Εικαστικά: Ο Λάκης Λαζόπουλος εκθέτει έργα ζωγραφικής στην Πάρο

Από Spotlight Post Team

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης και ο Απόστολος Χαντζαράς, εικαστικός. Βρήκαν κοινό τόπο στην εικαστική έκφραση για να συνομιλήσουν με αποτέλεσμα την έκθεση ζωγραφικής «Μια τυχαία συνάντηση». Η παρουσίαση των έργων τους ξεκινά από τις 4 Αυγούστου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Νάουσα της Πάρου, με τους δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης από τις 20.30.

Κοινό πεδίο αυτής της εικαστικής τυχαίας λοιπόν, συνάντησης είναι η απώλεια, η οδύνη, το κενό και η υπέρβασή τους, όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου. Η ανάγκη για υπέρβαση που γίνεται δυνατή μέσα από τη μνήμη, είναι που τους οδηγεί στην εικόνα, μέσα από την προσωπικού σύμπαντος αντίληψης της. 

Στα έργα τους υπάρχει πάντα το ελληνικό καλοκαίρι, οι μυθολογίες, ατομικές και επικές, η ομορφιά, η ανάγκη για αθανασία, η χαρά της δημιουργίας σε έναν όλο και πιο σκοτεινό κόσμο, το φως, η ευφορία και στην ουσία η προσπάθεια για συμφιλίωση με το πεπερασμένο της ανθρώπινης φύσης και την διάθεση να υπερβεί τον εαυτό της.

Kapopoulos Fine Arts: Ποτάμι Νάουσα, Πάρος, 84 401 Ελλάδα.