Ερμής στον Υδροχόο έως 2 Φεβρουαρίου 2020, με νέες ιδέες αλλά και άσχημες καιρικές συνθήκες

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Νέες καινοτόμες και δημιουργικές  ιδέες έρχονται στο προσκήνιο !

Ο Ερμής περνά στις 16 Ιανουαρίου στον Υδροχόο, φέροντας μαζί του μια πλημμυρίδα πληροφοριών και εμπορικών προσφορών! Νέες ιδέες για εμπορικές κυρίως δραστηριότητες θα γεννηθούν και θα έχουν πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας, αρκεί να μην γίνουν πρόχειρες και βεβιασμένες κινήσεις. Είναι μια ιδανική περίοδος για επανεξέταση των σχεδίων δράσης, αναζήτηση πληροφοριών και εμπορικών εταίρων, ικανών και έμπειρων που μπορούν να συμπορευτούν στα νέα μας επαγγελματικά βήματα.

Κλειστά αεροδρόμια, οδικά, σιδηροδρομικών δικτύων, εκτεταμένες διακοπές ρεύματος

Από άποψη καιρικών συνθηκών, η μετακίνηση αυτή του Ερμή μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις επικοινωνίες, το εμπόριο, τις μετακινήσεις και στα δίκτυα ηλεκτροδότησης, καθώς αναμένεται να προκαλέσει απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, χιονοθύελλες ή ισχυρούς ανέμους. Θα πρέπει το διάστημα αυτό να αναμένουμε αρκετά προβλήματα στην αεροπλοΐα και στην χερσαία ή θαλάσσια μετακίνηση, με το κλείσιμο αεροδρομίων και οδικών ή σιδηροδρομικών δικτύων ή εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω βλαβών στα δίκτυα ηλεκτροδότησης.

Οι ευνοημένοι

Ευνοούνται περισσότερο : Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Αυτή η περίοδος είναι καλή για δημοσιογράφους-θα αποκτήσουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες, επιχειρηματίες- νέες καινοτόμες και δημιουργικές  ιδέες έρχονται στο προσκήνιο, εκπαιδευτικοί- θα αποκτήσουν νέες μεθόδους διδασκαλίας , εξαιρετικά πρωτότυπες και αρεστές στους άλλους.

Καλές ημέρες για επικοινωνία και ταξίδια :  20,25 και 30 Ιανουαρίου.

Δύσκολες ημέρες :  Κακή επικοινωνία – κίνδυνος διακοπής σχέσεων : 18 και 23 Ιανουαρίου.

Οι αστερισμοί με τον Υδροχόο στον Ερμή

Κριός

Την περίοδο που ακολουθεί ίσως πραγματοποιηθούν επαγγελματικά σχέδια, ή εκείνα που σχετίζονται με τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, σωματεία ή ιδρύματα. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια για τη βελτίωση της επαγγελματικής σας κατάρτισης και θέσης, ή να έχετε συζητήσεις με τον εργοδότη σας για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας. Δεν είναι όμως κατάλληλη για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων.

Ταύρος

Η περίοδος που ακολουθεί ευνοεί τις ανώτερες σπουδές, την επιδίωξη κάποιου πτυχίου, την συνάντηση με πρόσωπα που κατέχουν κάποια εξέχουσα θέση ή έχουν σχέση με το νόμο. Μπορεί να συμμετάσχετε σε εκθέσεις, διαλέξεις κλπ, ενώ μπορείτε να προβάλλετε αλλά και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Καλή περίοδος για συγγραφείς, εκδότες, νομικούς, εκπαιδευτικούς, ταξιδιωτικούς πράκτορες κλπ.

Δίδυμοι

Την περίοδο που ακολουθεί η νέα θέση του Ερμή σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας, θα σημάνει στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο και ενασχόληση με μυστικιστικά και μυστηριώδη θέματα ή μεταφυσικές μελέτες. Ακόμη πολύ πιθανόν να έχετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για οικονομικά ή κληρονομικά θέματα, ή να δεχθείτε κάποια δικαστική απόφαση, το άνοιγμα μιας διαθήκης, κάποια δωρεά κλπ.

Καρκίνος

Καθώς την περίοδο που ακολουθεί με την διέλευση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, να τονίζει την  επικοινωνία σας, έχετε ιδιαίτερη ευκολία στο να εκφράσετε τη γνώμη σας και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, επιδιώξετε να προωθήσετε θέματα με ανθρώπους με τους οποίους είχατε δυσκολία επικοινωνίας. Τώρα θα σας ακούσουν με καλύτερη διάθεση. Επίσης μπορείτε να διαπραγματευθείτε συμφωνίες δικές σας ή άλλων.

Λέων

Η περίοδος που ακολουθεί θα φέρει στο προσκήνιο τόσο τον τομέα της εργασίας, όσο και της υγείας. Στην εργασία, προσέχετε πιο πολύ τη λεπτομέρεια, προγραμματίζετε και λεπτολογείτε τη δουλειά σας, επιδιώκοντας την τελειότητα. Αυτό έχει θετικά αποτελέσματα στο χώρο αυτό, τόσο προς την πλευρά των προϊσταμένων, όσο και των υφισταμένων. Δώστε περισσότερη προσοχή στον τομέα της υγείας σας, ιδιαίτερα στο διαιτολόγιό σας.

Παρθένος

Το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο  του Υδροχόου, σας γεμίζει με αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση. Καιρός λοιπόν να αστειευθείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και γενικά να το ρίξετε έξω. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε, γιατί θα έχετε την τάση να παραμελείτε και τις σοβαρές υποθέσεις. Πάντως αν έχετε καλλιτεχνική φλέβα, αν είστε παιδαγωγός ή αθλητής, αν ασχολείστε με τη ζωγραφική ή τη διακόσμηση, η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά παραγωγική.

Ζυγός

Μετά από κάποιο διάστημα έντασης και κινητοποίησης, είναι τώρα καιρός να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε για λίγο το σπίτι σας. Επικοινωνήστε με την οικογένειά σας και τους δικούς σας, συζητείστε για προβλήματα που απασχολούν όλους σας, ασχοληθείτε με τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Οι επικοινωνίες που είχατε μέχρι τώρα με πολύ κόσμο, ας στραφούν σε επικοινωνία με τους δικούς σας. Τέλος ασχοληθείτε και με κάποια εργασία μέσα στο σπίτι τακτοποιώντας το αρχείο σας π.χ, ή βάζοντας σε τάξη τις .. αναμνήσεις σας, τις παλιές σας φωτογραφίες κλπ.

Σκορπιός

Στο διάστημα που ακολουθεί έως 2 Φεβρουαρίου 2020, θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα σε νέες γνωριμίες, συζητήσεις, επικοινωνίες, ενημερώσεις, ταξίδια και περισσότερες επαφές με συγγενείς ή γείτονες. Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαθής. Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση, σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα. Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή. Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη. Γι’ αυτό καλύτερα αφιερώστε τον καιρό σε επικοινωνία και ενημέρωση, μην παίρνετε όμως αποφάσεις, παρά μετά από ώριμη σκέψη.

Τοξότης

Στο διάστημα που ακολουθεί θα σας απασχολήσουν οικονομικά κυρίως θέματα, ή ό,τι σχετίζεται με υλικά αγαθά. Έχετε εύνοια στις διαπραγματεύσεις σε εμπορικές ή κτηματικές συναλλαγές, ενώ ίσως χρειαστεί να καθορίσετε τα συναισθήματα που νοιώθετε για κάποια άτομα, ώστε να γνωρίζουν και εκείνα τη θέση τους απέναντί σας. σας, φέρνει δυσκολίες στις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές.

Αιγόκερως

Στο επόμενο διάστημα θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο. Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός. Με ένα καλό πρόγραμμα, όλα μπορούν να πάνε ρολόι. Και μικροταξιδάκια ίσως προκύψουν, και εμπορικές συμφωνίες ευνοούνται, αλλά προσοχή. Ασχοληθείτε με λιγότερα, προγραμματίζοντάς τα καλύτερα.

Υδροχόος

Η περίοδος που ακολουθεί θα τονίσει κάποια μυστικοπάθειά σας και κάποια τάση απομόνωσης και φυγής. Θα αποφεύγετε την πολυκοσμία και θα προτιμάτε το δικό σας “ονειρικό κόσμο”. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα, είναι κατά τη γνώμη μου, να καταφύγετε σε κάποιο δάσκαλο ή πνευματικό καθοδηγητή, ή να διαβάσετε κάποιο βιβλίο που θα σας ωφελήσει ψυχικά. Πέρα απ’ αυτά υπάρχουν και οι φιλανθρωπίες που ενδεχομένως θα σας γέμιζαν περισσότερο.

Ιχθείς

Η επόμενη περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών, κυρίως με νεαρά άτομα, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας, αλλά και από τις ιδέες των άλλων πολλαπλά θα ωφεληθείτε. Η ανταλλαγή αυτή θα σας βοηθήσει πολύ στο να εκτιμήσετε σωστά τις δυνατότητές σας και πόσο μπορείτε να αποφασίζετε μόνη σας, ή έχετε ανάγκη από τη βοήθεια και τις ιδέες άλλων για να προχωρήσετε στην επίτευξη των σκοπών σας.

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.