Η Αλίντα βλέπει στα άστρα τι θα συμβεί στα 12 ζώδια αυτόν τον Σεπτέμβριο του 2023

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Κριός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 23/9 μετακινείται ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής θα συνεχίσει να κινείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, παραμένοντας ανάδρομος μέχρι τις 15/9. Κατά την διάρκεια του πρώτου μισού του Σεπτεμβρίου ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις, λάθη ή παραλείψεις, γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται και πάλι οι καταστάσεις, θα χρειαστεί όμως κάποιος χρόνος για να τρέξουν οι υποθέσεις σας με ομαλούς ρυθμούς.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται όλο τον Σεπτέμβριο στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ευτυχώς όμως μετά τις 4/9 θα γυρίσει σε ορθή φορά, βοηθώντας τα συναισθηματικά σας να ζωντανεύσουν και πάλι. Θα αντιδράτε πολύ συναισθηματικά και στις πιο απλές χειρονομίες που θα σας κάνουν. Ίσως να ξεκινήσουν καινούργιες σχέσεις το διάστημα αυτό, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα έχουν κάποια διάρκεια στον χρόνο. Εάν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση που κατάφερε και επιβίωσε το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, τώρα πια θα υπάρξει μια νέα σπίθα που θα αναθερμάνει την σχέση. Επειδή η Αφροδίτη έχει άμεση σχέση και με τα οικονομικά μας, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας της θα αρχίσει να εξομαλύνεται η κατάσταση και θα αποκατασταθεί η ροή χρημάτων στα πορτοφόλια σας. Τώρα μπορείτε πια να ξοδέψετε σε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν. Είναι δε ένα χρονικό διάστημα που αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε στο λαχείο ή στον τζόγο ή να λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε. Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σας οίκο και σηματοδοτεί μια εξαιρετική περίοδο για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα επανεξετάσετε τις επιλογές και τις δράσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, προκειμένου να διορθώσετε λάθη και να καλύψετε παραλείψεις. Η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας εφιστά την προσοχή σας στις σχέσεις σας με συναδέλφους, συνεργάτες, εργοδότες ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως να υπάρξουν τριβές σε διάφορα θέματα, συνιστάται όμως να μην καταλήξετε κατά τον προσφιλή σας τρόπο σε αντιπαράθεση. Εάν έχετε σαφείς επαγγελματικούς στόχους, τότε θα σας βοηθήσουν τα πλανητικά των ημερών να ανοίξετε καινούργιους δρόμους.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 11, 16, 21, 25, 29  

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  4, 8, 13, 23

Ταύρος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Τα παιδιά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτό τον μήνα και τα ζευγάρια που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οικογένεια, ίσως διαπιστώσουν τώρα ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα συνεχίσει να κινείται τον Σεπτέμβριο στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ανάδρομος κατά το πρώτο μισό του μήνα. Με τον Ερμή ανάδρομο, όντας στον τομέα της δημιουργικότητας, οι ιδέες σας ή δεν θα είναι πραγματοποιήσιμες ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιηθούν λόγω καταστάσεων. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ πιο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας, μια και θα αρθούν τα εμπόδια, ενώ η δημιουργικότητα σας θα απογειωθεί. Είναι το χρονικό διάστημα που μπορεί να σκεφτείτε τρόπους να μετατρέψετε μια αγαπημένη σας δραστηριότητα σε δουλειά και να κερδίσετε χρήματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα παραμείνει μέσα στον Σεπτέμβριο στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευτυχώς όμως μετά τις 4 του μήνα γυρίζει ορθόδρομη. Είναι η χρονική στιγμή που οι οικογενειακές υποθέσεις σας θα αρχίσουν να ξεπαγώνουν. Οι δεσμευμένοι που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση και επιβίωσαν το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης, ιδίως στις πρώτες μέρες του μήνα κατά την συμπόρευση της με τον ανάδρομο Ερμή, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε πλέον. Τίποτε δεν μπορεί να απειλήσει την οικογενειακή σας ευτυχία. Αφιερώστε κάποιο χρόνο στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, χωρίς ωστόσο να παραμελείτε το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι σταματήστε να μεμψιμοιρείτε και αναλογιστείτε μήπως κάνετε διαρκώς λανθασμένη επιλογή συντρόφου. Μέσα στον μήνα ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, πριν ενθουσιαστείτε όμως για μια ακόμη φορά, αναλογιστείτε σοβαρά, εάν πληροί τα κριτήρια να γίνει ο σύντροφος της ζωής σας. Και στον οικονομικό τομέα θα είναι ο μήνας πολύ καλός, ίσως και ασυνήθιστα πετυχημένος. Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο και θα ευνοήσει τις φιλικές συναναστροφές και τις εξόδους. Εάν έχετε κάποια δημιουργικά ταλέντα, τώρα μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεωθείτε εσωτερικά, ώστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε κάτι εντελώς καινούργιο.Η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου στον Κριό και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας ωθήσει ή θα σας αναγκάσει να μειώσετε ταχύτητες και να ξεκουραστείτε. Ίσως να έχετε εξαντληθεί από την έντονη προσπάθεια των τελευταίων μηνών ή την έλλειψη διακοπών και να χρειάζεστε ένα μικρό διάστημα ανάπαυσης και ανανέωσης.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 1, 5, 9, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  3, 11, 26, 30

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Μπορεί να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Στις 23 Σεπτεμβρίου μετακινείται ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής παραμένει στον 4ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας καθ’ όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, όντας ανάδρομος το πρώτο δεκαπενθήμερο. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας, μόνο και μόνο για να αλλάξετε λίγο παραστάσεις. Τα επαγγελματικά σας ωστόσο δεν βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες σας το διάστημα αυτό. Έτσι και αλλιώς, καμία υπόθεση σας δεν φαίνεται να προχωρά όπως θα θέλατε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα αρχίσουν να εξελίσσονται και πάλι οι καταστάσεις ομαλά και ανεμπόδιστα. Πολλές συζητήσεις θα υπάρξουν με μέλη της οικογένειας σας για ζητήματα σπιτιού και οικογένειας και ίσως να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα κατοικία σας, να αγοράσετε καινούργια έπιπλα ή οικιακό εξοπλισμό ή ακόμη και να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται όλο τον Σεπτέμβριο στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα της ζωής σας που αφορά την επικοινωνία και τα αδέλφια σας. Στις 4 του μήνα δε, θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομη, σημειώνοντας το τέλος μιας περιόδου πέντε σκληρών βδομάδων διαμάχης και διαφωνιών. Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο ποιο γοητευτικοί στις επαφές σας θα γίνεστε, ειδικά όσο αφορά το αντίθετο φίλο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε όσοι είστε αδέσμευτοι αρκετές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες και ρομαντικά ραντεβού. Κάποιοι μεταξύ σας δε, ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Όσο για τους δεσμευμένους, τώρα που τέλειωσε η ανάδρομη Αφροδίτη, επανέρχεται η ηρεμία στην σχέση και μπορούν να επιλυθούν με ηρεμία τα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Ας είστε όμως προσεκτικοί, γιατί οι πειρασμοί γύρω σας είναι πολλοί και δεν θα θέλατε να χάσετε οριστικά τον σύντροφό σας. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή μέχρι τα μέσα του μήνα, αποφεύγοντας νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Τουλάχιστον όμως θα δείτε κάποια βελτίωση με το τέλος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Οι νέες συμφωνίες που θα υπογραφούν μετά τα μέσα του μήνα αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον, αρκεί να προσεχθούν οι λεπτομέρειες. Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο στρέφει την προσοχή στα του οίκου σας και συνιστά ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος μπορούν τώρα να διορθωθούν και να καλυφθούν κενά, ιδίως στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου στον Κριό και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση) θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και τον καθορισμό των στόχων σας. Γίνεστε πιο ρεαλιστές και γυρίζετε την πλάτη σε απατηλά όνειρα. Ίσως δε να επεκταθεί ο κοινωνικός σας κύκλος τις μέρες αυτές και να υπάρξουν ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  2, 6, 22, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:   14, 18, 24, 28

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Την τελευταία βδομάδα του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο του Ζυγού, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής θα διέρχεται όλο τον Σεπτέμβριο τον 3ο ηλιακό σας οίκο, ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα υπάρξουν πιθανότατα καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές στα επαγγελματικά σας, καθώς και λάθη ή παραλείψεις. Ως εκ τούτου χρειάζεται αρκετή προσοχή στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, αλλά και υπομονή. Μετά την επάνοδο του πλανήτη στην ορθή του φορά, θα αρχίσουν σταδιακά να ομαλοποιούνται οι υποθέσεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα υπόσχεται επιτυχία, εάν σκοπεύετε να συμμετέχετε σε εξετάσεις ή διαγωνισμούς.      

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει την πορεία της στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο των οικονομικών σας. Ευτυχώς για την τσέπη σας, τελειώνει η ανάδρομη πορεία της στις 4/09 και αργά αλλά σταθερά θα αρχίσουν να εισρέουν και πάλι χρήματα στα ταμεία σας. Και η προσωπική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά, καθώς θα εκλείψουν οι φασαρίες και οι διαπληκτισμοί με το ταίρι σας ή με τα άτομα του περιβάλλοντος σας. Η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που ίσως καταλήξουν σε ένα καινούργιο ειδύλλιο. Και οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να αναθερμάνουν την σχέση τους, που τον τελευταίο μήνα θα πρέπει να πέρασε από σαράντα κύματα με την Αφροδίτη ανάδρομη. Θα έχετε τώρα την δυνατότητα, να συζητήσετε με ηρεμία με τον σύντροφό σας και να λύσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού θα βελτιωθεί αισθητά και θα βοηθήσει στην γενικότερη ομαλοποίηση της σχέσης. Προσοχή όμως στις υπερβολές, τόσο στην κρεβατοκάμαρα, όσο και στο φαγητό! Η Νέα Σελήνη στις  15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, φέρνοντας πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Πολλές θα είναι οι καινούργιες πληροφορίες που θα πρέπει να επεξεργαστείτε, ώστε να τις αξιοποιήσετε αναλόγως. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό αγγίζει έναν σημαντικό για το ζώδιο σας οίκο, αυτόν της καριέρας και της υγείας σας. Στην δουλειά σας ίσως να αλλάξει κάτι ξαφνικά ή να αντιμετωπίσετε εντελώς απρόβλεπτα γεγονότα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, ώστε να ελιχθείτε με επιτυχία. Ορισμένοι ίσως να ευνοηθείτε με μια προαγωγή που δεν φανταζόσασταν! Για κάποιους ίσως το φεγγάρι αυτό να φέρει μια μετακόμιση στο εξωτερικό ή μια μετακίνηση και εγκατάσταση σε άλλη πόλη.   

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  1, 5, 18, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:   3, 7, 21, 29

Λέων

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας, προσοχή όμως στις σπατάλες! Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Στις αρχές του μήνα φροντίστε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχετε. Την τελευταία βδομάδα που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ζυγού, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής κινείται μέσα στον Σεπτέμβριο στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι τις 15/09 όμως είναι ανάδρομος, φέροντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε ζητήματα χρηματικών συναλλαγών και περιουσίας. Το δεύτερο μισό του μήνα αρχίζουν σιγά σιγά να προχωρούν ομαλά οι υποθέσεις σας και να ρέουν τα χρήματα στα ταμεία σας. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σε καινούργιες επενδύσεις ή να εκπονήσετε νέα σχέδια για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Ευκαιρίες για ανάπτυξη θα υπάρξουν, θα πρέπει ωστόσο να έχετε έτοιμα σχέδια δράσης και να τα τηρήσετε. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες στο ζώδιο σας και θα συνεχίσει μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου. Ευτυχώς για σας, γυρίζει ορθόδρομη στις 4/09, επιτρέποντας σας επιτέλους να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας. Εάν καταφέρατε να διατηρήσετε αλώβητη την σχέση σας τις πέντε βδομάδες της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως και να έχει, τώρα που γυρίζει ορθόδρομη, θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να λύσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν και να ομαλοποιήσετε την κατάσταση, επαναφέροντας την ηρεμία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα φλερτάρετε πολύ, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας χαρίζει περισσή ακτινοβολία. Δεν σημαίνει όμως ότι θα ξεκινήσετε απαραίτητα μια καινούργια σχέση, καθώς θα απολαμβάνετε το διάστημα αυτό περισσότερο την διαδικασία του φλερτ, παρά το ενδεχόμενο ενός καινούργιου έρωτα. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει εστίαση στα υλικά σας αγαθά. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένοι και καλά επεξεργασμένοι, μακριά από ψευδαισθήσεις και ονειροπολήσεις. Διατηρήστε επίσης τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ξεφύγετε στα έξοδα. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) σας δίνει τα απαραίτητα ερεθίσματα να εξελιχθείτε πνευματικά και να αλλάξετε απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει για κάποιους το τέλος μιας δύσκολης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής διαδικασίας, με την ολοκλήρωση ενός κύκλου. Τα γεγονότα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη το διάστημα αυτό θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  3, 7, 12, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:   5, 10, 24, 28

Παρθένος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής συνεχίζει να κινείται τον Σεπτέμβριο στο ζώδιο σας, ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στις προσωπικές σας υποθέσεις. Μετά τα μέσα του μήνα ωστόσο θα αρχίσει να ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση. Οι επαφές σας θα αυξάνονται, μπορείτε να διεξάγετε μια πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια για την επιχείρηση σας, ενώ η ευρηματικότητα και οι λαμπρές ιδέες θα βοηθήσουν την δουλειά σας να ανακάμψει θεαματικά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της μέσα στον Σεπτέμβριο στον Λέοντα και τον 12ο ηλιακό σας οίκο, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τις φοβίες, τα μυστικά και τους περιορισμούς. Ευτυχώς όμως μετά τις 4/09 γυρίζει ορθόδρομη, θέτοντας τέλος σε μια περίοδο εντάσεων και συναισθηματικής αστάθειας. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε τώρα να προσπαθήσετε σε συνεννόηση και συνεργασία με τον σύντροφό σας να βρείτε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα της σχέσης, ώστε να επέλθει και πάλι ηρεμία και ισορροπία στην σχέση. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ξεκινήσετε μέσα στον μήνα μια καινούργια σχέση, η οποία όμως θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Ίσως το άτομο που θα εμπιστευθείτε να μην θρέφει ανάλογα συναισθήματα και να σας εκμεταλλεύεται. Μην επιτρέπεται μια τοξική σχέση να διαιωνίζεται. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Οι απόψεις σας σε σημαντικά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν, όπως και οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας, κάτι που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις τρέχουσες συνθήκες. Έχετε τώρα την ευκαιρία, όχι μόνο να σχεδιάσετε την ευτυχία σας, αλλά και να την κάνετε πραγματικότητα. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη, χρήματα τρίτων και αναγέννηση), θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα οικονομικής φύσης, όπως είναι οι πάσης φύσης πληρωμές, καθώς και κάποια παλιά δάνεια ή χρέη που εκκρεμούν. Δάνεια που εκκρεμούν θα μπορέσετε να τα αποπληρώσετε ή τουλάχιστον ένα μέρος τους. Για να μπορέσει ωστόσο να ξαναγίνει η ζωή σας πιο φωτεινή, το φεγγάρι συνιστά απομάκρυνση από ένα άτομο ή μια δραστηριότητα που σας καταβάλει ψυχικά. 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  8, 13, 18, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  11, 16, 25, 29

Ζυγός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Στις 23 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής θα συνεχίσει μέσα στον Σεπτέμβριο την πορεία του μέσα από τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα, ανατροπές ή καθυστερήσεις σε δράσεις σας που είναι μυστικές. Το δεύτερο μισό του μήνα οι υποθέσεις σας αρχίζουν και πάλι να εξελίσσονται κανονικά. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται και τον Σεπτέμβριο στον 11ο οίκο σας, μια διέλευση που ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου. Στις 4/09 ωστόσο γυρίζει μετά από πέντε βδομάδες ορθόδρομη και θα αρχίσουν να εξομαλύνονται τόσο τα αισθηματικά, όσο και τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο είναι ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπά τις εξόδους με φίλους και γνωστούς. Για τους αδέσμευτους ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας με πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν θα ενδιαφέρεστε όμως ιδιαίτερα για δεσμεύσεις και καινούργιες ερωτικές σχέσεις, παρά για εύκολες και ελεύθερες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να επουλώσουν τα τραύματα που άφησε πίσω της η ανάδρομη Αφροδίτη, ώστε να προχωρήσουν μπροστά. Ο μήνας προβλέπεται να φέρει πολλές εξόδους, επαφές και διασκέδαση με τον φιλικό σας κύκλο, μετά από μια δύσκολη περίοδο εντάσεων. Οικονομικά δε, θα αρχίσουν και πάλι να ομαλοποιούνται οι καταστάσεις και θα πρέπει να περιμένετε αυξημένες εισπράξεις από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο θα σας χαρίσει αρκετή ενέργεια και δημιουργικές ιδέες, ώστε να μπορέσετε να ανανεωθείτε. Για κάποιους ωστόσο του ζωδίου σας ίσως να παρουσιαστούν απρόβλεπτες καταστάσεις με την εμπλοκή της αστυνομίας ή και της εισαγγελίας. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις  σας. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμοι) συνιστά να συντονίσετε την δράση σας και να συνεργαστείτε, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να αποφύγετε συγκρούσεις. Ακολουθείστε την οδό του συμβιβασμού, ειδικά εάν πρόκειται για σημαντικές διαπραγματεύσεις. Η επιτυχία στα οικονομικά θα προέλθει από συμφωνίες και συμβάσεις ή συμβόλαια που έχουν συναφθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 12, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  5, 10, 19, 28

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 23 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και την τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής θα συνεχίσει μέσα στον Σεπτέμβριο να κινείται στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πολύ έντονο το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαπληκτισμοί με φιλικά πρόσωπα αλλά και με το άμεσο περιβάλλον σας. Δεν είναι μια κατάλληλη εποχή για δημόσιες ομιλίες ή για σημαντικές επαφές. Μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, οι φιλικές και κοινωνικές επαφές αποκαθίστανται, τα προβλήματα παραμερίζονται και οι υποθέσεις σας μπορούν επιτέλους να προχωρήσουν κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια ή προβλήματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει όλο τον Σεπτέμβρη στον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια διέλευση που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου. Στις 4/09 δε, ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία της και μπορείτε πλέον να ανασάνετε, μια και σιγά σιγά θα αρχίσουν να εκλείπουν τα προβλήματα τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα οικονομικά σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ηρεμία στην σχέση σας, να επιλύσετε τις διαφορές που προέκυψαν τις τελευταίες βδομάδες και να απολαύσετε την γαλήνη. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, ίσως να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μαζί με το ταίρι σας ή θα σας στηρίξει έμπρακτα σε μια νέα σας επαγγελματική δραστηριότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μην περιμένετε να σας προσεγγίσει το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά, κάντε το πρώτο βήμα και κυνηγήστε το όνειρό σας. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σας οίκο σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή να βρείτε ομοϊδεάτες ή υποστηρικτές του έργου σας, να συνασπιστείτε ή να συνεργαστείτε, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Κατά την διάρκεια επιρροής της Νέας Σελήνης ίσως να αναλάβετε σημαντικά έργα ή και να αλλάξετε το περιβάλλον σας. Προσέξτε ωστόσο ποιους εμπιστεύεστε! Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υπηρεσίας και υγεία) συνιστά να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Όποια και αν είναι η επαγγελματική σας απασχόληση, το διάστημα επιρροής της Πανσελήνου θα έχετε ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα και πολλές ώρες δουλειάς την μέρα. Προσοχή σε ανταγωνιστές, ζηλόφθονους συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 4, 8, 14, 23, 28     

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  2, 11, 26, 30

Τοξότης

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 23 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα διέρχεται όλο τον Σεπτέμβριο τον 10ο ηλιακό σας οίκο, όντας ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες, αναβολές και προβλήματα στην δουλειά σας, καθώς και λάθη ή παραλείψεις. Ίσως δε να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και το μυαλό σας να είναι στις διακοπές. Μετά τα μισά του μήνα που ορθοδρομεί ο πλανήτης τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται, οι ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν και η διάθεση σας να βελτιώνεται. Μέχρι τα τέλη του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι του ζωδίου σας να δεχτούν μια πρόταση για προαγωγή ή για μια καινούργια θέση εργασίας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει και μέσα στον Σεπτέμβριο να διέρχεται τον 9ο ηλιακό σας οίκο, ευτυχώς όμως γυρίζει ορθόδρομη στις 4/09. Οι σχέσεις σας, αισθηματικές, φιλικές ή κοινωνικές που διαταράχθηκαν τις προηγούμενες βδομάδες, μπορούν τώρα πια να αποκατασταθούν με την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν. Η ζωή των δεσμευμένων ή παντρεμένων μπορεί επιτέλους να επιστέψει στην ομαλότητα, αφού θα εκλείψουν οι πολλές αντιπαραθέσεις για το παραμικρό και από κοινού ίσως να προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι αναψυχής. Και για τους αδέσμευτους θα αλλάξει ριζικά το κλίμα μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, μια και θα διευκολυνθούν οι επαφές με το αντίθετο φύλο. Μια ευχάριστη έκπληξη ίσως να περιμένει κάποιους σε ένα ταξίδι αναψυχής, από το οποίο θα αποκομίσουν εξαιρετικές εμπειρίες, μόνο που δεν υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί κάποια καινούργια σχέση. Οι αναμνήσεις όμως θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη σας για καιρό… Οικονομικά ο μήνας δεν θα είναι το ίδιο θετικός με τα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη μπορεί να ορθοδρόμησε και να ξεμπλοκάρονται οι ταμιακές ροές, την ίδια μέρα όμως γύρισε ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Δίας. Μέχρι τα τέλη του έτους που θα ορθοδρομήσει και πάλι, θα πρέπει να είστε πιο συνετή με τις δαπάνες σας. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και συνιστά να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως προαχθούν, ενώ άλλοι θα αναζητήσουν μια νέα επαγγελματική θέση ή μια διαφορετική ασχολία. Ότι και να συμβεί, προσπαθήστε να διατηρήσετε την φήμη σας αλώβητη. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό επηρεάζει τον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε νέες ερωτικές γνωριμίες ή να κάνετε ερωτικές εξομολογήσεις στο αντικείμενο του πόθου σας. Πολλοί από σας θα κάνετε κάποιο σημαντικό βήμα το διάστημα αυτό, που θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 11, 25, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  1, 5, 23, 27

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 23/9) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και οι δυνατότητες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Ο Ερμής θα συνεχίσει να διέρχεται τον Σεπτέμβριο τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όντας ανάδρομος το πρώτο μισό του μήνα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν ενδείκνυται να πραγματοποιήσετε μακρινά ταξίδια ή να ξεκινήσετε καινούργιες σπουδές γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες αφομοίωσης των πληροφοριών. Ευνοείται όμως η επανέναρξη των σπουδών, που ενδεχομένως αφήσατε στην μέση. Μετά τις 15/09 ίσως να υπάρξει για κάποιους του ζωδίου σας ένα μακρινό ταξίδι που θα στεφθεί από επιτυχία ή να έχετε νέα από ένα άτομο από μακριά που θα σας χαροποιήσει. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοεί την μάθηση και τις σπουδές, την απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων ή την έναρξη εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει και μέσα στον Σεπτέμβριο την διέλευση της μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο, στις 4/09 δε ολοκληρώνει την ανάδρομη κίνηση της και επανέρχεται σε ορθή φορά. Μετά την ημερομηνία αυτή μπορείτε να υπολογίζετε στην σταδιακή αποκατάσταση των υποθέσεων σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα οικονομικά σας. Οι καινούργιες γνωριμίες θα πραγματοποιούνται πλέον εύκολα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάποια νέα ερωτική σχέση. Κάποιες καινούργιες σχέσεις ωστόσο δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές, οπότε περάστε καλά όσο διαρκέσουν. Δεν αποκλείεται μια ερωτική γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, καθαρά μια γνωριμία διακοπών χωρίς συνέχεια και προεκτάσεις. Όσο για τους δεσμευμένους, μέσα στον Σεπτέμβριο θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τον προηγούμενο μήνα και να επέλθει η τάξη και η ηρεμία στην σχέση ή τον γάμο σας. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 9ο ηλιακό σας οίκο και θα αισθανθείτε ατέλειωτη κούραση από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε και να ανανεωθείτε. Είναι επίσης ένα φεγγάρι που θα φέρει περισσότερο ρομαντισμό στην ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, καταγωγή, σπίτι) στρέφει την προσοχή στα του οίκου σας. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας, ενδεχομένως όμως και να χρειάζονται κάποιες επισκευές στο σπίτι. Εάν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση σπιτιού, καλό θα ήταν να την ξεκινήσετε πριν την Πανσέληνο. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  4, 10, 14, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  2, 7, 22, 26

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 23 Σεπτεμβρίου περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας επικεντρώνεστε στην λεπτομέρεια και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ο Ερμής θα συνεχίσει και τον Σεπτέμβριο να κινείται στον 8ο ηλιακό σας οίκο, μέχρι τα μέσα του μήνα δε, θα είναι ανάδρομος. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι αυτά που περιμένατε και ίσως να υπάρξουν προβλήματα με δάνεια ή με άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ούτε να αρχίσετε μια διαφημιστική καμπάνια για την δουλειά, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μετά τις 15/09 που γυρίζει ο πλανήτης ορθόδρομος αρχίζουν και πάλι να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και να ρέουν τα χρήματα στα ταμεία σας ανεμπόδιστα. Ένα δάνειο θα μπορούσε να σας προσφέρει τα κεφάλαια εκείνα που χρειάζεστε για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται μέσα στον Σεπτέμβριο στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γυρίζοντας στις 4/09 ορθόδρομη. Η περίοδος των εντάσεων στην σχέση τελειώνει και τα οικονομικά σας μπορούν πλέον να εξελιχθούν πιο ομαλά. Το διάστημα που έπεται μπορεί να φέρει καινούργιες γνωριμίες στην ζωή των αδέσμευτων και κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να συναντήσουν το άλλο τους μισό. Σχέσεις που ξεκινούν με παρόμοια πλανητικά, καταλήγουν πολλές φορές σε ευτυχισμένους γάμους! Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που ενδείκνυται για γάμους και αρραβώνες για το ζώδιο σας, οπότε εάν σκέφτεστε κάτι τέτοιο, σπεύσετε! Όσο για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους, τα σύννεφα που σκέπαζαν τον προηγούμενο μήνα την σχέση σας διαλύονται και η κατάσταση επανέρχεται στην ομαλότητα. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο αγγίζει τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, οξύνοντας τα οικονομικά προβλήματα. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε κινήσεις πανικού. Μην επιτρέψετε επίσης οι όποιες οικονομικές δυσκολίες να επηρεάσουν την σχέση σας.  Λύσεις θα υπάρξουν, χρειάζεται απλά λίγη υπομονή. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σας οίκο θα φέρει ζητήματα επικοινωνίας στο προσκήνιο. Κάποιο άτομο ίσως να σας κακολογεί πίσω από την πλάτη σας, ίσως δε να εκδηλωθούν ζήλιες και κουτσομπολιά. Για όσους έχουν έντονη επαγγελματική δράση, δεν αποκλείεται ένα έκτακτο επαγγελματικό ταξίδι. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες θα είναι πιθανές το διάστημα αυτό, όπως και τα ευχάριστα νέα που θα σας εκπλήξουν.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 11, 25, 29       

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  5, 9, 23, 27

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια την τελευταία βδομάδα του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ο Ερμής θα συνεχίσει την πορεία του και μέσα στον Σεπτέμβριο μέσα από τον 7ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που το πρώτο μισό του μήνα είναι ανάδρομος. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να είστε πιο αποστασιοποιημένοι από το ταίρι σας, σαν να εμποδίζει την επαφή σας ένας αόρατος τοίχος, κάτι που δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα επικοινωνίας στην σχέση. Μετά τις 15/09 που γυρίζει ο πλανήτης ορθόδρομος, βγαίνετε και πάλι από το καβούκι σας και η κατάσταση στην σχέση αρχίζει και ομαλοποιείται. Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες μπορούν και πάλι να καρποφορήσουν και να υπογραφούν συμφέρουσες συμβάσεις, που θα αποφέρουν σημαντικά χρηματικά οφέλη. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ιδανικό για την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας ή την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχετε. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει μέσα στον Σεπτέμβριο να κινείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που στις 4/09 γυρίζει και πάλι ορθόδρομη. Οι εντάσεις και οι συνεχείς διαπληκτισμοί μεταξύ των συντρόφων αρχίζουν να αραιώνουν, μέχρι που θα εκλείψουν σχεδόν τελείως. Τα προβλήματα που ενέσκηψαν τον προηγούμενο μήνα μπορούν τώρα να επιλυθούν, εάν υπάρχει η θέληση και από τις δύο πλευρές. Οι αδέσμευτοι έχουν πια την ευκαιρία να βγουν και να γνωρίσουν καινούργιο κόσμο, να κοινωνικοποιηθούν και να ξεκινήσουν ενδεχομένως μια καινούργια αισθηματική σχέση. Απλά χρειάζεται να κάνετε σωστή επιλογή συντρόφου, για να μην βρεθείτε για μια ακόμη φορά να χτυπάτε το κεφάλι σας. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι συνομιλίες και οι επαφές σας είναι εποικοδομητικές και παραγωγικές. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να κάνετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε, θα τα καταφέρετε όμως σίγουρα. Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα των οικονομικών και περιουσιακών σας στοιχείων, συνιστά αυτοέλεγχο στην διαχείριση των χρημάτων σας. Ολοκληρώστε το διάστημα αυτό μια δουλειά που έχετε ξεκινήσει προηγουμένως, τακτοποιήστε χρηματικές εκκρεμότητες και μην αμελείτε τις δανειακές σας υποχρεώσεις, γιατί οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας και να περιπλακούν.

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 1, 4, 10, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  6, 12, 17, 26