Η Αλίντα Κανάκη ερευνά τα αρχεία του FBI που καταγράφουν τα πιο εγκληματικά ζώδια!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Το FBI διαθέτει μια από τις εκτενέστερες βάσεις δεδομένων για εγκλήματα κάθε επιπέδου, μια πραγματικά ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών για τους ερευνητές της αστρολογίας, που αναζητούν αξιόπιστες πληροφορίες για την ανάλυση της περιθωριακής συμπεριφοράς των ζωδίων.

Ας σημειωθεί βέβαια ότι το ζώδιο από μόνο του δεν μας οδηγεί ποτέ στην παρανομία, μια και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ο ωροσκόπος, οι θέσεις των πλανητών την ώρα της γέννησης και κυρίως οι μεταξύ τους όψεις, που σχηματίζουν το πολυσύνθετο προφίλ ενός απατεώνα ή ενός δολοφόνου. Ωστόσο υπάρχει κάποια ροπή ανά ζώδιο σε κάποιο είδους παράνομης δραστηριότητας, και αυτή είναι η ακόλουθη:

Κριοί: ως ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη του τον Άρη, αποτελούν τους λεγόμενους «επαγγελματίες» εγκληματίες ή τους πληρωμένους δολοφόνους του ζωδιακού. Το έγκλημα δεν είναι τίποτα περισσότερο γι’ αυτούς, παρά μια απλή δουλειά, για την οποία πληρώνονται. Κυκλοφορούν σχεδόν πάντα οπλισμένοι, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Ταύροι: μπορεί να είναι γήινοι και προσγειωμένοι, αγαπούν όμως την πολυτέλεια και την άνεση ως τέκνα της Αφροδίτης. Αυτό τους οδηγεί, όταν παρανομήσουν, να ειδικευτούν στο ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος. Βοηθάει και το γεγονός, ότι ζωδιακά θεωρούνται οι καλύτεροι τραπεζικοί, διαχειριστές κεφαλαίων και λογιστές του ζωδιακού. Δρουν συνήθως χωρίς συνεργούς και αποκαλύπτονται οι απάτες τους αρκετά εύκολα. Θεωρούνται ωστόσο αρκετά επικίνδυνοι, γιατί χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους.

Δίδυμοι: Οι φαφλατάδες του ζωδιακού, ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη τον Ερμή, θεωρούνται το πιο «άκακο» από τα ζώδια. Εάν εμπλακούν σε παράνομες δραστηριότητες, τότε αυτές θα αφορούν εγκλήματα οικονομικής φύσης. Δεν θα βρούμε εύκολα ένα Δίδυμο πίσω από ένα σκληρό εγκλήματα ή από μια αιματηρή επίθεση, γιατί αποφεύγουν να βλάπτουν σωματικά κάποιον.

Καρκίνοι: Οι υδάτινοι Καρκίνοι, που κυβερνώνται από την Σελήνη, είναι γνωστοί για τις έντονες ψυχολογικές τους μεταπτώσεις και την κτητικότητα τους απέναντι στα «δικά τους» πρόσωπα. Είναι το ζώδιο εκείνο, που μπορεί πιο εύκολα από τους υπόλοιπους να φτάσει σε ένα έγκλημα πάθους. Και τα εγκλήματα της κατηγορίας αυτής, χαρακτηρίζονται συνήθως για την ακραία βίαια που ασκείται, όπως και για την «ευρηματικότητα» τους, μια και πολλοί δολοφόνοι φροντίζουν να αφήνουν την «υπογραφή» τους στο σώμα του θύματος. Στο ζώδιο του Καρκίνου ανήκουν οι πιο αδίστακτοι δολοφόνοι όλων των εποχών.

Λέοντες:  Οι φλογεροί Λέοντες με κυβερνήτη τους τον λαμπερό Ήλιο, δεν μπορούν παρά να προσπαθούν να ξεχωρίσουν ακόμη και μεταξύ των παρανόμων. Εάν πρόκειται να τους δώσει προβολή, να αποκτήσουν φήμη ή διασημότητα, ίσως και να μην το πολυσκευτούν να παρανομήσουν. Τα μικροπταίσματα όμως δεν τους αφορούν. Ή θα κάνουν την κομπίνα του αιώνα ή θα κάτσουν στ’ αυγά τους. Συνήθης στόχος τους: Χρήματα, κοσμήματα, πολύτιμα αντικείμενα και έργα τέχνης.

Παρθένοι: Οι γήινοι Παρθένοι, με κυβερνήτη τους τον Ερμή, εάν πρόκειται να περάσουν στην παρανομία, θα το κάνουν μεθοδικά, όπως και κάθε άλλη δουλειά, με την οποία καταπιάνονται. Τα πιο συχνά αδικήματα που εμπλέκονται συνήθως, αφορούν διαρρήξεις (στην περίπτωση αυτή είναι βαριά οπλισμένοι!) ή ηλεκτρονικές απάτες. Εάν ένας χάκερ δεν είναι Υδροχόος, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι Παρθένος!

Ζυγοί: Ζώδιο του αέρα οι Ζυγοί, με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, από τους πιο νάρκισσους του ζωδιακού, αν και έχουν την φήμη του ειρηνοποιού και του διπλωμάτη, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που δεν διστάζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Συχνά διεφθαρμένοι, με πλούσιο ποινικό μητρώο, θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι από τα ζώδια του αέρα. Κυκλοφορούν βαρύτατα οπλισμένοι και δεν θα το σκεφτούν πολύ να χρησιμοποιήσουν τον οπλισμό τους.

Σκορπιοί: Οι υδάτινοι Σκορπιοί, με κυβερνήτη τους τον Πλούτωνα, τον άρχοντα του κάτω κόσμου, όταν αποφασίσουν να περάσουν στην παρανομία, σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο γύρω τους. Είναι δεδομένο ότι είναι εκδικητικοί, εκείνο που τους κάνει εξαιρετικά επικίνδυνους όμως, είναι το γεγονός ότι χάνουν την ψυχραιμία τους σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το trafficking και η πορνογραφία είναι τομείς στους οποίους διαπρέπουν. Είναι δε μακράν οι πιο σαδιστές του ζωδιακού. Το τέλος των αντιπάλων τους έρχεται αργά και εξαιρετικά βασανιστικά…

Τοξότες: Είναι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη του τον Δία, στις τάξεις του οποίου ανήκουν αρκετοί από τους πιο διαβόητους κλέφτες της ιστορίας. Είναι το ζώδιο εκείνο που θα ταλαιπωρήσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τις διωκτικές αρχές στην στοιχειοθέτηση των εγκλημάτων του. Είναι οι Αρσέν Λουπέν του ζωδιακού, ευφυέστατοι, δαιμόνιοι, «αριστοκρατικοί», με ιπποτικούς τρόπους και ευγενή αισθήματα. Σπάνια θα βλάψουν σωματικά τα θύματα τους, και μόνο εάν κινδυνεύει η ζωή τους.

Αιγόκεροι: Ο Κρόνος κυβερνά το ζώδιο τους και το στοιχείο τους είναι η γη. Είναι μεθοδικοί στην δράση τους, είναι φιλόδοξοι και φιλοχρήματοι, χαρακτηριστικά που φέρουν και στην παράνομη δράση τους. Το φάσμα των δραστηριοτήτων τους μπορεί να ποικίλει, αρκεί να τους αποφέρει έσοδα. Δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν, εάν αυτό θα τους οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου τους.

Υδροχόοι: Ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη του τον Ουρανό, εκτός από πανέξυπνοι, είναι και εξαιρετικοί χρήστες της τεχνολογίας. Ειδικεύονται σε απάτες, ιδίως μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων. Οι περισσότεροι χάκερς που συλλαμβάνονται ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Συχνά διαπράττουν εγκλήματα για λόγους εκδίκησης, ενώ δεν λείπουν μεταξύ τους και οι Ρόμπιν Χουντ της εποχής μας. 

Ιχθείς: Με κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, οι υδάτινοι Ιχθείς σπάνια θα διαπράξουν σκληρά εγκλήματα ή εγκλήματα πάθους. Οι ευαισθησία τους όμως και οι έντονες συναισθηματικές τους μεταπτώσεις, τους κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο ευέξαπτους του ζωδιακού. Τα πιο συχνά αδικήματα που μπορεί να διαπράξουν, θα έχουν πιθανότατα σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*