Αλίντα τι σου λένε τα άστρα για τους 12 αστερισμούς τους, αυτόν το Νοέμβρη;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Νοεμβρίου για το 2021, όπως η Αλίντα Κανάκη τις μελέτησε στα άστρα, πάντα με επιχείρημα της τον αφορισμό του Καρλ Γιούνγκ πως «η αστρολογία έχει εξασφαλισμένη την ανεπιφύλακτη αναγνώρισή της από την ψυχολογία, επειδή η αστρολογία αντιπροσωπεύει τη σύνοψη όλων των ψυχολογικών γνώσεων της αρχαιότητας».

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέχρι τις  22 Νοεμβρίου ο Ήλιος θα διέρχεται τον 8ο ηλιακό σας οίκο (πάθη και σεξουαλικές ορμές), για να περάσει στην συνέχεια και για το υπόλοιπο του μήνα στον 9ο (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση). Σύμφωνα με τις διελεύσεις αυτές, κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, θα μπορέσετε όμως να αντιδράσετε άμεσα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις συνολικές επιπτώσεις. Θα έχετε την εύνοια να κάνετε τις σωστές παρεμβάσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή και με τον τρόπο αυτό να εξουδετερώσετε τις αβεβαιότητες που υπάρχουν σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Μέσα στο μήνα θα προσπαθείτε να φτάσετε στην  ουσία του κάθε ζητήματος που θα καταπιάνεστε, καθώς δεν θα είστε ικανοποιημένοι με την επιφάνεια και εικόνα των πραγμάτων, κάτι που θα έχει θετική επίδραση τόσο στην καριέρα σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα στον 7ο οίκο σας (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι), για να περάσει μεταξύ 5 και 24 Νοεμβρίου από τον 8ο και να καταλήξει για το υπόλοιπο του μήνα στον 9ο οίκο σας. Τα γρήγορα αυτά περάσματα του Ερμή μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν όμως αρκετά περίεργους και θα αυξήσουν την διάθεση σας για σε βάθος κατανόηση κάποιων πραγμάτων ή των ανθρώπων που σας περιβάλουν. Η αφαιρετική σας ικανότητα και η αναλυτική σας σκέψη θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στα σωστά συμπεράσματα. Και αν αντιμετωπίσετε κάτι ακατανόητο ή μυστήριο, δεν θα ησυχάσετε μέχρι να βρείτε την λύση. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να δείξετε ενδιαφέρον μέσα στο μήνα για την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό, τον υπνωτισμό ή την αστρολογία.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μετακινείται στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, χαρίζοντας σας ιδιαίτερη γοητεία στο εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί το διάστημα αυτό να έχετε κάποιου είδους ρομαντικής περιπέτειες που θα βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθείτε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες ή ότι θα παραμελήσετε τις ευθύνες σας, βυθισμένοι στο πάθος σας. Για τους δεσμευμένους ο σύντροφός τους θα αποτελέσει το μεγαλύτερο στήριγμα τους στις προσπάθειες που θα κάνει σε επίπεδο καριέρας. Οι αδέσμευτοι θα έλκονται με την θέση αυτή της Αφροδίτης από άτομα που έχουν σταθερές και πετυχημένες καριέρες και κοινωνικό εκτόπισμα.    

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι) είναι ενεργοποιημένος από τον Ήλιο, και όχι μόνο, κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, για να περάσει το τελευταίο δεκαήμερο στον 8ο (πάθη και σεξουαλικές ορμές). Σύμφωνα με τις διελεύσεις αυτές, θα εστιάσετε κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και οι συνεργασίες σας θα είναι εξαιρετικές και  αποτελεσματικές. Είναι πιθανές επίσης κάποιες θετικές αλλαγές που έχουν σχέση με νομικά ζητήματα που εκκρεμούν, καθώς έχετε τώρα την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, που θα έχει ευνοϊκούς όρους για σας. Ο Ερμής θα περάσει με γοργούς ρυθμούς από τον 6ο οίκο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία) στον 7ο μεταξύ 5 και 24.11, για να καταλήξει στον 8ο κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Τα γρήγορα περάσματα του μέσα από τους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν αναμένεται να αφήσουν ιδιαίτερο ενεργειακό αποτύπωμα στις δουλειές και την καριέρα σας, ωστόσο θα σας επιτρέψουν να επιλύσετε προβλήματα στις συνεργασίες σας. Μέσα στον Νοέμβριο έχετε εξαιρετική δεινότητα σαν διαπραγματευτές και μπορείτε εύκολα να καταλήξετε σε συμβιβασμούς που θα σας ευνοούν. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στα  μέσα της πρώτης βδομάδας του Νοεμβρίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εκπαίδευση, εξερεύνηση και ταξίδια), όπου και θα παραμένει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, λόγω της ενδιάμεσης ανάδρομης πορείας της. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε διακοπές ή να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι, το οποίο θα έδινε μια διαφορετική προοπτική στην ρομαντική σας σχέση. Το διάστημα που ακολουθεί και όσο θα διέρχεται ο κυβερνήτης σας τον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας, θα έχετε την ανάγκη να αισθάνεστε ελεύθεροι, μακριά από δεσμά και υποχρεώσεις. Θα θέλετε να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες, να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και να εξερευνήσετε το άγνωστο. Με μια τέτοια διέλευση συχνά μας διδάσκει το ταίρι μας κάτι καινούργιο ή, εάν ξεκινήσουμε μια νέα σχέση, είναι μεγάλη η πιθανότητα να είναι με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή από άλλη χώρα.   

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον 6ο οίκο σας (υπηρεσίες, υγεία, εργασία) θα βρει τον Ήλιο η αυγή του Νοεμβρίου, για να μετακινηθεί το τρίτο δεκαήμερο στον 7ο  ( συνεταιρισμοί, συνεργασίες, γάμοι), όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου θα σας απορροφήσουν οι λεπτομέρειες ενός έργου που διαχειρίζεστε και η οριστικοποίηση των επί μέρους παραμέτρων. Αν και θα πρόκειται για δουλειά ρουτίνας, στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε οι περισσότεροι εξαντλημένοι, άδειοι από ενέργεια. Το διάστημα δε αυτό, θα μάθετε να ακούτε και να αποδέχεστε τις ιδέες και τις απόψεις των γύρω σας, γιατί μπορούν να σας προσφέρουν λύσεις που δεν φανταζόσασταν. Ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας) τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, για να περάσει μεταξύ 5 και 24.11 στον 6ο οίκο, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη, και από εκεί να κάνει την είσοδο του στον 7ο, όπου και θα παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Τα τόσο γρήγορα περάσματα του Ερμή μέσα από τους οίκους του ωροσκοπίου σας δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας, ωστόσο τα σημεία που αγγίζει δείχνουν, ότι μέσα στον Νοέμβριο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σας, με αντίστοιχη επίπτωση, κυρίως θετική, στα οικονομικά σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυξημένο εργασιακό όγκο, καθώς και επιπλέον αρμοδιότητες και σε στιγμές θα αμφιβάλετε, εάν θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα σε πέρας.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις 5 Νοεμβρίου περνάει η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη, αναγέννηση), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Η πλανητική αυτή διέλευση σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, με ανάλογη επιτυχία στην αγάπη και το σεξ. Είναι ένα χρονικό διάστημα που ξυπνά την ρομαντική φύση μέσα σας. Θα χαρίσετε λουλούδια στο ταίρι σας, θα βγείτε ραντεβού σαν να ήταν οι πρώτες μέρες της σχέσης σας ή θα του κάνετε μικρά δώρα γεμάτα συμβολισμούς. Ίσως να θελήσετε να βιώσετε νέες αισθήσεις στην σεξουαλική σας ζωή, κάτι τέτοιο όμως δεν θα το εκφράζατε ποτέ με έναν περιστασιακό σύντροφο. Μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με το ταίρι σας και είναι πολύ πιθανό να σας συναντήσει κάπου στα μισά. Οι αδέσμευτοι φαίνεται να έλκεστε το διάστημα που ακολουθεί από άτομα που σας ιντριγκάρουν, άτομα δηλαδή που δεν μπορείτε να τα αποκρυπτογραφήσετε εύκολα.

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), για να προχωρήσεις ακολούθως στον 6ο (υπηρεσίας, υγεία, εργασία). Οι θέσεις αυτές του Ήλιου ίσως να φέρουν κάποια απροσδόκητη τύχη σε αρκετούς εκπρόσωπους του ζωδίου σας σε τυχερά παιχνίδια και σε κάθε είδους κερδοσκοπικές κινήσεις. Είναι δε εξαιρετικά ευεργετικά περάσματα για άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, γιατί θα παρουσιάσουν μια ασυνήθιστη δημιουργικότητα κατά την διάρκεια του μήνα. Η διέλευση δε του Ήλιου από τον 5ο οίκο ευνοεί την ενασχόληση με τα παιδιά ή γεννά τον θαυμασμό για τις δημιουργικές ικανότητες των απογόνων μας. Ο Ερμής θα πραγματοποιήσει μια σειρά από γρήγορα περάσματα μέσα από τον Νοέμβριο από τον 4ο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), τον 5ο και τελικά τον 6ο οίκο, χωρίς να έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στα επαγγελματικά σας. Εκείνο που θα είναι προφανές μέσα στον μήνα, είναι ότι θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι στις δράσεις σας. Μεταξύ 5 και 24.11, που θα διέρχεται τον 5ο οίκο σας, θα κάνετε χρήση των πνευματικών σας ικανοτήτων για να επιτύχετε τους στόχους σας στις τέχνες ή την εκπαίδευση. Η ενασχόληση με τα παιδιά μπορεί το μήνα αυτό να είναι ιδιαίτερα πετυχημένη και εάν η επαγγελματική σας δραστηριότητα είναι ανάλογη, τότε θα απολαύσετε εξαιρετικά αποτελέσματα.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη περνάει στις 5 Νοεμβρίου στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (συνεταιρισμοί, συνεργασίες, σχέσεις και γάμος), για να παραμείνει στον τομέα αυτό της ζωής σας αρκετούς μήνες λόγω της ενδιάμεσης ανάδρομης πορείας της. Κατά την διάρκεια της διέλευσης της μπορεί να φέρει πολλούς γάμους ή να γεννήσει νέες και αξιόπιστες σχέσεις. Η Αφροδίτη αισθάνεται σαν στο σπίτι της σ’ αυτή την περιοχή του ωροσκοπίου, και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ή να αποκαταστήσετε την  ηρεμία στην σχέση σας, λύνοντας γρήγορα και με ανώδυνο τρόπο τα προβλήματα που υπάρχουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα προσελκύσετε την προσοχή των γύρω σας και είναι πολύ πιθανό να έχετεν πολλές επιλογές ερωτικών συντρόφων και αυριανών συνοδοιπόρων στην ζωή. Κάποιοι δε από τους πιθανούς νέους συντρόφους μπορεί να είναι ευκατάστατοι ή από ανώτερη κοινωνική θέση. 

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Για τις πρώτες τρείς βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), για να περάσει μετά τις 22.11 στον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Υπό την επιρροή της διέλευσης θα έχετε την παρόρμηση να θυμηθείτε τις ρίζες σας, να έρθετε σε επαφή με μέλη της οικογένειας σας, με τα οποία χαθήκατε, να μάθετε για τους προγόνους σας και τις προγονικές εστίες. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ζωή σας που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς του ωροσκοπίου σας, όπως για παράδειγμα να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία ή σε άλλη περιοχή, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε νέα επίπλωση. Έχετε μεγάλη ανάγκη τον μήνα αυτό να αισθανθείτε ότι είστε μέρος της ευρύτερης οικογένειες, να αισθανθείτε προστατευμένοι και ασφαλείς υπό την σκέπη ενός μεγαλύτερου συνόλου, ενώ ταυτόχρονα παλεύετε με τις φοβίες σας, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαθούν τα πάντα και να βρεθείτε μόνοι. Ίσως όμως και να υπάρξουν κάποια κληρονομικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν ρήξεις στους κόλπους μιας οικογένειας με τον Ήλιο στον 4ο οίκο. Ο Ερμής θα πραγματοποιήσει γρήγορα περάσματα μέσα στον Νοέμβριο μέσα από τον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), τον 4ο μεταξύ 5 και 24.11, για να καταλήξει στον 5ο οίκο σας. Δίχως να  μπορεί να έχει ιδιαίτερη επίπτωση στα επαγγελματικά σας, με τους ρυθμούς που μετακινείται, θα σας ωθήσει ωστόσο να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην ασφάλεια και την ευημερία της οικογένειας σας. Κάποιοι μεταξύ σας μπορεί να επιλέξετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, ενώ αντίθετα, κάποιο άλλοι ίσως να κληθούν να αποχωριστούν την οικογένεια τους για κάποιο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους. Οι περιοχές του ωροσκοπίου σας που αγγίζει με το πέρασμα του ο Ερμής συνδέονται συχνά με μικρές οικογενειακές κρίσεις ή σε βάθος συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο για σημαντικά ζητήματα.

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 5 Νοεμβρίου στον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), όπου και θα παραμείνει για αρκετούς μήνες, καθώς θα γυρίσει τον επόμενο μήνα ανάδρομη. Από την θέση της αυτή σκοπός της είναι να σας διδάξει να εκτιμάτε τα μικρά και ασήμαντα πράγματα στην ζωή. Γιατί αυτά είναι που μπορούν να κάνουν την μέρα σας πιο όμορφη! Θα διαπιστώσετε ότι στην αγάπη δεν είναι τόσο σημαντικά τα λόγια, όσο η αφοσίωση και η καθημερινή φροντίδα που δείχνει το ταίρι σας στο πρόσωπο σας. Γιατί οι πράξεις μπορούν να πουν πολλά περισσότερα από τα λόγια. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέξετε να μην σας προσπεράσει η πραγματική αγάπη, στην προσπάθεια σας να αναζητήσετε την αξιοπιστία και την σταθερότητα που θεωρείτε ότι έχετε απόλυτη ανάγκη.    

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου θα είναι ενεργοποιημένος ο 3ος ηλιακός οίκος του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), καθώς θα διελαύνει μεταξύ άλλων πλανητών ο Ήλιος μέσα από αυτόν. Κατά τον Νοέμβριο θα έχετε την ανάγκη για εναλλαγές και ποικιλία στην ζωή σας, είστε ευέλικτοι και διψασμένοι για νέες εμπειρίες, και οποιεσδήποτε αλλαγές συντελούνται στην ζωή σας το διάστημα αυτό, θα είναι ευπρόσδεκτες και θα προσαρμοστείτε εύκολα σ’ αυτές. Το ενδιαφέρον σας θα είναι μεγάλο για ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και δραστηριοτήτων, η επικοινωνία σας ενεργή και πολυδιάστατη και θα είναι δύσκολο για σας να παραμείνετε στάσιμοι σε κάποιο μέρος για μεγάλα διαστήματα. Σύντομα ταξίδια είναι πολύ πιθανά και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται στην στιγμή. Ο Ερμής θα περάσει από τον 2ο οίκο (χρήματα, αισθήματα, αγαθά) στις 5.11 στον 3ο , όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24.11, για να προχωρήσει στην συνέχεια στον 4ο . Χωρίς να μπορεί λόγω της γρήγορης διέλευσης του να έχει ιδιαίτερη επιρροή στα επαγγελματικά σας, δίνει ωστόσο έμφαση στο ανήσυχο και περίεργο πνεύμα σας, που μπορεί το διάστημα αυτό να σας βοηθήσει να καλύψετε πολλά γνωστικά κενά της δουλειάς σας. Και ότι καινούργιο μάθετε ή ανακαλύψετε, θα σπεύσετε να το μοιραστείτε με τους πάντες, ή τουλάχιστον με όσους ενδιαφερθούν να σας ακούσουν.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη μετακινείται μέσα στην πρώτη βδομάδα του Νοεμβρίου στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), μια θέση που θα διατηρήσει για πολλούς μήνες, λόγω της ενδιάμεσης ανάδρομης πορείας της. Είναι μια θέση που θα ξυπνήσει το ερωτικό πάθος μέσα σας και θα αποζητάτε την επιβεβαίωση μέσα από το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για περιστασιακές γνωριμίες, εάν σας ενδιαφέρει όμως κάτι πιο ουσιαστικό, θα πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό σας, που θα αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο στο να εδραιώσετε το διάστημα αυτό μια πραγματικά ισχυρή και βιώσιμη σχέση. Και οι δεσμευμένοι όμως θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τον άξονα σας, γιατί απλά δεν είστε το επίκεντρο του, η αρχή και το τέλος των πάντων. Δείξτε λίγη σύνεση και ανεκτικότητα και μπορεί να καταφέρετε να εξομαλύνετε την σχέση σας.   

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο εκείνο που είναι υπεύθυνος για τα χρήματα και ζητήματα ιδιοκτησίας, για να περάσει το τελευταίο δεκαήμερο στον 3ο, που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τα αδέλφια και τους συγγενείς. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τα εισοδήματά τους μέσα στον μήνα, και κάποιοι τυχεροί να γίνουν πραγματικά πλούσιοι με απροσδόκητους τρόπους. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την επαγγελματική και εισοδηματική σας εκτόξευση στο άμεσο μέλλον. Μεγάλο κέρδος μπορούν να φέρουν οι επενδύσεις, αν και χρειάζεται αρκετή προσοχή λόγω τους ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος. Τον Νοέμβριο οι Ζυγοί έχουν έντονο το αίσθημα της ηθικής, θα τηρούν στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει και λόγω της ακεραιότητας του χαρακτήρα και της συνέπειάς τους, θα  εμπνέουν τον σεβασμό των γύρω τους. Ο Ερμής βρίσκεται στις πρώτες μέρες του μήνα ακόμη στον 1ο οίκο σας, αυτόν της προσωπικότητα σας, για να περάσει γρήγορα στις 5.11 στον 2ο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24.11. Τέλος θα μετακινηθεί στον 3ο ηλιακό σας οίκο για την τελευταία βδομάδα του Νοεμβρίου. Και ο Ερμής έρχεται να προσθέσει την δική του δυναμική, παράλληλα με Ήλιο και Άρη, στην ενεργοποίηση του τομέα των χρημάτων και των περιουσιακών σας στοιχείων. Δεν θα σας λείπει ωστόσο η ικανότητα πρακτικής προσέγγισης των προβλημάτων της καθημερινής ζωής. Θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι θέλετε και τι επιδιώκετε με την κάθε σας κίνηση, και ο μόνος τρόπος να βγείτε από τα ρούχα σας τον μήνα αυτό, θα είναι να μην έχετε αρκετό χρόνο να προετοιμάσετε τις δράσεις σας.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα περάσει η Αφροδίτη στις 5 Νοεμβρίου, έναν τομέα της ζωής σας που αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες σας. Θα παραμείνει δε στην θέση αυτή μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2022 λόγω της ενδιάμεσης ανάδρομης πορείας της. Μια τέτοια διέλευση συνοδεύεται συνήθως από ικανοποίηση και ηρεμία, ακόμη και αν μαίνονταν συγκρούσεις στην συντροφική ή συζυγική σας ζωή. Το διάστημα που ακολουθεί ενδεχομένως να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τα παιδιά σας, μπορεί όμως και να αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα, απομακρυνόμενοι προσωρινά ο ένας από τον άλλον. Το πιο σημαντικό πράγμα για σας αυτή την χρονική περίοδο είναι η ηρεμία και η ασφάλεια, και αυτό θα αναζητήσετε άμεσα με τον πιο πρόσφορο για σας τρόπο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε αρκετές πιθανότητες να συναναστραφείτε και να γνωρίσετε αξιόλογα άτομα. Εάν είστε δε σε σχέση και σκοπεύετε να κάνετε πρόταση γάμου, αναμένεται να είστε αρκετά παραδοσιακοί στο κομμάτι αυτό, με την γνωριμία των οικογενειών μεταξύ τους και την τέλεση ενός αρραβώνα.        

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα (μέχρι τις 22.11) στον 1ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο που αντιπροσωπεύει τον εαυτό σας, την προσωπικότητα σας, την εμφάνιση και την εξωτερική συμπεριφορά σας. Ο φυσικός κύκλος του ζωδίου σας θα βρίσκεται το διάστημα αυτό στο αποκορύφωμά του, καθώς κλείνει ένας ετήσιος κύκλος για σας και ανοίγει ένας νέος, με ελπίδες και όνειρα. Το διάστημα που φιλοξενείτε τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο θα είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να αυξήσετε την προσωπική σας επιρροή στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το διάστημα αυτό θα έχετε αρκετή ενέργεια, τονισμένη αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες και την δυνατότητα να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν για καιρό. Προσπαθήσετε απλά να μην δώσετε και άλλη τροφή στο ήδη υπερτροφικό σας εγώ. Στις αρχές Νοεμβρίου μετακομίζει και ο Ερμής στον 1ο σας οίκο (στις 5.11), όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, για να συνεχίσει μετά στον 2ο οίκο σας. Μέσα στο μήνα θα πρέπει να γίνετε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, ώστε να μπορέσετε να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη στις δουλειές που απαιτούν απρόσκοπτη επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών και απόψεων. Οικονομικά ο μήνας θα πρέπει να εξελιχθεί ικανοποιητικά, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά υλικά οφέλη επικοινωνώντας με άτομα που είναι προικισμένα, έχουν γνώσεις αλλά και πνευματική κατάρτιση.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο τομέας του ωροσκοπίου σας που αφορά την επικοινωνία, τα αδέλφια και τους συγγενείς σας ενεργοποιείται από την Αφροδίτη και το πέρασμα της μετά τις 5 Νοεμβρίου στον 3ο ηλιακό σας οίκο. Θα αντιλαμβάνεστε το διάστημα που ακολουθεί την ζωή πιο θετικά και θα βλέπετε τις καλές πλευρές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Για τον λόγο αυτό, το μεγάλο διάστημα που ξεκινάει τώρα και θα κλείσει στις αρχές Μαρτίου με την μετακίνηση της Αφροδίτης στον επόμενο οίκο, οι προστριβές με τον σύντροφός σας θα είναι ελάχιστες και οι εντάσεις θα εκλείψουν. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακείτε το διάστημα αυτό σε παράλληλες σχέσεις, καθώς οι πειρασμοί θα είναι πολλοί. Μπορεί εσείς να μην κυνηγάτε την περιπέτεια και να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από ταίρι, αλλά θα έρχεται η περιπέτεια και θα σας βρίσκει. Εκεί θα πρέπει να εκπαιδευτείτε να λέτε «όχι»…      

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα διέρχεται τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, τον τομέα της ζωής σας που αφορά τον εσωτερικό σας κόσμο, αλλά και κρυφά, τα μυστικά και τα μυστήρια. Την περίοδο αυτή θα δείξετε μια προτίμηση στο να ενεργείτε ακόμη και στον επαγγελματικό τομέα κρυφά. Μπορεί να υπάρξουν μυστικές επαφές με προϊσταμένους ή συνεργάτες, μπορεί όμως και να αφορά η μυστικότητα αυτή την κοινωνική σας ζωή, όπου ενδεχομένως να στηρίξετε έναν φιλανθρωπικό σκοπό ή να θελήσετε να βρεθείτε για αλλαγή στο περιθώριο και όχι στο επίκεντρο μιας φιλικής συναναστροφής. Πολλοί από σας δε θα μείνουν με χαρά στο σπίτι, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την σιωπή, κάτι σπάνιο για τα δικά σας δεδομένα.  Ο Ερμής θα σας ταλαιπωρήσει κάπως μέσα στον Νοέμβριο με τα γρήγορα περάσματα του και τις ταχείες εναλλαγές ενεργειών. Η αρχή του μήνα τον βρίσκει στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες, κοινωνικές δραστηριότητες), για να περάσει στις 5.11 στον 12ο οίκο (παρασκήνιο και απόκρυφα) και να καταλήξει μετά τις 24.11 στον 1ο ηλιακό σας οίκο. Τα πρώτα δύο δεκαήμερα θα είναι κάπως δύσκολα και ίσως να χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι, να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Το τρίτο δεκαήμερο όμως θα είστε πανέτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να κατακτήσετε τα πλήθη. Θα έχετε ευγλωττία, θα είστε επικοινωνιακοί και θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Η απόλυτη εικόνα της επιτυχίας. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσεις τις 5 Νοεμβρίου στον 2ο οίκο σας, τον καθαυτό οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου, καθώς θα γυρίσει ανάδρομη ενδιάμεσα στον Αιγόκερω. Το διάστημα αυτό η παρουσία της Αφροδίτης θα σας κάνει αρκετά πρακτικούς στο πως να βιώσετε την αγάπη και την επιτυχία. Η ανάγκη σας για αγάπη θα είναι μεγάλη, την φορά αυτή όμως θα υπάρχει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός ακόμη και μέσα στο μυαλό σας μεταξύ αγάπης και σεξουαλικής πράξης. Και βέβαια δεν θα απαρνηθείτε στο σεξ, το οποίο προσκυνάτε σαν θεό, αλλά θα αποζητήσετε την αγάπη που μπορεί να μην υπάρχει στην ζωή σας την παρούσα χρονική στιγμή. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα είστε σε θέση να την βρείτε. Το τρίμηνο που ακολουθεί δε, θα έλκεστε από ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις σας, ιδιαίτερα την όσφρηση και την αφή. 

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές), για να βρεθεί κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στον 12ο οίκο, αυτό που αντιπροσωπεύει τα μυστικά, τα απόκρυφα και το παρασκήνιο στην ζωή μας. Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στις ομαδικές δραστηριότητες, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα δείτε να πραγματοποιούνται πιο εύκολα τα σχέδια σας, εάν είστε ενταγμένοι σε ένα ευρύτερο σύνολο. Η μοναχική πορεία δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και θα ταλαιπωρηθείτε με πολλά εμπόδια, αναβολές και ανατροπές, που θα πάνε τις δουλειές σας πίσω. Όταν περάσει ωστόσο ο Ήλος στον 12ο οίκο, ίσως να χρειαστεί να πάρετε λίγο αποστάσεις από τα πλήθη που θα σας περιβάλλουν, να σκεφτείτε και να εξετάσετε την πορεία σας με ηρεμία, μακριά από τον κόσμο που σας περιβάλλει. Ο Ερμής, δεν θα μπορεί δυστυχώς να σας  στηρίξει μέσα στον Νοέμβριο ιδιαίτερα αποτελεσματικά, καθώς τα περάσματα του μέσα από τους οίκους σας είναι γρήγορα, αφήνοντας ένα αμελητέο αποτύπωμα στην καθημερινότητα σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βρίσκεται στον 10ο οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), για να περάσεις στις 5.11 στον 11ο (φιλία και κοινωνικές επαφές) και να καταλήξει στις 24.11 στον 12ο (απόκρυφα, μυστικά και παρασκήνιο). Το πιο πιθανό είναι ότι οι δουλειές σας θα προχωρήσουν απρόσκοπτα, χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες ή εξάρσεις, αλλά και χωρίς μεγάλα εμπόδια. Θα υπάρξουν ενδεχομένως κάποιες δελεαστικές προτάσεις μέσα στον μήνα, αλλά δεν θα είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις, γιατί δεν θα μπορέσει να οριστικοποιηθεί μέσα στο μήνα ακόμη τίποτε. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 5.11 στον 1ο οίκο του ζωδίου σας, όπου και αναμένεται να παραμείνει μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, καθώς θα γυρίσει ανάδρομη τον επόμενο μήνα στο ζώδιο σας. Από την θέση της αυτή η Αφροδίτη θα σας αναγκάσει να δώσετε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνιση σας, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην διασκέδαση και τις απολαύσεις και θα αυξήσει την γοητεία σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης θα είναι ευνοϊκό για τις συναισθηματικές σας σχέσεις, αν και ο πλανήτης της γοητείας και της αποπλάνησης δεν αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα στο ζώδιο σας. Ωστόσο για τα συναισθηματικά σας, ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας με σταθερότητα.

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα περάσει ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος) για να περάσει μετά, κατά την τελευταία βδομάδα  Νοεμβρίου στον 11ο οίκο σας (φιλίες και κοινωνικές ομάδες). Το πρώτο εικοσαήμερο θα επικεντρώσουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας τις προσπάθειες τους στην καριέρα τους, προσπαθώντας να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα αυτό. Θα αποδειχτεί πως είναι εξαιρετικά σημαντικοί συνεργάτες ή συνεταίροι, καθώς θα μπορούν να αξιολογήσουν με ακρίβεια τις καταστάσεις, να ψυχολογήσουν τους συνομιλητές τους και να ταυτιστούν με το έργο που θα κληθούν να διεκπεραιώσουν. Στο τελευταίο μέρος του μήνα μπορεί να τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη η βοήθεια κάποιου προσώπου στην ολοκλήρωση μια επαγγελματικής δραστηριότητας ή να ενταχθούν σε μια ομάδα έργου. Φίλοι και σύμμαχοι αναμένεται να διαδραματίσουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή. Τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα βρίσκεται ο Ερμής στον 9ο οίκο σας (ταξίδια, εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση), για να περάσει στις 5.11 στον 10ο και να καταλήξει στις 24.11 στον 11ο , όπου και θα παραμένει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Οι γρήγορες αυτές διελεύσεις δεν θα επιτρέψουν να υπάρξει σημαντικός αντίκτυπος στην δουλειά σας, ούτε θετικός, ούτε αρνητικός, αν και κάποιες δραστηριότητες δείχνει να τις ευνοεί προς τα μέσα του μήνα (δημοσιογραφία, συγγραφή, πωλήσεις, επικοινωνίες και διαφήμιση). Εάν ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα στο Νοέμβριο που να έχει σχέση με χώρο της διαφήμισης ή μια διαφημιστική καμπάνια για τα προϊόντα-υπηρεσίες σας, θα έχετε εξαιρετική επιτυχία.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις 5 Νοεμβρίου θα μετακομίσει η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά τον εσωτερικό σας κόσμο, αλλά και τα μυστικά και απόκρυφα. Είναι μια διέλευση που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, καθώς ενδιάμεσα θα γυρίσει ανάδρομη. Το διάστημα αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να παρέχετε την βοήθεια σας σε ένα άτομο που έχει ανάγκη από στήριξη. Ίσως το πρόσωπο αυτό να είναι ακόμη και το ταίρι σας. Θα δείξετε την αγάπη και την αφοσίωση σας μέσα από την καθημερινή σας παρουσία στο πλευρό του, χωρίς να αγκομαχήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε μεγάλες πιθανότητες με την διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας να έχετε μια καρμική ερωτική συνάντηση. Τι μορφή θα έχει αυτή όμως, εάν θα είναι επώδυνη ή λυτρωτική, θα εξαρτηθεί από το κάρμα σας. Ίσως να ξεκινήσετε δε μια σχέση με άτομο που βρίσκεται έγκλειστο, πιθανά σε νοσοκομείο ή ακόμη και σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί αρκετή προσοχή!  

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα τέλη Οκτωβρίου πέρασε ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό σας οίκο (ανώτατη εκπαίδευση, εξερεύνηση, ταξίδια), όπου και θα παραμένει τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Απριλίου, για να περάσει μετά για το υπόλοιπο του μήνα στον 10ο  οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος). Το μεγαλύτερο τμήμα του Νοεμβρίου θα το αφιερώσετε στην μάθηση, στις σπουδές και στην βελτίωση ή διεύρυνση των γνωστικών σας αντικειμένων ή για να κατανοήσετε σε βάθος τον κόσμο που σας περιβάλει ή τουλάχιστον κάποιες πτυχές του. Καθώς τα ταξίδια δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν, θα προσπαθήσετε να αφομοιώσετε όσο περισσότερα μπορείτε από άτομα διαφορετικών πολιτισμικών καταβολών ή από μακρινές και άγνωστες χώρες. Θέλετε να δείτε το καλύτερο πρόσωπο στην επικοινωνία σας με τους συνανθρώπους σας, τους οποίους θεωρείτε αδέλφια σας. Ο Ερμής βρίσκεται τις πρώτες μέρες του μήνα στον 8ο οίκο σας (πάθη, σεξουαλικές ορμές), περνάει στις 5.11 στον 9ο, για να καταλήξει μετά τις 24.11 στον 10ο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Τόσο γρήγορα περάσματα, όπως αυτά που πραγματοποιεί ο Ερμής το διάστημα αυτό, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να διαμορφώσει υπό την επιρροή τους τάσεις, ωστόσο προς τα μέσα του μήνα αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα εκδηλώσετε μια αστείρευτη δίψα για μάθηση. Μέσα στο μήνα δε, θα είστε πρόθυμοι να αλλάξετε απόψεις σε σημαντικά ζητήματα, εάν σας πείσουν οι συνομιλητές σας και σας φωτίσουν μια οπτική που δεν είχατε υπολογίσει, και μέσα από την αναθεώρηση αυτή να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη αναμένεται να περάσει στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες και κοινωνία) στις 5 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στην θέση αυτή για αρκετούς μήνες, λόγω της ενδιάμεσης ανάδρομης πορείας της. Το διάστημα αυτό αναμένεται να βιώσετε πολλές ευχάριστες καταστάσεις. Είναι μια περίοδος που ενδεχομένως να περάσετε πολύ χρόνο με τους φίλους σας ή να ασχοληθείτε με κάποιο είδος κοινωνικής δράσης. Δεν θα πρέπει ωστόσο να στερήσετε την παρουσία σας από τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες για την σχέση σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα μπορέσετε να βελτιώσετε σε σημαντικό βαθμό την κοινωνική σας ζωή και μέσα από κοινούς φίλους να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ξυπνήσει τρυφερά συναισθήματα. Μόνο ο χρόνος όμως θα δείξει, εάν θα μπορέσει να αναπτυχθεί μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση.