι μήνες που χρειάζονται περισσότερο προσοχή είναι ο Φεβρουάριος και οι τελευταίοι 2-3 μήνες της χρονιάς.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Η πίεση που προκαλείτε εσείς στον εαυτό σας, και κατ επέκταση και στους γύρω σας, αρχίζει να μειώνεται μέσα στο 2020. Οι πάσης φύσης σχέσεις σας αντιμετώπισαν δυσκολίες και προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Το 2020 όμως θα είναι ένα εποικοδομητικό έτος στον τομέα αυτό της ζωής σας, καθώς θα δείτε τις σχέσεις σας, συναισθηματικές, φιλικές ή κοινωνικές, να ανθούν και να εμβαθύνουν, να σας ικανοποιούν και να σας γεμίζουν! Οι οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις αναμένεται να περάσουν ωστόσο από 40 κύματα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2020. Οι υπόλοιποι μήνες του έτους όμως θα είναι ήρεμοι και θα χαρακτηρίζονται από μια σχετική σταθερότητα. Όσοι είστε αδέσμευτοι ίσως να ερωτευτείτε παράφορα μέσα στη χρονιά αυτή, ακόμη και με άτομα που γνωρίσατε το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2019 και με τα οποία θα ξαναβρεθείτε ανέλπιστα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα καταφέρετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς να εμβαθύνετε την σχέση σας και να φτάσετε σε ένα σημείου που θα αισθάνεστε από την μια ολοκληρωμένοι με το ταίρι σας, και από την άλλη απόλυτα ασφαλείς. Κατά μια έννοια, το 2020 θα αποτελεί συνέχεια του 2019, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι προς τον αισθησιασμό και την σύσφιξη ή αναθέρμανση της σχέσης σας.  Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα περάσει ο αισθησιασμός σας σε νέα επίπεδα! Με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα για τον δεσμό σας…

Ταύρος

Οικονομικά

Το 2020 μπορούν να βελτιωθούν τα οικονομικά σας σε πολύ σημαντικό βαθμό! Θα αισθανθείτε από οικονομικής άποψης αρκετά πιο ασφαλείς λόγω της σταθερότητας που θα υπάρχει. Μην περιμένετε δραματικές αυξήσεις στο εισόδημα σας, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Απλά θα πρέπει να συνδυάσετε την κάπως μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια με καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ικανοποιητικό, παρέχοντας σας ασφάλεια και σταθερότητα. Το να αποπληρώσετε παλιά και ληξιπρόθεσμα χρέη μέσα στο 2020 θα είναι δυνατό, και θα αποτελέσει ένα από τους παράγοντες που θα σας κάνουν να εμπεδώσετε επιτέλους μετά από πολύ καιρό το αίσθημα της ασφάλειας. Γιατί ως Ταύροι, εάν η τσέπη σας υποφέρει, πάσχετε και σεις…  Ότι ξεκινήσατε το 2005 που έχει σχέση με αποταμιεύσεις ή επενδύσεις, θα παρουσιάσει φέτος μια ομαλή εξέλιξη, απαλλαγμένο από προβλήματα…

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Το 2020 οι συναισθηματικές σας σχέσεις κατακτούν βάθος και εύρος, γίνονται πιο θερμές και έντονες! Θα αισθάνεστε ότι καταφέρνετε να αποκτήσετε σύνδεση με το ταίρι σας σε ένα ανώτερο και πολύ βαθύτερο επίπεδο, κάτι που θα σας ικανοποιήσει τα μέγιστα. Έχετε δε πιθανότητες βαθύτερης σύνδεσης και καλύτερης πνευματικής επαφής σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας, όπου το ταίρι σας είναι μεγαλύτερο σας. Το έτος αυτό θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση σας θα έχει αποκατασταθεί και οι αλλαγές αυτές στην ψυχολογία σας θα μπορούν πλέον να στηρίξουν σχέσεις ουσίας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε κοινωνικές ή φιλικές. Όσος βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, θα ζήσετε κατά την διάρκεια του έτους αυτού μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδο, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια συγκατοίκηση, γάμο ή ένα σύμφωνο συμβίωσης! Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, την χρονιά αυτή θα έχετε πραγματικά πολλές πιθανότητες να το ανταμώσετε! Η σχέση θα περάσει σε βαθύτερα επίπεδα πολύ γρήγορα και μέχρι το τέλος του έτους μπορεί να ζείτε ήδη κάτω από την ίδια στέγη. Προσέξτε μόνο λίγο τον αυθορμητισμό σας κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, ιδίως κατά τον Οκτώβριο, γιατί μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. 

Δίδυμοι

Οικονομικά

Μέσα στους πρώτους μήνες του έτους θα είστε αρκετά πιο ανεξάρτητοι, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και με την πάροδο των μηνών και την όλο και μεγαλύτερη δέσμευση σας σε δράσεις που να αποβλέπουν στην ανακούφιση των γύρω σας, η οικονομική σας ανταμοιβή θα είναι όλο και πιο έντονα αισθητή. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 θα έχετε επιτύχει την πρόοδο που επιθυμείτε στον οικονομικό τουλάχιστον τομέα, και όχι μόνο θα έχετε ανακτήσει τις απώλειες του προηγούμενου έτους, αλλά θα μπορέσετε να καταγράψετε και κέρδη. Θα απολαμβάνετε μια αυξημένη οικονομική ασφάλεια, σαν αποτέλεσμα της έντονης, κοπιαστικής αλλά παραγωγικής και αποδοτικής σας ενασχόλησης.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Το 2020 θα είναι για όλες σας τις σχέσεις πολύ πιο ήρεμο και ισορροπημένο, τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Τα ζητήματα που αντιμετωπίσατε τα τελευταία χρόνια αφορούσαν διαζύγια, χωρισμούς και ρήγματα στις σχέσεις σας, ενώ τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές υπήρξαν έντονες αναταράξεις. Από την άνοιξη και μετά θα αρχίσουν να αμβλύνονται οι αντιθέσεις σας με τα άτομα που σας περιβάλουν, οπότε οι φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις σας αρχίσουν να ισορροπούν και δεν θα απωθείτε πλέον τους γύρω σας. Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να σκιρτήσει και πάλι η καρδιά σας, για όσους είναι αδέσμευτοι, ενώ κατά τα τέλη του έτους θα αρχίσετε να έχετε και πάλι ουσιαστικές σχέσεις με συντρόφους και φιλικά πρόσωπα. Μια προϋπάρχουσα σχέση, που λογικά έχει περάσει από σαράντα κύματα μέσα στα τελευταία χρόνια, θα καταφέρετε να την ισορροπήσετε, και με βαθιά ικανοποίηση θα διαπιστώσετε ότι θα ανοίξει ένας νέος, πολύ πιο ουσιαστικός κύκλος συνύπαρξης και ίσως συμβίωσης με το ταίρι σας. 

Καρκίνος

Οικονομικά

Το 2020 είναι έτος οικονομικής προόδου, καθώς οι πλανητικές συγκυρίες είναι ευνοϊκές! Θα πρέπει να εστιάσετε στην προσεκτική διαχείριση των εσόδων σας, κάτι που θα πρέπει να συνεχίσετε και κατά το 2021. Διατηρήστε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο και καταφύγετε σε ειδικούς για συμβουλές, εάν σκοπεύετε να κάνετε επενδύσεις χρημάτων ή να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις που να σας δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.Η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας, πολλές φορές από εκεί που δεν θα το περιμένατε. Η συνήθεια σας να αποταμιεύετε θα ανταμειφτεί φέτος, καθώς στα μέσα του καλοκαιριού θα υπάρξουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες και εσείς θα έχετε φροντίσει να εξοικονομήσετε το κεφάλαιο που θα σας χρειαστεί για να προχωρήσετε. Αναμένεται να έχετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας κατά την διάρκεια της χρονιάς, χρειάζεται όμως προσοχή, να μην αναμείξετε οικονομικά με αισθηματικά ή φιλίες, γιατί θα γκρεμίσετε με μια κλωτσιά όσα προσπαθούσατε να χτίσετε όλα αυτά τα χρόνια.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Στις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στις σχέσεις σας, αλλά θα είναι σύντομης διάρκειας , όχι πάνω από ένα περίπου μήνα, και όχι ιδιαίτερα μεγάλης έντασης. Στην ζωή σας θα κυριαρχήσουν κατά την διάρκεια του 2020 οι σχέσεις σας, ρομαντικές, οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές, πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Μπορεί να ακούγετε κάπως απειλητικό αυτό, αλλά η χρονιά αυτή σας επιφυλάσσει και πολλές στιγμές χαράς, διασκέδασης και ευτυχίας που απουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια. Απλά η προσωπική σας ζωή θα είναι πολύ πιο χαρούμενη και ευχάριστη. Και η ατμόσφαιρα αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην επαγγελματική σας ζωή!

Λέων

Οικονομικά

Θα έχετε αντικρουόμενες ανάγκες μέσα στο 2020, κάτι που θα δυσκολέψει την οικονομική σας διαχείριση. Η φυσική σας παρόρμηση για φιγούρα και σπατάλη θα έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη για περιορισμό και υπευθυνότητα. Στα μέσα του καλοκαιριού ωστόσο τα οικονομικά σας φαίνεται να παίρνουν μια θετικότερη πορεία, οπότε χαλαρώνετε λίγο και εσείς από τους συνεχείς περιορισμούς. Μην ξανοίγεστε όμως, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Η μακροχρόνια επιβίωση και η ευημερία σας εξαρτάται απόλυτα από το γεγονός αυτό! Είναι η χρονιά που θα ήταν σοφό να προχωρήσετε σε επενδύσεις, εάν έχετε φροντίσει να έχετε αποταμιεύσεις, που θα έχουν μακροχρόνια απόδοση! Χρέη επίσης που έχετε δημιουργήσει σε προηγούμενη φάση της ζωής σας θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, καθώς θα τα βρείτε με πιεστικό τρόπο μπροστά σας. Κατά την διάρκεια του 2020 θα υπάρξει ακόμη μια εστίαση σε ζητήματα κατοικίας, σπιτιού, οικοπέδων και ακίνητης περιουσίας, όσο αναφορά τα ακίνητα, αλλά και της καταγωγής και των ριζών σας, της εκτεταμένης οικογένειας σας και των δεσμών που έχετε με τα άτομα αυτά.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Το 2020 δεν θα χαραχτεί στην μνήμη σας για την αρμονία των σχέσεων σας! Έχετε την απόλυτη ανάγκη να αγαπηθείτε, να σας λατρέψουν, να σας θαυμάσουν και να εκθειάσουν τα προσόντα και τις χάρες σας, αλλά μέσα στη χρονιά αυτή είναι αμφίβολο εάν θα βρείτε κάποιον να καλύψει τις ανάγκες σας αυτές, τουλάχιστον όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι. Σε ραντεβού και συναντήσεις θα αργοπορείτε πάντοτε, κάτι που θα το πληρώσετε τελικά με την απόρριψη που θα εισπράττετε. Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού δεν είναι κατάλληλη εποχή για δεσμεύσεις μακροχρόνιας φύσης. Προς τα τέλη του καλοκαιριού ωστόσο, την περίοδο γύρω από τα γενέθλια σας, ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και φροντίζετε να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Οι πάσης φύσης σχέσεις έχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής μια νότα σοβαρότητας και την αίσθηση του βάρους, σαν να βιώνετε μια κρίση διαρκείας, κάτι που δεν έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε και που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε προσωπικά αλλά και κοινωνικά. Και όπως κάθε άλλο μάθημα, δεν θα είναι εύκολο όταν θα το βιώνετε, το αποτέλεσμα όμως θα σας ελευθερώσει!   

Παρθένος

Οικονομικά

Το σημαντικό αναφορικά με τα οικονομικά σας, είναι ότι μέσα στο 2020 θα υπάρξει μια μεταστροφή στην διαχείριση των χρημάτων σας, όπου από πολύ συντηρητικοί και προσεκτικοί μπορεί να παρουσιάσετε μια τάση για ανάληψη ρίσκων.  Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος στην ζωή σας, όσο αφορά τα οικονομικά σας και τα εισοδήματα σας, ευνοούνται αγορές και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, καθώς και η αποπληρωμή χρεών και η απαλλαγή από ανειλημμένες μακροχρόνιες δεσμεύσεις οικονομικού χαρακτήρα. Προς τις αρχές του φθινοπώρου θα αισθανθείτε τα απτά αποτελέσματα της λίγο πιο ριψοκίνδυνης οικονομικής σας διαχείρισης, μέσα από τα αυξημένα σας κέρδη ή έσοδα. Ίσως μέσα στο 2020 να προσελκύσετε κεφάλαια, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, από το εξωτερικό ή από μια πηγή που δεν θα περιμένατε, και θα είναι πολύ σημαντικά για την επιβίωση και ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Συνεχίστε να κάνετε συνετή διαχείριση, ακόμη και εάν τα εισοδήματα σας είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που περιμένατε ή από αυτά που έχετε συνηθίσει να διαχειρίζεστε, καθώς προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει μια δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδος, και θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Αναστάτωση επικρατεί στις σχέσεις σας μέσα στο 2020, φίλοι Παρθένοι! Θα αποφασίσετε κάποια χρονική στιγμή μέσα στην χρονιά να κάνετε μια αναθεώρηση όλων σας των σχέσεων και να αποκόψετε τα άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον τίποτε. Οι γρήγορες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων θα συμβούν χωρίς κάποια φαινομενική τουλάχιστον αιτία, θα είναι όμως αστραπιαίες στον τομέα αυτό της ζωής σας! Πριν καλά-καλά το καταλάβετε, κάποια άτομα θα εξαφανιστούν από την ζωή σας, δεν θα λέγαμε όμως ότι θα αφήσουν κάποιο κενό… Το 2020 είναι για σας επίσης ένα έτος νέων ξεκινημάτων! Θα είναι τυχαίες οι συναντήσεις σας με άτομα που αυτόματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα θελήσετε να τα κρατήσετε κοντά σας. Στην πλειοψηφία τους θα είναι άτομα λίγο εκκεντρικά και αρκετά αντισυμβατικά στον τρόπο ζωής, στην συμπεριφορά και στον τρόπο σκέψης. Σε γενικές πάντως γραμμές οι πάσης φύσης σχέσεις σας θα περάσουν διάφορα στάδια την χρονιά αυτή, με τα πάνω και τα κάτω τους. Προς τα τέλη της χρονιάς μπορεί να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να επιδιώξετε μια επανασύνδεση με μια σχέση σας από το παρελθόν!

Ζυγός

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας θα είναι καθ όλη τη χρονιά πολύ καλά και έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε νέους και μη συμβατικές οικονομικές πηγές, να μπείτε σε αχαρτογράφητες περιοχές. Αναφορικά με την διαχείριση σας, που είναι το μελανό σας σημείο, να συνεχίσετε να είστε γενναιόδωροι, αλλά να μη πετάτε τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάλατε, ιδίως κατά το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου ή στις αρχές του φθινοπώρου, που η κρίση σας δεν θα λειτουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Κατά τη διάρκεια του 2020 φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται και θα σας βρίσκουν! Οι νέες σας δεξιότητες που μπορεί να αποκτήσατε πρόσφατα, νέες επιχειρηματικές προσπάθειες, ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, όλα μπορούν να έχουν θαυμαστά αποτελέσματα στο πορτοφόλι σας! Τα χρήματα θα ρέουν από πολλές πηγές, πολλές φορές χωρίς να το περιμένετε, και μαζί με αυτά θα έρθει η αναγνώριση και η καταξίωση. Δουλέψατε πολύ σκληρά για αρκετά χρόνια στο παρασκήνιο και τώρα θα σας ωθήσει το σύμπαν στο προσκήνιο των εξελίξεων.  Φροντίστε όμως να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, γιατί πολύ εύκολα μπορούν να πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Αναζητήστε καθοδήγηση και συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε, ώστε να παραμείνετε γειωμένοι. Παρ όλα τα καλά αποτελέσματα που θα έχει το 2020 στην τσέπη σας, η αρχή του χρόνου αναμένεται να είναι κάπως δύσκολη, καθώς από τη μια θα έρχονται τα λεφτά και από την άλλη θα φεύγουν… Προσέξτε τις καταθέσεις σας, κάνοντας σοφή διαχείριση, τόσο στις αρχές του έτους, όσο και στο τέλος του καλοκαιριού.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Οι εκλείψεις του Μαρτίου αναμένεται να επηρεάσουν τον τομέα των σχέσεων σας και στα πλαίσια αυτά μπορεί να βιώσετε απογοητεύσεις ή έντονες αναταράξεις.  Εναπόκειται στο χέρι σας, το πόσο έντονες ή εκτός ελέγχου μπορεί να είναι οι εξελίξεις. Η γνώση και μόνο του γεγονότος αυτού σας επιτρέπει να πάρετε τα μέτρα σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στην συναισθηματική σας σχέση, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει από τις θύελλες που θα φέρουν οι εκλείψεις. Εάν καταφέρετε να επαναφέρετε την ισορροπία στην σχέση σας, τότε οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα χαρακτηρίζονται από απόλαυση και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Θα πρέπει να τιμήσετε το ταίρι και την σχέση σας, αλλά θέστε και τα όρια σας, τα οποία θα πρέπει να είναι αποδεκτά και σεβαστά και από τους δύο σας. Η ανταμοιβή σας θα έρθει προς τα τέλη του 2020, που θα αισθάνεστε πλήρεις και ευδαίμονες! Νέες ερωτικές σχέσεις δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν ή να ευδοκιμήσουν μέσα στο έτος, αλλά αναμένεται να έχετε πολύ αρμονικές επαφές και σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα που κατέχουν θέσεις διοικητικές ή εξουσίας. 

Σκορπιός

Οικονομικά

Μέσα στο 2020 θα καταφέρετε να ελκύσετε την ανταμοιβή των προσπαθειών σας, που δεν θα είναι μόνο ηθική, αλλά και υλική! Θα υπάρχει αφθονία καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στα τέλη του 2020 θα φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα παραγωγικότητας αλλά και απολαβών που είχατε τα πολλά τελευταία χρόνια. Σημειώστε όμως, ότι θα πρέπει να κάνετε πολύ καλή διαχείριση και να δημιουργήσετε αποθέματα ασφαλείας για το μέλλον, γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει…  Θυμηθείτε ότι τα πάντα διαγράφουν κύκλους, και εάν φτάσετε φέτος στην κορυφή του κύκλου, από το 2021 μόνο πτωτικά μπορείτε να κινηθείτε. Και αυτό και πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα ισχύσει για τα αρκετά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αυτή τη χρονιά όμως οι λέξεις-κλειδιά για τα οικονομικά σας είναι η προσωπική δύναμη, το όραμα, η ιδιοφυία και η σαφήνεια! Μετά τα μέσα της χρονιάς θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ, που θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση!

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Στον τομέα των σχέσεων, συναισθηματικών, φιλικών, οικογενειακών και επαγγελματικών, αναμένεται μέσα στο 2020 να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση, χωρίς σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Αυτό σημειολογικά σημαίνει για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ότι εάν το 2020 σας βρει μόνους, μην περιμένετε να δημιουργήσετε κάποια συναισθηματική σχέση μέσα στην χρονιά. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τους τελευταίους μήνες του 2019, μήπως και φανείτε τυχεροί. Εάν είστε σε σχέση, όπως σας βρει ο καινούργιος χρόνος, έτσι και θα σας αφήσει. Είναι η εποχή της σύμπνοιας και όσοι έχετε σχέση, θα παραμείνετε στην σχέση σας, η οποία θα σας χαρίσει ασφάλεια, παρηγοριά και ανακούφιση. Οι κάθε είδος σχέσεις σας θα διατηρηθούν και θα ανθίσουν μέσα στην χρονιά αυτή, αποτελώντας για σας ατέλειωτη πηγή χαράς!

Τοξότης

Οικονομικά

Το 2020 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημα σας η ανώτερη μόρφωση, τα ταξίδια, η ενασχόληση με το πνεύμα και την φιλοσοφία. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πως διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, και ειδικά στον τομέα των επενδύσεων, εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή την οικονομική ευχέρεια να κάνετε επενδύσεις. Επίσης χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από ότι συνήθως σε περιπτώσει συνεταιρισμών! Προς το τέλος του φθινόπωρου θα μπορέσετε να ηρεμίσετε και να πάρετε βαθιές ανάσες, καθώς τα χρήματα θα ρέουν άφθονα στο πορτοφόλι σας και η ανασφάλεια που ίσως νοιώθατε από τις αρχές της χρονιάς θα εκλείψει. Η ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας θα έρθουν σε ανύποπτο χρόνο και αρκετά καλυμμένες, αλλά το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Την άνοιξη του 2020 θα υπάρξει μια αναταραχή στην αισθηματική σας ζωή, σε μια χρονιά που κατά τα άλλα θα κυλίσουν όλα αρκετά ήρεμα και ομαλά. Αναμένεται όμως να μπορέσετε να μετατρέψετε τις φαινομενικές απώλειες σε κέρδη! Είστε σε μια περίοδος της ζωής σας που αλλάζετε και αναμορφώνετε πολλά πράγματα, και ανάμεσα σ αυτά είναι και οι σχέσεις σας. Οι ελπίδες που έχετε για την συναισθηματική σας ζωή και για τις φιλικές σας σχέσεις, καθώς και ο προγραμματισμός και οι δράσεις που αναλαμβάνετε θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Ότι χάσατε τα προηγούμενα χρόνια, αυτή τη χρονιά θα αντικατασταθεί. Τα πρόσωπα δεν θα είναι τα ίδια, αλλά θα πρόκειται για άτομα που αποδέχονται και σέβονται την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων και θα εκτιμήσουν την μεγάλη σας καρδιά και την γενναιόδωρη σας φύση.

Αιγόκερως

Οικονομικά

Το 2020 θα υπάρξει θετική πλανητική επιρροή και στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Απλά θα συνειδητοποιήσετε ότι η οικονομική σας επιβίωση και άνεση εξασφαλίζεται από μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις, δοκιμασμένες στο χρόνο συνεργασίες ή με την επιμονή και την υπομονή που επιδείξατε, ακολουθώντας σταθερή πορεία, ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσατε στην διαδρομή. Τρίτα άτομα μπορεί με την ανάμειξη τους να σταθούν εμπόδιο στην οικονομική σας ανάκαμψη και πρόοδο, κάτι που θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Σε περίπτωση επενδύσεων θα έχετε εξαιρετικές αποδόσεις μέσα στο 2020 και πολλές ευκαιρίες να κάνετε αγορές ή πωλήσεις σε εξαιρετικές τιμές και με μεγάλα κέρδη. Είναι η κατάλληλη χρονιά να συνεχίσετε να οικοδομείτε το χαρτοφυλάκιο σας, εάν διαθέτετε, ή να ξεκινήσετε να το διαμορφώνετε.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Και κατά το 2020 συνεχίζετε να παλεύετε, πώς να ισορροπήσετε δουλειά και προσωπική ζωή, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας, είτε για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ή ακόμη και για την προσωπική σας ξεκούραση και διασκέδαση. Με το ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι τα μέσα της άνοιξης δε, ίσως να αισθάνεστε ότι κανείς δεν σας αγαπά, κανείς δεν σας σκέφτεται και ότι στην σχέση είστε μόνοι. Όταν επιτέλους βελτιωθεί η επικοινωνία σας με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να βιώσετε μια πολύ πιο χαρούμενη και πλήρη συναισθηματική ζωή. Κατά τα μέσα του καλοκαιριού θα δείτε ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν πολύ πιο ανάλαφρες και αυθόρμητες σχέσεις, κάτι που θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις προτεραιότητες σας στον τομέα αυτό. Είναι η περίοδος που θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες και ξεκινήσετε μια σχέση με δυνατότητες να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, κάτι που επιθυμούσατε διακαώς.

Υδροχόος

Οικονομικά

Τα λεφτά βρίσκουν το δρόμο τους προς το πορτοφόλι σας κατά την διάρκεια του 2020! Τα τελευταία χρόνια έχετε επικεντρώσει την προσοχή σας στο πώς να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και να κατακτήσετε μια οικονομική άνεση. Κατά την διάρκεια του 2020 θα απολαύσετε τα πάντα στο έπακρο! Μεγαλύτερες πωλήσεις και εισοδήματα, προαγωγές, επαίνους και τιμητικές διακρίσεις! Θα είναι μια θαυμάσια χρονιά για το ζώδιο σας!  Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το εισόδημα σας είναι οι σχέσεις σας με τα άτομα, από τα οποία εξαρτάται το εισόδημα σας. Πολλές φορές είστε οξύθυμοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε πολύ μεγάλη ζημιά στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας προφίλ. Φροντίστε φέτος να βάλετε ένα φρένο στις εκρήξεις σας, εάν θέλετε να απολαύσετε τα όσα καλά είναι έτοιμο να Σύμπαν να σας δώσει. Την άνοιξη ίσως να χρειαστείτε καθοδήγηση σχετικά με τα οικονομικά σας ως προς τους τρόπους καλύτερης διαχείρισης τους, και είναι η εποχή που θα πρέπει να αναζητήσετε την συμβουλή ειδικών. Στα τέλη της χρονιάς θα αισθανθείτε ότι ήταν ένας χρόνος με ισχυρή ανάπτυξη, σταθερή ανοδική πορεία και συνεχή αύξηση των εισοδημάτων σας.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Η προβλεψημότητα, η σταθερότητα, η ασφάλεια και η δέσμευση στον έρωτα και τις μακροχρόνιες σχέσεις δεν θα είναι από τα δυνατά σημεία του ωροσκοπίου σας κατά το 2020, καθώς μπορεί να βιώσετε απώλειες στον τομέα αυτό, ακόμη και στις φιλικές σας σχέσεις. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας καταλάβει εξ απήνης, καθώς δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε το σκεπτικό των γύρω σας και θα σας φαίνεται αδιανόητο το πώς δεν μπορούν να σας καταλάβουν οι άλλοι… Κακή διάθεση, σκυθρώπιασμα και ξαφνικές εκρήξεις θυμού μπορεί να είναι η καθημερινότητα στην συμπεριφορά σας. Μπορεί να υποφέρουν κάτω από αυτή την κυκλοθυμία σας ακόμη και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Το συμπαντικό μήνυμα είναι ότι έχετε να μάθετε κάποια μαθήματα, και θα πρέπει να αναλύσετε μέσα σας την στάση και την συμπεριφορά σας σε κάθε είδος σχέσης, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, για να μπορέσετε να χτίσετε στο μέλλον σε πιο σταθερά θεμέλια τις σχέσεις σας. Τα συμπαντικά μαθήματα δεν θα μειωθούν, εάν δεν τα κατανοήσετε και δεν αλλάξετε τρόπους συμπεριφοράς.

Ιχθείς

Οικονομικά

Η εργασία σας θα φέρει ανταμοιβή, και όλα θα κυλούν καλά μέχρι τις εκλείψεις της άνοιξης. Όταν οι εκλείψεις χτυπήσουν τα οικονομικά σας, θα κινηθείτε αστραπιαία και θα καταφέρετε να γυρίσετε τις απώλειες σε κέρδη, καθώς θα αναδομήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα αλλάξετε οικονομικές στρατηγικές και θα αναπροσαρμόσετε την φιλοσοφία σας στον τομέα των οικονομικών σας. Ίσως να μην είστε άμεσα σε θέση να καταλάβετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές που θα έχετε κάνει επάνω σας υποσυνείδητα, οι γύρω σας όμως θα το διαπιστώσουν αρκετά σύντομα και θα τους προσελκύσετε. Η θεά τύχη θα σας χαρίσει την εύνοια της και θα προσελκύσετε πληθώρα ευκαιριών, που θα είναι νέες, διαφορετικές από τα καθιερωμένα και γεμάτες περιπέτεια. Θα καταστρώσετε πολλά οικονομικά πλάνα, αλλά την φορά αυτή θα είστε απόλυτα ανοιχτοί σε νέους δρόμους δράσης, που δεν θα είναι κατ ανάγκη και οι πιο ασφαλείς.

 Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Οι σχέσεις σας δεν είναι στην κορυφή της λίστας σας με τις προτεραιότητες του έτους για το 2020! Θα συνειδητοποιήσετε μέσα στην χρονιά, ότι οι σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον τίποτε, θα πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, και θα το κάνετε χωρίς πολλές τύψεις. Θα είστε σκεπτικοί στον τομέα αυτό, βάζοντας τις σχέσεις σας κάτω από το μικροσκόπιο και θα είστε έτοιμοι να κόψετε τα δεσμά με άτομα, η επαφή των οποίων δεν σας ικανοποιεί πλέον ή σας αποσυντονίζει και αποσπά την προσοχή σας από τα ουσιώδη. Ωστόσο, εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση ή συμβιώνετε με το ταίρι σας, δεν αναμένονται αλλαγές στο επίπεδο αυτό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν έχουν τύχη για μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στο 2020. Πρόκειται για μια χρονιά που θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας στην προσωπική σας βελτίωση και στην επαγγελματική σας καταξίωση, παρά στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Δεν είναι η χρονιά που θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό, εκτός και εάν το έχετε ήδη γνωρίσει.   

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.