Νοέμβριος 2019: Τα άστρα μιλούν για 12 ζώδια

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΡΙΝ ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Λίγο πριν το τέλος του 2019 και με τον πλανήτη σε εξεγέρσεις, τους λαούς στους δρόμους και μεγάλες διαδηλώσεις απ το Χονγκ Κονγκ μέχρι τη Χιλή, ο Νοέμβριος, έρχεται πιο ήσυχος να κατευνάσει μεγάλες κόντρες και πάθη.

Αυτός ο Νοέμβριος είναι ευνοϊκός και τυχερός μήνας με αρκετά ζώδια να δρέπουν τους καρπούς από υπερπροσπάθειες που έκαναν μέχρι σήμερα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού δυσχεραίνει την επικοινωνία και υπάρχει επικινδυνότητα και αναποδιές στις μετακινήσεις μας, όμως, μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας και ας αφήσουμε για λίγο αργότερα το επισφράγισμα συμφωνιών, τις επισημοποιήσεις και τις υπογραφές.  Ο Δίας ολοκληρώνει την πορεία του στον Τοξότη και πέφτει στην αγκαλιά της Αφροδίτης στις 24 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα μια καλή ερωτική ζωή για όλους αλλά και ακόμη πιο καλή στον υπερθετικό βαθμό για κάποια πολύ ευνοημένα ζώδια, στον τομέα των σχέσεων, δηλαδή τους Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους και Υδροχόους. Οικονομικά απ την άλλη, τα ζώδια που πάντα κάνουν τα κουμάντα τους στο χρήμα, δηλαδή οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου πετυχαίνουν τους σκοπούς και κατακτούν τους στόχους για τους οποίους έχουν κοπιάσει. Προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν και αγώνα πρεπει να ρίξουν -άντε κουράγιο- οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου. Αναλυτικά και με λεπτομέρειές ανά ζώδιο έχουμε και λέμε:

ΚΡΙΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο:

Τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου πάρτε βαθιά ανάσα και ηρεμήστε. Μετά τον ταραχώδη και παθιασμένο για τις σχέσεις Οκτώβριο, αυτός ο μήνας σας αποζημιώνει με το να περάσατε όμορφες στιγμές και σας αξίζει. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας κάνει αισιόδοξους, δημιουργικούς, οραματιστές και κοινωνικούς όπου θα κάνετε νέες και καλές γνωριμίες. Ερωτικά ευνοείστε με γνωριμία αυτές τις  πρώτες μέρες του μήνα, που πιθανόν να  προέλθει από το διαδίκτυο ή από κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο. Το άτομο που θα σας θέλξει ερωτικά είναι πιθανόν να βρίσκεται σε μέρος μακριά από σας ή να έχετε ηλικιακή διαφορά. Τώρα από τις  19 και μετά, με τον Άρη από το Σκορπιό, τι να κάνουμε και δε μπορούμε να τα χούμε όλα σ αυτή τη ζωή, θα έχετε άγχος, μπορεί και καμία κρίση πανικού να σας ταράξει λίγο και θα αγωνιάτε για τις οικονομικές  υποχρεώσεις προς τρίτους, προς ΔΕΚΟ, τράπεζες, ενοίκια και όλα αυτά. Μη ρισκάρετέ για τίποτα γύρω στις 24του μήνα.  Από τις 26 ρίχνετέ βάρος στα επαγγελματικά και στα κοινωνικά σχέδια, ενώ δέχεστε βοηθεία και υποστήριξη στα σχέδιά σας. Αρκετοί από εσάς θα μια καλή οικονομική εξέλιξη στην εργασίας σας. Κάνετε σχέδια, μιας και η Νέα Σελήνη στις 26/11 σας ευνοεί για νέες δραστηριότητες, εκπαίδευση, νομικά, επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμα και ταξίδια, αλλά στα τελευταία προσέξετε να οργανώσετε καλά κάθε λεπτομέρεια γιατί ο ανάδρομος έχει βυσσοδομήσει.

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο:

Μέχρι τις 15 του μήνα, ο Άρης που κινείται ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο, σας έχει προκαλέσει θυμό, νεύρα, αγωνίες, διάθεση για καβγά στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στα επαγγελματικά σας. Στην πορεία όμως και γύρω στα μισά του μήνα θα πάρετε βαθιές ανάσες και θα ανταμειφθείτε. Το  εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται για μία ακόμα φορά αυτό το μήνα, δηλώνει ότι οι κόποι και ο προσπάθειες που έχετε κάνει ως σήμερα, εντέλει πιάνουν  τόπο. Θα ανταμειφθείτε  και θα ικανοποιηθείτε για όλους για τους αγώνες που δώσατε κατά τη διάρκεια όλου του 2019. Δικαιώνεστε σε οικογενειακά, κοινωνικά θέματα και αυτά που αφορούν στην καριέρα σας. Ήρθε η στιγμή της ανακούφισης και της ικανοποίησης. Από  10-20 Νοεμβρίου, προσέξτε τις οικονομικές δοσοληψίες σας, πληρώστε λογαριασμούς και βασικές υποχρεώσεις και αποφύγετε μισθώσεις, υπογραφές και αγοραπωλησίες. Όλα αυτά δρομολογήστε τα από τις 20 και μετα. Στα ερωτικά σας και εσείς από 10-20 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη έχετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα ανθίσει σε σεμινάριο ή μέσω διαδικτύου και θα χει διαφορά απόστασης ή ηλικίας. Πάντως μεγάλες, οι εξάψεις σας και τα χτυποκάρδια!

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο:

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει σε εντάσεις  με τον Άρη, τον κυβερνήτη του ζωδίου σας να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο σας. Από τις 5 έως τις 11 Νοεμβρίου καλό θα ήταν να σας αποφεύγει η ανθρωπότητα διότι δεν πλησιάζεστε από τα νεύρα.  Οι σκληρές ανταγωνιστικές τάσεις στα επαγγελματικά σας θα σας προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό, ιδιαίτερα κοντά στις 5/11 όπου σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Ο θυμός και η ανάγκη σας να επιβληθείτε των καταστάσεων θα είναι οι γενικές τάσεις που θα κυριαρχούν για εσάς στην έναρξη του μήνα και ο «πυρήνας» των προβλημάτων σας θα είναι οι σχέσεις τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές. Δείξτε προσοχή στο κεφάλαιο της οικογενειακής ζωής σας και του γάμου. Επιπλέον, από 1-20 του μήνα, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και αναποδιές στα οικονομικά σας. Οικονομικά λάθη του παρελθόντος από αμέλειες θα ζητήσουν λύση ενώ η γραφειοκρατία θα σας ταλαιπωρήσει πολύ. Παρ όλα αυτά, ο Νοέμβριος, μ όλες τους δυσκολίες με τον Δίας από τον Τοξότη σας δίνει τις ευκαιρίες για να πάτε να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε σημαντικά βήματα εξέλιξης. Υπάρχουν εκείνες οι ευνοϊκές προοπτικές για ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι, για σημαντική προώθηση των γνώσεων ή και των σπουδών σας, σπουδαίες προτάσεις ή και πολύ σημαντικές συμφωνίες. Στα αισθηματικά σας η νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει θα έχει να κάνει με εγκεφαλικά παιχνίδια και θα αφορά σε σχέση με χιλιομετρική ή ηλικιακή απόσταση, αλλά για αυτό ακριβώς θα σας αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο:

Η ζωή σας αλλάζει! Τους τελευταίους μήνες όλα εξελίσσονται ταχύτατα, έντονα, ξαφνικά, παράδοξα. Και το μήνα Νοέμβριο, συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, όπως αποχωρούν και άτομα  τα οποία θα επρεπε να έχουν εξαφανιστεί εδώ και καρό. Από τις 19/11 όπου και ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού να αναμένετε ότι θα υπάρχουν αρκετές κόντρες με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά, ενώ κοντά στις 24/11 είναι χρήσιμο από πλευράς σας να χαλιναγωγήσετε τη διάθεση για εκρήξεις, επιθέσεις και παρορμητικούς καβγάδες. Οι συγκρούσεις δε θα σας ευνοήσουν. Κρατήστε, όμως, πως στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι στα οικονομικά σας, με κάποιο ανέλπιστο έσοδο, μπορεί και δώρο που θα σας δώσει ανακούφιση. Από τις 26 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω, σταδιακά θα δείτε τόσο την διάθεση σας να βελτιώνετε όσο και τις συνθήκες γύρω σας ανανεώνονται. Δεν αποκλείεται αρκετοί να υποδεχθείτε ένα νέο έρωτα στη ζωή σας, να δεχθείτε μία σημαντική έκπληξη, ή να υπάρξει το σχέδιο, η προοπτική ή πρόταση, που θα φέρει αυτή την φορά μία ευχάριστη εξέλιξη σε όλη σας τη ζωή. Στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορείτε να προχωρήσετε σε οικονομικούς διακανονισμούς, διευθετήσεις και αποπληρωμές ευνοϊκές για σας.

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο:

Ο Νοέμβριος για σας είναι ένας μήνας που πολλά από τα σχέδιά σας πραγματοποιούνται και προχωράτε μπροστά. Έχετε επιτυχίες, βάζετε γερές βάσεις στις προσωπικές σας υποθέσεις ενώ και ο τομέας των σχέσεων σας είναι ολάνθιστος, πουλάκια μου.  Το εξάγωνο του Κρόνου  με τον Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται για μία ακόμα φορά αυτό το Νοέμβριο, σας βοηθά να έχετε σημαντικά επιτεύγματα σε θέματα σπουδών, νομικών, σε νέες γνωριμίες, ή ακόμα και σε συμφωνίες  ή και ταξίδια.  Καθώς οδεύουμε και προς την Πανσέληνο που γίνεται στις 12/11 στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας, ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας αλλά μπαίνουν και οι βάσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα προσωπικά σας σχέδια. Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος αυτό το μήνα επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 10-20 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα θα έρθετε σε επαφή με άτομα που συνδεόσασταν στο παρελθόν, θα κουβεντιάσετε παλιές σχέσεις και συνεργασίες και θα βρείτε λύσεις και διεξόδους.  Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, θα διευθετήσετε υποχρεώσεις ή χρεωστικά υπόλοιπα, ενώ θα βρεθείτε κερδισμένοι μέσω κάποιας πώλησης, εκμίσθωσης ή και από ένα γενναίο ανέλπιστο δώρο.  Είστε και σε ερωτικά παθιασμένες καταστάσεις, αλλά κάποιοι από σας πρεπει να πάρουν τελικές αποφάσεις για το μέλλον μια σχέσης που αφορά σε ολόκληρη ζωή.

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο:

Ο Νοέμβρης σας βρίσκει σε ένα επικοινωνιακό χάος με τα πιο κοντινά σας άτομα, οικογένεια, συνεργάτες και σύντροφο. Το παρελθόν επιστρέφει και ζητά τα ρέστα του σε υποθέσεις που αφορούν παλιές σχέσεις σας και δεν έχετε τακτοποιήσει ούτε μέσα σας, ούτε έξω όμως σας. Πολλοί επικοινωνείτε με άνθρωπο μοιραίο από το παρελθόν σας, μαθαίνεται για αυτόν ή συναντιέστε ξαφνικά αλλά παθιασμένα. Να σας πω με τρόπο πως παίζει η επανασύνδεση με αυτό το παλιό, όλο πόθο και πάθος αίσθημα. Στα επαγγελματικά σας οι συνθήκες είναι πιο σκληρές ή και κουραστικές στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα, ενώ αρκετοί από εσάς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις ή και παρασκήνια που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα.  Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, σας ευνοεί σε όλη την διάρκεια του μήνα ώστε να έχετε καλά οικονομικά σας, τυχερούληδες και ιδιαίτερα σε θέματα που συνδέονται με τράπεζες, δάνεια, μισθώσεις, αλλά και δικαστήρια. Με τα οικονομικά σας βελτιώνεται και η ψυχολογία σας που δεν ήταν στα καλύτερα της, ενώ στην ερωτική σας του αλλάζετε τα φώτα, ω εσείς υπερσεξουαλικοί Ταύροι! Είστε απ τους πλέον ευνοημένους αυτού του μήνα, για αυτό χαρείτε το με όλες σας τις δυνάμεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο:

Βρε αεικίνητα μονίμως εφηβάκια του ζωδιακού κύκλου, ένας  εξαιρετικός μήνας ξεκινά για σας, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα βασανισμένα σας οικονομικά. Ήδη από τις πρώτες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη ενισχύει στη ζωή σας την συντροφικότητα, σας φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, αλλά σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση μέσα από την αισθηματική σας ζωή αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.  Το διάστημα από τις 19-30 Νοεμβρίου θα είναι πιο πιεστικό για θέματα εργασίας, η καθημερινότητά σας θα είναι πιο έντονη και με περισσότερο στρες, λόγω αρκετών δραστηριοτήτων. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να τρώτε υγιεινά, αφιερώστε χρόνο σε εσάς και προσπαθήστε να αποφύγετε εκνευρισμούς. Από τις 26 Νοεμβρίου που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα πάρετε μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σας, θα καλύψετε υποχρεώσεις αλλά θα σας μείνει και κάτι, πράγμα που θα σας εκπλήξει γιατί κακά τα ψέματα δεν έχετε το ταλέντο σ αυτό. Επιπλέον η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη (26/11) εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στον τομέα των σχέσεων σας. Αρκετοί θα πείτε το ναι σε μία μόνιμη σχέση ή συνεργασία!

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

Ταλαιπωρημένοι εσείς των Διδύμων, άντε πάρτε μια ανασούλα, τώρα! Ο Νοέμβριος κρίνεται για εσάς τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου είναι ένας μήνας αποκατάστασης για τις πρακτικές σας υποθέσεις για τις οποίες δεν φημίζεστε και την αποτελεσματικότητα σας και διότι να το κρύψομεν  άλλωστε! Μπορεί οι οικονομικές σας πιέσεις να συνεχίζονται και αυτό να αποτελεί αρκετές στιγμές  βάρος και στην ψυχολογία σας, δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να σας προσφέρονται και λύσεις. Σε αυτό το μήνα της χρονιάς μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να εκπληρώσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ αρκετοί από εσάς θα διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις και χρεωστικά υπόλοιπα. Σε αυτό σας βοηθά το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, όπου αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία σας, μπορείτε να δείτε αποτελέσματα στους πρακτικούς στόχους που έχετε για τη ζωής σας. Ωστόσο το διάστημα από τις 10-20 Νοεμβρίου θα κυριαρχεί μία προσωρινή αταξία στο πρόγραμμά σας ή και κάποιες καθυστερήσεις  στην εργασία, αφού  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό. Από τις 20 Νοεμβρίου και μετά θα βάλετε σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις σας.  Ο Νοέμβριος είναι ευεργετικός για τα αισθηματικά σας , από  10 έως 20/11 με την Αφροδίτη από τον Τοξότη να σας επηρεάζει θετικά. Μόνο προσέξτε μη μπλέξετε σε αυτά τα τρίγωνα που τόσο αγαπάτε γιατί, τότε, δε θα σας βγει σε καλό.  Καλού κακού, προσέξτε εκεί γύρω στις 14 του μήνα, που χει  τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μη σας δούμε στις ειδήσεις…

Γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο:

Και για σας ένας εξαιρετικός μήνας ξεκινά, ατιμούλικα. Ο Δίας συνεχίζει και σταδιακά φτάνει προς τέλος της πορείας του στο ζώδιο σας, αναμορφώνοντας τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας ίσως και της ίδιας της κοσμοθεωρίας για αυτούς τους τομείς. Αυτό το μήνα όμως, έχουμε και την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου από τα μέσα του μήνα και έπειτα, αναμένετε να βρεθείτε απόλυτα κερδισμένοι από την τυχερή εξέλιξη μίας ερωτικής σχέσης ή γνωριμίας, ή ακόμα και από μία νέα προοπτική που ανοίγει τώρα στον τομέα των σχέσεων ή και των συνεργασιών σας.  Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ξεκίνημα του μήνα, προκαλώντας «αταξία» στο πρόγραμμά σας, στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας. Στα οικονομικά σας, όμως, ενώ θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες λύσεις και μέσω της εργασίας σας θα κλείσετε κάποια κενά, δεν παύει να υπάρχουν και αρκετά έξοδα που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Να σας πω όμως, μη τα θέλετε κι όλα δικά σας. Από κει που τα οικονομικά σας ήταν χάλια, τώρα είναι καλά! Όχι που θα γίνετε και Ωνάσηδες σε ένα μηνα…

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο:

Ω! εσείς οι επίζήσαντες κάθε καταστροφής! Να που ο Νοέμβριος αναμένεται να είναι πιο ήρεμος. Απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σας ή με τα παιδιά σας, είστε αρκετά πιο δημιουργικοί αλλά οργανώνεστε μεθοδικά και με τάξη στη καθημερινότητά σας. Από 1-10 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητά σας. Απολαμβάνετε την ενασχόλησή σας με θέματα ρουτίνας, εργασίας, με το κατοικίδιο, φροντίζετε περισσότερο την εμφάνισή σας, ή και την διατροφή σας.  Από 19-30 Νοεμβρίου ο Άρης από το Σκορπιό σας κινητοποιεί να αναλάβετε δράση στα ερωτικά σας, που τα είχατε λιγάκι από παραμελημένα έως σε πλήρη αχρηστία, ενώ οι ερωτικές σας διαθέσεις θα είναι ανεβασμένες και παίζει να ενδώσετε και αιφνίδιες ορέξεις του τυχαίου. Ρίξτε λίγο τους τόνους στην επαφή σας με τα παιδιά γιατί θα υπάρχουν καβγαδάκια. Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σας ξεκινά από τις 26 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύοντας σημαντικά το αίσθημα της συντροφικότητας. Μία νέα σχέση ξεκινά και εξελίσσεται σε γρήγορους τόνους και αποτελεί για εσάς μία μεγάλη έκπληξη, που όμως θα της αφοσιωθείτε μόλις το πάρετε απόφαση και θα πέσετε με τα μούτρα. Πάνω της…

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο:

ΟΚ! Είστε εξαντλημένοι, κατάκοποι και εξουθενωμένοι από τον Οκτώβριο που σας άλλαξε τα φώτα. Ως τις 5 του  μήνα θα διακρίνεστε από συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό, με ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά ή και σχέσεων τα οποία αποτελούν για εσάς απογοήτευση. Όμως, οι συνθήκες γίνονται ευνοϊκές και ξαφνικά απολαμβάνετε όμορφες στιγμές και νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά στα προσωπικά σας. Με το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, κατασταλάζετε σε σταθερές σχέσεις και σε συνεργασίες. Έχετε κοντά σας ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να έχετε μία καλή προοπτική.  Καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο που γίνεται στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεστε ευνοημένοι μέσα τις φιλίες, τις επαφές σας, τα κοινωνικά σας. Εκπληρώνονται επιθυμίες σας.  Στα επαγγελματικά σας διακρίνεστε, έχετε δημιουργικότητα, βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σας ιδιαίτερα από τις 10-20 Νοεμβρίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Σε αυτό το διάστημα, θα φροντίσετε περισσότερο και το σώμα, την διατροφή ή την άσκησή σας.  Στον αισθηματικό σας τομέα, αρκετοί θα έχετε επικοινωνίες ή και συνάντηση με άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Προσέξετε αν αξίζει, όσο κι αν δελεαστείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία και προσέξτε πολύ τι θα πείτε για αυτή τη σχέση στα παιδιά σας.

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο:

Πο πο πο νεύρα και εντάσεις! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 5-19 Νοεμβρίου. Εκνευρισμοί για τα  προσωπικά σας, το σπίτι, την οικογένεια, του γονείς. Επιπλέον κοντά στις 5/11 με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, πολλοί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μία σκληρή σύγκρουση που θα προκύψει στα επαγγελματικά ή στο γάμο ή σε πρώην γάμο.  Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις.  Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού, σας επαναφέρει ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, στο παρόν σας… Πολλοί νοσταλγείτε στιγμές του χτες, ή έρχεστε και σε επικοινωνία με άτομο που έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στο χτες.  Οι γονείς θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί αυτό το διάστημα στην επικοινωνία με τα παιδιά σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα (πολύ περισσότερο όμως από τις 20 και μετά), σας δίνονται ευκαιρίες να αναμορφώσετε το κλίμα της καθημερινότητάς σας, της εργασίας σας, να ασχοληθείτε με θέματα της φυσικής σας κατάστασης, ενώ δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις Καρκίνων που θα υιοθετήσετε ένα ζωάκι που πραγματικά θα αγαπήσετε πολύ! Άλλωστε είναι γνωστό πόσο αγαπάτε τα ζώα και πως πάντα θέλετε κάποιο να προσέχετε όσο φορτωμένοι και αν είστε στη καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο:

Ετοιμάστε για έναν καυτά ερωτικό, πυρετωδώς δημιουργικό, αισθαντικά μαγικό Νοέμβριο πουλάκια μου, που έχετε πάρει φωτιά και δεν κρατιέστε. Φυσικά έχετε αλλαγές, συγκρούσεις, εκρήξεις που αφορούν σε καριέρα, γάμο και οικογένεια.  Από 1-10 Νοεμβρίου διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα για την αισθηματική σας ζωή αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας βοηθά να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19 Νοεμβρίου αναμένεται να σας ταλαιπωρήσει φέρνοντας κόντρες, έριδες και συναισθηματικές εντάσεις στο χώρο του σπιτιού. Κοντά στις 24/11 η αντίθεση Άρη – Ουρανού θα φέρει ξαφνικές διασπάσεις με πρόσωπα οικεία ή των επαγγελματικών σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται  για ανανέωση της εργασίας και της καθημερινότητάς σας από τις 26 Νοεμβρίου ενώ καλωσορίστε έναν νέο έρωτα, μία θετική ερωτική εξέλιξη, ή ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη (26/11). Σας θέλει, λέμε… 

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο:

Πολύ ερωτικός ο Νοέμβριος σας και με γειά σας, με χαρά σας!  Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες σας περιμένουν , αλλά επειδή είστε και ανικανοποίητα παιδιά και τα θέλετε κι όλα, θα έχετε και κάτι νοσταλγίες και αναπολήσεις του παρελθόντος.  Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου ο Άρης από το Ζυγό σας κάνει πιο οξύθυμους στα λόγια αλλά έτοιμους να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε δράση σε θέματα συμφωνιών, επαφών, γνωριμιών.  Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο του μήνα που πραγματοποιείται στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου, κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας.  Οι μέρες κοντά στο φεγγάρι μπορεί να προκαλέσουν ένταση, όμως εσείς θα μπορέσετε εντέλει να βρεθείτε κερδισμένοι και να δημιουργήσετε πιο σταθερές βάσεις στην καριέρα σας. Ανακούφιση όμως θα σας δώσουν αυτό το μήνα και οι διευθετήσεις ή και οι λύσεις που θα δοθούν για θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά και για οικονομικές υποθέσεις προς τρίτους (δάνεια, μισθώσεις, πωλήσεις, κλπ).  Το διάστημα 10-20 Νοεμβρίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, δείξτε προσοχή στην χρήση συσκευών στο σπίτι, αποφύγετε σημαντικές αγορές οικιακών συσκευών. Από το μυαλό σας θα περνούν σκέψεις του παρελθόντος και πολλοί θα αναβιώσετε συναισθήματα του χτες. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ανανέωση και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βοηθά να απολαύσετε όμορφες στιγμές, να φλερτάρετε, να επιβεβαιωθείτε αλλά και να διασκεδάσετε. Το πιο ερωτικό σας διάστημα είναι από τις 10-20 Νοεμβρίου. Και όταν λέμε, πιο ερωτικό, εννοούμε φωτιά στα Σαββατόβραδα και όχι αστεία…

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο:

Τα πάμε για όλους εσάς, όλων των δεκαημέρων! Ο Νοέμβριος θα είναι ερωτικός, λάγνος, γεμάτος διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα προσφέρουν αυτό το μήνα τις ευκαιρίες εκείνες για να περάσετε καλά, να ερωτευτείτε, να έχετε χαρές από τα παιδιά σας, να προχωρήσετε σε δημιουργικά σχέδια ή ακόμα και να διακριθείτε με τα ταλέντα σας. Όλες αυτές οι τάσεις είναι ευδιάκριτες από το ξεκίνημα του μήνα, όμως πιο ικανοποιημένοι θα είστε περισσότερο κοντά στις 24/11.  Το διάστημα από τις 5-19 Νοεμβρίου, θα είστε σε πνευματική εγρήγορση και σε διαρκή κίνηση, προσοχή όμως πρέπει να δείξετε στις μετακινήσεις σας, στις επαφές σας και να αποφύγετε τις βιασύνες, την απροσεξία και τα λάθη. Δεν είναι μόνο ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, φέρνοντας ένα κύμα νοσταλγίας μέσα σας, έχουμε και τον Άρη από το Ζυγό, να κάνει πιο τεταμένο το κλίμα στις επικοινωνίες σας ή ακόμα και στο μυαλό σας. Επιπλέον, ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή και την οικογένεια, σας προβληματίζουν αυτό το μήνα. Επανέρχονται συζητήσεις για θέματα που ταλαιπώρησαν στο χτες, αλλά προκύπτουν και μικρό –αναποδιές στο χώρο του σπιτιού.  Πιθανόν να σας χαλάσει κάποια λευκή μεγάλη συσκευή και να σιχτρίζετε, αλλά άμα το δείτε θετικά, δε πειράζει, γιατί θα πάρετε άλλη πιο βελτιωμένη τεχνολογικά. Βέβαια, από εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να σας χτυπήσει το κουδούνι κάποιο άτομο από το παρελθόν ή να δείτε κάποιον συγγενή ή οικείο πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Θα χαρείτε; Θα πείτε «ωχ τι μας βρήκε»; Δε βαριέστε! Θα ανεχτείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο:

Απαπά, υπερδραστηριότητα και όχι μόνο για να καθαρίσετε το σπίτι όπως κάνετε με σχολαστικότητα, αλλά δε κρατιέστε για επικοινωνία, κοινωνική δραστηριότητα, έκφραση,  νέες ιδέες και σκέψεις! Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βοηθά στην βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων, ενώ γίνεται πιο ζεστό το κλίμα στο σπίτι, δέχεστε επισκέψεις φίλων, ή κάνετε κάποιες ανανεώσεις στο χώρο σας. Συνθηματικά δε είστε μια χαρούλα, τόσο που καιρό είχατε. Από τις 19 Νοεμβρίου ο Άρης από το Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα σας στις επικοινωνίες σας, σημαντικό είναι ως το τέλος του μήνα να αποφύγετε τα πείσματα και την επιμονή που μπορούν εντέλει να φέρουν ρήξεις και καβγάδες. Θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες, κάποιες από αυτές όμως θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας. Κοντά στις 24/11 πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας και κυρίως στην οδήγηση διότι ο Άρης δεν τα βρίσκει με Ουρανό.  Από τις 26 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, τι έρωτες και τι λουλούδια και τι ανοιξιάτικη φούντωση και ξεσηκωμός σας πιάνει μες στο καταχείμωνα. Αυτός ο νέος έρωτας είναι σημαντικός για τη ζωή σας και έχετε βουτήξει στη χαρά. Με την είσοδο του αισθήματος στη ζωή σας θέλετε να αλλάξατε όλα! Μαλλιά, σπίτι, δουλειά! Και καλά κάνετε!

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο:

Και για σας ο  Νοέμβριος είναι ένας μήνας της επικοινωνίας, του ξεσηκώματος, των εμπνεύσεων, των νέων ιδεών, των προτάσεων, των μετακομίσεων και των μετακινήσεων. Μες σ αυτή τη παραζάλη της υπερδραστηριότητας που σας έχει πιάσει, λες και έχετε πιει φραπέδες μονορούφι, προσέξτε μη τις κάνετε τις γκάφες της και μην έχετε πολύ εμπιστοσύνη στον ανάδρομο Ερμή σας, διότι όλο και καμία αναποδιά θα σας φέρει, ειδικά από 10 έως 20 Νοεμβρίου.  Προσοχή στην οδήγηση, στις σημαντικές υπογραφές και στις σημαντικές συμφωνίες. Το Νοέμβριο  όμως σας δίνεται η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τα προσωπικά  ή και δημιουργικά σας σχέδια, να νιώσετε πιο σίγουροι στα αισθηματικά σας ή και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σας. Βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν και να αποφύγετε κοντά στις 14/11 να κάνετε θεούς και είδωλα όποιον γνωρίζετε. Ψυχραιμία! Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν -όπως όλους μας, παρηγορηθείτε!- στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα όπου τα έξοδά σας θα είναι τονισμένα.  Κοντά στις 12 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο, οι μέρες, κορυφώνονται κάποιες εξελίξεις που αφορούν επαφές, συμφωνίες, νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα, όπου κρίνονται υπέρ σας.  Την περίοδο από τις 10-20 Νοεμβρίου τα δίνετε όλα στην οικογένεια, τρώγεστε να αλλάξατε όλη τη διακόσμηση στο σπίτι, κάνετε γενικής καθαριότητα ως συνήθως και περνάει ωραίες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο

Μη μασάτε! Μπορεί ο Νοέμβριος να ξεκινά με τον Κυβερνήτη σας τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό να σημαίνει δυσκολία στις επικοινωνίες και κάτι εκκρεμότητες συναισθηματικής φύσης με το παρελθόν, αλλά όλα θα εξελιχθούν υπερ σας. Να είστε προσεχτικοί στα λόγια σας και να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Προσέξτε και εσείς όταν οδηγείτε. Οι επαφές σας με τα αδέρφια ή τους γείτονες είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν εκνευρισμό και να υπάρχει έλλειψη κατανόησης.  Στα οικονομικά σας υπάρχουν αρκετά έξοδα που σας προκαλούν έντονο άγχος ιδιαίτερα την περίοδο απ τις 5-19 Νοεμβρίου, όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, προσφέρουν ευκαιρίες ανανέωσης και χαράς μέσα στο σπίτι, στην οικογένεια, ενώ και η ψυχολογική σας κατάσταση βελτιώνεται. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε σπίτι, να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης, να βρεθείτε ωφελημένοι από ένα ζήτημα οικογενειακής – ακίνητης περιουσίας. Δεν λείπουν όμως και οι οικογενειακές στιγμές που θα είναι ειδυλλιακές.

ΖΥΓΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο

Μήνας αποκατάστασης και γαλήνης! Όλα cool.  Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοέμβρη και από αυτή την θέση σας βοηθά ως και τις 10 του μήνα να εκφραστείτε, να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να βγείτε και να διασκεδάσετε! Ωστόσο μην μου γίνετε party animal και αφήσετε αναξιοποίητες και τις δημιουργικές σας ιδέες οι οποίες θα σας καθίσουν και είναι η ευκαιρία σας.   Ένας τομέας της ζωής σας που θα σας δοκιμάσει αυτό το μήνα είναι ο οικονομικός, αφού το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά έξοδα που θα σας προκαλέσουν άγχος και ένταση. Διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες και μεριμνήστε ότι αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οφειλές σας προς τρίτους και το γεγονός αυτό ίσως σας χαλάσει το πρόγραμμα που είχατε θέσει.  Οι τελευταίες μέρες του μήνα σας βρίσκουν πιο ήρεμους συναισθηματικά, με την αγάπη της οικογένειας να σας βοηθά να νιώθετε ζεστασιά, και με ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι να προσφέρουν χαμόγελα. Προτάσεις, συμφωνίες, επαφές ανοίγουν ένα νέο ενθουσιώδη κύκλο για εσάς από τις 26 Νοεμβρίου όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και ποιος στη χάρη σας.

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

 Περάσατε έναν άγριο και όλο δυσκολίες Οκτώβριο, ναι το ξέρουμε!  Και ο Νοέμβριος, ιδιαίτερα ως τις 5 του μήνα, όλο εμπόδια έχει, εντάσεις, νεύρα, πολλές δουλειές. Καλμάρετε λίγο και θα δείτε πως  σταδιακά θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, την δουλειά σας, την φυσική σας κατάσταση και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Θα μπορέσετε εντέλει να ανακουφιστείτε από τις πιέσεις και τους προβληματισμούς που περάσατε στους παραπάνω τομείς. Οι μέρες σας γίνονται πιο ευχάριστες, κοινωνικές και εσείς είστε πιο εξωστρεφείς την περίοδο από τις 10-20 Νοεμβρίου όπου θα έχετε την επιρροή της Αφροδίτης από τον Τοξότη. Σε αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν τα φλερτ, οι έξοδοι, οι νέες εμπειρίες και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στα οικονομικά σας χρειάζεται προσοχή σε όλη την διάρκεια του μήνα, ιδιαίτερα ωστόσο την περίοδο από τις 10-20 του μήνα όπου ο ανάδρομος Ερμής από το Σκορπιό θα σας επηρεάζει πιο στενά. Δείξτε προσοχή στις αγορές σας ενώ αποφύγετε την υπογραφή οικονομικών εγγράφων ή μία νέα οικονομική δέσμευση. Σε αυτή την περίοδο θα νιώσετε αστάθεια ή και ρευστότητα στα οικονομικά, θα  μπορέσετε όμως να διαχειριστείτε χρέη του παρελθόντος. Θέλει αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και όλες οι ανακατωσούρες θα βγουν προς όφελος σας.

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο:

Σας βρήκε ο μήνας μες στον δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τον τσαμπουκά, που δε δέχεστε μύγα στο σπαθί σας. Από τις 5 του μήνα, όμως, ο Άρης σας επηρεάζει γιατί κόβει βόλτες στο ζώδιο σας και τους έντονους ρυθμούς σας, διαδέχονται η νευρικότητα, οι εντάσεις και οι καβγάδες, μιας και έχετε λυμένο το ζωνάρι σας γι’ αυτούς και είστε κουρασμένοι και εύθικτοι. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, από το ξεκίνημα του μήνα, αυτό για εσάς σημαίνει ότι δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε σημαντικές υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών, καθυστερήσετε για λίγο αργότερα τις σημαντικές κινήσεις σας, ή ακόμα και τις αγορές σας. Μια μεγάλη αγορά αυτό το διάστημα θα σας φέρει τεράστια προβλήματα και θα σας τινάξει στον αέρα. Θετικό είναι πως συναντάτε πολλούς ανθρώπους και η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Τοξότη σας φέρνουν φλερτ, ερωτικές προτάσεις και νέες γοητευτικές γνωριμίες. Ευτυχώς στα τέλη του μήνα, εκεί γύρω στις 24 του μήνα, η τύχη σας χαμογελά σε επικοινωνίες, επαφές, συμφωνίες και φέρνει και προστασία σημαντικών ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γ εννημένοι το πρώτο δεκαήμερο

Είναι και οι μέρες των γενεθλίων σας, σας πιάνει και μελαγχολία, έχετε και κούραση, περάσατε και πολλές αλλαγές και δεν αντέχετε άλλες. Πριτς! Σε αλλαγές και ανακατατάξεις τώρα ανοίγεται ένα νέο κύκλο, κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο ωστόσο μπορεί να σας φέρνει σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας. Οι διασπάσεις στις σχέσεις σας συνεχίζονται και παίρνουν μία πιο έντονη μορφή από τις 19 Νοεμβρίου όπου και ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό.  Θα βρεθείτε σε κόντρα με τα άτομα που συνδέεστε στενά και ίσως η απόλυτη στάση σας να κάνει να λειτουργήσετε πιο νευρικά με το περιβάλλον σας.  Ένα από τα θετικά νέα του μήνα είναι η άνοδος των οικονομικών σας η οποία είναι εμφανής ήδη από τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα όπου η Αφροδίτη από τον Τοξότη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Στο τέλος του μήνα , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει και νέες προοπτικές που θα βοηθήσουν στην περεταίρω εξέλιξη του εισοδήματός σας.  Από τις 26 Νοεμβρίου και έπειτα, αρκετοί θα δεχθείτε μία πρόταση έκπληξη, θα έχετε μία νέα γνωριμία, ή μία ξαφνική θετική εξέλιξη για την πορεία σχέσης ή συνεργασίας, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Τι γκρινιάζετε λοιπόν;

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

Ο Νοέμβριος σας φέρνει σε επαφή με το παρελθόν σας, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε σχέδια και επιθυμίες που είχαν μείνει στη μέση του χτες, δεν θα λείψουν όμως κάποιες στιγμές και τα επικοινωνιακά μπερδέματα θα σας φέρουν σε εξαλλοσύνη. Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 10-20 Νοεμβρίου.  Λειτουργήστε πιο προσεχτικά στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις και στις επαφές σας, αποφύγετε νέες δεσμεύσεις ή συμφωνητικά.   Σημαντικές όμως θα είναι και οι εξελίξεις στις σχέσεις  και στις συνεργασίες σας, αφού κοντά στην Πανσέληνο, στις 12 του μήνα, πάνω στον Ταύρο, κορυφώνονται οι εξελίξεις που σας φέρνουν πιο κοντά στο σύντροφο ή σε ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που κορυφώνεται για 3η φορά μέσα στο 2019 αυτό το Νοέμβριο, συμβάλει αυτό το μήνα στην σταθεροποίηση των προσωπικών σας σχεδίων. Αρκετοί από εσάς παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο σε βάθος χρόνου, θετικές μπορούν να αποβούν οι προσπάθειες για τεκνοποίηση ή ακόμα και για τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Βάζετε τις βάσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας σε βάθος χρόνου. Στα οικονομικά σας δέχεστε βελτίωση από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη από τον Τοξότη συμβάλει στην ανάπτυξη του εισοδήματός σας. Αρρεβώνες, παιδιά, γάμοι και εκπλήρωση όλων των επιθυμιών σας. Αξιοζήλευτοι Σκορπιοί!

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο

Ο Νοέμβριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Από την πρώτη του μένα ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας,  προκαλώντας δυσκολίες ή και καθυστερήσεις στις επικοινωνίες σας. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας, στα λόγια σας, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο κάνοντας έναν απολογισμό του παρελθόντος, κλείνοντας ανοιχτά κεφάλαια και εκκρεμότητες και αναλογιστείτε τα μαθήματα που έχετε πάρει ως τώρα. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα σας επηρεάσει το διάστημα από τις 5-19 του μήνα, εξαντλώντας πολλές φορές τα αποθέματα ενέργειάς σας. Μυστικά, ψέματα, λάθη, φόβοι βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και σας προκαλούν μεγάλη εσωτερική υπερένταση. Στα επαγγελματικά σας αρκετοί από εσάς θα δράσετε κάπως παρασκηνιακά, μη ανακοινώνοντας τα αμέσως επόμενα βήματά σας. Ο Νοέμβριος έχει όμως και τα «τυχερά» του όπου για εσάς θα δοθούν κυρίως στον τομέα των οικονομικών σας. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη θα στηρίξουν την άνοδο του εισοδήματός σας και την εύρεση νέων πηγών που θα καλύψουν τα κενά σας. Αρκετοί θα κάνετε και μία σημαντική αγορά ή επένδυση στο τέλος του μήνα. Άρα, άντε λίγο κουράγιο και σε καλό σας βγαίνει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο

Μωρέ χαρά που την έχετε με το που μπαίνει ο Νοέμβριος! Η Αφροδίτη να έχει εισέλθει στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας το δεκαήμερό σας ως τις 10 Νοεμβρίου. Ανανεώστε εμφάνισή, είστε ακαταμάχητοι και το γλεντάτε. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή αλλά και να χαρείτε ενδιαφέρουσες εμπειρίες.  Αρκετοί από εσάς αυτό το μήνα, εργάζεστε  για ένα νέο σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Νοεμβρίου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Δουλεύεται μάλλον παρασκηνιακά και αυτό όμως, σας βγαίνει σε καλό. Το διάστημα από τις 19-30 Νοεμβρίου θα είναι πιο εξαντλητικό σε υποχρεώσεις που θα έχετε, ενώ αρκετές στιγμές μπορεί να βρίσκεστε σε ψυχολογικό αναβρασμό, λόγω παρελθοντικών καταστάσεων ή ζητημάτων που σας επιβαρύνουν σημαντικά.  Στο τέλος του μήνα δέχεστε και βελτίωση στα οικονομικά σας, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει σημαντικά να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Όπως πάντα κερδισμένοι γλυκύτατοι και αεικίνητοι Τοξότες.

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

Αυτό το μηνα κλείνετε εκκρεμότητές και λογαριασμούς, ανασυντάσσεστε, βρίσκεται λύσεις σε πρακτικές σας υποθέσεις και μέσα σ όλα αυτά προλαβαίνετε και να διασκεδάσετε και να φλερτάρατε αγρίως.  Αυτό το μήνα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα βήματα εκείνα που θα συμβάλουν στην δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων στη ζωής σας, γεγονός που θα ανακουφίσει την ψυχολογία σας.  Βρίσκεται πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση οικογενειακών υποθέσεων, ζητημάτων ακίνητης περιουσίας ή για οικονομικές εκκρεμότητες που σας επιβάρυναν.  Γενικότερα στον οικονομικό σας τομέα που έχετε ταλαιπωρηθεί σημαντικά σε όλη την διάρκεια αυτού του έτους, θα μπορέσετε αυτό το μήνα να κάνετε τα σωστά βήματα διαχείρισης. Έχετε βέβαια και τον ανάδρομου Ερμή, με κάτι μπερδέματα στην εργασίας σας, ενώ θα έρθετε και αντιμέτωποι με καταστάσεις του χτες που θα χρειαστεί τώρα να επιληφθείτε, αλλά όλα αυτά ξεπερνιούνται. Ασυνείδητες σκέψεις, φόβοι, ανασφάλειες που οι ρίζες τους ανήκουν στο παρελθόν, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια προκειμένου να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σας χαρίζει ακαταμάχητη γοητεία, βελτιώνετε την εξωτερική σας εικόνα, διασκεδάζετε περισσότερο και έχετε φλερτ και κατακτήσεις. Προσέξτε μόνο, εκεί γύρω στις 14 του μήνα, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μη το ρίξετε στις επιπολαιότητες, και στα μπερδέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή διότι μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, αυτή τη φορά θα σας τσακώσουνε.

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο

Τυχερούληδες, ο Νοέμβρης είναι ο μήνας σας! Ο Δίας, συνεχίζει και ολοκληρώνει σταδιακά την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σας και έχετε τις ευκαιρίες εκείνες που σας βοηθούν να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω. Η Αφροδίτη  και αυτή από το ζώδιο σας, σας προδίδει γοητεία, μαγνητισμό, σαγήνη και όλοι πέφτουν στα πόδια σας. Κοντά στις 24/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, φέρνει για εσάς την δική σας «τυχερή» στιγμή όπου θα σας κάνει να λάμψετε από ευτυχίας. Έρωτας ή χρήμα ή μία σημαντική εκπλήρωση ή και ολα μαζί.  Το Νοέμβριο ωστόσο, θα είναι και τονισμένη η κοινωνική σας ζωή, θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, θα κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Δεν θα λείψουν όμως οι κόντρες και οι ανταγωνισμοί σε φιλικές σχέσεις ή και σε συλλόγους από 5-19/11 όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού.  Όσο για τον Ερμή που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος; Αισθητή θα είναι η ανάγκη σας για εσωτερική αναζήτηση, σκέψεις, φόβοι και ανασφάλειες του χτες επανέρχονται τώρα για να βρείτε λύσεις. Επαγγελματικές υποθέσεις που θεωρούσατε ότι είχαν κλείσει ή ολοκληρωθεί, βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια, αλλά δε βαριέστε είναι όλα τα άλλα τόσο καλά και εσείς τόσο εξουθενωμένοι απ τις κατακτήσεις σας και τη κοινωνική σας ζωή, που σιγά μην ασχοληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο

Αυτό το μήνα θέλετε να φτιάξετε την επαγγελματική σας ζωή και να βάλετε σε τάξη ς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.  Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας κάνουν να κινηθείτε πιο κρυφά ή και πιο μοναχικά στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.  Από τις 19 Νοεμβρίου ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού εντείνει την κοινωνική σας δραστηριότητα, έρχεστε σε επαφή με αρκετό κόσμο, δεν λείπουν όμως οι κόντρες και βρίσκετε να τα βάζετε με όλους και με όλα.  Από τις 26 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα επιμεληθείτε περισσότερο την εξωτερική σας εικόνα. Επιπλέον ζητήματα που αφορούν τα ερωτικά σας, αρχίζουν να εξελίσσονται πιο όμορφα στις τελευταίες ημέρες του μήνα.  Συνοψίζοντας, ο Νοέμβριος σας παρακινεί να κυνηγήσετε λίγο παραπάνω τις προσωπικές σας προσδοκίες, να κάνετε και καμία υποχώρηση ή πως δεν καταλαβαίνετε και τα πάντα, αλλά και να βρείτε την σπίθα δημιουργικότητας στα επαγγελματικά σας που θα σας οδηγήσει σε κλείσιμο εκκρεμοτήτων και σε νέες ενάρξεις. Άντε να σας δούμε…

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

Ω ρε παιδι μου, κούραση, εξάντληση, απαισιόδοξια και γκρίνια! ΟΚ! Περάσατε όλη τη χρόνια βάσανα και ταλαιπωρίες και ο Οκτώβριος σας άλλαξε τα φώτα, αλλά πάει τελείωσε και σηκώνεται κεφάλι και γαληνεύετε τώρα. Το εξάγωνο του Κρόνου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, επαναφέρει αυτό το μήνα στη ζωή σας την ελπίδα και την πίστη. Αρκετοί επιτυγχάνετε σε ένα σημαντικό για εσάς σχέδιο όπου σας δίνεται ανταμοιβή, προχωράτε μπροστά με όραμα και στόχο σε συμφωνίες, γνωριμίες, επαφές.  Η αισθηματική σας ζωή είναι και αυτή ικανοποιητική, ενώ κορυφώνονται για εσάς θετικές εξελίξεις και δυνατές στιγμές κοντά στην πανσέληνο που γίνεται στις 12/11 στον Ταύρο.  Στα επαγγελματικά σας είναι αρκετά πιο «ζόρικες» οι πρώτες πέντε ημέρες του μήνα, όπου ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Αποφύγετε στο ξεκίνημα του μήνα τις κόντρες με άτομα που συνεργάζεστε , μην πάρετε όμως και παρορμητικές αποφάσεις. Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό επηρεάζοντας το δικός ας δεκαήμερο από τις 10-20 Νοεμβρίου. Έρχεστε σε επαφή με φίλους του παρελθόντος,  κάνετε μία επανένωση στον κοινωνικό σας κύκλο, θυμάστε παλιούς φίλους και αξιολογείτε τις επιθυμίες σας. Είναι μια καλή περίοδος για επαναξιολόγηση και ιεράρχηση επιθυμιών και στόχων.

 Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο

Αχ Αιγόκεροι μου!  Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και η επιρροή του θα είναι αισθητή το διάστημα από τις 5-19 Νοεμβρίου. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, την κοινωνική πορεία αποτελούν αυτό το διάστημα εστία έντασης, αναβρασμού αλλά και ξεσπάσματος. Ιδιαίτερα κοντά στις 5/11 που πραγματοποιείται  το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, αναμένεται να έρθετε σε μία σκληρή σύγκρουση, είτε για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, είτε εξαιτίας υπόγειων παρασκηνίων ή και προβλημάτων που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια  και προκαλούν οργή.  Σε κάθε περίπτωση, καταφέρνετε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και βρίσκετε λύσεις , ενώ τα ισχυρά ψυχικά σας αποθέματα  σας βοηθούν να ανασυντάσσεστε γρήγορα από τις προκλήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό, σας φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος. Συναντάτε ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε ή λύνονται και παρεξηγήσεις. Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι στα φόρτε της, ενώ έχετε πολλά να σας βαραίνουν και σ αυτόν τον τομέα. Αν νιώθετε σαγήνη από το κρυφό, το απαγορευμένο, το αδιέξοδο, το κρυφό ξεχάστε το καλύτερα! Οι δε υπόλοιποι τώρα, μες στα άπειρα ζόρια σας, θέλετε και έρωτες πλατωνικούς εξ αποστάσεως! Τι είστε 15 χρονών;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο

Όλα αλλάζουν, λέμε! Αλλα δε σας τρομάζουν! Από τον Οκτώβριο βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, όπου σταδιακά απελευθερώνεστε συναισθηματικά ή και πρακτικά από κάθε τι δυσλειτουργικό.  Οι ανακατατάξεις συνεχίζονται, ενώ οι κόντρες με το περιβάλλον σας, με όποιον έχει θέση εξουσίας, αλλά και συζύγους, γονείς, διευθυντές,  είναι πιο συχνές, ιδιαίτερα από τις 19 Νοεμβρίου όπου ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό. Κοντά στις 24 Νοεμβρίου δείξτε παραπάνω προσοχή σε επεισόδια που εντέλει θα φέρουν την διάσπαση ή την ρήξη στους τομείς που αναφέρονται παραπάνω. Ναι, ναι, μεγάλα τα ζόρια, αλλά παρηγορηθείτε έχει και τα καλά του. Από 1 έως 10 Νοεμβρίου, η κοινωνική ζωή και οι φιλίες σας αποτελούν πηγή ανανέωσης και διασκέδασης, ενώ ο έρωτας συνδέεται με την φιλία και η φιλία με τον έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί θα κάνετε μία γνωριμία που θα μπορέσει να έχει ερωτική εξέλιξη.  Επιπλέον, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 26 Νοεμβρίου στον Τοξότη, φέρνει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε μία προσδοκία σας. Νέες κοινωνικές επαφές, περισσότερες γνωριμίες, νέες δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Πάνω του, διότι σας αξίζει…

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

Αναποδιές. Ο Νοέμβριος έχει τις επαγγελματικές και οικονομικές στραβές του, σας βοηθά όμως να συγκροτηθείτε και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που σας επιβάρυναν από το παρελθόν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου σας προκαλεί προσωρινά ένταση για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο, ωστόσο θα βρείτε λύσεις και θα κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Σκορπιού, καθυστερούν για την ώρα κάποιοι επαγγελματικοί σας στόχοι να γίνουν πραγματικότητα. Σημαντικό για εσάς όμως είναι να αποφύγετε την απροσεξία, την ασυνέπεια  ή και τα λάθη στον επαγγελματικό σας τομέα.  Δεν είναι η ιδανική περίοδος για μία σημαντική αλλαγή ή για υπογραφές επαγγελματικών εγγράφων. Προσέχετε ως τις 20 του μήνα, ενώ σταδιακά στην συνέχεια του Νοεμβρίου μπορείτε να βάλετε σε μία καλύτερη σειρά τις υποθέσεις σας. Αυτό το μήνα, θα μπορέσετε και να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας και να περάσετε καλά. Καλά έτσι κάνετε πάντα άλλωστε! Η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, ιδιαίτερα από τις 10-20 του μήνα.

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο

 Ο Νοέμβριος ξεκινά με το Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού προκαλώντας καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Επιμεληθείτε με προσοχή τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και μην κάνετε μεγάλα ή και τολμηρά επαγγελματικά βήματα ή αλλαγές αυτό το μήνα.  Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού οι μέρες από 5-19 Νοεμβρίου είναι αρκετά επικοινωνιακές, ενώ αρκετοί κινητοποιήστε  τώρα σε σπουδές, εκπαιδευτικά προγράμματα, νομικές υποθέσεις  ή προγραμματίζετε ταξίδια.  Η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Τοξότη, κάνουν τις μέρες σας πιο κοινωνικές, ενώ ένας έρωτας μπορεί να προκύψει τώρα για εσάς μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον ή  σε μία φιλική έξοδο.  Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, τις φιλικές σχέσεις, την συλλογική δικτύωση και αναμείνετε ότι ο Νοέμβριος εκπληρώνει κάποιες από τις επιθυμίες σας.

 ΙΧΘΥΣ

Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο

Μα τι αισιοδοξία, τι σχέδια και τι όρεξη να κατακτήσετε κορυφές είναι αυτή! Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, βελτιώνεται το κλίμα στα επαγγελματικά σας, επιμελείστε περισσότερο την κοινωνική σας εικόνα, είστε πιο δημιουργικοί σε ότι αφορά την καριέρα σας, ενώ βρίσκετε και τους συμμάχους ή τους υποστηριχτές που σας βοηθούν να προχωρήσετε στους στόχους και στις επιθυμίες σας.  Ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα αναμένεται από τις 26/11 όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας  λοιπόν στις πρώτες μέρες του μήνα. Το Νοέμβριο ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας δώσει την ώθηση να κινητοποιηθείτε και κατακτήσετε νέα σχέδια. Δραστηριοποιείστε σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, κινητοποιήστε για θέματα που αφορούν έγγραφα, συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες. Την προσοχή σας ωστόσο σε μετακινήσεις και σε επαφές κοντά στις 24/11.  Από τις 26 Νοεμβρίου είστε και σε ένα εξαιρετικό διάστημα για αισθηματικές γνωριμίες, για τους ελεύθερους, ενώ η κοινωνική ζωή θα αποτελέσει πηγή χαράς και διασκέδασης για τους δεσμευμένους. Μία πρόταση από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ή μία νέα γνωριμία θα αποτελέσει την έκπληξη του μήνα ιδιαίτερα κοντά στις 28 του μήνα.

Γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

 Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας εκπλήρωσης και κατάκτησης σχεδίων, στην πορεία του θα νιώσετε ικανοποιημένοι αναγνωρίζοντας ότι κάποιες από τις ελπίδες, τα όνειρα και τα σχέδια που είχατε ως σήμερα, παίρνουν τώρα μία πιο σταθερή μορφή.  Το εξάγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, σας επηρεάζει άμεσα, έτσι λοιπόν αυτό το μήνα, ικανοποιείτε μία προσδοκία σας,  ή κάνετε νέες σταθερές φιλίες στο χρόνο, δέχεστε στήριξη από το περιβάλλον σας,  έχετε μία ομαλή και όμορφη πορεία στα αισθηματικά σας, κάνετε εξελικτικά βήματα που σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σας επιθυμίες. Ει; Ψιτ; Μη το πάρετε απάνω σας και απογειωθείτε με τη μια. Ψυχραιμία και μετρημένα πράγματα, ιδιαίτερα κοντά στις 14/11 όπου πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα.  Στα επαγγελματικά σας η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα εντείνει την δημιουργικότητα σας και θα σας κάνει πιο αγαπητούς με το περιβάλλον σας. Αυτό το μήνα δεν θα γλιτώσετε ούτε εσείς από τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή ιδιαίτερα την περίοδο από τις 10-20 Νοεμβρίου. Καθυστερήσεις, μπερδέματα και συγχύσεις αναμένονται σε θέματα εκπαιδευτικά, σε υποθέσεις νομικές, σε νέες συμφωνίες. Αποφύγετε τα μακρινά -και τα κοντινά αν γινεται- ταξίδια και προετοιμαστείτε διότι ή κινητό, ή λαπτοπ ή ταμπλετ θα σας χαλάσει και θα γινεται εκτός εαυτού, ουρλιάζοντας
«Γιατί όλα σε μένα;»…

Γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο

Ο Νοέμβριο φέρνει σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και με κάποια επικοινωνιακά μπερδέματα, λόγω ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Δείξτε προσοχή σε έγγραφα, συμφωνίες, συζητήσεις, ή και στα ταξίδια σας γιατί θα κυριαρχεί η αταξία και δεν θα έρθουν όλα όπως τα περιμένατε.  Ο Νοέμβριος ωστόσο, θα έχει για εσάς και αρκετά έξοδα, ιδιαίτερα το διάστημα 5-19 του μήνα όπου ο Άρης από τα Ζυγό, σας προκαλεί εκνευρισμό με φουσκωμένους λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς τρίτους. Διαχειριστείτε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας. Αρκετοί από εσάς τους Ιχθύες, θα χρειαστεί αυτό το μήνα να επενδύσετε κάποια χρήματα  προκειμένου να κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα. Στον τομέα της καριέρας σας, δέχεστε πολύ μεγάλη εύνοια σε όλη την διάρκεια του μήνα, όπου θα μπορέσετε να κάνετε πολλά σημαντικά βήματα, που θα προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τόσο το όνομά σας στο χώρο που κινείστε, όσο και το μέλλον της επαγγελματικής σας πορείας. Το νου σας, μην αφεθείτε στην τεμπελιά και μην περιμένετε πολλά απ τους άλλους. Ψύχραιμα και μεθοδικά είπαμε…

Η Νασρίν είναι Ιρανοαμερικανίδα, κοιτάει τα άστρα απ το στούντιο και δέχεται με εχεμύθεια τους επισκέπτες της εκεί, που δεν την αλλάζουν με τίποτα και ταξιδεύουν συχνα απ όλη την Αμερική για να συναντήσουν στο New Haven που ζει…