Μια συναυλία για τους πυρόπληκτους στις Αφίδνες

ΑΠΟ ΤΟ SPOTLIGHTPOST TEAM

Η πυρκαγιά της 5ης Αυγούστου άφησε πίσω όλεθρο. Περισσότερα από 120 σπίτια καταστραμμένα, εικοσιτέσσερις χιλιάδες στρέμματα δάσους, καλλιέργειες. Κυρίως όμως, κατέστρεψε όνειρα, ελπίδες και αναμνήσεις. Είναι στο χέρι μας να αναστρέψουμε αυτή την καταστροφή

Πορευόμαστε μαζί

Πορευόμαστε μαζί, είναι το μήνυμα με το οποίο οι σύλλογοι της περιοχής των Αφιδνών (ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσοπηγής Αφιδνών, ο ΣΕΑΔ (Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας), η  ΜΑΚΙΠ (Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ιπποκράτειου Πολιτείας), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφίδνες 2000 και ομάδα κατοίκων των Αφιδνών, Δροσοπηγής και Ιπποκράτειου Πολιτείας), σας  προσκαλούν στην εκδήλωση- συναυλία, που διοργανώνουν με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων. Η συναυλία στήριξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα  18.30, στο Πάρκο ΑΦΙΔΝΟΣ (επί της λεωφόρου Μακεδονίας), στις Αφίδνες Αττικής.

Οι καλλιτέχνες:  

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Φωτεινή Δήμα, Άννα Τυρταίου, Γιάννης Σιδέρης, Αρετή Αϊδονα, Ελένη Μπότη, Δώρα Καπάτου, Γιάννης Μίχος, Μανώλης Mανταδάκης και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η ηθοποιός Νίκη Σερέτη.

Και λαχνοί:

Η κλήρωση των λαχνών θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αφίδνες 2000′ που εδρεύει επί της οδού Ανδρούτσου 10, στις Αφίδνες. Οι κληρωθέντες αριθμοί θα ανακοινωθούν και στην σελίδα Πορευόμαστε μαζί στο Facebook.

Προπώληση εισιτηρίων & χρηματικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό: ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ, ΑΡ.ΛΟΓ.: 893/001851-16 (Εθνική τράπεζα), ΙΒΑΝ: GR9301108930000089300185116.