Αλίντα τι σου λένε τα άστρα για τα 12 ζώδια αυτό το μήνα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος από την Παρθένο θα φωτίσει το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο ((υπηρεσίες, υγεία, εργασία), δίνοντας σας αρκετές χαρές αλλά και λόγους για να αισθανθείτε περήφανοι για την δουλειά και τα επιτεύγματα σας. Θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερα, να κατακτήσετε καλύτερες θέσεις και θα αξιοποιήσετε όλα εκείνα τα μαθήματα που πήρατε τους τελευταίους μήνες. Θα πρέπει να ξεδιαλύνεται όμως τι λειτουργεί στην ζωή σας και να το διατηρήσετε, ενώ ότι δεν είναι πιά λειτουργικό ή παραγωγικό, θα πρέπει να το κάνετε πέρα. Είναι η περίοδος που θα δώσετε προσοχή στην λεπτομέρεια και θα μπορέσετε να επιλύσετε τα μικρά καθημερινά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί με τον χρόνο. Ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι), επιτρέποντας σας να ζυγίζετε με σχετική ευκολία τα υπέρ και τα κατά των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν ή κατά τον χειρισμό σύνθετων ή δύσκολων καταστάσεων. Τώρα δεν λαμβάνετε υπόψιν σας μόνο το δικό σας συμφέρων, αλλά και τις απόψεις ή τα συμφέροντα των γύρω σας. Η διάθεση για συνεργασία θα είναι έντονη και θα περάσετε πολύ από τον εργασιακό σας χρόνο μέσα στο μήνα με διαπραγματεύσεις ή διαβουλεύσεις, επικοινωνώντας με συνεργάτες ή συναδέλφους, επιδεικνύοντας ψυχραιμία και μια διπλωματική προσέγγιση που είναι ασυνήθιστη για το ζώδιο σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη θα ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αλλά από τις 11 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στον 8ο (σεξ και πάθη). Οι διελεύσεις αυτές υποδηλώνουν ότι καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα θα καταφέρετε όχι μόνο να διατηρήσετε αγαστές και ήρεμες σχέσεις με το ταίρι σας, αλλά να εμβαθύνετε το μεταξύ σας δέσιμο σε πιο πνευματικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα είναι περισσότερο από ποτέ έτοιμοι να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση σε μακροχρόνια βάση και οι ελπίδες να συναντήσουν άτομο αντίστοιχης νοοτροπίας είναι μεγάλη. Στις συναισθηματικές σχέσεις ο μήνας φέρνει ηρεμία και αρμονία, οπότε μια νέα σχέση μπορεί να ευεργετηθεί στο έπακρο από το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό στα πρώτα της βήματα. Για κάποιους του ζωδίου σας μπορεί να υπάρξει και κάποια οικονομική εύνοια που θα οφείλεται στον σύντροφό τους. Το σίγουρο είναι όμως, ότι το ήρεμο για τα συναισθηματικά σας πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να επουλωθούν τυχόν πληγές του παρελθόντος και να συνεχίσετε την κοινή σας πορεία πιο ενωμένοι και ισχυροί από ποτέ.

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), δημιουργώντας σας την ανάγκη να ξεφύγετε για λίγο από τις ευθύνες και την καθημερινότητα. Είναι καιρός να φροντίσετε και για τις προσωπικές σας ανάγκες, να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε. Μετά από αρκετό καιρό θα είστε και πάλι εύθυμοι, αποτελώντας το επίκεντρο και την ψυχή της παρέας. Θα είστε κοινωνικοί, εξωστρεφείς, ζεστοί στην επικοινωνία και θετικοί, κάτι που αναμένεται να κινήσει την προσοχή των γύρω σας και να φέρει θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Ο Ερμής από την άλλη πέρασε στις 30 Αυγούστου στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υπηρεσίες, υγείας, εργασία), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.  Η παραμονή του στον τομέα αυτό της ζωής σας θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα σας στην εργασία και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και τα πιο πολύπλοκα προβλήματα ή project με αρκετή ευχέρεια και άνεση. Η περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά γόνιμη για συγγραφείς, καθώς και για όσους ασχολούνται με τις επικοινωνίες ή τις ψηφιακές τεχνολογίες. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα θελήσουν να βελτιώσουν την περίοδο αυτή τις επαγγελματικές δεξιότητες τους, κάτι που θα τους ευνοήσει μακροχρόνια. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, ο Σεπτέμβριος προβλέπεται να φέρει αρκετές επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες, συνεταίρους, υπαλλήλους ή προμηθευτές, περνώντας από μια περίοδο σχετικής αδράνειας και φλύαρων σκέψεων, σε αποφασιστική δράση και διεύρυνση του κύκλου επαφών σας, άρα και των προοπτικών σας.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το ξεκίνημα του μήνα βρίσκει τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αλλά στις 10 Σεπτεμβρίου περνάει στον 7ο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι). Για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους του ζωδίου σας, ο μήνας αυτός θα είναι αρμονικός και ήρεμος. Θα προσπαθήσετε να απαλλάξετε το ταίρι σας από περιττά φορτία ή να το ξεκουράσετε, αναλαμβάνοντας επιπλέον ευθύνες στο σπίτι. Είναι μια φάση που προσφέρετε αγάπη και αφοσίωση στον σύντροφό σας και επιθυμείτε να του το δείξετε με κάθε δυνατό τρόπο. Και για αυτό τον λόγο ίσως κάποιοι προχωρήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο σε ένα αποφασιστικό επόμενο βήμα, που μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή μια πρόταση γάμου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας πιέζεστε το διάστημα αυτό, καθώς έχετε την ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας και να αφοσιωθείτε σε έναν σύντροφο, που προς στιγμήν δεν υπάρχει. Μέσα στον μήνα όμως έχετε πολλοί από σας την εύνοια να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα οδηγήσει μελλοντικά σε μια καινούργια σχέση.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος (οικογένεια, ρίζες, σπίτι) είναι ενεργοποιημένος κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Σεπτεμβρίου από την παρουσία του Ήλιου, υποδηλώνοντας ότι το μήνα αυτό θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στη οικογένεια σας, σε κάποιες δουλειές του σπιτιού ή προσπαθώντας να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο λίγο πιο άνετο ή όμορφο. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας αναθερμαίνονται και σας τραβούν οι οικογενειακές παραδόσεις, που τις θυμόσαστε και πάλι. Το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες διακοπές ή εκδρομές με μέλη της ευρύτερης οικογένειας σας μέσα στον μήνα είναι μεγάλο, ή εναλλακτικά να καλέσετε ή να φιλοξενήσετε στον χώρο σας ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Οικογενειακά ζητήματα ωστόσο θα απαιτήσουν μέσα στον μήνα την προσοχή σας, όπως και άμεσες λύσεις και αποφασιστικούς  χειρισμούς. Ο Ερμής έχει μετακινηθεί από τις 30 Αυγούστου στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όπου και θα παραμείνει μέχρι την πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη! Το διάστημα αυτό θα έχετε μια εγγενή απροθυμία να μοιραστείτε την δουλειά σας με άλλους, πόσο μάλλον τις επιτυχίες σας. Η διέλευση αυτή όμως θα σας αναγκάσει να δείτε τον κόσμο μέσα από διαφορετική οπτική, να αλλάξετε απόψεις για σημαντικά ζητήματα, καθώς και να συγκεντρώσετε ιδέες, που θα δώσουν ώθηση στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, με ευεργετικές συνέπειες στην δουλειά σας, ειδικά εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Το διάστημα αυτό όμως, στην προσπάθεια σας να αποκρύψετε τις σκέψεις ή τις δράσεις σας, θα καταφύγετε σε πολλά ψέματα, μικρά ή μεγάλα, ενώ οι υποκριτικές σας ικανότητες θα είναι άξιες Όσκαρ! Προσοχή όμως στην τάση σας να χειραγωγείτε τους γύρω σας για να πετύχετε τους σκοπούς σας! Θα έχετε την δυνατότητα να το κάνετε με άνεση στην φάση αυτή, θα κληθείτε όμως να πληρώσετε τον λογαριασμό αμέσως μετά…

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η αρχή του μήνα βρίσκει την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σας οίκο, παρέα με τον Ερμή, για να περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο στον 6ο (υπηρεσίες, υγείας, εργασία). Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς ευνοϊκότερο για τα αισθηματικά σας, καθώς θα είστε πιο ρομαντικοί, ευγενικοί και προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωση σας με πρακτικούς τρόπους και χειρονομίες, όπως είναι να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις και να βοηθήσετε το ταίρι σας να ανασάνει και να ξεκουραστεί. Ωστόσο στην συνέχεια η προσοχή σας στρέφεται στην δουλειά σας, γιατί ίσως να υπάρξουν μεγαλύτερες προκλήσεις στον τομέα αυτό της ζωής σας, που θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι κακή η περίοδος μετά τις 11.09 για την συναισθηματική σας ζωή. Απλά θα πρέπει να βρείτε κάποιες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Όσο για τους αδέσμευτους, ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες ή μια νέα σχέση είναι πιο εύκολο να υπάρξουν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στην Παρθένο και στον 3ο  ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), υποδηλώνοντας ότι κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής θα επιδείξετε την θέληση αλλά και την αποφασιστικότητα να ασκήσετε επιρροή στην επίλυση ζητημάτων. Είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί και έχετε αναπτυγμένο το χάρισμα της πειθούς, μέσα από το κατάλληλο λεξιλόγιο και τα ανάλογα επιχειρήματα, ώστε να επηρεάσετε τον συνομιλητή σας. Η γενικότερη στάση σας θα είναι εποικοδομητική, με προσανατολισμό στην πρακτική επίλυση των προβλημάτων, κάτι που θα σας βοηθήσει να διαδραματίσετε κρίσιμο ρόλο σε καταστάσεις που θα απαιτήσουν αντίληψη και γρήγορα αντανακλαστικά. Ο Ερμής έχει περάσει από τις 30 Αυγούστου στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Η διέλευση αυτή υποδηλώνει την στήριξη των μελών της οικογένεια σας σε ζητήματα καριέρας ή επαγγελματικών επιλογών. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως να ξεκινήσετε την μεταβίβαση κάποιων αρμοδιοτήτων της επιχείρησης σας στους απογόνους σας, για την καλύτερη προετοιμασίας της διάδοχης κατάστασης. Με την θέση αυτή του Ερμή στο ωροσκόπιο σας γίνεται ωστόσο η επικοινωνία σας με συνεργάτες, συνεταίρους ή προμηθευτές, ακόμη και με ανταγωνιστές, ειλικρινής και ανοιχτή, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε περιπέτειες, εάν δεν προσέξετε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται παράλληλα με τον Ερμή στον 4ο οίκο στις αρχές του μήνα, για να περάσει μετά τις 11 Σεπτεμβρίου στον 5ο  (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όπου και θα παραμένει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. Με τις διελεύσεις αυτές θα έχετε την έμφυτη αίσθηση, πώς να δημιουργήσετε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, κάτι που θα ευεργετήσει την οικογενειακή σας ζωή. Μετά το πρώτο δεκαήμερο δε, γίνεστε πιο ρομαντικοί και το επίκεντρο της προσοχής σας είναι στραμμένο, στο πως να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο. Οι διαφορές και οι συγκρούσεις περνάνε στο περιθώριο και μέσα από μια ήρεμη και αρμονική επικοινωνία θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ότι ταλαιπωρεί την σχέση σας. Όσο για τους αδέσμευτους, μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομαντικές συναντήσεις και ειδύλλια, που όμως δεν θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Απολαύστε το τουλάχιστον όσο διαρκεί!     

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και τα αισθήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο της ζωής σας τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Σεπτεμβρίου, με τον Ήλιο να διέρχεται τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα είστε εξαιρετικά περήφανοι το διάστημα αυτό για τα αποκτήματα σας και η επιθυμία σας για οικονομική ασφάλεια θα είναι κάτι παραπάνω από έντονη, μια και η αυτοεκτίμηση σας συνδέεται άρρηκτα με τα επιτεύγματα και την οικονομική σας επιφάνεια. Κάντε καλή χρήσης της εύνοιας του σύμπαντος μέσα στον Σεπτέμβριο, τοποθετώντας γερά θεμέλια στα επαγγελματικά σας, βελτιώνοντας παράλληλα και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, αποβάλλοντας κάθε αίσθημα κτητικότητα. Με τις δεξιότητες που διαθέτετε μπορείτε την περίοδο αυτή να βοηθήσετε έμπρακτα τους γύρω σας να πετύχουν τους στόχους τους και ορισμένο επίπεδο υλικής άνεσης, ώστε να απολαύσουν και αυτοί κάποιες χαρές στην ζωή. Ο Ερμής έχει περάσει στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και ετοιμάζεται για την μακροχρόνια παραμονή του (μέχρι τις 5 Νοεμβρίου!) στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας. Η επικοινωνία σας βελτιώνεται και παρουσιάζεται εύνοια σε συνομιλίες, διαπραγματεύσεις ή καθημερινές επαφές. Θα υπάρξει σημαντική διεύρυνση των ενδιαφερόντων σας, σε τέτοιο σημείο δε, που δεν θα σας μένει χρόνος να ανασάνετε. Αλλά λόγω των πολλαπλών ενδιαφερόντων, θα σας είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο πράγμα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε τίποτε στην ώρα του. Καλό θα είναι να μοιράσετε κάποιες αρμοδιότητες στους γύρω σας, όσο θα διαρκεί η διέλευση αυτή, εάν δεν θέλετε να ξεφύγετε χρονικά τελείως από τους στόχους σας.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Ερμή στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας,  για να μετακινηθεί για το υπόλοιπο του μήνα στον 4ο (οικογένεια, σπίτι, ρίζες). Μέσα στον Σεπτέμβριο θα επιδιώξουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας να δημιουργήσουν μια ήρεμη, γαλήνια και όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι τους, βοηθώντας να αποκατασταθούν οι ισορροπίες και η ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να επιχειρηθεί μια ανανέωση των χώρων ή μια αλλαγή διακόσμησης, προσοχή όμως στις δαπάνες σας! Όσο για την αγάπη, το διάστημα αυτό πολλοί από σας μπορεί να γίνετε πολύ συναισθηματικοί. Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να φροντίσετε το ταίρι σας ή να δείξετε την δέουσα προσοχή και ενδιαφέρον, συμπάσχοντας με τα δικά του προβλήματα. Προσέξτε όμως να μην πνιγείτε από το πολύ συναίσθημα και χάσετε κάθε επαφή με την πραγματικότητα…

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα περάσει κάτι περισσότερο από τρείς βδομάδες στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτό της προσωπικότητας σας, τοποθετώντας σας αυτόματα στο επίκεντρο των γεγονότων και των δραστηριοτήτων. Όταν φιλοξενείτε τον Ήλιο στο ζώδιο σας, είναι πολλές φορές μια αμφιλεγόμενη περίοδος για σας, καθώς αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα επιδιώξουν το διάστημα αυτό να κερδίσουν με κάθε δυνατό μέσο αναγνώριση και καταξίωση, διαγκωνιζόμενοι με τους ανταγωνιστές τους. Σε γενικές γραμμές όμως, χαρακτηρίζεστε για τις ηγετικές σας ικανότητες, είστε σε θέση να εμπνεύσετε τους γύρω σας και να εμφυσήσετε ένα νέο όραμα, ενώ η γοητεία σας βοηθάει αποτελεσματικά να πετύχετε τους στόχους σας. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να είστε δίκαιοι και αμερόληπτοι απέναντι στους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 2ο οίκο σας, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τα οικονομικά και τα αποκτήματα σας, βοηθώντας σας να γεννήσετε ιδέες που θα σας αποφέρουν χρήματα. Επιτυχία θα έχουν όσοι ασχολούνται με το εμπόριο ή δραστηριοποιούνται κάπου που έχει σχέση με οικονομικές συναλλαγές (Τράπεζες, Χρηματιστήρια, κλπ). Η προσέγγιση σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είναι καθαρά υλιστική και θα κυνηγάτε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Ωστόσο κάποιο έκτακτο γεγονός, πιθανά από υπαιτιότητα του συντρόφου σας, θα σας βγάλει εκτός προγράμματος και θα σας κάνει έξαλλους.     

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα διέρχεται η Αφροδίτη τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει στην συνέχεια στον 3ο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς). Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μάλλον αρμονικός, αν και πυρετώδης μήνας για την προσωπική σας ζωή και τα αισθηματικά σας. Ο μήνας φωτίζει την υλική πλευρά της ζωής σας, ιδίως με την διέλευση του Ερμή από τον 2ο οίκο σας, ευτυχώς όμως που μετακινείται η Αφροδίτη μετά τις 11 του μήνα και σας κάνει αρκετά πιο επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Καλό θα είναι να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και διαμάχες, εάν είστε δεσμευμένοι, αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε μια σημαντική γνωριμία με άτομο φιλόδοξο, ταλαντούχο και εξαιρετικά παθιασμένο με την δουλειά του, του οποίου οι απαιτήσεις όμως θα είναι υψηλές, κάτι που θα σας αποθαρρύνει κάπως. Μόνο με διπλωματία και αρκετό τακτ μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές με ένα τέτοιο άτομο και να ξεκινήσετε μια σχέση μαζί του.

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 12ος ηλιακός οίκος σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία, όνειρα και παρασκήνιο) ενεργοποιείται τα τρία πρώτα δεκαήμερα του μήνα, με την διέλευση του Ήλιου μέσα από την Παρθένο, για να περάσει στην συνέχεια στις 22.09 στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, αυτόν της προσωπικότητας σας. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας, που ενδεχομένως να χρειαστεί να καθαρίσετε από τα περιττά και τα άχρηστα της ζωής σας, που έχετε συσσωρεύσει με την πάροδο των ετών. Προβλήματα του παρελθόντος ίσως να επανέλθουν και να σας πιέσουν ψυχικά, κάτι που θα σας δώσει την αφορμή για το μεγάλο ξεκαθάρισμα της ζωής σας. Γεγονός πάντως είναι ότι πολλοί μεταξύ σας θα χρειαστείτε μέσα στον μήνα για τον α΄ ή β΄ λόγο σωματικό, ψυχικό ή συναισθηματικό καθαρισμό, ώστε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Κάποιο θα επιλέξετε για τον λόγο αυτό για λίγο την αποστασιοποίηση και την μοναξιά, μακριά από την βαβούρα της καθημερινότητας. Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο σας στις 30 Αυγούστου και αναμένεται να τον φιλοξενήσετε μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, καθώς στα τέλη Σεπτεμβρίου γυρίζει για τρίτη και τελευταία φορά για το 2021 ανάδρομος. Κατά την διάρκεια της διέλευσης του θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους γύρω σας. Σύντομα ταξίδια, κυρίως επαγγελματικής φύσης,  είναι πιθανά με τον Ερμή στο σπίτι σας, δεν αποκλείεται όμως να συνδέονται και τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Μέσα στον Σεπτέμβριο ενδεχομένως να ενδιαφερθείτε για μια νέα κατεύθυνση στο αντικείμενο εργασία σας ή ακόμη και για ένα εντελώς νέο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην απόκτηση νεών γνώσεων ή δεξιοτήτων.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο από τις 16 Αυγούστου, και αναμένεται να περάσει στον 2ο οίκο (χρήματα, αποκτήματα, αγαθά) στις 11.09. Λόγω της διέλευσης αυτής, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε ζητήματα επιβίωσης, στην καριέρα σας, στις συνεργασίες σας και τους συνεργάτες, στα υλικά σας αποκτήματα και την περιουσία σας. Μόνο στα συναισθηματικά σας δεν θα είναι, κάτι που ωστόσο δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα με το ταίρι σας. Αντίθετα μάλιστα, μέσα από το σκηνικό αυτό ίσως να δεθείτε πολύ περισσότερο με τον σύντροφό σας, σχεδιάζοντας από κοινού το μέλλον σας. Υπάρχει δε και το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία ή να συγκατοικήσετε με τον εκλεκτό της καρδιάς σας, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Για τους αδέσμευτους η διέλευση αυτή μπορεί να φέρει μια γνωριμία και ένα γρήγορα γάμο με άτομο μεγάλης οικονομικής επιφάνειας ή μια σχέση με άτομο τουλάχιστον ευκατάστατο, αν όχι πλούσιο. Η πλειοψηφία ωστόσο των ελεύθερων του ζωδίου σας θα προτιμήσει μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση, από τις ευκαιριακές και επιφανειακές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο επιλεκτικοί στις επιλογές τους. Αποφασίστε τις θέλετε ή τι έχετε ανάγκη την παρούσα στιγμή και κινηθείτε ανάλογα, γιατί ευκαιρίες υπάρχουν για όλους αυτό το μήνα.

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρεθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Σεπτέμβρη στον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλίες, ομάδες και κοινωνική διάδραση), στρέφοντας αρκετοί από σας την προσοχή σας στην κοινωνική ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Για την ακρίβεια, αρκετοί θα χρειαστείτε μέσα στον μήνα την στήριξη φιλικών σας προσώπων, γεγονός που θα αποτελέσει και ένα τεστ για τις φιλικές σας σχέσεις. Εάν μια σχέση έχει χάσει πλέον την δυναμική της, έχετε απομακρυνθεί αρκετά λόγω συνθηκών ζωής ή λόγω αξιών και απόψεων, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποφασίσετε, εάν θα προσπαθήσετε να την αναζωογονήσετε ή εάν θα την αφήσετε να σβήσει, απομακρυνόμενοι. Για κάποιους άλλους όμως η διέλευση αυτή μπορεί να σημαίνει την συμμετοχή τους σε συλλογικές δράσεις ή έργα ή την συσπείρωση σας γύρω από μια ομάδα, που θα προασπίζεται τα συμφέροντα σας. Ο Ερμής έχει ξεκινήσει την μακροχρόνια παραμονή του στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και όνειρα), προαναγγέλλοντας καλή τύχη και επιτυχίες σε τομείς επιστημονικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντας, σε απομακρυσμένες θέσεις εργασίας (τηλεργασία) ή σε δευτερεύουσες απασχολήσεις. Οι εξωτερικές επαφές αναμένεται να είναι αρκετά λιγότερες σε επαγγελματικό επίπεδο το διάστημα διέλευσης του Ερμής από τον οίκο αυτό του ωροσκοπίου σας, ενώ θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τον ψυχικό σας κόσμο. Ίσως δε διαπιστώσετε, ότι αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα χρησιμοποίησαν κάποιοι τα λεγόμενα ή τις πράξεις σας εναντίων σας, για να σας βλάψουν επαγγελματικά. Τώρα μπορείτε να εντοπίσετε τους λανθασμένους χειρισμούς σας και την δική σας ευθύνη στην διαμορφούμενη κατάσταση, ώστε να αποφύγετε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.    

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή το πρώτο δεκαήμερο στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να μετακινηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, αυτόν της προσωπικότητας σας. Όσο παραμένει στον 12ο οίκο, έχετε την μοναδική ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που θαυμάζετε μυστικά ή σας ενδιαφέρει συναισθηματικά αλλά δεν βρήκατε ακόμη τρόπο να το προσεγγίσετε. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, είναι σαν να πέφτει ο ήλιος επάνω σας και να λούζεστε στο άπλετο  φως  και την γοητεία! Οι επιτυχίες σας στο αντίθετο φύλλο θα είναι πολλές και θα είναι στο χέρι σας να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε ή έχετε ανάγκη. Η Αφροδίτη κατά το πέρασμα της από το ζώδιο σας, σας προικίζει επίσης με διπλωματικό πνεύμα και τακτ, που αναμένεται να σας φανούν χρήσιμα, εκεί που οι σχέσεις χρειάζονται κάποια δουλειά για να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα. Την περίοδο αυτή μπορείτε να βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία σας με το ταίρι σας, να συζητήσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν και να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις.    

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, στρέφοντας την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως αποφασίσετε μέσα στον Σεπτέμβριο να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, ξεκινώντας την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων, ενώ άλλοι ίσως να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι, για το οποίο είχατε μέχρι πρότινος αμφιβολίες. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα είναι εξαιρετικές το διάστημα αυτό, κάτι που θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες, κοινωνικές δράσεις), βοηθώντας σας να διευρύνετε τον κοινωνικό, φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο, που θα έχει ευεργετική επίδραση στην επαγγελματική σας ζωή. Καινοτόμες ιδέες θα υπάρξουν μέσα στον μήνα, καθώς και αντισυμβατικοί χειρισμοί στα υπάρχοντα προβλήματα.  Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε νέες επενδύσεις, ο Σεπτέμβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας να βρείτε ένα καινούργιο επενδυτή! Το ίδιο ισχύει επίσης εάν αποσκοπείτε να δημιουργήσετε έναν συνεταιρισμό ή μια κοινοπραξία. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι με το μέρος σας. Το μόνο που δεν σας ευνοεί, είναι η μοναχική επαγγελματική πορεία, αποκομμένοι από συλλογικές δράσεις…

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Και η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 11ο οίκο σας, παράλληλα με τον Ερμή κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, για να περάσει μετά στον 12ο (μυστικά, απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία). Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις με άτομα που μπορεί να χαθήκατε με τον καιρό ή να ψυχρανθήκατε στο παρελθόν. Μπορείτε όμως να διευρύνετε επίσης τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σας, γίνεστε λίγο πιο  ευαίσθητοι και σπλαχνικοί, ενδεχόμενα θυσιάζοντας κάποιες δικές σας επιθυμίες για χάρη του συντρόφου σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να βασανίζεστε από μια σχέση του παρελθόντος, από την οποία δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε ή να κλείσετε οριστικά το κεφάλαιο και να κοιτάξετε μπροστά. Μπορεί όμως και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ένα άτομο παντελώς ακατάλληλο, με αρκετά ψυχολογικά προβλήματα, που θα σας ταλαιπωρήσει.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάτι περισσότερο από τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ανώτατη εκπαίδευση, εξερεύνηση και ταξίδια), μια διέλευση που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποστασιοποιηθείτε για μια στιγμή και να δείτε την μεγάλη εικόνα, ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι μια φάση της ζωής σας που αμφιβάλετε, ζυγίζετε και αξιολογείτε απόψεις και πορεία ζωής, που μπορεί να σας οδηγήσει σε νέα ιδανικά ή μια διαφορετική κατανόηση του κόσμου που σας περιβάλλει. Η εξερεύνηση μπορεί να είναι κυριολεκτική, καθώς μπορεί να αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, ή μεταφορική, με την μελέτη μια ξένης κουλτούρας ή την εκμάθηση μιας νέας για σας γλώσσας. Μπορεί όμως και να ωριμάζει η σκέψη μετακόμισης στο εξωτερικό και να βρίσκεστε στην φάση αναζήτησης ευκαιριών. Ο Ερμής βρίσκεται ήδη από τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στον 10ο οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), όπου και θα παραμείνει για λίγο περισσότερο από δύο μήνες. Πρόκειται για μια διέλευση που μπορεί να φέρει αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, όπως είναι η μετακίνηση σας σε μια άλλη επιχείρηση, η μετακόμιση σε άλλη πόλη, ακόμη και σε άλλη χώρα. Η κινητήρια δύναμη πίσω από τις αλλαγές αυτές, θα είναι ο διακαής πόθος σας για επιτυχία και καταξίωση, καθώς και για κοινωνική ανέλιξη, και για να πετύχετε τους στόχους σας αυτούς είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Εναλλακτικά, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, μέσα στον Σεπτέμβριο ίσως να ξεκινήσετε κάποιες καινούργιες διαδικασίες ή  ένα νέο project που θα σας δίνει χαρά, καθώς θα παρακολουθείτε την επιχείρηση σας να αναπτύσσεται και τα κέρδη σας να αυξάνονται.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, για να περάσει στις 11.09 στον 11ο, έναν τομέα της ζωής σας που αφορά τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές, καθώς και την συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους ή σωματεία. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η προσοχή σας είναι στραμμένη στην καριέρα σας, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για κοινωνική ζωή και ρομαντισμό, ενώ στην συνέχεια η κοινωνική σας ζωή γίνεται πολύ πιο έντονη, αλλά δεν μπορείτε να διακρίνετε εύκολα τα όρια μεταξύ φιλικής επαφής και φλερτ ή ερωτικού ενδιαφέροντος. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ίσως να διαπιστώσετε ξαφνικά, ότι η φιλία σας με ένα πρόσωπο έχει εξελιχτεί χωρίς να το καταλάβετε σε κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό, γεγονός που θα αλλάξει την ζωή σας ριζικά! Αλλά και αντίθετα, μια ερωτική σχέση που έχει ξεφτίσει με την πάροδο του χρόνου, με τις παρούσες πλανητικές διελεύσεις μπορεί να μετεξελιχθεί σε μια εξαιρετική φιλία μεταξύ πρώην εραστών ή συντρόφων.     

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 8ος οίκος του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη, αναγέννηση) ενεργοποιείται μέσα στον Σεπτέμβριο με την διέλευση του Ήλιου μέσα από αυτόν, που προϊδεάζει για σημαντικές ευκαιρίες και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο! Το σύμπαν συνιστά την παρούσα χρονική στιγμή να φέρετε στο φως τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητα σας, να απελευθερώσετε τον πόνο, την απογοήτευση ή όποιο άλλο συναίσθημα κρύβετε στα μύχια της ψυχής σας, γιατί έφτασε η εποχή να κλείσετε παλιούς κύκλους, να απαλλαγείτε από πόνους και εφιάλτες, για να δημιουργήσετε χώρο για το νέο. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν θα είναι πλέον χρήσιμο ή πολύ περισσότερο, φρενάρει την εξέλιξη σας, αντιμετωπίστε τις φοβίες σας κατάματα, τολμήστε να εκφράσετε τις κρυφές επιθυμίες και τα όνειρά σας. Για απλά έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. Και αν δεν κινήσετε εσείς τις ανάλογες διαδικασίες, θα το κάνει το σύμπαν για σας, μέσα από την ακολουθία γεγονότων που θα δρομολογήσει. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας εάν δεν απελευθερωθούν ομαλά, μέσα από δικές σας ενέργειες, μπορούν να προκαλέσουν εκρήξεις μεγατόνων, οι οποίες θα προκαλέσουν ζημιές σε πολύτιμες σχέσεις σας. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ταξίδια και ανώτατη εκπαίδευση) καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα,  στρώνοντας το δρόμο για όσους από σας ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νέες γνώσεις και εμπειρίες ή να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε από κοινού επιχειρήσεις με συνεταίρους ή συνεργάτες από το εξωτερικό, ή σε δουλειές που έχουν σχέση με την νομοθετική εξουσία. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά θετικό για την πορεία της δουλειάς και των οικονομικών σας και θα σας φέρει σε επαφή με νέες δράσεις και τρέχουσες εξελίξεις του επαγγελματικού σας χώρου σε διεθνές επίπεδο.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το πρώτο δεκαήμερο στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, παράλληλα με τον Ερμή, για να περάσει στις 11.09 στον 10ο (καριέρα και δημόσιος βίος). Οι διελεύσεις του πλανήτη του έρωτα και της αποπλάνησης μέσα στον Σεπτέμβριο μας δείχνουν ότι σας περιμένουν κάποια γεγονότα στις αρχές του μήνα, που μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή ακόμη και να σας κάνουν να αλλάξετε ριζικά άποψη για τις προσωπικές σας σχέσεις. Ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό μπορεί να φέρουν για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας νέους έρωτες και ρομαντικές συναντήσεις. Η αγάπη μπορεί να γεννηθεί και να ανθίσει με άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας ή με πολύ ανώτερη κοινωνική θέση από σας. Ίσως όμως και να επιδιώξετε μια τέτοια επαφή και εξέλιξη, υποκινούμενοι από εγωιστικά ή ωφελιμιστικά κίνητρα. Μόνο που στην τελευταία περίπτωση, το σύμπαν δεν μπορεί να επιτρέψει την μακροημέρευση της…

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ήλιο στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι) ανοίγει η αυλαία του Σεπτεμβρίου, μια διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι τις 22.09, για να περάσει στην συνέχεια στον Ζυγό και στον 8ο οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση). Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η εστίαση σας θα είναι στραμμένη στα άτομα που σας περιβάλλουν, με απώτερο στόχο να βελτιώσετε ή να ενισχύσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Μέσα στον μήνα είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να επιλύσετε ενδεχόμενα προβλήματα,  εκκρεμότητες ή διαφορές νομικής φύσης με συμβιβαστικό τρόπο, καθώς τα άστρα ευνοούν για τέτοια προσέγγιση. Θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, απ’ ότι μέσα από την εκδίκαση της υπόθεσης σας. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζετε κάποια κρίση προσωπική ή σε σχέση με συνεργάτες-συνεταίρους, συνιστάται να αναζητήσετε βοήθεια, ενδεχομένως και ειδικού, για να την ξεπεράσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να αφήσει βαθιά τα σημάδια της στην σχέση. Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στον 8ο οίκο σας από τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και αναμένεται να παραμένει στον τομέα αυτό της ζωής σας μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου! Είναι μια διέλευση που θα σας κάνει νευρικούς, αγχώδεις, που και το παραμικρό θα σας στρεσάρει χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σας με τους γύρω σας μπορεί να αλλάξει δραματικά το διάστημα αυτό, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε, για να μην βλάψετε σημαντικές επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Ωστόσο το διάστημα που ακολουθεί θα έχετε την δυνατότητα να κατανοείτε κρυφά κίνητρα και δόλιες βλέψεις, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, ενώ η διαίσθηση σας θα λειτουργεί υποδειγματικά! Προσοχή μόνο στην διαχείριση των οικονομικών σας ή σε τυχόν οικονομική διαπραγμάτευση…

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Ερμή κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον 8ο οίκο σας, για να περάσει στις 11.09 στον 9ο (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση). Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο ίσως κάποιοι από σας να δουν το ταίρι τους μέσα από μια φρέσκια ματιά, ανακαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα του που επιλέγατε να αγνοείτε, καθώς και ελλείψεις ή ανεπάρκειες που αγνοούσατε ότι υπήρχαν. Θα πρόκειται για μια κοσμογονική στιγμή, ειδικά εάν η σχέση είναι μακροχρόνια. Συνιστάται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας, θέτοντας υπόψη του τις διαπιστώσεις σας και εκφράζοντας τα συναισθήματα σας αναφορικά με αυτά. Η πορεία και ειδικά το αποτέλεσμα μια τέτοιας συνομιλίας θα σας δώσει όσα στοιχεία χρειάζεστε ώστε να πάρετε την τελική απόφαση για την πορεία της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσουν ένα άτομο μέσα στον Σεπτέμβριο που θα τους βοηθήσει να αλλάξουν άποψη για τις ρομαντικές σχέσεις. Ίσως δε να συμβεί η γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Θα γοητευτείτε από το άτομο αυτό, από την ακτινοβολία, τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του και αναμένεται να μοιραστείτε μαζί του πολλές, ασυνήθιστες  και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο μέλλον!      

Η εικόνα της αρχής στο κείμενο της Αλίντας είναι λεπτομέρεια από έργο της Γαλλίδας Ρεμπέκα Ντοτρεμέρ, που είναι συγγραφέας, εικονογράφος, σχεδιάστρια κόμικς και έχει γράψει και εικονογραφήσει πολλά παιδικά βιβλία και μία ποιητική συλλογή.