Αλίντα τι σου λένε τα άστρα για όλα τα ζώδια αυτόν τον Απρίλιο του 2023;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα σας, με την διαχείριση της περιουσίας σας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής εισέρχεται και αυτός στον 2ο ηλιακό σας οίκο στις 3 Απριλίου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει με θετικό τρόπο τα οικονομικά σας. Μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα επενδύσεων, νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, αγορών ή ακόμη και την διεκδίκηση μιας αύξησης από τον εργοδότη σας. Μια δευτερεύουσα δουλειά μερικής απασχόλησης που θα παρουσιαστεί το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνει η κύρια με την πάροδο του χρόνου. Στις 21 Απριλίου ωστόσο έρχεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και στον οίκο των οικονομικών σας. πέρα από τις όποιες καθυστερήσεις, δυσκολίες και αναποδιές που φέρνει συνήθως η ανάδρομη πορεία του, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο, το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Μετά τις 11 του μήνα, με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γίνεστε πολύ πιο εξωστρεφείς, επικοινωνείτε και συναναστρέφεστε με μεγαλύτερη ευκολία και συνάπτετε καινούργιες σχέσεις, μόνο που οι επαφές σας είναι επιφανειακές και δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο.Η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου στον Ζυγό επηρεάζει τον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι) και τις σχέσεις σας. Θα περιτριγυρίζεστε από φιλικά πρόσωπα, θα υπάρχει πυκνή επικοινωνία και πιθανά επαγγελματικά ταξίδια. Κάποιες σχέσεις ή γάμοι που ταλαιπωρούνται από μακροχρόνια και άλυτα προβλήματα, ίσως να τελειώσουν άδοξα υπό το βάρος της Πανσελήνου. Κάντε ωστόσο μια τελευταία προσπάθεια αποφυγής του ναυαγίου. Η Νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας στις 20 Απριλίου πιέζει για αλλαγές. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας, καθώς και όποιες εξαρτήσεις σας ταλαιπωρούν και να αλλάξετε φιλοσοφία και πορεία ζωής. Μην κάνετε ωστόσο παρορμητικές κινήσεις.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 10, 14, 18, 22, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 7, 16, 20, 30

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Απριλίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση.  Στις 20 του μήνα που περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση, όχι ότι σας λείπει ποτέ… Στις 3 Απριλίου εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να δρομολογήσετε δράσεις, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας το διάστημα που ακολουθεί. Είναι η κατάλληλη  στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει ο Ερμή μέχρι τα μέσα Μαΐου, μια και θα γυρίσει ανάδρομος στις 21 Απριλίου. Ότι έχετε λοιπόν προγραμματίσει, θέστε το σε εφαρμογή ή τακτοποιήστε το πριν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, εκτός και αν είστε γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Από την αρχή μέχρι τις 11 Απριλίου διέρχεται η Αφροδίτη το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο, στο τομέα των οικονομικών σας, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Θα σας ελκύσουν αντικείμενα πολυτελείας, θα λατρέψετε οτιδήποτε αισθητικά όμορφο και θα θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα. Είναι επίσης ένα διάστημα που θα κάνετε πολλοί από σας αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να ανανεωθείτε. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) και ίσως υπό το βάρος της να υπάρξουν σημαντικά συμβάντα στην δουλειά σας. Κάποιο ίσως να παραιτηθείτε, κάποιοι άλλοι μπορεί να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων, ενώ άλλοι ενδεχομένως να βρείτε μια πρόσθετοι πηγή εισοδημάτων τις μέρες αυτές. Αποφύγετε συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και προσέξτε την υγεία σας. Πιθανές είναι επίσης τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο παραλείψεις και λάθη στην δουλειά. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογική κατάσταση). Απαντήσεις μπορεί να βρεθούν τις μέρες αυτές επάνω σε δύσκολες ερωτήσεις ή προβλήματα. Θετικές αλλαγές μπορούν να έρθουν, συνιστάται όμως να μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Εξοικονομήστε δυνάμεις και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 7, 12, 16, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 10, 14, 23, 29

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 20 του μήνα όμως μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε πιο εσωστρεφείς, να αγαπάτε την ησυχία του σπιτιού σας και τις ήρεμες βραδιές. Και ο Ερμής θα βρίσκεται μετά τις 3 του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, συνιστώντας να είστε αυτάρκεις στις δράσεις σας, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι ένα χρονικό διάστημα που δεν σας ευνοεί η συλλογική δουλειά. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, οπότε αρχίζουμε να έχουμε καθυστερήσεις και προβλήματα. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας αναλόγως για να περιορίσετε τις αρνητικές συνέπειες της ανάδρομης πορείας του.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 11 Απριλίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία). Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο μετά τις 11.04, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον πλανήτη της αποπλάνησης στο ζώδιο σας, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να λάμψετε! Θα έχουν αρκετές ευκαιρίες οι αδέσμευτοι, να βρουν το άλλο τους μισό, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους και να επιλύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην σχέση. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά) και είναι δυνατή μια μετάθεση προτεραιοτήτων τις μέρες αυτές. Το μυαλό σας είναι αυτό που ορθώνει τα μεγαλύτερα εμπόδια στο δρόμο σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τι θέλετε να πετύχετε και ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε. Οι αρνητικές σκέψεις και η απογοήτευση με το παραμικρό σας βγάζουν από την πορεία σας. Προσοχή στα χρήματα και γενικότερα στις συναλλαγές σας, γιατί κινδυνεύετε με απώλειες μεγάλων χρηματικών ποσών. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Κριό της 20 Απριλίου συμβαίνει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλίες, ομάδες και κοινωνική διάδραση). Τις μέρες γύρω από την έκλειψη ίσως υπάρξουν απροσδόκητα συμβάντα, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, που δύσκολα θα μπορούσατε να προβλέψετε. Κάποια προβλήματα που θα εμφανιστούν ίσως να μπορούν να επιλυθούν μόνο συλλογικά. Ίσως όμως και να κληθείτε να συμμετέχετε σε μια ομάδα έργου, να σας εμπιστευθούν ένα έργο ή να ηγηθείτε μιας επαγγελματικής προσπάθειας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  11, 14, 19, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  7, 12, 16, 26, 30

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 20  του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα βρίσκεται μετά τις 3 Απριλίου στον 11ο οίκο σας, διάστημα κατά το οποίο θα κάνουν την εμφάνιση τους νέες γνωριμίες επαγγελματικής φύσης και καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε χρόνια προβλήματα της δουλειάς σας. Μετά τις 21.04 γυρίζει ωστόσο ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και αρχίζει να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις. Εάν δεν έχετε δρομολογήσει τις καινούργιες σας ιδέες ήδη, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 11 Απριλίου τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της αποπλάνησης περνάει στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα είστε λιγότερο επικοινωνιακοί, περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας. Για τους αδέσμευτους το διάστημα αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για νέες γνωριμίες και οι πιθανότητες για νέες σχέσεις λιγοστεύουν. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό πέφτει στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι) και στο επίκεντρο της καθημερινότητας σας βρίσκονται ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Συνιστάται να μην καταπιαστείτε με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα γιατί θα σπαταλήσετε άδικα τις δυνάμεις σας, ψυχικές και σωματικές. Θέστε προτεραιότητες και δράστε βάσει πλάνου. Μην παραμελείτε επίσης να φροντίσετε την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 του μήνα στον Κριό και στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) συνιστά να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρα σας και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Για κάποιους ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα θέση με καλύτερες αμοιβές, για άλλους απλά ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο στην επαγγελματική τους ζωή. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν, για να ανοίξουν καινούργιοι αμέσως μετά.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 7, 17, 20, 25, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  10, 15, 22, 27

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου (μέχρι τις 20/04) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 20 Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Και ο Ερμής θα βρίσκεται μετά τις 3 Απριλίου στον 10ο ηλιακό οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, που όμως δεν θα οφείλονται τόσο στην σκληρή δουλειά, όσο στις καλές δημόσιες σχέσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο ανακόπτεται η φόρα, καθώς ο πλανήτης γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο, και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για προβλήματα, καθυστερήσεις και λάθη.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 11 του μήνα τον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.  Μετά τις 11 του μήνα, που περνάει η Αφροδίτη στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σας προσώπου. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν μια αρμονική χρονική περίοδο με το ταίρι τους, με το οποίο θα ανακαλύψουν πιθανά κάποια κοινά ενδιαφέροντα που θα τους φέρουν πιο κοντά. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) προμηνύει αξέχαστες συναντήσεις και γνωριμίες που θα επηρεάσουν την εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Από κάτι θα απαλλαγείτε τις μέρες αυτές, ένα καινούργιο φορτίο όμως θα επωμιστείτε. Η Πανσέληνος ευνοεί την ολοκλήρωση κάποιων δράσεων με επιτυχία, οπότε συντονίστε τις δράσεις σας. Μια προβληματική συγγενική σχέση ίσως τώρα να μπορέσει να βελτιωθεί. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Κριό της 20 Απριλίου ενεργοποιεί τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας βρίσκει κουρασμένους από τα καθημερινά προβλήματα και την ρουτίνα. Αναζητάτε διεξόδους, μπορεί μέσα από σύντομες διακοπές, ίσως όμως και μέσα από ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Ίσως να αποφασίσετε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, προέχει όμως για την κατάκτηση της επιτυχίας η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση στον τομέα δραστηριοποίησης σας.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 5, 10, 19, 23, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  12, 17, 25, 30

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 20 Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό σας οίκο και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στις επαφές σας θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί και θα είστε πολύ πιο έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις των συνομιλητών σας. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 3 Απριλίου. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε δε μετά τις 21.04, που ο πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και τα προβλήματα μπορεί να πολλαπλασιαστούν. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται μέχρι τις 11 Απριλίου τον 9ο ηλιακό οίκο και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Μετά τις 11 Απριλίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και  το ενδιαφέρον σας τρέφεται σε ζητήματα καριέρας. Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής μπορεί να ξεκινήσουν σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον ή με άτομα που θα μπορούσαν να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό της 6 Απριλίου σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών. Κάποιοι από σας θα πάρουν πίσω κάποια χρήματα που δάνεισαν, ενώ άλλοι ίσως να λάβουν μια αύξηση μισθού ή ένα μπόνους από την δουλειά τους. Επίσης, μια νέα πηγή εισοδημάτων ίσως να βρεθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να κάνετε προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και συνιστά να λύσετε μέσα από ειλικρινή συνεννόηση τα προβλήματα στην σχέση σας. Οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν θεαματικά, μόνο όμως εάν αποφασίσετε να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι. Διαφορετικά σας περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 13, 17, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  11, 15, 19, 28

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Στις 20 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ακόμη και αν δεν έχετε εμμονές με την τάξη και την καθαριότητα, το διάστημα αυτό μπορεί να αφιερώσετε χρόνο στο καθάρισμα ή στην τακτοποίηση του χώρου σας. Και ο Ερμής βρίσκεται μετά τις 3 Απριλίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο.  Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Στις 21.04 γυρίζει ωστόσο ανάδρομος, οπότε ανακόπτεται η δυναμική του στον τομέα που σας επηρεάζει. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται αρκετή προσοχή για αποφυγή λαθών και παραλείψεων και να είστε προετοιμασμένοι για αναβολές, ακυρώσεις ή και βλάβες χρηματολογικού εξοπλισμού.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται μέχρι τις 11 Απριλίου τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Μετά τις 11 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον 9ο οίκο, και φαίνεται να σας έλκει το διάστημα που ακολουθεί το άγνωστο αλλά και το εξωτικό. Άτομα διαφορετικής κουλτούρας, από άλλες χώρες ή με διαφορετικές καταβολές φαντάζουν η τέλεια επιλογή στα μάτια σας. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου είναι στο ζώδιο σας και είναι μια μοναδική ευκαιρία να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής πορεία σας μέσα από μια διαφορετική οπτική. Πολλοί μεταξύ σας θα σκεφτείτε να αλλάξετε κάτι στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Καθορίστε μόνοι σας τον δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε και μην περιμένετε βοήθεια ή καθοδήγηση από κανέναν. Είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στις κάθε είδους σχέσεις σας. Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός θα είναι έντονος το διάστημα αυτό και ίσως να υπάρξουν διαπραγματεύσεις που δεν περιμένατε. Με πνεύμα συμβιβασμού και συνεργασίας αναζητήσετε ομοϊδεάτες, πρόθυμους να συμπορευτούν μαζί σας. Η επαγγελματική σας πορεία ωστόσο ίσως να αλλάξει το διάστημα που ακολουθεί.

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  5, 10, 15, 19, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  8, 13, 21, 25

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Απριλίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 20/04 μετακινείται στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Ο Ερμής ακολουθεί μια σχεδόν παράλληλη με τον Ήλιο πορεία το διάστημα αυτό και στις 3 Απριλίου διέρχεται τον 7ο οίκο σας. Από την θέση του αυτή θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και να έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα επεκτατικά σας σχέδια, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε καινούργιο προσωπικό ή να κλείσετε όλες εκείνες τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Στις 21 Απριλίου ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, οπότε φροντίστε μέχρι τότε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο στο ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Το υπόλοιπο του μήνα, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα βοηθήσει τους δεσμευμένους να εμβαθύνουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύονται από άτομα που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα και ψυχική υγεία) ενεργοποιεί η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό και πολλοί μεταξύ σας θα προτιμήσετε την μοναξιά από τα πολύβουα πλήθη. Γεγονότα του παρελθόντος επανέρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει επιτέλους να καταπιαστείτε μαζί τους, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση. Εάν απαιτείται η επανεκκίνηση σε κάποιο τομέα της ζωής σας, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό βρίσκεται πάνω από τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) και φαίνεται να επηρεάζει την φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να μην ξεφεύγετε από το μέτρο. Αποφύγετε τις υπερβολές σε κάθε επίπεδο!

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 4, 25, 27, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  8, 17

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Απρίλιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Στις 20 Απριλίου ωστόσο περνάει στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Και ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 3 Απριλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα καριέρας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε ωστόσο να κάνετε τις κινήσεις σας πριν τις 21.04, μια και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ανάδρομος και δεν προσφέρεται για καινούργιες δράσεις, εκτός και αν είστε γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 11 Απριλίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Το υπόλοιπο του Απριλίου, με την Αφροδίτη από τον 7ο οίκο, έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να λύσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό πέφτει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση) και σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για την εξομάλυνση των σχέσεων σας, όπως και την σφυρηλάτηση νέων φιλικών σχέσεων. Κοινωνικοποιηθείτε, επικοινωνήστε, βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, πραγματοποιήσετε εξορμήσεις ή δράσεις από κοινού. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό σας επηρεάζει στον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών. Είναι μια δημιουργική και χαρούμενη περίοδος για σας, που θα σας γεμίσει με ικανοποίηση. Μια ρομαντική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια ειλικρινή και μακροχρόνια σχέση. Ακόμη όμως και αν δεν επιβιώσει στον χρόνο, το αποτύπωμα της θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την μετέπειτα πορεία σας.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  2, 4, 25, 27, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  8, 17

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Στις 20 Απριλίου μετακινείται ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Και ο Ερμής βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μετά τις 3 του μήνα, απογειώνοντας την δημιουργικότητα σας και βοηθώντας σας από την θέση του αυτή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους απογόνους σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, οπότε όχι μόνο αδυνατεί να σας παρέχει την θετική του ενέργεια και στήριξη στον τομέα αυτό, αλλά και δημιουργεί σειρά προβλημάτων στην καθημερινότητα σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο από την αρχή μέχρι και τις 11 Απριλίου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Το υπόλοιπο του μήνα, με τον πλανήτη του έρωτα να διέρχεται τον 6ο ηλιακό σας οίκο, χαρακτηρίζει ένα μάλλον αντιερωτικό διάστημα, καθώς η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε ζητήματα καριέρας. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό έχει άμεση επίπτωση στην καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Εάν δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, θα μπορέσετε να έχετε όσα επιθυμείτε. Αρκεί βέβαια τα σχέδια σας να είναι ρεαλιστικά. Η φιλοδοξία με κάποιο μέτρο θα φανεί επίσης υποβοηθητική σε κάποιες καταστάσεις. Εμπλακείτε λιγότερο σε συγκρούσεις και μην επιμένετε χωρίς λόγο στην άποψη σας, εάν θέλετε να κάνετε καριέρα. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Κριό της 20 Απριλίου επηρεάζει το ζώδιο σας σε ζητήματα του 4ου οίκου (οικογένεια, ρίζες και σπίτι). Εάν υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια, με τα παιδιά σας ή με την ίδια την κατοικία σας, θα πρέπει να τα επιλύσετε άμεσα. Πρέπει να απαλλαγείτε από ότι σας εμποδίζει να ζήσετε μια ήρεμη και ισορροπημένη οικογενειακή ζωή. Σε πιθανές αγοραπωλησίες ακινήτων, να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 8, 12, 16, 20, 25, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  6, 10, 14, 18, 22, 27

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Απριλίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής εισέρχεται και αυτός στις 3 Απριλίου στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, βοηθώντας σας να διευθετήσετε εκκρεμή οικογενειακά ζητήματα ή πιεστικά ζητήματα στέγασης. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, και δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πραγματοποιήσετε σημαντικές κινήσεις ή αλλαγές, εκτός και αν έχετε ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μεταξύ αρχών και 11 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Το υπόλοιπο του Απριλίου που περνάει η Αφροδίτη στον 5ο οίκο, οι συνθήκες γίνονται ιδανικές για τις σχέσεις! Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσετε τα προβλήματα και να επέλθει ηρεμία. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα ξέρουν τι ζητούν από την ζωή τους ή το άτομο που τους ενδιαφέρει ερωτικά. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό σας επηρεάζει σε ζητήματα του 9ου οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια). Ίσως το διάστημα αυτό να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες για μια παλιά διένεξη σας και να λυθούν οι απορίες σας. Σε πιθανά ταξίδια ίσως να υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων, αναβολές ή καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίζουν και θα σας αποσυντονίσουν. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας του ζωδίου σας. Μπορεί τις μέρες αυτές να υπάρξουν έκτακτα επαγγελματικά ταξίδια ή κρίσιμες επαφές, που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σας πορεία. Αποφύγετε να αναλάβετε πολλές νέες ευθύνες, γιατί δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  1, 6, 11, 15, 18, 22, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  4, 9, 13, 17, 20, 25

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις, αποδράσεις και ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής. Και ο Ερμής θα εισέλθει στις 3 Απριλίου στον 3ο οίκο σας, σηματοδοτώντας μια κατάλληλη χρονική περίοδο για να αλλάξετε δουλειά ή να αγοράσετε ένα νέο  μεταφορικό μέσο, όσοι έχετε σκοπό να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις. Στις 21.04 ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, οπότε καλό θα ήταν να έχετε ολοκληρώσει μέχρι τότε τις αλλαγές ή μεταβολές που θέλετε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας το διάστημα μέχρι τις 11 Απριλίου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Μετά τις 11 Απριλίου, που η Αφροδίτη περνάει στον 4ο οίκο, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι η χρονική στιγμή που μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο σας, να αναβαθμίσετε αισθητικά το σπίτι σας και να του δώσετε ένα νέο αέρα. Και οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειας ευνοούνται το διάστημα αυτό. Επωφεληθείτε από την θέση αυτή της Αφροδίτης και εξομαλύνετε τις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό επηρεάζει το ζώδιο σας σε ζητήματα του 8ου οίκου (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και συνιστά να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας και των ατόμων που σας περιβάλουν. Μην αναβάλετε κάτι που μπορείτε να τακτοποιήσετε σήμερα. Αμοιβές από υπηρεσίες που προσφέρατε στο παρελθόν μπορεί να πληρωθούν τις μέρες αυτές. Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό άπτεται ζητημάτων του 2ου οίκου του ωροσκοπίου σας και αγγίζει την υλική πλευρά της ζωής σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε δαπάνες σημαντικού ύψους για ένα ακίνητο σας, που δεν υπολογίσατε. Πολλοί όμως μεταξύ σας μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος και να βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Προσοχή ωστόσο τις δαπάνες σας.  

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 12, 16, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  6, 10, 14, 18, 24, 29.