Ο Γιώργος Λιάγκας, ο «κούκλος πρωθυπουργός μας» και να έβαλε, άραγε, πατάτες η Μανωλίδου με το αρνί στον φούρνο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ

Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του στον ΣΚΑΪ και έχει να διαχειριστεί και την επικαιρότητα του κορωνοϊού, που όπως όλες οι εκπομπές ψυχαγωγίας, άντε life style – gossip, σέβονται τον εαυτό τους κάνουν. Αυτό δε σημαίνει πως δεν δίνεται χώρος φυσικά στην αντιπαλότητα ογκόλιθων της ελληνικής τηλεόρασης όπως αυτή μεταξύ της κυρίας Έλενας Χριστοπούλου και της Βίκυς Καγιά, με καυτά θέματα όπως κοτζάμ unfollow που έκανε η πρώτη στην δεύτερη! Κάθε άλλο, αυτά αντιμετωπίζονται με την μαχητικότητα που αρμόζει στους γνωστές του συγκεκριμένου ξανθού, λαμπερού θέματος. Έλα μου, όμως που παίζει και ο κορωνοϊού! Βγαίνει λοιπόν, ο λαμπρός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ο γιατρός κ. Γώγος, τίγκα στις σπουδές και στα μεταπτυχιακά και στα διδακτορικά, και έχει βρεθεί μιας που το φέρε η ζωή και η πανδημία, καλεσμένος σε life style εκπομπή, με την Τσολάκη κοντινό να κάνει πως καταλαβαίνει και τον Λιάγκα πως τον νοιάζει!

Αλλού παθαίνουν παραλήρημα για το Πάσχα του πρωθυπουργού, σε μια καταλυτικά δυεισιδιτικά ενημέρωση, που αποκαλύπτει πως α) ο πρωθυπουργός είναι πολύ όμορφος και fitness όπως προσθέτει η Τσολάκη, β) ο πρωθυπουργός είναι πάρα πολύ όμορφος και πολύ fitness που επιμένει η Τσολάκη, γ) ο πρωθυπουργός είναι πάρα πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ fitness γιατί έπαιζε μπάσκετ, προλαβαίνει ο Λιάγκας να παινέψει περισσότερο! Φοράει και η τακούνι η λαμπερή παρουσιάστρια και πρεπει να προσέχει να μη γλιστρήσει στο πλατό άμα πάει να χορέψει κάνα τσιφτετέλι ενημερωτικό όπως συνηθίζει.  

Φυσικά πέρασε απ το ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πλατό, ο άνθρωπος που γνωρίζει κάποιο κρυφό μέσο τηλεμεταφοράς απ τον μακαρίτη τον Τέσλα και μπορεί και βρίσκεται σε πολλά κανάλια μαζί, μαχητικός και πνιγμένος απ το δίκιο του, πάντα! Ε, ποιος άλλος; Ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος δεν χρειάστηκε να διαιωνιστεί, αλλά λόγω ιού, βγήκε απ το σαλόνι του, με το παιδάκι του (κούκλος!), να κάνει μια έκτακτη εμφάνιση διότι άκουσε τον πατέρα του πιο ήσυχο από άλλες εμφανίσεις τους σε εκπομπές αμιγώς ενημερωτικές και μάλλον θα ανησύχησε! Εδώ, οι δημοσιογράφοι του ενστίκτου, του βίαιου πεζοδρομίου και της πάντα απέναντι στην εξουσία εις το όνομα της αληθείας για τον λαό, δηλαδή ο Λιάγκας και η Τσολάκη τον κόλλησαν στον τοίχο! Οι ερωτήσεις ήταν γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου, απ αυτές που περνούν στην ιστορία του επαγγέλματος και διδάσκονται στις σχολές Δημοσιογραφίας, όπως: «σουβλίσατε φέτος;» (σ.σ:όχι), «τι στον φούρνο το βάλατε το αρνάκι;» (σ.σ: ναι, στο φούρνο), «τις λαμπάδες τις ανάψατε;» (σ.σ: όχι τις κράτησε να του θυμίζουν το κορωνοΠασχα), «με την οικογένεια κάνατε Ανάσταση;» (σ.σ: ναι, ναι, με την οικογένεια!). Σ αυτή τον ανελέητο καταιγισμό σκληρων ερωτήσεων, μόνο που δε μάθαμε, έβαλε και πατατούλες η Ευγενία στο ταψί, ή μόνο του με το ζουμάκι του τ αρνί;