Την αστρολογική προσοχή σας: το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη και τα εγκλήματα πάθους!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Από τις 27  Ιανουαρίου του 2020 έχει σχηματιστεί ένα τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στις 16ο 02΄ των Ιχθύων και τον Άρη στις 16ο 02΄ του Τοξότη, με επιρροή 7 μέρες. Οι όψεις τετραγώνου ή αντιθέσεων μεταξύ των δύο πλανητών φέρνουν ανεξέλεγκτο πάθος στις σχέσεις των ανθρώπων, καθώς είναι δύο πλανήτες που οι μεταξύ τους όψεις καθορίζουν το σεξουαλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο φύλων. Μια σκληρή μεταξύ τους όψη, όπως το συγκεκριμένο τετράγωνο, μπορεί να φέρει σκληρότητα στην επιφάνεια και έναν αδίστακτο χαρακτήρα. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Αφροδίτη θα κατευνάσει τον Άρη, ενώ ο Άρης θα ενεργοποιήσει την Αφροδίτη να αναλάβει δράση.

Εκρηκτική σεξουαλική χημεία και πόνος

Η όψη τετραγώνου μεταξύ των δύο αυτών πλανητών περιβάλει το αντικείμενο του πόθου μας με μια σεξουαλική ενέργεια και έναν αέρα γοητείας, που μας είναι αδύνατον να του αντισταθούμε. Χαρακτηρίζει καρμικές σχέσεις ή σχέσεις που έπρεπε να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια στο δρόμο για να μπορέσουν να είναι μαζί. Όπως και να έχει πάντως, μια όψη τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Άρη αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς πέρα από την εκρηκτική σεξουαλική χημεία των δύο εραστών, φέρνει και μια διάσταση σαδομαζοχισμού στην σχέση, όπου όμως ο πόνος είναι σωματικός και ψυχικός, μέρος της καθημερινότητας.

Femme Fatale, Μαρκήσιος ντε Σαντ και ατυχείς γάμοι, όπως αυτός του Πρίγκηπα Κάρολου και της Νταϊάνα

Μιλάμε για την ίδια όψη που συναντάμε στους περισσότερους γενέθλιους χάρτες των femme fatale, όπως οι Βίβιαν Λι, Κάθριν Χέμπορν, Όντρεϋ Χέμπορν αλλά και των διάσημων σαδομαζοχιστών της ιστορίας, όπως ο Μαρκήσιος ντε Σαντ. Τις μέρες επιρροής της όψης αυτής θα βιώσουμε μια έξαρση εγκλημάτων πάθους, καθώς η ζήλια και η σεξουαλική διεκδίκηση θα χτυπήσει κόκκινο! Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν την περίοδο αυτή θα είναι εκρηκτικές από κάθε άποψη, ενώ γάμοι που έχουν προγραμματιστεί να τελεστούν τις ημέρες αυτές θα είναι βραχύβιοι και γεμάτοι πόνο στην διαδρομή τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον γάμο του Πρίγκηπα Κάρολου και της Νταϊάνα.

Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας, αγαπητέ Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου

Θα υπάρξει μια έξαρση των παράνομων δεσμών, που ναι μεν θα προσφέρουν πιπεράτες εμπειρίες, αλλά θα μας οδηγήσουν στην καταστροφή, αποσταθεροποιώντας την προσωπική μας ζωή και τα οικονομικά μας! Και τέλος, ας προετοιμαστούμε για σκληρές διαμάχες για τα περιουσιακά στοιχεία και διατροφές μεταξύ συζύγων, που θα αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους! Η όψη αυτή θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα πιο πάνω ζώδια και μοίρες.

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.