Τα άστρα μιλάνε για οικονομικά ευνοημένα ζώδια αυτόν τον Μάιο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Έχουμε πει και δε θα κουραστούμε να λέμε, ότι όσο δύσκολες και είναι οι μέρες ή οι συνθήκες που ζούμε, πάντοτε θα υπάρχουν ευκαιρίες που μπορούν να μας ξελασπώσουν. Όσο μεγαλύτερες δε είναι οι δυσκολίες, ανάλογα σημαντικές είναι και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αρκεί να μην μας προσπεράσουν, γιατί θα τύχει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας αλλού. Για τον λόγο αυτό, πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τις όψεις που μπορούν να μας βοηθήσουν οικονομικά μέσα στο Μάιο!

Τρίγωνο Ερμή-Δία στις 10 Μαΐου 2020: ότι πρέπει για παραστάσεις, βιβλία, μελέτες, νέα προϊόντα

Είναι μια μέρα ευνοϊκή για κοινωνικοποίηση, διεύρυνσης του κύκλου γνωριμιών μας, εδραίωσης νέων επαφών που μπορεί να έχουν μια πολύ σημαντική συμβολή στην μελλοντική μας επιτυχία. Είναι επίσης μια μέρα που μπορούμε να αποκτήσουμε πολλές και σημαντικές καινούργιες γνώσεις ή να ενστερνιστούμε απόψεις και συμβουλές αξιόπιστων ατόμων για την υλοποίηση δικών μας έργων. Η αστρολογική αυτή όψη είναι επίσης εξαιρετικά θετική για την προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, για το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων, την έναρξη τηλεοπτικών εκπομπών ή την κυκλοφορία βιβλίων και την δημοσίευση άρθρων ή μελετών. Και δεδομένης της παράλληλης όψης εξαγώνου μεταξύ Ήλιου-Ποσειδώνα, που μας χαρίζει επιπλέον γοητεία, το έργο μας θα γίνει λίγο πιο εύκολο, καθώς με λιγότερη προσπάθεια και κούραση θα επιτύχουμε θετικά αποτελέσματα. Ευνοημένοι των όψεων τα ζώδια του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου.

Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 12 Μαΐου 2020: για νέες γνωριμίες, καινούργιες γνώσεις και χρήσιμες πληροφορίες

Η 12η Μαίου θα είναι μια ζωντανή και πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, με πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, απόκτησης καινούργιων γνώσεων, επίσκεψης νέων τοποθεσιών και γενικά έντονης κοινωνικοποίησης και ανανέωσης! Και καθώς στην όψη συμμετέχει ο Κρόνος, θα μας δώσει την ευκαιρία να ηρεμήσουμε, να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε προτεραιότητα στα πραγματικά σημαντικά. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσουμε αρκετά να κρατήσουμε την εστίαση σας στα τεκταινόμενα, γιατί με όσα θα συμβαίνουν γύρω μας, μπορεί να χάσουμε σημαντικές πληροφορίες που θα μας αφορούν ή την ευκαιρία για γνωριμίες που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην μελλοντική μας εξέλιξη. Ακόμη και αν οι γνωριμίες που θα κάνουμε ή οι πληροφορίες που θα φράσουν στα αυτιά μας, μας φανούν άχρηστες, σε ένα μελλοντικό στάδιο ίσως να είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Και καθώς η όψη πραγματοποιείται στις 01ο 57΄ των ζωδίων Διδύμων και Υδροχόου αντίστοιχα, ιδιαίτερα θετική επιρροή αναμένεται να έχουν στις υποθέσεις τους τα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των αρχών του πρώτου δεκαημέρου.

Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 15 Μαΐου 2020: σε ποιους τυχερούς θα αλλάξει υπέροχα η ζωή

Εάν ορισμένοι τομείς της ζωής μας χρειάζονται επανεκκίνηση, ο όψη αυτή εξασφαλίζει, η επανεκκίνηση αυτή να γίνει γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Οι συνθήκες γύρω μας αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά δεν θα πρέπει αυτό να μας αγχώσει ή να μας τρομάξει, καθώς είναι τμήμα μιας αναγκαίας αλληλουχίας γεγονότων, που θα μας οδηγήσει σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής και δημιουργίας. Εάν έχετε να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια της μέρας, οι Ήλιος και Πλούτωνας θα σας δώσουν την δύναμη να πετύχετε στο έργο σας. Και αν είστε τυχεροί, θα βρεθείτε στον σωστό τόπο την κατάλληλη χρονική στιγμή, ώστε να κάνετε κινήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Ανάμεσα σε αυτές είναι μια επένδυση χρημάτων που θα αποφέρει πολύ σημαντικά κέρδη στο άμεσο μέλλον ή να ενταχθείτε σε μια εργασιακή ομάδα, από την οποία θα ξεχωρίσετε λόγω των ηγετικών σας προσόντων. Η όψη αυτή ευνοεί κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόο) που έχουν γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

Τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 17 Μαΐου 2020: για νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πρωτοβουλίες και επιτυχημένες ομιλίες

Είναι μια μέρα γεμάτη χαρά, ελπίδα και αφθονία! Σήμερα δεν πρέπει να μείνετε στην αφάνεια, στα παρασκήνια, ελπίζοντας ότι κάποιος θα σας προσέξει. Πρέπει να περάσετε στο προσκήνιο, να διεκδικήσετε το μερίδιο της επιτυχίας που σας αναλογεί, να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η συμβολή σας στην συλλογική επιτυχία ενός εγχειρήματος, να δείξετε ότι είστε ικανοί! Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσει κανείς μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή μια πρωτοβουλία επαγγελματικής ή κοινωνικής φύσης, να δώσει μια συνέντευξη, εάν το επαγγελματικό του προφίλ το δικαιολογεί ή το απαιτεί ή να δώσει μια δημόσια ομιλία. Πολύ καλές ειδήσεις μπορεί να φέρουν επίσης οι επαφές με το εξωτερικό ή τα ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού, εάν υποθέσουμε ότι μέχρι τότε θα έχουν αρθεί οι απαγορεύσεις μετακίνησης. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο θα απαιτήσουν οι επαφές με ομάδες, συλλόγους ή φορείς, όπως είναι πολιτικά κόμματα, δημόσιοι οργανισμοί, εκπαιδευτικά ή εκκλησιαστικά ιδρύματα, κλπ. Ευνοημένοι της μέρας είναι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόο)  και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι)!   

Τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου στις 22 Μαΐου 2020: σύγχυση, κούραση και ελπίδα

Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο θα δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε μια ενεργειακά δύσκολη μέρα, γεμάτη σύγχυση και κούραση. Μέσα από την εξαντλητικό προσπάθεια θα γεννηθεί η ελπίδα για κάτι καλύτερο, και καθώς η μέρα δίνει το στίγμα της στον σεληνιακό μήνα που ακολουθεί, ας συνοδεύσει η ελπίδα τις πράξεις μας. Και οι ελπίδες μας δεν θα είναι αβάσιμες, καθώς κάτι πολύ σημαντικό θα ξεκινήσει πολύ σύντομα! Καλό μας μήνα λοιπόν, με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.