Αστρολογικές προβλέψεις: Μα, δείτε τι θα σας συμβεί τον Φεβρουάριο του 2020!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ευνοϊκές μέρες για γάμο τον Φεβρουάριο του 2020: 3, 4, 6, 8, 24.

Δύσκολες ημέρες για γάμο τον Φεβρουάριο του 2020: 5, 7, 12, 14, 15,     19,  21, 22, 26, 28.

Κριός  (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός μήνας, επικοινωνιακός και ενδεχομένως με πολλά ταξίδια, θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα στα ψηλά γράμματα των συμφωνιών που ενδεχομένως χρειαστεί να συνάψετε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον 12ο οίκο σας μετά τις 17 Φεβρουαρίου. Οι συνεργασίες σας θα έχουν την εύνοια του πλανητικού σκηνικού, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κερδοφορία μετά τις 3 του μήνα. Προσοχή θα χρειαστεί στην υπογραφή σημαντικών συμφωνιών ή συμβολαίων για αποφυγή λαθών ή παραλείψεων που μπορεί να σας στοιχίσουν. Κατά τη διάρκεια του μήνα ίσως να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές σε υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητα, αλλά με καλούς και προσεκτικούς χειρισμούς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Από οικονομικής άποψης αναμένεται μια σταθερή και ίσως αυξημένη ροή εισροών στα ταμεία σας, κατά το δεύτερο μισό του μήνα όμως θα υπάρξουν και αυξημένες έκτακτες δαπάνες που θα σας βγάλουν από το προϋπολογισμό σας. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο  του μήνα πολλοί από σας μπορεί να βρείτε διέξοδο σε ένα χόμπι, που όμως ενδεχομένως να αξιοποιήσετε εμπορικά και να σας φέρει και κάποια έσοδα με την θέση του Άρη από τον 10ο οίκο σας.

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Στα αισθηματικά σας συνεχίζει να υπάρχει ένα κλίμα ρευστότητας που ξεκίνησε από το τέλος του 2019. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της αισθηματικής σας ζωής, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε, την περίοδο γύρω από τη Πανσέληνο 9.2.στο ζώδιο του Λέοντα. Προς τα τέλη του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές έντασης με το σύντροφό σας για θέματα που άπτονται της οικονομικής διαχείρισης της οικογένειας ή του ζευγαριού.  Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας δεν αναμένονται να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στην αισθηματική σας ζωή. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από 8 Φεβρουαρίου και μετά, ευκαιρίες θα υπάρξουν αρκετές, αλλά εσείς δεν θα αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι γι αυτό που θέλετε να κάνετε. Από τη μια θα θέλατε να έχετε την ασφάλεια ενός συντρόφου, από την άλλη όμως κάτι σας κρατάει μακριά από την εμπλοκή σας σε μια νέα σχέση.

Συμβουλή: Θα πρέπει  να είστε προσεκτικοί για το πώς εκδηλώνετε την εξουσία σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 9

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 2, 9, 10, 19, 25

Ταύρος  (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Ο Φεβρουάριος  μπορεί να είναι μήνας έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε αρκετές μεγάλες ή μικρές ευκαιρίες να προωθήσετε την δουλειά σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η ανεξάρτητη πορεία για εσάς και λιγότερο η ομαδική-συλλογική. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες φροντίστε να προβάλετε με κάθε δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες που παρέχετε ή τα προϊόντα που παράγετε και να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες. Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί, ενώ το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο σας θα σας προετοιμάσει σταδιακά για τις μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σας και θα σας οδηγήσουν σε βάθος χρόνου σε νέα ύψη. Αναφορικά με τα οικονομικά σας υπάρξουν  αυξημένα εισοδήματα με την διέλευση του Ερμή από 3.2 και μετά, δεν θα είναι τέτοιου μεγέθους όμως που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Η αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να κυριαρχείται από αισθησιασμό και αρμονία κατά τη διάρκεια του μήνα. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρνει στη σχέση σας κατανόηση, εγγύτητα, αισθηματική πληρότητα και τρυφερότητα. Είναι η κατάλληλη περίοδος να έρθετε πολύ πιο κοντά με το ταίρι σας, ενδεχομένως και να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Από την άλλη όμως, οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν σημαντικά και μακροχρόνια προβλήματα μπορεί να κλυδωνιστούν για τα καλά, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να θελήσετε να ζήσετε τη ζωή σας με λιγότερες δεσμεύσεις ή ακόμη και να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα!  Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, με το αέρα και τη γοητεία που τους χαρακτηρίζει το πλανητικό σκηνικό, θα σαγηνεύσουν το περίγυρό τους και δεν αποκλείεται να κάνουν ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα. Ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά δεν έχετε προχωρήσει μέχρι τώρα, μπορεί να το φέρουν οι συγκυρίες και να κάνετε το πρώτο βήμα μέσα στον Φεβρουάριο με την διέλευση του Ερμή στον 12ο οίκο σας . Υπάρχει όμως και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ενός κεραυνοβόλου έρωτα από εκεί που δεν το περιμένατε. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από 17 του μήνα και μετά χρειάζεται προσοχή… οι νέοι έρωτες και οι σχέσεις δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας.

Συμβουλή: Κοιτάξτε προς το μέλλον με αισιοδοξία.

Τυχεροί  αριθμοί: 1, 3, 15

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 4, 6, 12, 13, 28

Δίδυμος  (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Το πέρασμα  του Ερμή στον 10 οίκο σας είναι  κάτι που παραδοσιακά σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ακτινοβολία αλλά και σθένος για να πολεμήσετε για όσα πιστεύετε ή έχετε σχεδιάσει να πραγματοποιήσετε. Οι πλανητικές συγκυρίες που σας επηρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα προϊδεάζουν για ένα γόνιμο μήνα, με πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία αλλά και επέκταση δραστηριοτήτων. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες φροντίστε να εντείνετε τις προσπάθειες σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό. Θα υπάρξουν και αρκετές ευκαιρίες που απλά θα σας χτυπήσουν την πόρτα και εσείς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να τις εκμεταλλευτείτε. Οικονομικά, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είναι πηγή άγχους για σας, καθώς δεν θα μπορείτε να προβλέψετε τι σας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Αποφύγετε πάση θυσία ριψοκίνδυνες κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο 9.2 και την ανάδρομη πορεία του Ερμή από 17.2 και μετά !

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Τα αισθηματικά σας ή δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για σας ή, χειρότερα, είναι πηγή άγχους και θλίψης κατά τη διάρκεια του μήνα. Σε σχέσεις που μαστίζονται από μακροχρόνια προβλήματα και κακή επικοινωνία, το πλανητικό σκηνικό θα επιτείνει το αίσθημα της δυσαρέσκειας, της μοναξιάς αλλά και της δυσκολίας επικοινωνίας ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από 17.2 και μετά. Το κλίμα γίνεται κάπως καλύτερο μετά τα μέσα του μήνα και θα έχετε τις ευκαιρίες και ευνοϊκότερες προϋποθέσεις να ξεδιαλύνετε τα πράγματα και να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας. Αλλά και για τους αδέσμευτους, η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια νέα αρχή είναι κατά την δεύτερη  βδομάδα του μήνα με την διέλευση του Άρη έως 16.2. Κάποια ελπιδοφόρα γνωριμία ίσως να συνδέεται με ένα ταξίδι ή μια απόδραση που θα κάνετε.

Συμβουλή: Αδράξτε νέες ευκαιρίες, μπορείτε να βελτιώσετε το εισόδημά σας μακροπρόθεσμα.
Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 14

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 8, 14, 15, 18, 26

Καρκίνος  (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να τα αλλάξετε ή να τα αναπροσαρμόσετε στην καριέρα σας, για να έρθουν τα  θετικά αποτελέσματα που προσδοκάτε! Και αυτό το μήνα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να τα καταφέρετε. Θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σας, αλλά δεν θα λείψουν και τα σκαμπανεβάσματα με την Πανσέληνο στον Λέοντα 9.2 . Εκεί που θα απελπίζεστε, όλα και κάποια μαγική λύση θα βρίσκεται μπροστά σας και να θα σώζει από τα δύσκολα. Το πρώτο μισό του μήνα είναι αρκετά γόνιμο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Στον τομέα των συνεργασιών θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εντάσεις, αντιθέσεις και διαγωνισμοί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να μην κάνετε μεγαλύτερη ζημιά. Από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν θα είναι κακός! Η καλύτερη περίοδος που θα μπορούσε να σας φέρει πολύ αποδοτικές συμφωνίες είναι η πρώτη βδομάδα του μήνα,  με την διέλευση του Άρη να σας ευνοεί, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ο υπόλοιπος μήνας είναι κακός.

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Σε σχέση με το προηγούμενο μήνα, ο Φεβρουάριος  θα είναι αρκετά θετικότερος για τα αισθηματικά σας. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα, ρόλο πυροσβέστη αναμένεται να παίξει ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα αναλάβει πρωτοβουλία για να σας φέρει πιο κοντά με την θέση του Άρη στον 7ο οίκο σας . Ο μήνας αυτός ευνοεί την επανασύνδεση αλλά και την ομαλοποίηση διαταραγμένων σχέσεων και καλό θα ήταν να τον εκμεταλλευτείτε, εάν φυσικά κάτι τέτοια είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα σας. Είναι επίσης ένας μήνας με έντονη και ποικίλη κοινωνική ζωή, μέσα από την οποία θα ανεβείτε ψυχολογικά και θα βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις που παραμελήσατε τελευταία. Για τους αδέσμευτους ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να κάνει ένα «προξενιό», που αρχικά θα σας δυσαρεστήσει και ίσως αντιδράσετε από κεκτημένη ταχύτητα, μετά από δεύτερη σκέψη όμως θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και ίσως να γίνει η αφορμή για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση.

Συμβουλή: Μην επιστρέφετε στα παλιά ερωτικά ή συναισθηματικά μοτίβα και αξιοποιήστε στο έπακρο τις πλανητικές διελεύσεις αυτού του μήνα για να απαλλαγείτε από αυτά για πάντα!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 9

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 11, 19, 28, 29, 30

Λέων  (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα φροντίζει ώστε η ακτινοβολία σας να είναι μεγάλη, η υποστήριξη που θα έχετε από τους συνεργάτες σας για την επίτευξη των στόχων σας σημαντική, και σε ομαδικά εγχειρήματα θα λάμψει η ηγετική σας φυσιογνωμία και το οργανωτικό σας ταλέντο! Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα θα έχετε πολύ μεγάλη υποστήριξη από άτομα που σας προστατεύουν και θέλουν να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες για να κερδίσετε όλα αυτά που ελπίζετε ή που επιθυμείτε. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται περισσότερο προσεκτικά βήματα από την πλευρά σας, μεγαλύτερη ευελιξία και μετρημένες κινήσεις. Μην αναλαμβάνετε ριψοκίνδυνες στρατηγικές, γιατί ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για κάτι τέτοια και θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ελπίζετε. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, αν και υπάρχουν πολλές και βάσιμες ενδείξεις για ένα καλό μήνα, θα υπάρξουν και αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες. Η καλύτερη περίοδος θα είναι αυτή του πρώτου μισού, ενώ την περίοδο της Ν. Σελήνης 23.2  καλό θα ήταν να προσέξετε τις δαπάνες σας, γιατί θα έχετε την τάση να ξεφύγετε ή θα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα που θα σας βγάλουν έξω από τα πλάνα σας. Γενικά πάντως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση σας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά. 

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι το κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις στο συναισθηματικό τομέα. Θα υπάρξουν και αυτό το μήνα αντιξοότητες που θα πρέπει να υπερνικήσετε, αλλά με αρκετή διπλωματία και την διέλευση του Ήλιου από τον 7ο οίκο σας, θα βρείτε το δρόμο προς την ηρεμία και την ισορροπία. Σε κάποια πράγματα ίσως να πρέπει να κάνετε λίγο πίσω. Κάποιες φορές θα πρέπει να υποκριθείτε ότι τα δεικτικά σχόλια του συντρόφου σας δεν σας άγγιξαν, εάν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον στη σχέσεις σας. Είναι μια περίοδος ωστόσο που δεν ενδείκνυται για οριστικές αποφάσεις, για αυτό αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Τους αδέσμευτους θα  τραβήξουν την προσοχή τους αυτό το μήνα άτομα που ίσως να ξεχωρίζουν λόγω του ταλέντου τους, της περίοπτης κοινωνικής τους θέσης ή της οικονομικής τους επιφάνειας. Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο και πετύχετε τους στόχους σας, εάν κινηθείτε όμως από ωφελιμιστικά κίνητρα, το μέλλον μιας τέτοιας γνωριμίας ίσως να μην είναι αυτό που θα επιθυμούσατε. 

Συμβουλή: Είναι μια εποχή κατά την οποία έχετε την ευκαιρία να κάνετε ριζικές αλλαγές και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. 

Τυχεροί  αριθμοί: 3, 4, 15

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 1, 2, 18, 21, 22

Παρθένος  (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Στις αρχές του μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε κάποια ανοιχτά μέτωπα στον τομέα της καριέρας σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν με την έντονη δραστηριότητα αρκετών πλανητών στον 7ο οίκο σας. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Λέοντα 9.2 ίσως να κλείσει κάποιος κύκλος της επαγγελματική σας ζωής, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό. Ίσως όμως και να γίνει φανερό ότι χρειάζονται αναπροσαρμογές στην πορεία της καριέρας σας, ώστε να πετύχετε με μεγαλύτερη άνεση όσα προσδοκάτε. Ευνοούνται ομαδικές δραστηριότητες, όπου αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο και μπορείτε να υπολογίζετε στην στήριξη των γύρω σας, συνεργατών ή προϊσταμένων. Από οικονομικής άποψης, τα πρώτα δύο δεκαήμερα του μήνα είναι πολύ πιο ευνοϊκά για τα έσοδα σας. Κατά το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να έχετε τα ανάλογα έσοδα, τα έξοδα σας όμως αυξάνονται σημαντικά, με συνέπεια να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ρευστότητας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε κάποιες επενδύσεις, καλό θα ήταν να κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως να αποτολμήσετε κάποια επένδυση  τις αρχές του Φεβρουαρίου, με σκοπό να τονώσετε την επιχείρηση σας, προσδοκώντας αυξημένα έσοδα στο μέλλον.  

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Στον συναισθηματικό τομέα σαν να υπάρχει ένα σύννεφο που πλανάται πάνω από τη σχέση ή το γάμο σας και δεν σας αφήνει να χαρείτε ή να ηρεμήσετε. Ίσως να σας δυσαρεστούν κάποιες ευθύνες που έχετε επωμιστεί ή ακόμα και ο σύντροφός σας να αισθάνεται ότι πνίγεται μέσα στη σχέση. Η πρώτη βδομάδα του μήνα είναι σαφώς ευνοϊκότερη για να επιλύσετε κάποια προβλήματα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των θεμάτων που σας απασχολούν. Αυτό το μήνα γίνεται ιδιαίτερα αισθητή η ανάγκη σας για ένα σύντροφο, με τον οποίο θα μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις, να επικοινωνήσετε σε πνευματικό επίπεδο και να εξελιχθείτε μαζί του. Έχει όμως το ταίρι που επιλέξατε τις προδιαγραφές αυτές; Η περίοδος αυτή ενδείκνυται και για καινούργιες γνωριμίες, κάτι που αφορά τόσο τους δεσμευμένους, όσο και τους αδέσμευτους με τον Άρη στον 7ο οίκο σας και την συμμετοχή του Δία- Κρόνου- Πλούτωνα. Η τάση σας για αναζήτηση της περιπέτειας θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές και καινούργιες εμπειρίες. Και ίσως σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή να συναντήσετε το άτομο εκείνο που θα «γράψει» στην καρδιά σας.

Συμβουλή: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη Νέα Σελήνη 26.2 για να ξεκινήσετε εκ νέου τη σχέση σας!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 11

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου:2, 3, 22, 25, 30

Ζυγός  (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Είναι καιρός πλέον, φίλοι Ζυγοί, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και την ασφάλεια του γνώριμου και να κάνετε ένα άνοιγμα στον κόσμο. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σας, αλλά όχι με τον τρόπο που θα θέλατε και θα επιθυμούσατε. Μόνο μετά τις 23 του μήνα με την είσοδο της Ν. Σελήνης μπορείτε να σημειώσετε αξιοσημείωτη πρόοδο στα επαγγελματικά σας! Θα διαπιστώσετε ότι η εκτίμηση των συνεργατών, συναδέλφων ή προϊσταμένων στο πρόσωπο σας αποκαθίσταται και προς τα τέλη του μήνα και ίσως να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση που μπορεί να σηματοδοτεί και την αλλαγή του αντικειμένου της δουλειάς σας μελλοντικά και μετά την πάροδο του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά17.2. Η προσωπική σας ζωή θα παίζει σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα, δεν θα ήταν όμως φρόνιμο να την αφήσετε να επιβαρύνει τα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα αναφορικά με τα έσοδα σας κατά τον Φεβρουάριο. Θα υπάρξουν όμως μεγαλύτερες ανάγκες και έξοδα, που ίσως να συνδέονται και με θέματα σπουδών ή επαγγελματικής κατάρτισης, που λίγο πολύ θα κλιθείτε να κάνετε. Χρειάζεται ως εκ τούτου προσεκτικός χειρισμός του προϋπολογισμού σας για να μην αντιμετωπίσετε κάποια απρόσμενα προβλήματα ρευστότητας. Οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν επανέρχονται με πιεστικό τρόπο και ζητούν λύσεις!

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Τον Φεβρουάριο λόγω του δύσκολου πλανητικού σκηνικού που θα επικρατεί σε σχέση με το ζώδιο σας ίσως να περάσετε κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σας. Θα υπάρχουν στιγμές ανησυχίας, όπως επίσης και στιγμές έντονης απογοήτευσης από το ταίρι σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο η απαιτητική καθημερινότητα να ωθεί την συναισθηματική ή οικογενειακή σας ζωή σε δεύτερη μοίρα και να μην υπάρχουν οι αντοχές ή η διάθεση για μια πιο βαθιά επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Προς το τέλος του μήνα υπάρχει μια μικρή μεταστροφή του κλίματος στη σχέση ή το γάμο σας. Αλλά και για τους αδέσμευτους η περίοδος της τελευταίας βδομάδας του μήνα είναι πολύ καλύτερη και ίσως να υπάρξει η εύνοια μιας ερωτικής γνωριμίας που μπορεί να εξελιχθεί… όχι όμως με καλές  προοπτικές με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά.

Συμβουλή: Σκεφθείτε ελεύθερα και μην επιτρέψετε τις ιδέες τρίτων να σας επηρεάσουν πάρα πολύ!

Τυχεροί  αριθμοί: 3, 7, 15

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 2, 3, 11, 14, 15

Σκορπιός  (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Πολύ έντονος θα είναι ο μήνας αυτός σε εργασιακούς ρυθμούς, τόσο που δεν θα περισσεύει πολύ χρόνος για την προσωπική σας ζωή ή για ξεκούραση με την διέλευση  του Άρη να σας ευνοεί ! Αυτό δεν σημαίνει όμως και κατ ανάγκη ότι θα είναι αποδοτικός! Ο Φεβρουάριος  είναι για τα επαγγελματικά σας ένας μήνας περισσότερο ανάλυσης, αξιολόγησης  και ενδοσκόπησης, παρά προόδου μέσα από επέκταση δραστηριοτήτων. Πρέπει να δείτε που τα πήγατε καλά κατά τους τελευταίους μήνες, σε ποια σημεία υπήρχαν αδυναμίες ή αστοχίες στρατηγικής, ώστε να χαράξετε μια καινούργια πορεία που να μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον σε επαγγελματικό επίπεδο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα που θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικά σε μέλλοντα χρόνο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα αγωνίζεστε να ισοσκελίσετε τα έξοδα και τα έσοδα σας, καθώς έκτακτες ανάγκες και οικογενειακά έξοδα θα εμφανίζονται από το πουθενά. Προς το τέλος του μήνα επανέρχονται οι ισορροπίες και οι προοπτικές για αύξηση των εισοδημάτων σας βελτιώνονται. Προσοχή μόνο στην υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, ιδίως στα ψηλά γράμματα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά!

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά αυτή την περίοδο άλλη διάσταση! Θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες για να μπορέσετε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στη σχέση ή το γάμο σας. Την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο στον Λέοντα 9.2  οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και θα πρέπει να δείξετε προσοχή και αυτοσυγκράτηση για να μην κάνετε μεγάλη ζημιά στην σχέση σας. Και για τους αδέσμευτους ο μήνας αυτός θα μπορούσε να είναι η απαρχή μια καινούργιας σελίδας στη συναισθηματική σας ζωή. Θέλετε να αφοσιωθείτε σε ένα άτομο, να δώσετε και να πάρετε αγάπη και τρυφερότητα! Για να το πετύχετε αυτό θα χρησιμοποιήσετε όλη σας την γοητεία και την ικανότητα αποπλάνησης, αρκεί να εντοπίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Προς τα τέλη του μήνα μη χάσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι αναψυχής ή μια εκδρομή, γιατί κάπου εκεί έξω θα γίνει η γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει !

Συμβουλή: Θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε εκ νέου μια σχέση από το παρελθόν.

Τυχεροί  αριθμοί: 2, 8, 13

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 1, 6, 23, 26, 27

Τοξότης  (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου είναι πάρα πολύ πιθανό να δεχτείτε πολλές και σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις και σε διλήμματα. Μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αλλά προσπαθήστε να αξιολογήσετε με την μεγαλύτερη σχολαστικότητα αυτό που θα σας προταθεί. Εάν έχετε την δυνατότητα δώστε την οριστική σας απάντηση στο ξεκίνημα του επόμενου μήνα και μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Λέοντα 9.2 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί απειλούνται τα προσωπικά σας συμφέροντα. Η φιλία και οι αρμονικές σχέσεις στο χώρο της δουλειάς είναι εξαιρετικής σημασίας κατά την περίοδο αυτή, και θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε αντιπαλότητες, ανταγωνισμούς ή σκόπιμες προκλήσεις και αναμετρήσεις που θα μπορούσαν να τορπιλίσουν το έργο σας. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο της εξαπάτησης αυτή την περίοδο, και γι αυτό θα πρέπει να είστε πολύ καχύποπτοι και εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σας αναγκάσει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Η Ν. Σελήνη του μήνα 23.2  τονίζει  την αναγκαιότητα να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας!

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων πρόκειται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτό το μήνα με την διέλευση του Ερμή 3.2 στον 4ο οίκο σας! Με την Αφροδίτη από τον 7ο οίκο να φωτίζει τον τομέα της ερωτικής σας σχέσης, ο σύντροφος σας θα είναι το επίκεντρο της ζωής σας!  Δεν θα είναι ενδεχομένως ένας ρομαντικός μήνας… Θα υπάρχει όμως μια έντονη κοινωνική ζωή, δυνατότητες για αποδράσεις ή ταξιδάκια με το ταίρι σας και μια συντροφική ζωή που θα σας ικανοποιήσει. Μετά τα μέσα του Φεβρουαρίου έχετε περισσότερες δυνατότητες να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αναφορικά με τους αδέσμευτους κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας θα βρίσκεται η έντονη κοινωνική ζωή και η διασκέδαση, ενώ το τέλος του μήνα  ίσως να σας φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα μικρής όμως διάρκειας !

Συμβουλή: Αποφύγετε τυχερά παιχνίδια και ρίσκα στον οικονομικό τομέα

Τυχεροί  αριθμοί: 1, 3, 7

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 3, 15, 26, 28, 29

Αιγόκερως  (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Ο Φεβρουάριος είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος μήνας και θα καταγραφεί σημαντική πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Τα πρώτα δύο δεκαήμερα του είναι ιδανικά για την οργάνωση της δουλειάς σας, για να καταστρώσετε καινούργιες στρατηγικές και να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα ταλέντα για την επαγγελματική σας πρόοδο με την διέλευση του Άρη να σας ευνοεί έως και 16.2.Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να είστε πολύ πιο εύστοχοι στις επιλογές σας και να ζυγίζετε καλά κάθε σας απόφαση. Είναι δε μια χρονική στιγμή που μετά από περίοδο μακράς αναζήτησης και προβληματισμού, θα κατασταλάξετε ως προς  την κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε στην καριέρα σας. Από οικονομικής άποψης, η μετριοπάθεια στις δαπάνες και ο προσεκτικός χειρισμός των χρημάτων σας μετά τις 17.2  είναι επιβεβλημένος. Μπορεί να ξεφύγετε πολύ εύκολα σε περιττές δαπάνες και να δημιουργήσετε σειρά προβλημάτων που θα σας ταλαιπωρήσουν αργότερα. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους μπορούν να οδηγηθούν σε λάθη από παρανοήσεις ή παραλείψεις. Προσοχή λοιπόν!

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Με την ευλογία του πλανητικού σκηνικού και την Αφροδίτη στον 4ο οίκο οι συναισθηματικές σας σχέσεις ευνοούνται αυτό το μήνα. Δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα… Για να κυλίσουν τα πράγματα τελείως ομαλά, χρειάζεται καλή επικοινωνία ανάμεσα στους συντρόφους. Απαραίτητο συστατικό της επικοινωνίας θα πρέπει είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να λειάνετε τις αιχμές που δημιουργούν προβλήματα.  Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Λέοντα 9.2 ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή διαπληκτισμοί, αλλά θα είναι άνευ σημασίας. Για τους ελεύθερους το σύμπαν επιφυλάσσει κάποια δώρα κατά τον Φεβρουάριο! Η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη, το ίδιο και ο μαγνητισμός που θα ασκείτε στους γύρω σας. Με την καλή σας διάθεση και το επικοινωνιακό σας ταλέντο δεν θα πρέπει να θεωρείτε τίποτε απίθανο ή ακατόρθωτο. Και ίσως το Σύμπαν συνωμοτήσει και σας φέρει το άτομο που ονειρεύεστε…

Συμβουλή: Η θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιο σας  ευνοεί τον τομέα της αποταμίευσης έως 19 Φεβρουαρίου.

Τυχεροί αριθμοί: 10, 11, 13

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 6, 8, 19, 25, 27

Υδροχόος  (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Ο Φεβρουάριος  είναι ένας μεταβατικός μήνας για τα επαγγελματικά σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι σύνθετα και εσείς θα κλιθείτε να είστε αποφασιστικοί στις κινήσεις σας, κατασταλαγμένοι γι αυτό που θέλετε να κάνετε και προς τα πού θέλετε να οδηγήσετε την καριέρα σας. Χρειάζεται πίστη στις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και θετική ψυχολογία για να πετύχετε τα όσα αξίζετε, κάτι που συνήθως δεν σας λείπει. Αποφύγετε τα καινούργια ξεκινήματα εν θερμώ ή τη σύναψη νέων συμφωνιών χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τα πρακτικό όφελος της εκάστοτε δραστηριότητας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον 8ο οίκο σας από17.2 και μετά. Θα πρέπει επίσης να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και τις αντιδράσεις σας απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους για να μην δημιουργήσετε ένα αρνητικό κλίμα απέναντι σας. Στον οικονομικό τομέα θα είναι αρκετά τα σκαμπανεβάσματα κατά τον Φεβρουάριο. Όχι επειδή θα σας λείψουν τα έσοδα, αλλά επειδή τα έξοδα σας θα είναι λίγο απρόβλεπτα. Φροντίστε να έχετε καλό έλεγχο των εξόδων της οικογένειας, γιατί από εκεί προέρχεται η μεγαλύτερη απειλή για το εκτροχιασμό των οικονομικών σας.

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας έως 19 Φεβρουαρίου σας ευνοεί ! Η σχέση σας μπορεί να αναζωογονηθεί σε σημαντικό βαθμό αυτό το μήνα, ιδίως σε ερωτικό επίπεδο. Υπάρχει ωστόσο η περίπτωση προς τα μέσα του μήνα να μπλεχτούν τα συναισθηματικά ή τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά σας, με ένα τρόπο που μόνο προβλήματα προμηνύει. Το καλύτερο διάστημα για την σχέση σας, ήρεμο και απαλλαγμένο από οποιαδήποτε παρατράγουδα θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, και ιδίως οι τελευταίες μέρες. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου η ερωτική τους ζωή μπορεί να περάσει σε άλλη διάσταση, καθώς θα υπάρχει η διάθεση για πειραματισμό και εξερεύνηση των κρυφών πτυχών της σεξουαλικής τους έκφρασης. Η γνωριμία με ένα άτομο από μακριά ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Καλό θα είναι πάντως να μην απορρίψετε αβασάνιστα καινούργιες επαφές ή γνωριμίες, έστω και εάν αρχικά σας φανούν ρηχές ή επιφανειακές, γιατί θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα στη προσωπική σας ζωή.

Συμβουλή: Αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 8

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 6, 7, 8, 15, 18

Ιχθείς  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Επαγγελματικά  – Καριέρα

Καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου ανεκμετάλλευτες φίλοι Ιχθύες! Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η πρώτη βδομάδα του μήνα είναι ιδανική για σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί και να έχετε μεγαλύτερα εχέγγυα για οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά. Από οικονομικής άποψης ο Φεβρουάριος  δεν θα είναι εύκολος μήνας, δεν θα σας αφήσει όμως και εντελώς ακάλυπτους. Χρειάζεται πολύ προσεκτικές κινήσεις και αποφυγή περιττών εξόδων για να καταφέρετε να κρατήσετε το ταμείο σας υπό έλεγχο. Την τελευταία βδομάδα τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδα περιορίζονται, γι αυτό θα πρέπει να είστε προνοητικοί! Εάν έχετε ανοιχτά μέτωπα με τράπεζες, εφορίες ή ασφαλιστικά ταμεία που θέλετε να κλείσετε ευνοϊκά, η πρώτη βδομάδα του μήνα είναι η θετικότερη.

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα με τον Ήλιό να περνά στο ζώδιο σας 19 .2 και την Ν. Σελήνη 23.2  θα σας ενθαρρύνει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, καθιστώντας έτσι την σχέση σας όλο και βαθύτερη και ουσιαστικότερη. Οι συγκυρίες όμως θα φέρουν στο δρόμο σας προβλήματα της ευρύτερης οικογένειας σας, με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε και να δώσετε λύσεις, κάτι που δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε στο βαθμό που θα θέλατε την οικογενειακή σας γαλήνη. Ο μήνας όμως είναι αρκετά ανατρεπτικός και εσείς λόγω ιδιοσυγκρασίας είστε αρκετά συναισθηματικοί και ενθουσιώδεις, με συνέπεια να υπάρξει ενδεχομένως μια ροπή προς την απιστία. Εάν κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσετε να συμβεί, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί κάτι μπορεί να «παίζει» με το ταίρι σας! Οι αδέσμευτοι θα είστε το μήνα αυτό πολύ πιο κοινωνικοί, ευχάριστοι στις παρέες, εκφραστικοί και ως εκ τούτου και πιο ελκυστικοί.  Θα είστε πιο έτοιμοι από ποτέ να εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας στο αντικείμενο του πόθου σας, επειδή όμως θα είστε αρκετά ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, φροντίστε να κάνετε τη σωστή επιλογή προσώπου και χρονικής στιγμής. 

Συμβουλή: Συνιστάται προσοχή στον οικονομικό τομέα από τις 13 έως 14 και από  22 έως 24 Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα εάν είστε χρεωμένοι. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 6, 12

Σημαντικές ημερομηνίες Φεβρουαρίου: 1, 7, 17, 25, 28

Η Αλίντα Κανάκη έχει σπουδάσει οικονομικά, άλλα ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την αστρολογία, την οποία και σπούδασε, μαζί με την αραβική γραφή, δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο αστρολόγο BASKAN AHMET AHMET στην Κωνσταντινούπολη.  Έχει λάβει μέρος σε διεθνή συνέδρια αστρολογίας και ψυχικών ερευνών, είναι επίτιμο μέλος της ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL, ενώ το 1987 τιμήθηκε με διάκριση και χρυσό μετάλλιο από το SEKRETER TURKEY JSMAYL KARADAG. Έχει συνεργαστεί με σειρά εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είχε την διεύθυνση έκδοσης του μηνιαίου αστρολογικού περιοδικού «12 Άστρα», ενώ διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος σε τηλεοπτικό δίαυλο στην Κεντροδυτική Μακεδονία. Είναι ερευνήτρια, ερασιτέχνης ζωγράφος, έχει άδεια σκηνοθέτη, σεναριογράφου και κειμενογράφου, και με στραμμένο το βλέμμα στον ουρανό, και πέρα από αυτόν, στο Σύμπαν, συγγράφει βιβλία. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια αστροφυσικής και αστρονομίας, μελετώντας από διαφορετική οπτική τα αστρικά σώματα που λατρεύει να ερευνά.