Η Αλίντα Κανάκη στις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο του 2021

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), για να περάσει το τελευταίο δεκαήμερο στον 4ο (οικογένεια, σπίτι, παιδιά και ρίζες). Η διέλευση του Ήλιου μέσα από τον τομέα των επικοινωνιών του ωροσκοπίου σας προϊδεάζει για αυξημένη απασχόληση και συνεχή κίνηση. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα βρίσκεστε σε μια συνεχή αναζήτηση και εξερεύνηση, θα δημιουργείτε νέες επαφές και οι επαφές σας με το άμεσο περιβάλλον σας θα είναι εξαιρετικά ενεργές. Οι επικοινωνία σας με άτομα του στενού σας κύκλου, φιλικού ή συγγενικού, θα είναι πιο πυκνές και αναμένεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αδέλφια σας. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, ίσως και να κάνετε μια επαγγελματική προσπάθεια από κοινού. Ο Ερμής θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 3ο οίκο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ωστόσο θα είναι  ανάδρομος μέχρι τις 23.06. Την περίοδο της διέλευσης του μέσα από τον 3ο οίκο σας θα σας χαρίσει ευστροφία, ευκολία στις επαφές και θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις στο γνωστικό σας αντικείμενο. Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος θα είναι ένα θετικό διάστημα να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να καταπιαστείτε με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην επιχείρηση σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ωστόσο δεν θα λείψουν κάποια προβλήματα στις μεταφορές ή την επικοινωνία σας, καθώς και το ενδεχόμενο να υπάρξουν λάθη στην δουλειά σας. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί καλά κάθε πτυχή του ζητήματος που σας απασχολεί και δεν έχετε κάνει λάθη ή σημαντικές παραλείψεις στους υπολογισμούς ή την συλλογιστική σας. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σχεδόν ολόκληρο τον Ιούνιο (μεταξύ 2 και 27 Ιουνίου) στον Καρκίνο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα έχετε την ανάγκη να αισθανθείτε την οικογενειακή θαλπωρή και να απολαύσετε την επαφή με τους αγαπημένους σας. Θα είστε ρομαντικοί και εξαιρετικά συναισθηματικοί και θα εκτιμήσετε περισσότερο από ποτέ την ζεστασιά και άνεση του σπιτιού σας. Εάν είχατε προβλήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σας, το διάστημα αυτό θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τα λύσετε και να βελτιώσετε το μεταξύ σας κλίμα. Σκοπός σας θα είναι να επικρατεί μια ειρηνική ατμόσφαιρα στο σπίτι και η σχέση σας να είναι σταθερή και ισορροπημένη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αναζητούν ένα ταίρι που να μπορεί να τους προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική τους ζωή, καθώς αυτά θα είναι τα σημαντικότερα δεδομένα, για όσο τουλάχιστον βρίσκεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Με την τάση σας όμως να απολαμβάνετε το σπίτι σας και να αποφεύγετε τις πολλές εξόδους, περιορίζονται αισθητά οι δυνατότητες σας να βρείτε το άτομο εκείνο που θα ανταποκρίνεται σ’ αυτά που έχετε ανάγκη.

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον 2ο ηλιακό σας οίκο θα βρίσκεται ο Ήλιος κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου, σε ένα τομέα που αφορά τα χρήματα, τα υλικά αγαθά αλλά και τα αισθήματα σας, με αποτέλεσμα να σας ωθεί να εστιάσετε στην υλική σας ευημερία. Ίσως αναζητήσετε το διάστημα αυτό μια νέα θέση εργασίας με υψηλότερες αμοιβές, μπορεί όμως και να βρείτε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος, που θα σας κάνει να αισθανθείτε λίγο πιο ασφαλείς. Κάποιοι του ωροσκοπίου σας ίσως να επενδύσουν την περίοδο αυτή σε αντικείμενα που με την πάροδο του χρόνου αυξάνουν την αξία τους, όπως είναι οι αντίκες ή τα έργα τέχνης. Συνιστάται όμως να προσέξετε που θα επενδύσετε, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να δώσετε χρήματα σε αντικείμενα που δεν αξίζουν ή να τα αγοράσετε πολύ ακριβότερα από την πραγματική τους αξία. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν από τις αγορές σας. Και ο Ερμής θα συνεχίσει την διέλευση του μέσα από τον δεύτερο οίκο σας καθ΄ όλη την διάρκεια του μήνα, μόνο που θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 23 Ιουνίου. Το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στις δαπάνες σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Θα είναι όμως η ιδανική περίοδος να επανεξετάσετε την στρατηγική σας, εάν έχετε μια δική σας επιχείρηση και να προγραμματίσετε διορθωτικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δραστηριότητες σας. Για να λάβετε αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σας θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και σκέψη και να κάνετε πολύ καλή ανάλυση των δεδομένων, σε συνδυασμό με την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Ο Ιούνιος προσφέρεται επίσης να βελτιώσετε τις γνώσεις και την επαγγελματική σας κατάρτιση, ώστε να μπορέσετε ευκολότερα να διεκδικήσετε μια επαγγελματική θέση με καλύτερες απολαβές.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διανύσει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), μια διέλευση που μας δείχνει ότι θα σας προσελκύουν άτομα, με τα οποία θα αισθάνεστε μεγαλύτερη πνευματική συγγένεια και θα έχετε μια απρόσκοπτη επικοινωνία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα αναζητάτε άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν νέα πνευματικά ερεθίσματα και στο πλαίσιο αυτό ίσως και να εμπλακείτε σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες. Το ενδεχόμενο δε, να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας συνεπάρει σε ένα σύντομο ταξίδι, δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανο! Όσο για τους δεσμευμένους, ο Ιούνιος αναμένεται να είναι αρκετά ανέφελος, εκτός από τις κλασσικές γκρίνιες και απρόοπτα που φέρνει πολλές φορές μαζί του ο ανάδρομος Ερμής. Είναι όμως και ένας μήνας που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε συγγενείς και αδέλφια και να συσφίξετε τις σχέσεις σας, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν.  

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν της προσωπικότητα σας, για να περάσει στο τρίτο δεκαήμερο στον 2ο, που αντιπροσωπεύει τα υλικά σας αποκτήματα και τα αγαθά. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας είναι πάντοτε μια περίοδος ανανέωσης, μια φάση της ζωής σας που έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να ανοίξετε καινούργιους κύκλους ζωής. Έχετε τον μήνα αυτό υψηλή αυτοεκτίμηση, που μπορεί σε φάσεις να έχει μια απόχρωση ναρκισσισμού, που σας είναι όμως εξαιρετικά χρήσιμη για να πετύχετε τους στόχους σας. Διεκδικήστε για τον εαυτό σας αυτό που επιθυμείτε και να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματα σας. Και ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουνίου στο ζώδιο σας, τα δύο όμως πρώτα δεκαήμερα ανάδρομος, άρα χρειάζεται προσοχή στις δραστηριότητες και στις αποφάσεις σας. Με την βοήθεια του Ερμή είστε πιο κοινωνικοί αλλά και πιο κριτικοί απέναντι στον κόσμο που θα σας προσεγγίζει. Θα είστε πιο οξυδερκείς και θα έχετε μεγάλη ευκολία σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις να πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας. Όσοι από εσάς κρίνουν ή διαπιστώσουν ότι έχουν έλλειμμα γνώσεων σε κάποιο γνωστικό αντικείμενο που έχει άμεση σχέση με την επαγγελματική τους ασχολία, θα αναζητήσουν το διάστημα αυτό τρόπους να καλύψουν τα κενά με μια πρόσθετη κατάρτιση.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις αρχές του μήνα μετακινείται η Αφροδίτη στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει σχεδόν όλο το μήνα. Η διέλευση αυτή σας κάνει πιο ευαίσθητους και αισθησιακούς, αν και πιο ζηλιάρηδες με το ταίρι σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε το διάστημα που ακολουθεί την σχέση σας πιο σταθερή και ανθεκτική, αναθερμαίνοντας παράλληλα την σεξουαλική σας ζωή. Η διέλευση αυτή οδηγεί πολλές φορές στην επισημοποίηση σχέσεων ή στο επόμενο λογικό βήμα σε μια πολυετή σχέση. Όσο για τους ελεύθερους, η Αφροδίτη στον 2ο οίκο μπορεί να φέρει την γέννηση ενός παθιασμένου έρωτα, που να είναι σχεδόν εμμονικός. Το δύσκολο σημείο της διέλευσης είναι ότι βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε το ταίρι μας σαν κτήματα μας, σαν το ακριβότερο κόσμημά μας, κάτι που μπορεί να πνίξει μια καινούργια και πολλά υποσχόμενη σχέση στα πρώτα της βήματα. Και ας έχετε υπόψη σας, ότι με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 23.6, οι οιωνοί για μια νέα, πετυχημένη και μακροχρόνια σχέση, δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί…  

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Ιουνίου στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχολογία και όνειρα), για να περάσει ακολούθως στο ζώδιο σας και στον 1ο  οίκο. Κάντε χρήση του πρώτου μέρους του μήνα για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τις δυνάμεις σας, πριν στραφούν οι προβολείς επάνω σας και ξεκινήσει η ουσιαστική δράση. Ξανασκεφτείτε τους στόχους σας, αποφασίστε τι θέλετε να πετύχετε κατά την διάρκεια αυτής της γενέθλιας χρονιάς σας και σχεδιάστε τα βήματα σας προσεκτικά και μεθοδικά. Αξιολογήστε με ειλικρίνεια την συμπεριφορά σας και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας σας με τους γύρω σας και αποδεχτείτε τα λάθη σας, για να σταματήσουν να σας επηρεάζουν υποσυνείδητα και να στρεβλώνουν το μέλλον σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στον 12ο οίκο σας ολόκληρο το μήνα, που είναι μια δύσκολη διέλευση για το ζώδιο σας. Θα σας στοιχειώνουν σκέψεις, θα είστε σιωπηλοί και αρκετά αποτραβηγμένοι από τους γύρω σας, χαμένοι στις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις. Η διέλευση αυτή όμως σας κάνει πιο διαισθητικούς, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις, εκεί που το μυαλό θα αδυνατεί να καθορίσει την σωστή πορεία. Η διέλευση του Ερμή από τον 12ο οίκο μπορεί πολλές φορές να μας οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν περιμέναμε ή που δεν σχεδιάζαμε, που σε αρκετές περιπτώσεις κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, αυξάνοντας την γοητεία σας και τον μαγνητισμό που θα ασκείτε στους γύρω σας. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας, ελλείψει αρνητικών όψεων, αναμένεται να έχουν σε γενικές γραμμές έναν ήρεμο μήνα, εκτός από κάποιες προστριβές που μπορεί να φέρει ο ανάδρομος Ερμής, που όμως δεν θα έχουν έκταση. Όσο για τους αδέσμευτους, θα είναι αρκετά ανασφαλείς και νευρικοί στις καινούργιες γνωριμίες, για το αν θα κάνουν καλή εντύπωση στο άτομο που τους ενδιαφέρει. Είναι μια περίοδος που θα μπορούσε να γεννήσει νέους έρωτες που θα καταλήξουν σε μια ευημερούσα και μακροχρόνια σχέση, εάν δεν υπήρχε το εμπόδιο του ανάδρομου Ερμή. Παρόλα αυτά υπάρχουν ελπίδες αλλά και κάποια περιθώρια από άποψη πλανητικών διελεύσεων, και δεν θα πρέπει να τα βάζετε κάτω. Άλλωστε δεν χρειάζεται περισσότερο από ένα βλέμμα για να γεννηθεί κάτι πραγματικά όμορφο!  

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, ομάδες, κοινωνία) και συνιστά να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην επικοινωνία σας με φίλους και ομοϊδεάτες. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε αρκετά χαλαροί, ανέμελοι και χαρούμενοι, καθώς θα επικοινωνείτε επί της ουσίας με τους γύρω σας. Θα πραγματοποιήσετε νέες επαφές που θα σας φανούν εξαιρετικά ωφέλιμες σε βάθος χρόνου, ενώ οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες θα είναι ομαλές, αν και σε στιγμές κάπως απρόσωπες και απόμακρες. Τον Ιούνιο θα έχετε την δυνατότητα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να σπείρετε τους σπόρους των μελλοντικών σας κατακτήσεων. Ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στον 11ο οίκο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αν και κατά τα πρώτα δύο δεκαήμερα θα είναι ανάδρομος. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου αναμένεται να σας φέρει μερικές ασυνήθιστες και πρωτότυπες ιδέες μέσα στο μήνα, που θα χαρείτε να μοιραστείτε με τους γύρω σας. Η διαίσθηση σας θα είναι αυξημένη, το μυαλό σας κοφτερό και πάντοτε άγρυπνο το βλέμμα σας στην αναζήτηση του νέου και πρωτοποριακού. Το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο έτοιμοι από ποτέ να ακούσετε τους γύρω σας, να αφιερώσετε χρόνο στο πρόβλημα τους και να προτείνετε λύσεις ή να δώσετε συμβουλές. Ταυτόχρονα θα έχετε και αρκετό χρόνο να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τους δικούς σας μακροχρόνιους στόχους.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μια δύσκολη διέλευση για τα συναισθηματικά σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη επιλογή και να θυσιάσετε κάτι πολύτιμο για σας για να σώσετε την αγάπη ή την σχέση σας, όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Οι αδέσμευτοι δε, έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να κάνουν εντελώς ακατάλληλες επιλογές σε ερωτικούς συντρόφου υπό την επιρροή της διέλευσης αυτής. Μπορεί να χαρίσετε την καρδιά σας σε ένα άτομο που δεν αξίζει της προσοχής σας ή δεν θα εκτιμήσει τα συναισθήματα σας, ίσως και να εμπλακείτε σε μια σχέση με ένα άτομο συναισθηματικά ασταθές ή βαθιά συμπλεγματικό. Ένα ακόμη ενδεχόμενο που φέρνει η διέλευση, είναι, η σχέση να πρέπει να παραμείνει μυστική, λόγω κοινωνικών συνθηκών ή λόγω του γεγονότος, ότι το άτομο που θα εμπλακείτε θα είναι ήδη δεσμευμένο. Μπορεί να θεωρείτε ότι η αγάπη μπορεί να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να ξεπεράσει κάθε δυσκολία, και σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει, αλλά σχέσεις που ξεκινούν με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο, προδιαγράφουν ένα οδυνηρό τέλος και μια ραγισμένη καρδιά, που θα χρειαστεί αρκετό καιρό να συνέλθει. Και το ενδεχόμενο αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο, λαμβάνοντας υπόψη την παράλληλη ανάδρομη πορεία του Ερμή κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα. 

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 10ος ηλιακός σας οίκος (καριέρα και δημόσιος βίος) θα φιλοξενεί τον Ήλιο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μια διέλευση που προϊδεάζει ότι θα έχετε αυξημένες φιλοδοξίες στην καριέρα σας και θα κάνετε το διάστημα αυτό τα αδύνατα δυνατά για να πετύχετε τους στόχους σας και να κατακτήσετε την αναγνώριση και καταξίωση στον χώρο σας. Όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 10ο οίκο θα έχετε την ενέργεια που απαιτείται αλλά και την προθυμία να εργαστείτε σκληρά για την επιτυχία. Και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, γιατί θα μπορέσετε να πετύχετε εκεί που οι άλλοι θα αποτυγχάνουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος μετακινείται στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες, κοινωνία), θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε μερικά σημαντικά για την εξέλιξη σας έργα σε συνεργασία με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες σας. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να επενδύσετε στην ομαδική εργασία. Ο Ερμής θα παραμείνει στον 10ο οίκο σας καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, αν και τα πρώτα δύο δεκαήμερα ανάδρομος, προικίζοντας σας με ευγλωττία, περιέργεια για νέα πράγματα αλλά και υπευθυνότητα και οργανωτικό πνεύμα, χαρακτηριστικά που θα στηρίξουν την προσπάθεια σας για πρόοδο και ανάπτυξη. Τον Ιούνιο θα έχετε μια εξαιρετικά ισχυρή επιθυμία να αναπτύξετε τις δραστηριότητες σας ή να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση σε νέες κατευθύνσεις. Είναι ένας πολύ δυναμικός μήνας για τα επαγγελματικά σας και θα αισθάνεστε συνεχώς την ανάγκη να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις ή να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα που θα σας βγάλουν από το τέλμα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 11ο οίκο σας και οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα αποζητούν το στοιχείο της συντροφικότητας για να μπορέσουν να ανθίσουν. Μπορεί να έρθετε πολύ κοντά με έναν γνωστό ή έναν συνεργάτη, με τον οποίο μέχρι πρότινος είχατε μια κάπως απρόσωπη ή τυπική σχέση, γιατί θα διαπιστώσετε ότι μοιράζεστε κοινές αξίες ή παραπλήσια όνειρα και να γεννηθεί σταδιακά μια ρομαντική έλξη. Οι Παρθένοι αποζητούν τον μήνα αυτό άτομα, με τα οποία μπορούν να μοιραστούν κοινά ενδιαφέροντα, χόμπι ή δραστηριότητες και στο πλαίσιο αυτό μπορεί μια συνηθισμένη φιλική σχέση να αποκτήσει μια διαφορετική διάσταση, να γίνει πολύ πιο σημαίνουσα στην καθημερινότητα σας. Οι ρομαντικές σχέσεις διαποτίζονται από μια ισχυρή συντροφικότητα με τον Αφροδίτη στον 11ο οίκο, αν και, κατά περίεργο τρόπο, στερούνται βάθους.  

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 9ο ηλιακός σας οίκος (ανώτερη γνώση, εξερεύνησης, ταξίδια) θα είναι ενεργοποιημένος κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα με την παρούσα διέλευση του Ήλιου, κάτι που θα σας οδηγήσει σε πιο ιδεαλιστικά μονοπάτια. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες μπορεί να σας βοηθήσουν να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής, να εξερευνήσετε ένα εντελώς άγνωστο κομμάτι του εαυτού σας και του κόσμου σας και να εμπνευστείτε με πρωτοποριακές ιδέες. Βρίσκεστε σε μια χρονική στιγμή που θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο που σας περιβάλλει. Είναι σημαντικό όμως να υποκινείστε από πραγματικά ευγενή κίνητρα, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση το σύμπαν θα στραφεί εναντίων σας και θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας. Και με τον Ερμή να περνάει όλο τον μήνα στον 9ο οίκο σας, θα έχετε πραγματικά πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να εξερευνήσετε τον κόσμο, να διευρύνετε τον πνευματικό σας κόσμο και να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Και η προσαρμοστικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε σχετικά εύκολα τα προβλήματα που θα βρεθούν στην πορεία σας. Μέσα στον Ιούνιο ίσως να ανακαλύψετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση που θα θέλατε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας ή έστω να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αρχίσουν να σχεδιάζουν την επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε νέες αγορές ή σε μια διαφορετική κατεύθυνση, πιο εναρμονισμένη με το κλίμα της εποχής και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Προσέξτε ωστόσο τα μικρά και ασήμαντα, και όμως τόσο καθοριστικής σημασίας ζητήματα, που μπορούν να προδιαγράψουν την επιτυχία ή την αποτυχία ενός εγχειρήματος. Και μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 23.6! 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Με την Αφροδίτη στον 10ο οίκος σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, που σας ωθεί να ρίξετε περισσότερο βάρος στην καριέρα σας, θα είστε κάπως απόμακροι και ψυχροί στην συναισθηματική σας ζωή. Δεν θέλετε να μπει κανείς εμπόδιο στην επαγγελματική σας πρόσοδο και δεν χρειάζεστε κανενός είδους περισπασμό, θυσιάζοντας έτσι τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Και όντας ο Ερμής ανάδρομος τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας ενδεχομένως να έρθετε αντιμέτωποι γκρίνιες και μουρμούρες από το ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας που θα φλερτάρετε ή θα αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σε ρομαντισμούς. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα να έρθετε πιο κοντά με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, που ενδεχομένως να θαυμάζετε ή να εκτιμάτε ότι θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε το όνειρό σας   

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη, μεταμόρφωση και αναγέννηση) για να περάσει στο 3ο δεκαήμερο στον 9ο οίκο (εξερεύνηση και ανώτατη εκπαίδευση). Όσο θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας, φωτίζει τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητας σας, τα σημεία εκείνα που δεν είναι ορατά, ούτε καν εύκολο να τα προσεγγίσει κανείς απ’ έξω. Περνώντας από το σημείο αυτό του ωροσκοπίου σας, δίνει βάθος και μυστήριο στην προσωπικότητα σας, αλλά και την παρόρμηση να εξερευνήσετε κρυφά και κρυμμένα, μυστικά και μυστικιστικά ζητήματα, που ενδεχομένως να ενέχουν και κινδύνους. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και φαιά ουσία αναζητώντας απαντήσεις σε τομείς όπως η ψυχολογία, η μεταφυσική ή ο αποκρυφισμός και θα ακολουθήσετε μια πνευματική αναζήτηση, που μπορεί να σας οδηγήσει στην καλύτερη γνώση του εαυτού σας. Ο Ερμής, επίσης στον 8ο οίκο σας καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα (ανάδρομος μέχρι τις 23/6) σας κάνει αρκετά ευαίσθητους, αλλά σας οδηγεί και στην συνειδητοποίηση ότι όλες μας οι σχέσεις υποκινούνται από καθαρά υλιστικά κίνητρα. Με τις διελεύσεις αυτές θα είστε σε θέση να ξεσκεπάσετε υπόγειες διεργασίες που δουλεύουν σε βάρος σας, δεν θα σταματήσετε την αναζήτηση σας όμως εκεί, παρά μόνο εάν κατανοήσετε το κίνητρο που οδήγησε κάποια άτομα στο να σας βλάψουν. Και ίσως να είστε σε θέση να δικαιολογήσετε τις πράξεις τους…

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας τον Ιούνιο, μια θέση που μπορεί να φέρει έρωτες από το παραμικρό, με οποιοδήποτε άτομο, κυρίως όμως με άτομα που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα γυρνούσατε να κοιτάξετε δεύτερη φορά. Μπορεί να σας προσελκύσουν άτομα ξενικής καταγωγής, παντελώς διαφορετικής κουλτούρας, εντελώς ξένου προς εσάς τρόπου ζωής, άλλης θρησκείας ή φιλοσοφικής θεώρησης ή ακόμη και φρικιά! Όσο για τους δεσμευμένους, δεν θα είναι μια εύκολη και αρμονική περίοδος, και με τον Ερμή ανάδρομο να επιδεινώνει το κλίμα με έριδες και συνεχείς διαπληκτισμούς. Ίσως κατά την διάρκεια του Ιουνίου  αρκετοί από τους δεσμευμένους ή παντρεμένους να κάνουν την επανάσταση τους, γιατί θα αισθάνονται ότι το ταίρι τους προσπαθεί να τους περιορίσει και να ανακόψει την εξελικτική πορεία τους. Μπορεί να τινάξουν στον αέρα σχέσεις ετών και να μην αισθανθούν την παραμικρή μεταμέλεια. Γιατί εκείνο που προέχει για τον Δίδυμο τώρα είναι  να βρει τον εαυτό του, να εξερευνήσει και να ανακαλύψει κάτι νέο για τον εαυτό του, και όχι να επαναπαυτεί στο γνωστό και τετριμμένο. 

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει τις δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος), για να περάσει μετά στον 8ο (σεξ, πάθη, μεταμόρφωση και αναγέννηση). Με την διέλευση αυτή του Ήλιου θα έχετε την ανάγκη να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή συνεταίρους, επαναφέροντας την αρμονία στις σχέσεις σας μέσω διαπραγματεύσεων και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Είναι σημαντικό για σας κατά την περίοδο αυτή να αισθάνεστε ότι απολαμβάνετε την στήριξη και εμπιστοσύνη των συνεργατών σας, γιατί χωρίς αυτήν, το αίσθημα της απόρριψης που θα αποκομίσετε θα είναι αφόρητο για σας. Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η εστίαση σας αλλάζει και προτεραιότητα έχει πια το να προχωρήσετε μπροστά, να κάνετε τις προσαρμογές που απαιτούνται, ώστε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων σας. Και όποιος θέλει και μπορεί, ας σας ακολουθήσει. Με τον Ερμή όλο τον μήνα να διέρχεται επίσης μέσα από τον 7ο οίκο σας, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις με τους εμπορικούς σας εταίρους ή συνεργάτες. Προβλήματα που υπήρχαν ή θα γεννηθούν το μήνα αυτό, με τον Ερμή ανάδρομο κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα, θα πρέπει να τα βάλετε επί τάπητος και να τα επιλύσετε, όχι όμως προτού ακούσετε την άποψη του συνεργάτη σας και μελετήσετε προσεκτικά όλες τις πτυχές του προβλήματος. Τον μήνα αυτό ίσως να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες εξαιρετικά δύσκολες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα προδιαγράψουν την μελλοντική επιτυχία ή αποτυχία της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Μπορεί δε, στην διαδικασία να γεννηθούν κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες, που θα δώσουν μια νέα πνοή στην καριέρα σας.     

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Με την Αφροδίτη κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, το συναίσθημα θα είναι εξαιρετικά έντονο στην καθημερινότητα σας. Θα προσπαθήσετε να φτάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και κυρίως με τον σύντροφό σας. Είναι η περίοδος που θα απαιτήσετε την απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σας, και εάν διαισθανθείτε ότι σας κρύβει σκέψεις, καταστάσεις ή συμβάντα, θα σας απογοητεύσει και θα σας πληγώσει βαθιά. Δεν θα σταματήσετε όμως να ψάχνετε, μέχρι να ξεσκεπάσετε ότι αποφεύγει να σας πει και να φτάσετε στην ουσία του τι συμβαίνει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα αισθανθούν μια ανεξήγητη έλξη τον Ιούνιο από άτομα που θα έχουν μια περίεργη αύρα, θα καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, που θα έχουν την ακαταμάχητη ανάγκη να σηκώσουν για να ανακαλύψουν τι κρύβετε από κάτω. Αν και κάτι τέτοιο θα το βρουν εξαιρετικά σέξι, ωστόσο ενδεχομένως να παραμονεύουν και κάποιοι κίνδυνοι κάτω από το προσωπείο του ατόμου που θα συναντήσουν. Γι’ αυτό, προσοχή στις επιλογές σας!

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 6ος ηλιακός σας οίκος (εργασία, υγεία και προσφορά υπηρεσίας) θα είναι ενεργοποιημένος με την διέλευση του Ήλιου μέσα από αυτόν κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Ιουνίου, πριν περάσει το τρίτο δεκαήμερο στον 7ο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος). Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε περήφανοι για αυτό που κάνετε, προσπαθώντας να πετύχετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η τελειομανία σας δε, θα σας φέρνει στα όρια σας, κάθε φορά που κάτι δεν θα προχωράει ή δεν θα έχει την εξέλιξη που οραματίζεστε. Και ο μήνας θα έχει αρκετά απρόοπτα και σας επιφυλάσσει αρκετές στιγμές έντονου άγχους. Ωστόσο θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ή εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας και να το ξεπεράσετε με επιτυχία. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα προωθήσετε ένα πιο ομαδικό πνεύμα εργασίας και ίσως να στηριχτείτε περισσότερο σε ένα συνεργάτη ή στον συνεταίρο σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός όλο το μήνα στον 6ο οίκο, μόνο που τα δύο πρώτα δεκαήμερα θα είναι ανάδρομος, δημιουργώντας αρκετές δυσκολίες και φέρνοντας πολλά εμπόδια στην δουλειά σας. Θα έχετε την τάση να δίνετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, και δικαιολογημένα με τις διελεύσεις αυτές, αλλά θα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την συνολική εικόνα. Προσεγγίστε οποιοδήποτε ζήτημα με πρακτικότητα, προτιμώντας συγκεκριμένες ενέργειες από τα μεγάλα όνειρα και τα παχιά λόγια. Είναι ωστόσο μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προετοιμάσετε μια επιχειρηματική σας δράση, ένα καινούργιο ξεκίνημα ή μια νέα επένδυση στην δουλειά σας, ώστε να είστε πανέτοιμοι όταν θα είναι πιο ευνοϊκές οι μέρες.     

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας σχεδόν καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του μήνα, με αποτέλεσμα οι δεσμευμένοι να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Σημασία όμως έχει ότι θα είστε σε θέση να απολαύσετε ένα ήρεμο και αρμονικό μήνα στην σχέση ή στο σπίτι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, με την μοναξιά να τους βαραίνει περισσότερο από ότι συνήθως μέσα στον Ιούνιο, θα κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο για να καλύψουν το κενό. Με ένα τέτοιο κίνητρο όμως δεν είναι δυνατό να υπάρξει μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης, με αποτέλεσμα να προδιαγράφεται μια ακόμη ερωτική απογοήτευση στον ορίζοντα. Και ας μην ξεχνάμε ότι κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα είναι ανάδρομος ο Ερμής, που δεν προσφέρει το έδαφος για μακροημέρευση των καινούργιων σχέσεων.

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με συνέπεια από την μια να έχετε πολλές ιδέες και αρκετή δημιουργικότητα, από την άλλη όμως να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά, καθώς η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην ιδιωτική σας ζωή και συγκεκριμένα στα ερωτικά σας ή στα ζητήματα που αφορούν τους απογόνους σας. Απολαύστε την ζωή, αλλά μην ξεχνάτε και τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την δουλειά σας. Και ο Ερμής θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ανάδρομος κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα, και θα δώσει και αυτός από την πλευρά του μια ώθηση στην δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σας. Όσων η επαγγελματική ασχολία έχει άμεση σχέση με την δημιουργικότητα, ο μήνας αυτός θα είναι εξαιρετικός! Μπορεί να έχουν απίστευτες ιδέες, θα τους είναι δύσκολο όμως να συγκεντρώσουν την προσοχή τους και να βγάλουν πραγματική δουλειά. Το μυαλό σας θέλει να ξεφύγει, χρειάζεται καινούργια ερεθίσματα και καλό θα ήταν να του τα δώσετε. Βρείτε ένα νέο χόμπι, μια νέα πνευματική δραστηριότητα που να ικανοποιεί την φιλομάθεια σας και περάστε καλά, προσπαθώντας να μην έχει το διάστημα αυτό μεγάλες επιπτώσεις στην δουλειά σας…

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται σχεδόν καθ’ όλο τον μήνα τον 6ο οίκο σας, καθιστώντας την προσωπική σας ζωή αρκετά ευχάριστη, αλλά σε καμιά περίπτωση εύκολη. Οι δεσμευμένοι θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες μέσα στο σπίτι ή στην καθημερινότητα της σχέσης τους, θέλοντας να ελαφρύνουν κάποιο από το βάρος που φέρει το ταίρι τους, ως ένδειξη αγάπης και στήριξης τους. Εάν το ταίρι σας αναγνωρίσει την προσπάθεια σας αυτή, τότε θα αισθανθείτε ότι καταφέρατε κάτι σημαντικό. Εάν συναντήσετε όμως απάθεια ή αγνωμοσύνη, θα πληγωθείτε βαθύτατα. Όσο για τους αδέσμευτους, το πιθανότερο σενάριο είναι να τους απορροφήσουν τόσο πολύ τα επαγγελματικά τους καθήκοντα, που δεν θα έχουν ούτε την διάθεση, αλλά ούτε και τον χρόνο για ρομαντικές περιπέτειες. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο όμως, μπορεί να ανθίσει μια ρομαντική σχέση μέσα στον εργασιακό χώρο, με ένα άτομο που θα περνά επίσης ατέλειωτες ώρες στην δουλειά.     

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) ενεργοποιεί ο Ήλιος με την διέλευση του κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα, για να περάσει στην συνέχεια στον 5ο οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Το πρώτο μεγάλο μέρος του μήνα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην οικογένεια και τα παιδιά σας, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την επίλυση διάφορων ζητημάτων που χρειάζονται ρύθμιση. Το τελευταίο δεκαήμερο δε, με τον Ήλιο να περνάει στον πέμπτο οίκο, είστε περισσότερο δημιουργικοί, έχοντας εμπνεύσεις και ιδέες, αλλά ελάχιστη όρεξη να την μετουσιώσετε σε πράξη. Με τον Ερμή επίσης στον 4ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, η επικοινωνία σας με τον συγγενικό σας κύκλο ή με τους στενούς σας φίλους θα είναι πυκνή και ουσιαστική, για θέματα που αφορούν ενδεχομένως την πορεία και το μέλλον της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Ίσως να προσφερθεί να σας βοηθήσει κάποιος μέλος της οικογένειας σας στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Όσοι από σας δε ασχολούνται με κατασκευές, επισκευές και ανακατασκευές κατοικιών ή κτηριακών εγκαταστάσεων, τον μήνα αυτό θα έχουν μια πολύ καλή πορεία.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 5ο οίκο  του ωροσκοπίου σας, με συνέπεια να βελτιωθεί σημαντικά η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Αρμονία θα επικρατεί στο σπίτι σας και η ερωτική σας ζωή θα αναθερμανθεί. Οι σχέσεις σας με τους απογόνους σας μπορούν επίσης να βελτιωθούν με σημαντικό βαθμό, καθώς θα τους αφιερώσετε χρόνο και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα προβλήματα ή τις θέσεις τους. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα στον Ιούνιο, που μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα ρομαντική ή σεξουαλική σχέση. Το μήνα αυτό, με τις παρούσες διελεύσεις, θα είστε ιδιαίτερα θελκτικοί, με παιχνιδιάρικη διάθεση, που θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους θαυμαστές και μνηστήρες. Προσοχή όμως στις σχέσεις που γεννούνται με ανάδρομο Ερμή, γιατί δεν έχουν ιδιαίτερα θετικές προδιαγραφές μακροημέρευσης, εάν δεν είστε γεννημένοι σε ανάδρομο Ερμή. Ο μήνας είναι επίσης εξαιρετικά γόνιμος για το ζώδιο σας, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες μιας σύλληψης. Λάβετε τα μέτρα σας, εάν δεν θέλετε να βρεθείτε αντιμέτωπες με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.