Η κυρία Οπόσσουμ, που με το πεθαμένο της σκιουράκι Περλ, είναι μια σταρ του πνευματισμού και του Youtube

ΑΠΟ SPOTLIGHTPOST TEAM

Ω! Αυτός ο υπέροχος κόσμος του Διαδικτύου, του Youtube, του Instagram και οι εξωτικά παραδείσιοι σταρ του! Να, όπως η κυρία Της Περλ, με τα ψηλά ζυγωματικά και την αριστοκρατική εμφάνιση και έκφραση, η οποία έχει φανατικούς διαδικτυακούς ακολούθους. Ναι, είναι τέλεια, υπέροχη, εξαίσια και δεν υπάρχει καμία εξήγηση για αυτό που κάνει! Οι διαδικτυακοί της τόποι την αποκολλιούνται Pearl de Wisdom, Περλ της σοφίας, η ίδια είναι γνωστή κυρίως ως η μαντάμ Οπόσσουμ, απ τη σχέση της με τα τρωκτικού τύπου ζωάκια. Η Περλ της σοφίας, κάνει πνευματικά βίντεο με συνεργάτες μεταφυσικούς τα ζωάκια, εδώ και 10 χρόνια και  συναρπάζει το Youtube.

Με μαλλιά, μεικ απ και εμφάνιση στη πένα, αλά Τζάκι, μοιράζεται την οθόνη με εξαιρετικά ανεκτικά opossum και κάποτε πιο ανήσυχους σκίουρους, τόσο σοβαρή και συγκεντρωμένη, που μόνο μια ιδιοφυΐα, σα τον Ντέιβιντ Λιντς, θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει και να αποδώσει ως εικόνα! Το πραγματικό όνομα είναι Ζορζέτ Σπέλβιν, ζει κάπου στη Νότια Καλιφόρνια και κρατά καλά φυλαγμένες όλες τις πληροφορίες για την ιδιωτική της ζωή. Στα βίντεο της, η Περλ ισχυρίζεται ότι ταυτίζεται περισσότερο με τον χαρακτήρα της Χιονάτης στη Ντίσνεϊ εκδοχή της και για αυτό επικοινωνεί με τα ζωάκια και πως αυτά υπήρξαν πάντα οι καλύτεροι φίλοι της. Διατηρεί, ακόμα, έναν ισότοπο για τον αείμνηστο σκίουρο της, του οποίου το όνομα ήταν -τι άλλο;- Περλ και τώρα προσφέρει ψυχικές συμβουλές σε μέλη του κοινού από το υπερπέραν, χωρίς να γνωρίζει όρια τάφων, αποσύνθεσης, χασίματος μνήμης και συνείδησης. «Η Περλ, το χαμένο μου σκιουράκι, δίνει τη φώτιση εντός μου και δίνει απαντήσεις», λέει η Ζορζέτ και συνεχίζει τονίζοντας διακριτικά, εμφατικά αλλά αισιόδοξα πως «αν θέλεις να ζητήσεις τη συμβουλή της και να της στείλεις χρήματα, επικοινώνησε μαζί μου και μπορείς να ρωτήσεις τα πάντα  για την αγάπη, αν θα βρεις το τέλειο έρωτα, αν θα παντρευτείς, για τη ζωή και την ευημερία και αν θα κάνεις χρήματα, η θα βρεις δουλειά της προκοπής. Έχει όλες τις απαντήσεις και ανταποκρίνεται πάντα».

Η Περλ – Ζορζέτ, εκεί που  απαντά στο κοινό, συνομιλεί και τσακώνεται με την Περλ -πεθαμένο σκίουρο, που όταν τα νευριάζει το πνεύμα την δαγκώνει στο λαιμό, αλλά κατευθύνει και τα οποσσουμ να την βοηθούν στο πνευματιστικό της έργο! Ο πεθαμένος σκίουρος και η αγαπημένη του Ζορζέτ με τα γκεστ σταρ οποσσουμ απαντούν σε ερωτήσεις για το αν υπάρχουν εξωγήινοι, φαντάσματα, καλές φυσικές κρέμες αντιγήρανσης, συνταγές μαγειρικής και ζωή μετά το θάνατο…

Μέγιστο troll, απολαυστικά εκκεντρική, ή μια τύπισσα που στη σύνταξη της βρήκε το τρόπο για ένα έξτρα εισόδημα; Όπως και να χει, ζει ανάμεσα μας -σχεδόν αν εξαιρέσεις ηπείρους και τα τοιαυατα των συνόρων- είναι μια καθημερινών συχνοτήτων θεότητα που η Αννίτα Πάνια θα αγιοποιούσε στην Ελλάδα, δίνοντας δική της πνευματιστική ενότητα στην εκπομπή της και που εμείς ευχαρίστως θα χαμε για φίλη. Και σιγουρά μαζί της δεν πλήττεις, ιδού:

και αυτό για να σας πείσουμε, πως μόνο ο Ντέιβιντ Λιντς αξίζει να της κάνει κάμερα: