Η Αλίντα διαβάζει στ’ άστρα τι θα συμβεί στους 12 αστερισμούς αυτόν το Νοέμβριο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να έχετε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου επίσης στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 17.11  στον 9ο. Τα περάσματα αυτά δεν θα είναι τα πιο εύκολα ή ευχάριστα για το ζώδιο σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί, ιδίως στις αρχές του μήνα. Προς τα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι έχετε γνωστικά κενά στην δουλειά σας και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή εξειδικευμένα μαθήματα να καλύψετε τα κενά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

Τον 8ο οίκο σας ενεργοποιεί και η Αφροδίτη κατά τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα, συμπορευόμενη με Ήλιο και με Ερμή, για να περάσει στις 16.11 στον 9ο. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί η σχέση σας να αποκτήσει μεγαλύτερο ειδικό βάρος για σας, καθώς θα υπάρχει αρμονική συμβίωση και κυρίως ιδιαίτερη σεξουαλική έλξη. Τώρα θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις φαντασιώσεις σας ή τις ιδιαίτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες, χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Προσέξτε όμως να μην σας γίνει εμμονή το ταίρι σας και φαντασιώνεστε όλη τη μέρα θα κάνετε μαζί του όταν βρεθείτε, παραμελώντας τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Μετά τις 16 Νοεμβρίου κοινωνικοποιείστε περισσότερο, ενδεχομένως να προγραμματίσετε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή μια εκδρομή. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες μέσα στο μήνα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αρκετό για να σας πείσει να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, ειδικά όταν θα μετακινηθεί η Αφροδίτη μετά τις 16 του μήνα στον 9ο οίκο. Η Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο της 8.11 θα ρίξει φως σε ορισμένες πτυχές που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει στις δαπάνες σας και θα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδο σας. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσετε μια πολυδάπανη βλάβη που θα σας πετάξει εκτός προϋπολογισμού. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24.11 θα φέρει στο προσκήνιο τις εμπειρίες και τις φιλοδοξίες σας αλλά και τις πνευματικές σας ανησυχίες. Κάποια γεγονότα ίσως σας αναγκάσουν να αναγνωρίσετε πως δεν κατέχετε την απόλυτη αλήθεια σε κάποια ζητήματα.   

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 19, 24, 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα:  3, 7, 12, 17, 22, 26, 30

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορεί να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά σας. Ο Ερμής πραγματοποιεί μέσα στον Νοέμβριο διελεύσεις μέσα από δύο οίκους του ωροσκοπίου σας, διερχόμενος τον 7ο οίκο κατά το πρώτο μισό του, και μετά τις 17.11 τον 8ο οίκο (σεξ, πάθη, φθορά και αναγέννηση). Μέσα στον μήνα συνιστάται να κάνετε προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό, ειδικά εάν έχετε την δικά σας επιχείρηση και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές των δραστηριοτήτων σας. Σύμμαχός σας θα είναι η οξεία διαίσθηση που θα σας επιτρέπει να «διαβάζετε» τους συνομιλητές σας, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν. Προσοχή ωστόσο κατά τις πρώτες μέρες του μήνα, κατά τις οποίες ο πλανήτης είναι ακόμη ανάδρομος!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στον 7ο ηλιακό σας οίκο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα και θα σας ωθήσει να βρείτε την αρμονία στην σχέση σας, να την εμβαθύνετε και να ισορροπήσετε. Θα αποφεύγετε τις διαφωνίες και θα προσπαθείτε με κάθε κόστος να συμβιβάσετε τις καταστάσεις, ακόμη και αν θα πρέπει να υποχωρείτε διαρκώς. Προσοχή όμως να μην εκμεταλλευτούν την προσωρινή σας διαλλακτικότητα… Μετά τις 16 Νοεμβρίου μετακινείται ο πλανήτης της αποπλάνησης στον 8ο οίκο και εσείς παρουσιάζετε ήδη σημάδια κόπωσης από την έντονη προσπάθεια που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πια βάζετε τον αυτόματο πιλότο γιατί έχετε άλλα ζητήματα που σας απασχολούν, το σεξ δηλαδή και τα πάθη σας. Εάν οι δραστηριότητες σας κατευθυνθούν εκτός σχέσης, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το δεύτερο μέρος του μήνα να είναι ταραχώδες. Η Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης της 8.11 στο ζώδιο σας θα σας τονίσει ότι έχει φτάσει η χρονική στιγμή να θέσετε προτεραιότητα τον εαυτό σας, να υπερασπιστείτε τα συμφέροντας σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, χωρίς να οφείλετε να δώσετε εξήγηση σε κανέναν. Η Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στο πως να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας αλλά και πως να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σε δύσκολες καταστάσεις. Ίσως εμφανιστούν στο διάστημα επιρροής της ζητήματα κληρονομικής φύσης.     

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 4, 8, 10, 15

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 23, 28, 30

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Νοεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων.  Ο Ερμής θα συνεχίσει κατά τις πρώτες μέρες του μήνα να κινείται και αυτός μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 17 Νοεμβρίου στον 7ο οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος). Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ψηλά γράμματα τυχόν συμφωνιών που θα κληθείτε να υπογράψετε. Το δεύτερο μέρος του μήνα θα κυλίσει με πολλές επαφές και συζητήσεις με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, με τον οποίο έχετε διαφορές απόψεων. Ίσως να σας εκπλήξει η εξέλιξη των συνομιλιών, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αμβλύνει την σκληρή του στάση και να θελήσει να δει τα ζητήματα και από την δική σας πλευρά.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα διέρχεται και η Αφροδίτη τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει μετά, μέχρι τα τέλη του μήνα στον 7ο,, και να συμπορευτεί με Ήλιο και Ερμή μέχρι τα τέλη του μήνα. Το πρώτο τμήμα του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωση σας στο ταίρι σας και θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του. Δεν θα είναι οι πιο ρομαντικές σας στιγμές, ωστόσο όμως με την συνεισφορά σας στην οικογένεια ή το σπίτι θα δείχνετε έμπρακτα την στήριξη σας. Μετά τα μέσα του μήνα με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας, θα ωθήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου σας να αναζητήσετε σχεδόν εμμονικά το άλλο σας μισό και γι’ αυτό είναι μια επικίνδυνη περίοδος να κάνετε κακές επιλογές. Χρειάζεται κάποια προσοχή και λίγο πιο καθαρό μυαλό στην επιλογή συντρόφου! Η Πανσέληνος της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο, η οποία κλείνει τον φθινοπωρινό διάδρομο εκλείψεων του έτους με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα βιώσετε την «επανάσταση» του υποσυνείδητου σας. Παλιά προβλήματα μπορούν να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια και να σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να καταλήξετε σε εκρήξεις, ακόμη και σε νευρικό κλονισμό. Με την Νέα Σελήνη της 24.11 στον Τοξότη θα σας απασχολήσουν ζητήματα, ως προς το πιά πορεία να ακολουθήσετε στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας αναφορικά με την επικοινωνία, την αλληλεξάρτηση και την οικειότητα.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 19, 24, 28

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 26, 30

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Νοέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση, ακόμη και αναγνωρησιμότητα. Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 5ο οίκο σας, συνοδεύοντας Ήλιο μια Αφροδίτη, για να περάσει  στον 6ο στις 17 Νοεμβρίου, στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Μέσα στον μήνα θα έχετε την μοναδική ικανότητα να εστιάζετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που κάνουν καλύτερα από εσάς οι ανταγωνιστές σας. Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχτεί ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δράσεων σας, αν και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να διαφύγουν της προσοχής σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε και συνιστάται να τις αδράξετε!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 5ο ηλιακό σας οίκο, συνοδεύοντας Ήλιος και Ερμή, συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Ο πλανήτης του έρωτα θα σας ωθήσει να αναπτύξετε μια ρομαντική σχέση με τον εκλεκτό της καρδιά σας, ή το άτομο που νομίζετε ότι είναι το άλλο σας μισό. Οι πιθανότητες όμως να παραπλανηθείτε είναι μεγάλες, γι’ αυτό και η προσοχή. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για τους ελεύθερους του ζωδίου σας. Αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να προχωρήσετε σε σχέση. Γενικά όμως προς το τέλος Νοεμβρίου φαίνεται να σας απορροφά η καριέρα και ο χρόνος που αφιερώνετε στην προσωπική σας ζωή, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, είναι αισθητά περιορισμένος. Η Πανσέληνος-ολική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο της 8 Νοεμβρίου ίσως σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις από μια ομάδα, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε νέους κύκλους γνωριμιών, με πιο συμβατά προς τα δικά σας ενδιαφέροντα. Προβλήματα με φιλικά πρόσωπα μπορούν να επιλυθούν, ίσως όμως και να οδηγήσουν στην οριστική ρήξη. Με την Νέα Σελήνη της 24.11 στον Τοξότη μπορεί να εισάγετε μια νέα καθημερινή ρουτίνα στην ζωή σας, ίσως όμως και να αλλάξετε εργασία. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εισάγετε αλλαγές στην ζωή σας, παραμείνετε όμως πιστοί στους στόχους σας.   

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 6, 14, 16, 25, 26, 29

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 9, 13, 18, 22, 30

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη να νοιώσετε το διάστημα αυτό οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και για το πρώτο μισό του στον 4ο ηλιακό σας οίκο για να περάσει μετά στον 5ο ((δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), όπου θα συναντηθεί στην συνέχεια με Ήλιο και Αφροδίτη. Το μήνα αυτό κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να συνεργαστείτε με κάποιον συγγενή ή με το ταίρι σας. Στα μέσα του μήνα (17.11) με τον Ερμή να διέρχεται τον 5ο οίκο, θα έχετε οικονομική εύνοια και θα μπορούσατε να φανείτε τυχεροί σε επενδύσεις σε χρηματιστηριακές αξίες. Επαγγελματικά ευνοημένοι του μήνα είναι όσοι από το ζώδιο σας ασχολούνται με την ψυχαγωγία ή με το εμπόριο βρεφικών-παιδικών ρούχων ή παιχνιδιών.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τις δύο πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου θα διέρχεται και η Αφροδίτη τον  4ο οίκο του ωροσκοπίου σας για να μετακομίσει στις 16.11 στον 5ο. Το πρώτο διάστημα θα έχετε ανάγκη από ένα ήρεμο, άνετο και ζεστό σπίτι, όπου θα μπορείτε να αποσυμπιέζεστε από την καθημερινότητα σας και από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά. Θα θέλετε ωστόσο να παρατηρείτε ή να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον έξω κόσμο. Θα περνάτε πολλές βραδιές με το ταίρι και την οικογένεια σας, γεμίζοντας τις μπαταρίες σας. Όσοι από σας  έχετε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη εποχή να συστήσετε το ταίρι σας στους γονείς σας. Οι ελεύθεροι δεν φαίνεται να έχετε διάθεση να  αναζητήσετε τουλάχιστον προς στιγμήν ένα νέο ταίρι και προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού και την συντροφιά των φίλων σας. Ωστόσο, όλα είναι πιθανά…  Κατά την διάρκεια της Πανσελήνου-ολικής σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο της 8.11 ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια συμβάντα που να αφορούν την καριέρα σας. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε εργοδότη ή καριέρα, μπορεί όμως να σας προτείνουν μια ενδιαφέρουσα θέση εργασίας χωρίς να το περιμένετε. Με την Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στον Τοξότη θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στα παιδιά σας. Εάν δεν έχετε ακόμη απογόνους, ενδεχομένως με το νέο αυτό φεγγάρι να σας γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσετε. Εναλλακτικά μπορεί να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία και τα παιχνίδια. 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 6, 11, 16, 20, 24, 29

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 4, 9, 13, 28, 22, 26

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά το πρώτο μισό του μήνα επίσης στον 3ο οίκο, για να περάσει στις 17.11 στον 4ο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), συμπορευόμενος εν μέρει με τον Ήλιο και Αφροδίτη μέχρι τα τέλη του μήνα. Ίσως να αποφασίσετε να παρακολουθήσετε στις αρχές του μήνα κάποια σύντομης διάρκειας μαθήματα ενημέρωσης πάνω στα δρώμενα στην δουλειά σας, ενώ οι επαφές σας με πελάτες θα είναι πολλές. Προς τα μέσα του μήνα που έρχεται στο προσκήνιο η οικογένεια, αυτό μπορεί να σημαίνει για την επαγγελματική σας ζωή ότι θα υπάρξει ένα σύντομο διάστημα εργασίας από το σπίτι, ότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια συνεργασία με συγγενείς ή να αναλάβετε την διαχείριση της οικογενειακής σας επιχείρησης. Ιδέες θα έχετε πολλές μέσα στον μήνα, μια και θα είναι γόνιμη φαντασία σας, δεν θα είστε ωστόσο πρόθυμοι να εμπιστευθείτε ή να ακολουθήσετε απόψεις ή ιδέες τρίτων.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει τις δυο πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου στον 3ο οίκο σας, συμπορευόμενη με Ήλιο και με Ερμή, για να εισέλθει στις 17.11 στον 4ο . Στις αρχές του μήνα θα έχετε πλανητική εύνοια να επισημοποιήσετε την σχέση σας με το ταίρι σας, να συγκατοικήσετε ή να αγοράσετε από κοινού σπίτι. Ακόμη και αν λόγω εργασίας ή άλλων συνθηκών βρίσκεστε αυτό το διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο, θα κάνετε χρήση όλων των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας για να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή επαφή, ανταλλάσσοντας ρομαντικά μηνύματα. Η επικοινωνία θα είναι πιο τρυφερή, περισσότερο ενθουσιώδης και μετά τα μέσα του μήνα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσετε να σμίξετε και πάλι, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Με την Πανσέληνο-ολική έκλειψη Σελήνης της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο μπορεί να στραφεί η προσοχή σας σε ζητήματα μελέτης, σπουδών και γενικά βελτίωσης γνώσεων και δεξιοτήτων. Προσοχή στις συναλλαγές σας, γιατί ίσως να υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες επιπλοκές ή μερικές αξιοσημείωτες πτυχές που θα έρθουν στο φως και τις οποίες αγνοούσατε. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24 Νοεμβρίου η προσοχή σας στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι. Ίσως να απασχολήσουν ζητήματα καταγωγής, ακόμη και εκκρεμότητες με το πατρικό σας σπίτι.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 27

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 20, 24, 29

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής θα περάσει επίσης το πρώτο μισό του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει ακολούθως στον 3ο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς). Το πρώτο μέρος του μήνα ευνοεί την αύξηση της κερδοφορίας ή των εισοδημάτων σας μέσα από έξυπνες ιδέες ή λύσεις, θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας. Από την άλλη, τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούσατε να προγραμματίσετε την έναρξη μια διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησης σας, εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, μέσα από το διαδίκτυο και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση. Ίσως δε να συνεργαστείτε με αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή το πρώτο μισό του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 16.11 στον 3ο. Όσο θα βρίσκεται στον 2ο οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας, ίσως από πηγές που θα σας έρθουν εύκολα, χωρίς να τις κυνηγήσετε. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο η αύξηση του εισοδήματος σας να συνδέεται με ένα χρηματικό δώρο που θα λάβετε από το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένοι, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος επικοινωνίας. Η Πανσέληνος-ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν επενδύσεις, κοινές ιδιοκτησίες, κληρονομικά, αλλά και την σεξουαλική σας ζωή. Μια πλατωνική σχέση μπορεί τώρα να περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24 Νοεμβρίου θίγει ζητήματα επικοινωνίας και συγγενικών σχέσεων. Μπορεί να βελτιώσετε την επικοινωνίας σας με αδέλφια ή συγγενείς υπό την επιρροή της. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε σημαντικές πληροφορίες, που θα σας επιτρέψουν να λύσετε εκκρεμή ζητήματα. 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα:  2, 6, 11, 16, 21, 25, 29

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα:  4, 9, 13, 18, 23, 27

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, για να περάσει και αυτός στην συνέχεια στις 17.11 στον 2ο, τον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να είστε υπερδραστήριοι αλλά και υπερκινητικοί, καθώς δεν θα μπορείτε να καθίσετε στιγμή ήρεμοι. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά και να καταφέρετε θαύματα. Και στην συνέχεια, με το πέρασμα του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, θα έχετε την δυνατότητα να συνάψετε κερδοφόρες συμφωνίες και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει επίσης τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, για να μετακινηθεί στις 16.11 στον 2ο, τον οίκο των οικονομικών σας. Όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο θα έχετε απίστευτη γοητεία και οι γύρω σας θα έλκονται από την ακτινοβολία σας. Είναι το διάστημα που μπορείτε να κάνετε εύκολα γνωριμίες και να ξεκινήσετε καινούργιες ρομαντικές σχέσεις, οι οποίες θα έχουν καλές προοπτικές να διαρκέσουν στο μέλλον. Μετά τα μέσα του μήνα το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο σε ζητήματα οικονομικής επιβίωσης και επεξεργάζεστε νέες στρατηγικές, για το πως να αυξήσετε το εισόδημα σας και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Καλός ο έρωτας και οι ρομαντζάδες, αλλά για τα πάντα χρειάζονται χρήματα… Η Πανσέληνος-ολική έκλειψη Σελήνης της 8 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις στενές σας σχέσεις, ρομαντικές, φιλικές ή επαγγελματικές. Έχει έρθει η χρονική στιγμή που θα πρέπει να βρείτε τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των προσωπικών αναγκών και επιδιώξεων, και αυτών των άλλων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24.11 φωτίζει θέματα εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων για το ζώδιο σας. θέστε ρεαλιστικούς στόχους για την αύξηση των εισοδημάτων σας και αναζητήστε νέες πηγές εισοδημάτων. 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 26, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 19, 24, 28

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε μια φάση εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες ή τους πολυσύχναστους χώρους. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Ο Ερμής μετακομίζει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο στις 17.11, συνδυάζοντας στις ενέργειες του με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Τις πρώτες μέρες ωστόσο του μήνα σας βασανίζουν αμφιβολίες, για το αν ακολουθείτε την σωστή πορεία ή μήπως πήρατε λανθασμένες αποφάσεις. Αυτές όμως θα εξαφανιστούν γρήγορα. Μετά τα μισά του μήνα, καθώς ο πλανήτης θα περάσει στο ζώδιο σας, βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης. Ίσως αντιμετωπίσετε ωστόσο μια κατάσταση, η οποία θα απαιτήσει από σας συμβιβασμούς και προσαρμοστικότητα.     

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα παραμένει η Αφροδίτη στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να εισέλθει στην συνέχεια στο ζώδιο σας και στον πρώτο οίκο. Το πρώτο τμήμα του μήνα ίσως να κληθείτε να φροντίσετε για κάποιο λόγο περισσότερο το ταίρι σας. Είστε δυνατοί και ικανοί να νοιώσετε τον πόνο ή την αναστάτωση των γύρω σας και να τους προσφέρετε ανακούφιση. Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο σας, είναι καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ευνοούνται οι αλλαγές στην εμφάνιση, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, με προοπτικές εξέλιξης. Γιατί η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη και θα προσελκύετε πλήθος κόσμου. Κάντε απλά καλές επιλογές… Η Πανσέληνος-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο μπορεί να εγείρει ερωτήματα αναφορικά με τη εργασία σας, το βιοτικό σας επίπεδο ή την καθημερινή σας ρουτίνα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για προβλήματα υγείας που θα παρουσιαστούν, γενικά όμως θα αισθάνεστε ψυχικά κουρασμένοι και θα αποζητάτε την ανανέωση. Η Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στο ζώδιο σας θα γεννήσει την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας ή να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές σε τομείς της ζωή σας.    

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 23, 24, 26, 29, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 8, 13

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και γενικότερα την κοινωνική σας διάδραση. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται το πρώτο μισό του Νοεμβρίου στον 11ο οίκο σας, για να περάσει μετά στον 12ο  (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και όνειρα) από τις 17.11 μέχρι το κλείσιμο του μήνα. Οι διελεύσεις του Ερμή δηλώνουν ότι ο μήνας αυτός ίσως να αποδειχτεί λίγο δύσκολος για το ζώδιο σας, μια και θα επικρατεί ηρεμία και μια σχετική έλλειψη δράσης. Κάποιες δράσεις θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για κάποιες νέες δεν θα έχει φτάσει ακόμη η στιγμή της υλοποίησης τους. Χρησιμοποιείστε τον διαθέσιμο σας χρόνο για βελτίωση των σχεδίων σας αλλά και για προσωπική σας ενδοσκόπηση ή αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δράσεων σας.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα θα διέρχεται και η Αφροδίτη τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει και αυτή στις 16.11 στον 12ο . Το πρώτο μέρος του μήνα, όντας με τους φίλους σας σε διαρκή επαφή, υπάρχει η πιθανότητα να αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι κάποιο άτομο από την παρέα σας, μετατρέποντας μια φιλία ή μια γνωριμία σε μια πραγματική ιστορία αγάπης. Δεν υπάρχουν εχέγγυα ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει στο χρόνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι η φιλία σας δεν θα χαλάσει ποτέ, ακόμη και αν χωρίσετε. Κατά το δεύτερο μισό του Νοέμβρη η σχέση σας με το ταίρι σας γίνεται πιο πνευματική, πιο βαθιά και ουσιαστική, καθώς επικοινωνείτε περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο. Για όσους είναι αδέσμευτοι, το διάστημα αυτό ίσως να αισθανθείτε αφόρητη μοναξιά. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με άτομα του ζωδίου σας που βρίσκονται σε σχέση, στην οποία όμως έπαψε να υπάρχει ουσιαστική επαφή και επικοινωνία με τον σύντροφό τους. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να σκεφτείτε τον χωρισμό. Η Πανσέληνος-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο θίγει θέματα δημιουργικότητας αλλά και απογόνων. Ίσως να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας, γιατί ενδεχομένως να χρειάζονται την στήριξη σας σε κάτι που αντιμετωπίζουν. Κάποιους μπορεί να τους ελκύσει ο τζόγος, κάποιους άλλους μια συναρπαστική εξωσυζυγική σχέση. Προσοχή και στις δύο περιπτώσεις, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε πολλά. Με την Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στον Τοξότη θα θελήσετε να ξεκουραστείτε, να αποτραβηχτείτε από την δράση και τους έντονους ρυθμούς ζωής. Μπορεί το διάστημα αυτό να στραφεί το ενδιαφέρον σας στον αποκρυφισμό, στην μεταφυσική ή στην αστρολογία.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 9, 13, 17, 22, 26, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 11, 15, 19, 24, 28

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά θα πρέπει να είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε αυτή την περίοδο την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας. Θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας μέχρι τις 17.11, για να περάσει μετά στον 11ο (φιλία, ομάδες, κοινωνία) έως το κλείσιμο του μήνα. Οι ενέργειες του πλανήτη λόγω των διαδοχικών διελεύσεων θα είναι μάλλον ανάμικτες και το αντίκτυπο του στις δουλειές σας δεν θα είναι άξιο λόγου. Καλό είναι ωστόσο να ασχοληθείτε μέσα στον μήνα με την προσέλκυση  νέων συνεργατών, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, χορηγών ή επενδυτών στην επιχείρηση σας και την σύναψη των ανάλογων συμφωνιών. Μέσα στον μήνα οι συμφωνίες αυτές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πετυχημένες. Θα μπορέσετε εύκολα να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό των γύρω σας και να τους προσελκύσετε στην δουλειά σας. Στο τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων και ένα μίνι απολογισμό, για να ξέρετε πως θα συνεχίσετε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Μέχρι τις 16.11 θα κινείται και η Αφροδίτη κατά μήκος του 10ου ηλιακού σας οίκου, συνοδεύοντας τον Ήλιο και τον Ερμή, και είναι ένα χρονικό διάστημα που θα σας προσελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στα οποία θα θαυμάζετε την στιβαρότητα, την σταθερότητα και την ασφάλεια που εμπνεύσουν, ακόμη και την αξιοπιστία τους. Στις 16 Νοεμβρίου μετακινείται στον 11ο οίκο και θα αυξηθούν κατακόρυφα οι επαφές σας με φιλικά πρόσωπα. Ανάμεσα στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ίσως να υπάρξει ένα άτομο που θα εμπνεύσει ρομαντικά συναισθήματα και θα έρθετε πιο κοντά. Ή μπορεί να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία μέσω φιλικών σας προσώπων που θα εξελιχθεί σε ερωτική. Γεγονός είναι ότι οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες μέσα στον Νοέμβριο να κάνετε γνωριμίες που θα απογειώσουν την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή.  Με την Πανσέληνο-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο ίσως να δείτε το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων σας που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, ίσως και τους γονείς σας. λύσεις θα βρεθούν σε προβλήματα ανακαίνισης του σπιτιού σας ή κατασκευής μιας νέας κατοικίας. Η Νέα Σελήνη της 24.11 στον Τοξότη αναδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. μπορεί να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, ίσως όμως και να αναδειχτούν προβλήματα μεταξύ σας και να χρειαστεί να βρείτε νέες ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις. 

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 24, 26, 28, 30

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα:  4, 8, 14, 18, 23, 27

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε, να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από πείσματα και δογματισμούς. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες Νοεμβρίου στον 9ο  ηλιακό σας οίκο,  για να μετακινηθεί μεταξύ 17.11 στον 10ο (καριέρα και δημόσιος βίος). Με τις διαδοχικές του διελεύσεις δεν θα είναι σε θέση να αφήσει το στίγμα του στα επαγγελματικά σας, μπορεί ωστόσο μέσα στις πρώτες μέρες του μήνα να έχετε κάποια νέα και πρωτότυπη ιδέα, για την ανάπτυξη της οποίας θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο μέσα στο μήνα. Αναζητήσετε συμμάχους στην προσπάθεια σας προς τα μέσα του μήνα και παρουσιάστε τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να θελήσουν να σας στηρίξουν.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, συμπορευόμενη με τον Ήλιο και τον Ερμή. Το διάστημα αυτό θα κάνετε κάποιες δραστηριότητες με το ταίρι σας, που μπορεί αρχικά να μην θέλετε να ακολουθήσετε, αλλά στο τέλος θα αλλάξετε γνώμη και θα περάσετε καλά. Το ενδεχόμενο δε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι αυξημένο. Μετά τις 16 Νοεμβρίου μετακινείται ο πλανήτης του έρωτα στον 10ο οίκο σας και οι προσπάθειες σας επικεντρώνονται σε ζητήματα καριέρας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ξεκινήσουν μια σχέση το διάστημα αυτό με άτομο που μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας τους, που μπορεί να είναι ένα άτομο με υψηλότερη θέση στην δουλειά ή άτομο με μεγάλη επιρροή και γνωριμίες. Η Πανσέληνος-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο ίσως να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σας, καθώς δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε με σαφήνεια. Θα υπάρξει ωστόσο πληθώρα νέων ιδεών και οι πληροφορίες θα σας βομβαρδίζουν, ωθώντας σας να βγείτε από το λήθαργο. Η Νέα Σελήνη στο Τοξότη της 24.11 θα επηρεάσει την καριέρα και την εικόνα σας. Για κάποιους θα φέρει την αναγνώριση των προσπαθειών τους σε επαγγελματικό επίπεδο, σε άλλους μια προαγωγή, και μια συνεπακόλουθη βελτίωση των εισοδημάτων σας.        

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 9, 13, 17, 22, 26, 30  

Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα:  1, 5, 11, 15, 20, 24, 28